Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 Oj! Ja, tako nekako, podobno kot jaz, sam ti si se bolj - logisch - ti si strelec - mewle u rit'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 ... sam nisem ziher, ce ni Dolores strelec v asc... ... ena je napisala, da je kozorog, da pa jo strelec 'resuje' ali nekaj takega... lohk da je bila dolores (me je zmedla zdaj s to menjavo ikonce, zdaj cosmo vidim tudi, pa mini pa tko. ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Sicer pa tudi jaz še ne pila kave.Pravzaprav vedno bolj razmišljam, da bi jo prenehala piti. Me nekaj želodec jezi potem..čeprav imam nizki pritisk in mi že zato kavica ful paše.A elektrikčarji - tudi naši znanci. So nam 2x že prišli izklapljat - ko smo bili še mestni ljudje. In obakrat nič opomina Jaz pa standrardno na opomine plačujem. Vsakega 5. v mesecu. Poberem ves kup položnic in hajd z njimi na banko. Na srečo je življenje na vasi res cenejše kot v mestu. Za več kot polovico manjše stroške imamo. Začne se recimo pri elektriki. V mestu - dvosobnem stanovanju plačali 12.000 sit, zdaj 6500..in tako naprej.Še moj piskrček: Dolores - kar previdno po svetu torej. Nasvet iz prve roke Astra - če ne bi bila strelec bi bila zdaj zelena od zavisti Tako pa - vse čestitke Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 ... sam nisem ziher, ce ni Dolores strelec v asc... ... ena je napisala, da je kozorog, da pa jo strelec 'resuje' ali nekaj takega... lohk da je bila dolores (me je zmedla zdaj s to menjavo ikonce, zdaj cosmo vidim tudi, pa mini pa tko. ) Včasih me rešuje, da nisem tooook zategla, drugič me pa preganja, da delam same piz.... Ampak bo že. Danes se ne premaknem iz hiše Ampak, tak baksus kot sem zadnje dneve, bom ziher kaj narobe nardila... :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Dolores - nea ga seri Če se ne boš premaknila iz hiše, pa boš padla v kopalnici..ali se popekla..Ti kar živi dalje. Smo senzorje malo vključi.Sicer se ne rabiš bat. Kaj bo pa bo (kdo ti to govori ) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 nataly nam ga srala Saj vem, kaj mi hočeš povedati in tudi sama živim v tem duhu Je pa neprijetno...brrrr.... se bom nafilala s pozitivnostjo.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 Kje pa je moj komentar? Ma nekaj mi je sesulo, ko sem hotla chekirat drugi (novi) forum... pa mi zgleda ni hotlo psotnit...Kaj sem ze napisala? Aja, da naj dolores lepo danes doma si kaksno kopel naredi, naj kaksne fotke pregleduje in taksno. In ne samo dolores, vsi, ki imajo moznost. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Thx Marsa. fotke sem glih v zadnjih parih dneh pregledovala.... Za kopel pa jaz nisem glih narejena. Mi bolj paše savna pa kakšen šprint po gozdnih poteh.... Saj, danes grem izgnat vraga iz r...., bom šla tečt Mimogrede, če ti še tvoj sokol ni kave zrihtal, skoči kar k meni...jo mam vedno na zalogi. Spada pod "nujno", tako kot sol pa kruh... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 O, thanx, Sokol pa je ze poletel, odletel in priletel. Samo v osebi mitje (in ne mene) - jasno, saj sem med nama jaz CG. ... sem se odlocila, da bom kar sama tale svoj nasvet uporabila... sem tolk nekam nikakva pa osamucena, ena vodna doza bo kul. Hvala za povabilo, upam, da ga lahko jemljem kot bonus nekaksen. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Dobila povabilo v občinski pevski zbor Pol jim je že trda prede Pa mi še nekako ni do skupinskega petja. Tako,da to leto verjetno še nič ne bo s tega. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 Dbest, pejt, nataly!!!Mene je 1x tudi kar picilo, da bi v zboru pela, recimo opernem... sam pol se mi ni dalo not naucit... za zacetek... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Zaključujem tokratno serijo mojega cmokanja … Vsi moji p- -oljubi so imeli vsaj eno od naslednjih p- lastnosti:-risrčen, -rijazen, -ohoten, -odarjen, -rašičji, -rovokativen, -lehek …Vsak je bil tudi –ikov, in -razen ni bil noben.Hehe, in da bi kakšni dal tudi –ravega?Aja, tudi -erverzen ni bil noben. P.S. No, pa še zadnjič en , da si sposodim besede ene od lunatik -tiste, ki vam je namenjen, že same veste (če pa ne veste, se pa na pravi način vprašajte...)Pa še kdaj drugič! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Ta prašičji je 100 % zame Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Oh a zdej pa nič več smo kar zaključili Piko al kaj? Danes en lep dan . Dodelali eno fajn zadevo. Imela **konstruktiven-humoren** pogovor z enim vladnim modelom ....Dogovorila se za neke članke....priprave za zabavo se dogajajo...ah kaj še...aja sem telovadila ful sem pridna. Še nekaj stvari za dodelat. Pa sestra ima RD danes...moja mala pikica Šivilja je zjutraj priletela in mi vzela vse gvante za popravit, mi pripelje jutri nazaj, skrajšane hlače itd....če kdo rabi dobro šiviljo naj se mi javi. Zelo priporočam, drugače dela veliko za gledališče in podobne zadeve, res je mojstrica, takih je malo popoldne bo minilo izgleda very čvekalno...huh Marsa, dogajajo tvoje napovedi Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 ...če kdo rabi dobro šiviljo naj se mi javi. ...Jaz rabim, sem nekak brez ostala. Fino. Same tehtnice pri vas al kaj... Cestitke sestri! Piko, ce sem iskrena, kar sem, jih nic ne pogresam, lupckov.Raje imam prijazne poste. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 JZ SEM PA ČIST FERTIK ZDELE... NAJRAJ BI SE NA MIZO ULEGLA IN ZADREMALA. SAM BO TREBA ŠE MAL POČAKAT, DA GREM DOMOV. SEJ BO HITER... SEJ POL K BOM ŠLA DOMOV BOM PA ZIH POLNA ENERGIJE. UPAM, DA JE MAMI KUPLA LIMONCE... SE MI RES NE DA ŠE V TRGOVINO ZDELE. EN OBJEMČEK ZA VSE, ČE SO SE ŽE LUPČKI "PREPOVEDALI" spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 A res? prepovedali so se? kdaj, nic nisem zasledila - razen da je to zadnja runda pikovih. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 Ni da ni... da ne nabases na sco. oz. vodne scene. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Marsa jaz imam same tehtnice, mami ima pa jutri RD. Vse na kupu. A dam lahko od šivilje link na kako drugo temo. Ker dobra se vedno rabi in ta je res nad mega v tem kar dela. Mislim, ne mislim delat tukaj oglaševanja za njo, ampak za nas je pa dobro vedeti, kam se lahko obrnemo, če potrebujemo kaj spešl. Aiwa? a si še vedno v Grčiji? Včeraj kličem enega Yanissa pa mi reče model. When come I say you! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 jaz pa danes okupirana s iskanjem papirjev, en ceglc se je udrl v zemljo, iz Davčne me kličejo, da so dobili eno moje potrdilo, men nič jasno, potem razrešimo... hehe so očitno pošto razdelil na dva dela...nič grem iskat življenjsko pomemben lisič.... pa tečnoba me daje...bljek se ne maram takšne.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 Mislim da imamo celo nekje tole.... hmmm... usluge in storitve... - sam pojma nimam, pod kaksnim naslovom oz. v kateri temi.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Loh daš semle link, Cosmas... STORITVE - NAŠE IZKUŠNJE Mater mi grejo dons linki Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Mislim da imamo celo nekje tole.... hmmm... usluge in storitve... - sam pojma nimam, pod kaksnim naslovom oz. v kateri temi.... Sem se mal v tvoje misli vtihotapla Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 Wow!! Evo - spesl pohvale! ne, res, dbest, ker se mi je zdelo, da imamo, a nisem bila ziher da je tak naslov prav... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Punce, kaj se dogaja z vami te dni Contesa, te imamo rajš na plakatu...kot da bi ti plakat postala... Contesa, vse dobro x!x pa še zamerit mu ne moreš, ker se je tolk fer obnašal... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts