Amis 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 3x...čestitke you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hvala,sem sam pomagu, večino je naredu on z močno volo za življenje! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2004 Dobr jutr! Dons je res! Hvala vsem k ste stal moralno ob strani.Fantek se je zbudu, ni možganskih poškodb,razvoj bo normaln! Smo pa celo noč dežural,nismo vedl a bo preživu al ne? Pa mu je zgleda usoda naklonena! Nic nisem opazila tega, vsekakor moralno podporo provajdam od zdajle. Dbest!! Dolores, zoprno, sam - saj je samo ena torta, ne mroes tega dajat v oni 'paket'. To ni nic, pac ena torta, pa kaj pol! Se boljs! Mogoce dobis boljso, itd. Kot pravi janja, ufuraj se brez zivcnih scen in torta se bo pojavila. Jaz pa sem bila na poti iz mesta dam, ko me je klical tamal, da moram od doma prinest nek obrazec podpisan in cash.Sla dam pa pol spet v mesto, tako da sem v dveh urak bila dvakrat v mestu in nazaj.Nekam sumljivo zgodaj se je megla dvignila, tole vreme po mojem ne bo zdrzalo, kmalu bodo spremembe. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 kmalu bodo spremembe. spremembe so v teku.... zima je pred durmi lds se je poslovu desus gre u pokoj zvecher ma pa aldo predavanje v K4 666 zlomkou....in pravtoliko -ou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Rous rauss.... 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Dobr jutr! Fantek se je zbudu, ni možganskih poškodb,razvoj bo normaln! Smo pa celo noč dežural,nismo vedl a bo preživu al ne? Pa mu je zgleda usoda naklonena! Sm pa crknen k hudič! No bo treba pregurat do dveh,pol pa dam! od P.S. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 O.k. torto zrihtali. S tavelikim kamionom so mi jo pripeljali do hišnih vrat JanjaK - thx, superca za tvoje super novice (a bomo tudi mi izvedli zanje?) Marsa - točno v "oni paket" to dajem, ampak itak samo jaz vem zakaj. Hm, dolga zgodba. Ampak ja, prav imaš, morda je torta še boljša.... Pa tamali so se v vrtcu tako nagrmadili okrog mene in (predvsem) torte, da sem kmal na nos padla, pa torta tud Triple x - nč ne vem za kaj gre, ampak čestitke tebi in malemu ... Evo, pr nas se sonček kaže, vsake toliko pokuka pa se spet skrije, pa ptičke tudi jaz zdaj slišim.... Imejte se radi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hmmm, ce pa dajes v 'oni paket', pa moras potem res bit bolj pozorna kot sicer - najbolj kar se da - kar je od tebe odvisno in kjer lahko pomagas, bo to najvec kar lahko naredis in ce naredis najvec kar lahko, si ne mores nic ocitati. No vidis, torej torta je bila, glavno da so tamali zadovoljni, saj to je bilo njeno poslanstvo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Dolores, sam da se je rešilo... Neprebavljivo sitna sem... :o|o: ..upam, da bo kmal bolš... Lubčki, mejte se...jaz grem soncu naproti... ..joj, kolk se veselim... ..morje, veter...do sobote zvečer bo menda še lepo vreme... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 spoki se zhe 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Zate vse... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2004 ...jaz grem soncu naproti... ..joj, kolk se veselim... ..morje, veter... Imejte se dbest! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hej... Kje bi sploh zacela.. diplomirala vceraj, z 10 . Zagovor bil ful zabaven, sploh nisem nekaj predstavljala in govorila 10 minut, ampak smo diskutirale cel cas s profesoricami v komisiji.. Fino... Dobila pismo, da sem sprejeta na FF.. Jaz pa... :o|o: sem ne morem odlocit... Ker sem se poleg tega vpisala se v 3. letnik na PF, kar bi bila pac najkrajsa pot do podiplomskega studija.. Na FF grem v 1. letnik in bom se 5 let morala studirat do diplome.. Tule na PF bi lahk cez 5 let ze magisterij delala.. Zdaj cakam, da me poklice profesor iz PF in pove kdaj bodo izbiral in odlocali.. Ce me sprejmejo tu, skenslam FF.. Ah... Bla na aikidu vcer.. in vsa polomljena danes.. ampak pozitivno polomljena Saj je bil sele prvi trening, cez nekaj casa bo lazje.. dejansko nisem kaj bolj intenzivno migala ze par let.. Drugac je pa res.. nekam cudem dan.. zjutraj me ful grlo bolelo, zdaj se zdravim s cajckom z medom.. Lahko bi sla en krog z motorjem, soncek je.. sam se mi zdi, da sem prevec... zaspana, neskoncentrirana, karkoli ze... mogoce res samo kratek krogec, da motor razmigam.. revcek ze skoraj 3 tedne caka v garazi...Pa tko, v bistvu se vse krasno odvija, mene pa kar stiska, ker ne vem kaj bi in kako bi... Lepo se imejte... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2004 ... diplomirala vceraj, z 10 . ...Hudo, bravo, cestitke!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Aliana, čestitam Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Aliana, bravo, bravo, bravo,.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 waw! čestitke tud od mene!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Aliana,čestitam! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Aliana, fuuul dobro, čestitam.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Astra, ti pa uživaj na sončku Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Uživejte še naprej grem jz počivat, da nadoknadm neprespano noč! Čprav je tak lep sonce...hm....mogoče pa najprej na en joging, pol pa spat! Beybe, vsem enga ,ostali pa držte se! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 no tudi od mene adijo do jutri... greva iksič, domov.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 aljanchek.... 666 zlomkou.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Aliana super !!!!!! Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Huuu, kako lepo Hvala vsem! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts