Pujsita 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Contesa, sam da se je srečno končalo jest bi te še kdaj 3d vidla . Pismu, ampak kok nekih zadev na cesti, saj Marsa skoz opozarja, ampak tlele pa si res smrkastično odreagirala Selene, tist pildek nej se pa nariše no . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 O, kul, Contesa!!! dbest se je izslo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Pujsas začela nadomeščati Tino. (ki jo btw pogrešam) Contesa pismo....še dobro, da se ni nič zgodilo. Drž se! Pa kaj vsi pišete ene čudne scene z avti? Marsa tudi nekaj pred nekaj dnevi, dolores, še nekdo...amis se mi zdi, nisem prepričana zdaj pa še contesa...pišuka Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Tino tut jest pogrešam, ja, ampak bo že, ko bo, če bo . Se mi je v začetku strašno znanstvena zadeva takle link zdel, pa iskanje odprtih tem,... Pa sem eno telebajsasto napako vedno delala in zato nisem dobila povezav, ki sem jih iskala. No pol je pa Marsa mojo svinjsko inteligenco mal spodbodla . Mah ja, za pazit je, sej če se srečno konča, je vse cool . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 ja, pa res...., no, pri meni ne bi nic bilo, sam pleh, sem sla kakih 60 in potem manj ker sem pac tolk zavirala in bi vsaj ublazila. Sem se pa spomnila zdajle, da se mi je danes na celovski nenadoma pojavil pesec na sredi med pasovoma ravno ko sem jaz menjala pas - tumach, so se mi kar malo roke spotile... Ja, sreca totalna, Contesa, da je glih bila zelenica in pesca nobenga in nic. Upam, da ni kaj s podvozjem, najbrz ni, a je pa kul, da si ubodla cifro in vse. ... ja, tumach, pa ze mrk se cuti, itak, pocasi... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 contesa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 In zdaj - si v sluzbi Contesa? A lohk delas, je vse OK? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Contesa -wou..mislim ej.. punca si lepo hladnokrvno in pametno odreagirala. Jaz sem tudi že bežala s ceste - ko je enkrat kamion drugega kamiona prehiteval..pa za tri ni bilo placa na cesti..v glavnem..lepo, da je bil fer. Saj v glavnem so..in tako naštopani s timingom..človek jim niti zameriti ne more.Bobnar- še rokica za tisto enkrat za nazaj - podiplomsko ali kaj že Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 Skoda ker ne pijes, ena viljamovka bi ti sedla zdaj al pa kaj tacga.Al pa pojej en persen... sam jih najbrz nimas.... kamilice si skuhaj, pa jih sladkaj.Usedi se na stol (sedi na stol ) in daj glavo med ramena.Globoko dihaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Contesa ampak jaz očitno nimam samo probleme danes z izgubljanjem papirjev - telefon pustila v trgovini, na blagajni... ugotovim doma, me Tami kliče, pa se na drugi strani en smejoči glas oglasi... pa je moj murnčk spet pri meni....in če se odpravljate ven, a bi bili še mičkeno bolj previdni, ker očitno je na cesti ludnica... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 morgen.... mal sfukan...ampak blo pa megaturbokulskobozhanskoumek, pa dojaja pa bizzy.....ona chisto prava astro scenaumek sicer bolj kolnska (na o gre umlaut)verzija, ampak kulskonadvse tko....zej pa klele mal tezhit 666 zlomkou....pa 666 -ou...pa vse skupi na en sam rilc(hek) ....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 aja....bemupozabu bistvenoklub K4 biu nabasanskor 900 folka 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 aja shit, saj res, pa se gor si dal!!!!!!!!! :xx!: Fajn da je bilo fajn! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Oho Zlomkec , sem glih prejle študirala, kje se dons potikaš. No sam da je blo fajn, se pol splača bit mal zmatran Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 za tak vecher ...maaaa....she 100xbl 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 a v šterki si bil včeri. in kako pol zgleda oz. se sliš ta space disco???? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 astrodisco je predvsem meshanica starih disco komadou z novejshimi ritmi v elektronikiastrodisco je nekak predhodnik (saj se je zvrst pojavila prva) vse poznejshe elektronike...od tehna, drum n base-a, brek beat-a ... etcritmi so malce pochasnejshiskratka..dozhivetjein sedaj najboljshe:zadeva se ponavlja vsakih 14 dniergo26.10. VABLJENI 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 o hudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!moja muzka!!!definitvno pridem. kdaj pa kje je naslednjič? bo spet v štirki? a je kdaj za vikend? čez teden grem ful težko ven k delam zjutri? spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 bo spet v štirki? a jst mogoche za lipo klele reklamo delam :xx!: 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 contesa, za prisebnost ...pa za počutje mene pa sošolc s faksa razveselil danes...pokliče...pa se mal pogovarjava...sem ga bla ful vesela. pol pa pove, da je v mojem kraju in to z motorjem...js pa učke ven ....pa brez komentarja povem, da bom eno uro koristla in šla ven...me je čakal z obešenjaškim nasmeškom na obrazu in ključem motorja v roki , pa pravi: vozi....mi da čelado, jakno in se reži...pol sem pa šla... aprillia pegaso 650 ccm....oooo, kolk je blo fajn ...me je počakal, da sem se pripeljala nazaj, pa sva šla še na en drink...zdej sem pa spet v službi...z veliko adrenalina v krvi......hvala za darilo... xrosex you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 O, kul, to ti je pa lustno ustimal, Amis! Ja, za prisebnost tudi cestitke, Contesa, sem videla zdajle, da sem samo sreco omenjala, sory, sem takoj reagirala, ces se sreca da je vse ok. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Grem jz domov! Bodte fajn! Se beremo! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 3X - pogrešan boš... Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 To pa, to. Ajd, mej se, xxx! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts