coccinelle 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Uh, Contessa, close call Amis... fino, me veseli, da ti je takole polepšal dan Lepo se imejte vsi ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 A res? prepovedali so se? kdaj, nic nisem zasledila - razen da je to zadnja runda pikovih. Res je...ojoj, pa sem vedel, da sem v zadnji rundi še eno posebej navesti. V zadnji rundi je bila tudi Majica! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Evo, tokolele, spet je konc svinjskega šihtka http://smilando.altervista.org/smile/vari/sm440.gif vse na tekočem tule, mal sem tut na LNfju posvinjala, pa tokolele...Moja prjazna tašča mi je pa danes nabavla en paketek Ašičeve gline , dobim jutri. Tako da pojutrišnjem začnem s proizvodnjo ceglov . Pa še mobitel dobim jutri drug, k mi tale skoz neki štrajka, že vidim,da bo zapravljalni dan, ampak oboje je nujno. Zdejle pa domov, na cybersprehodek, pol bomo pa vidli kake sreče bo likalnik . Mogoče se bo na eno likalno terapijo vpisal . Ostanite še naprej navihani Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Jaz pa obupala - ni in ni tistega papirja, moj nejevoljen odšel iskat duplikat, eh sej je samo eno k... potrdilo, itak smo imeli prej nevihtno ozračje,me čaka ena gora posode, pa perilo za pobrat, po po tleh za pobrisat,....men se pa ne da, ah ja, naj že mine ta dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Pozdravljeni! Enostavno premalo časa za vse, rabil bi dan dolg vsaj 30 ur, nič nisem kaj organiziran danes , čeprav se kar super počutim , prebral vas bom ob priliki, mogoče že čez dve uri ko se vrnem iz derbija med našimi in Olimpijo, želim vam še naprej lepo sredo, uživajte, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 haha, sam da se ne boste stepl... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 otrokom sam objavim, da naju ne bo...in na vprašanja odgovorim...se bosta že znašla... .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 juhu, megla je dober znak .Pozdrav iz Pokolandije http://smilando.altervista.org/smile/Divertenti/sm296.gif .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Takoo sem utrujena...ful..se nagarala danes. Komaj čakam, da pridem domov. Mi se prej mlajša joče po telefonu. Se ji je pokvarilo kolo in ga je morala nesti domov. In nihče ji ni hotel pomagati Celo sestra(njena botrca ), ki se je peljala ne...češ, naj se znajde No izpit za kolo je pa le naredila..kar je sicer slaba tolažba..glede na trnov pot, ki ga je zdajle imela :xx!: Boma se malo pocartkale potem doma.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 .In nihče ji ni hotel pomagati.Celo sestra(njena botrca ), ki se je peljala ne...češ, naj se znajde .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 ja merkur in sonce v tehtnici navadno ponujata bolj smooth komunikacijo kot tudi lahkotnejse dozivljanje v bistvu vsega. http://smilando.altervista.org/smile/Divertenti/sm296.gif .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Full bad se počutim,samo sem vesela, da še diham! o Conti važno da je vse ok. sem prav zaznala neko panično energijo v postih tukaj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Na srečo je življenje na vasi res cenejše kot v mestu. Za več kot polovico manjše stroške imamo. Začne se recimo pri elektriki. V mestu - dvosobnem stanovanju plačali 12.000 sit, zdaj 6500..in tako naprej. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Imela konstruktiven-humoren pogovor z enim vladnim modelom ........Dogovorila se za neke članke....priprave za zabavo se dogajajo... .Pa sestra ima RD danes...moja mala pikica moja ga je mela čeraj, okroglo že .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 Oj, stara, anytime, pa ne sam jaz. Maram tole, ko kdo dbest reagira v kljucnih situacijah, zato pa tudi sreca se pojavi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Zaključujem tokratno serijo mojega cmokanja … .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Že normalno funkcioniram .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Zdajle sem se še enkrat rodila .CONTESS, Zreli reflexi .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 tole pa poznam, ponovno rodila... tko, poslanstvo uspešno, polepšala nekomu večer... se prav fletno počutim, se mi kar samo smeji, zdej grem pa brat...mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Sem se pa spomnila zdajle, da se mi je danes na celovski nenadoma pojavil pesec na sredi med pasovoma ravno ko sem jaz menjala pas - tumach, so se mi kar malo roke spotile .marza, bo treba glavo še bolj okrog vrtet ,men je pa to zoprn,k se ti motorist kr pojav,ker je prehiter in spontan v gibanju :o|o: .Marsa, met kavo na zalogi tut .Dolores .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2004 Okol vrtet? , ja, saj se dobro, da sem tu pa riba - 'ribji uch' pa to - ko vse 'krozno' vidis. To je pa mega ribja varianta. ja, motoristi, eni obvladajo , a 3/4 pa jih je cisto neartikuliranih tam po cestah... :o|o:.. glavo pa okoli vrtim sicer dost, ta pesec ni imel tam kaj pocet, jaz pa, ker je bila prekinjena crta, nekdo je na mojem pasu zavijal, je bil plac, a oni pesec pa je kar priletel, je se mislil kao od dalec najbrz, saj sem na tem pasu, pa picil, a jaz pa sem vmes zmigovc ze pa to... on pa ves siv, sivo oblecen, na sredi med cesto... 'med' zato, ker je v bistvu kot bi dve vzporedni cesti sibali, razen da je pac vmes samo crta.... uhhh.... ce se ne bi premaknil, ga morda sploh videla ne bi, ker je bil zlit s cesto, barvno in vse - v bistvu se mi kaj takega se ni zgodilo, na cesti imam nasponano pozornost do konca, gledam kot sokol... kavo... :o|o: kok je zanic, prevec zgana (slucajno naletel na en tak zavitek pac)... :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Contesa FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 BorisM, Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 PiKo http://www.click-smilies.de/sammlung0304/tiere/animal-smiley-089.gif FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 . - res je, to sem jaz! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts