Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

.Danes polno novic; na Tv prihajajo ponovno Sopranovi v Soboto večer x:Dx

.v petek pa je spet nadaljevanje 24h tv Filma(nadaljevanke)

.obstaja nova krema za Sklepe, imenuje se NODOL´´´

.Sm zvedu, daj je avto fabrka izdala nov miniaturni avto spet; Opel Tigra Twin Top x^x

.3dni je potekala tale novinarska stavka zato so prikrajšani do 60 milj.,zato bo za nas naročnike manjša naročnina cajtnga in teveja.

.kr en labirintski dan potekau xduhx

and that I am thankful that I may call u my friend xduhx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

res je,to sem jaz
Piko,a sam do pike . ne zahtevaš kj več, marbit :8):

Resnica mi je ljubša. Se morda zaradi nje tako rad šalim?

je resnica vedno dokončna? .

xcheersx SALUTE

Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje... ;-)

:vragec:

kdor se zadnji smeje....je zadnji she na nogah... xcheersx xzobkox

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

pokliče...pa se mal pogovarjava...sem ga bla ful vesela. pol pa pove, da je v mojem kraju in to z motorjem...js pa učke ven  ....pa brez komentarja povem, da bom eno uro koristla in šla ven...me je čakal z obešenjaškim nasmeškom na obrazu in ključem motorja v roki ,pa pravi.mi da čelado, jakno in se reži...pol sem pa šla...
zlo lepo, ufaa, nice x^x

Ja, prav zanimiv je bil tale dan! Vidim, da se je kar dobro končal.....za ene malo bolje, za druge malo slabše, za tretje še slabše,....... :sori: !

Kakorkoli, konec dober, vse dobro! (Vsaj upam!) x:)x x;)x :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

:flower: :flower: jutro! :flower: :flower:

Evo je že četrtek... super. Danes dobimo obiske že na vse zgodi.. no mami jih, ker sem jaz v službi. Pridejo Janja, Trudi in mama. Ona dva potem v službo in po službi spet pridejo po mamo in se vidimo. Včeraj je bil krasno prespan dan. Sem ga prov rabila. Sem še vedno prehlajena ampak je zmeri bolš. Želim en prijeten in razigran dan vsem skupaj. x:Xx

xsmx

spet se mi je na bolš poslabšal

dobrojutrodoberdanvsem

...včeraj en čist naspidiran dan...so delale nadledvične 100 na uro...zvečer me je pa joga skulirala...še dobro, sicer bi mi pregorel kakšen sistem...danes pa oblačno jutro...ptice neki pozdravljajo nov dan...opravki popoldan...pa dve slikce v okvirje dat...pa en obisk...no, kar nekaj...ok, bom kljukice delala na seznamu x:)x x;)x ......mejte se :palec:

jutrček aiwa :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Eno lepo jutro želim vsem!!! x:Xx x;)x x:)x

Hehe,včerej sem imela rahle težave z ledvicami,ampak sedaj se je uredilo in sem super fajn x:Dx x:)x x:Ix ,mislim da bo to še en lep dan,če ne si ga bom pa naredla... x^x x:Dx :palec:

Vsekakor vam želim,da uživate in da se imate radi!!! x:Xx x:Xx

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Dobro jutro vsem...vidim, da ste se nekateri že zbudili in da slišite celo ptičke peti.. :palec:

Pri meni se pa to blesavo obdobje kar ne zaključi....upam, da je vsaj današnji dogodek epilog vsega....

In nova butasta prigoda: danes ima naš mali Maks rojstni dan - 4 leta. Za praznovanje v vrtcu smo že v ponedeljek naročili eno tortico in zagotovili so nam, da bo torta ob sedmih že v trgovini.

Z Maksom sva že par minut pred sedmo čakala, da odprejo trgovino, njega je kar razganjalo od navdušenja zaradi torte in praznovanja,...., potem pa nam povejo, da torte ni! :eek:

Kako torte ni?

Pomotoma so jo odpeljali v Izolo :vragec: :xx!: x!x

Trgovke so se opravičevale (medtem, ko sem zganjal vik in krik po trgovini) in mi zagotovile, da bodo do pol devetih oni pripeljali torto v vrtec, jaz pa ne, ni šans, ker nimam razloga za zaupanje. Kako pa naj vem, da jo bodo res pripeljali? Hočem, da mi jo do pol devetih pripeljejo na dom, če je ne bo, si jo lahko nekam zataknejo :vragec:

Bemu, mi je že navsezgodaj dvignilo pritisk, danes ne bom pila kave, mi bo srce razgnalo, če mu dam še kavin pospešek... :eek:

Tako, zdaj pa kot tempirana bomba čakam, da mi torto pripeljejo, sicer bom morala it do prve trgovine pogledat, če najdem vsaj kakšne krofe... kje naj najdem 3o krofov? :sori:

Mejte se, jaz se grem pa kujat do pol devetih....

Jutrček http://smilando.altervista.org/smile/felici/34cc.gif

evo, dons sva s Trudijem pripeljala mamo k Aiwi. Bosta šli potem na en preventivni pregled, pa upam, da si bosta naredili en prekrasen dan. No ziher si bosta, 2 pozitivki, ni druge x;)x . Dobila glinco, jupi :onfire: :onfire: :onfire: dons začnem s to zadevico, me je full zagrabilo x:Ix . Pa Aiwatel mi je nov mobitel pustil :palec: , bom enkrat tekom dneva usposobila. Full vesela,sem Aiwo skor prisilila, da ji vsaj nekaj dam zanj, k mi je res mim enga k ma mio funkcij, ki jih nikoli ne uporabljam kupvat pa dnarčka stran metat. No fino, v glavnem.

Eno fullllllllll veselo novico zvedla danes, vesela :palec: .

Naj se vam naredi en navihan dan x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Dolores :sori: tečna situacija, ampak daj si naredi uslugo, ne daj se motiti, popij kavico z užitkom in se odloči, da ti tortico zagotovo dostavijo na dom, in boš videla, da res pride x;)x :palec: .

1Budala[/color]' date='6. Oct 2004 ob 20:19']
res je,to sem jaz
Piko,a sam do pike . ne zahtevaš kj več, marbit :8):

Resnica mi je ljubša. Se morda zaradi nje tako rad šalim?

je resnica vedno dokončna? .

Po ljubljansko bi rekel -ma kaki! (ali pa - ma luli)

Resnica ni ena sama, čeprav bi eni to radi videli,

poleg tega se še venomer spreminja, pa bi eni tudi to radi počeli

včasih je očitna, pa je nihče noče videti, še posebej, če je boleča

prijetne resnice so nezanimive?

Zdej veš, da se je za resnico treba kar naprej truditi in če je v vsaki šali tudi nekaj resnice ... hehehehehe

Stalnim strankam pa en lep, sočen P- (-ozdrav! A bi moral napisati sončen ?)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Dobr jutr! x:Dx

Dons je res! :palec: Hvala vsem k ste stal moralno ob strani.Fantek se je zbudu, ni možganskih poškodb,razvoj bo normaln! :palec: Smo pa celo noč dežural,nismo vedl a bo preživu al ne? Pa mu je zgleda usoda naklonena! :detelca: Sm pa crknen k hudič! xrolleyesx x:Dx No bo treba pregurat do dveh,pol pa dam! x8Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

:vragec:

morgen..... :xx!: x:)x

bemu nekrshchanske ure :xx!:

drgach pa zgleda kulsko...brez megle x;)x

sam.....jst bi raj biu zuni x:o)x

666 zlomklou poshilja cel kosh poljubchkou na nek lilc(hek)

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Dobr jutr! x:Dx

Dons je res! :palec:  Hvala vsem k ste stal moralno ob strani.Fantek se je zbudu, ni možganskih poškodb,razvoj bo normaln! :palec: Smo pa celo noč dežural,nismo vedl a bo preživu al ne? Pa mu je zgleda usoda naklonena! :detelca:  Sm pa crknen k hudič! xrolleyesx  x:Dx  No bo treba pregurat do dveh,pol pa dam! x8Dx

samo da je vse okidoki xsrcbumx

spet se mi je na bolš poslabšal

666 zlomklou poshilja cel kosh poljubchkou na nek lilc(hek)

:yumy: :yumy: :yumy:

Tebi pa enega konkretnega svinjskega, da ti da mal jutranje energije x;)x .

XXX, super :palec: , saj druge izbire tako ni imel, ko mu je bilo pa tok lepih misli poslanih. Verjamem, da si crknjen, samo zadovoljen, a ne?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...