Buddha 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 so pa res eni dnevi, k se sam hvala piše in čestitke .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tijanti 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Ojla, jest že dolgo nisem sem gor pisal....ful enga dela...Zdej bi pa rad povedal, da v soboto potujem ful daleč, v Južno Korejo, za deset dni... Upam, da bo vse lepo. Če bo koga zanimalo, bom poročal. Morda se od tam javim...Imejte se lepo in naj nam luna pomaga!čao Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 UFF, SPET EN, sam v bistvu ti nism skor nič fouš..je le Vzhod, tam so spopadi zdaj, srečno! .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Ojla, jest že dolgo nisem sem gor pisal....ful enga dela...Zdej bi pa rad povedal, da v soboto potujem ful daleč, v Južno Korejo, za deset dni... Upam, da bo vse lepo. Če bo koga zanimalo, bom poročal. Morda se od tam javim...Imejte se lepo in naj nam luna pomaga!čao Kako dobro fotko nared pa jo pol gor prlep....pa lepo se imej x!x Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2004 O, Tijanti, to je pa lepo, da si se javil se predno se spokas!Srecno in dbest se imej!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Aliana, the best!!!! Cestitke!!!! Jaz pa ponovno delam na ministrstvu. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Dragemu je en LPP bus razbil odbijač...... Baje busu ročna ni delala.......how ironic, na LPP so zdej tehnični pregledi celo noč odprti, se jim tok splača kasirat navadne ljudi, zase pa ne poskrbijo..... :xx!: What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Ja Bobnar, you're right. Ampak glih tko delam, mi ne dajo plačila za brezdelje. <_< What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Evo, takolele, spet en šihek mim http://www.egregiosempiterno.com/images/smiles/131.gif zdaj pa po mamo v Šiško, pa mal Aiwo pozdravit, pa jo mahnemo domov. Spet bova šla s Cyberčkom malo ven, pa mal se z gčinco poukvarjam, pa mal po kaki knjigci, pa bo po mojem že kar čas za spat. Še naprej navihan dan Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Aliana čestitke FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 men pa danes odpade sprehodek, sem sedajle komaj domov iz službe prišla... tole mislim da je nekaj z tranziti povezan, mi boilj na revmatično deluje, kot pa na kej drugega, dva dni je blo skor kul, škoda no... bom šla v toplo vodo se namakat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 No, en šihtek smo odrajtal, zdajle kmalu, bom pa še enega. Sej bi še kar šlo, če bi ljudje vedeli, čemu služi računalnik, ampak žal ne vsi.... Najhuje je, ko ima nekdo ravno toliko pojma, da vse zameštra, malo pobriše in...........pismo, so te računalniki butasti! Kar sami neki delajo! Pa nč nisem premaknu al pa spremenu, kr samo se je! Al mi je pa spet kdo drug kej prčkov po njemu! To je nekako najbolj pogost sestavek, ki ga poslušam! Ljubši od tega, mi je samo še; To ste krivi vi, programerji in vzdrževalci, ker samo na pol naredite, namesto, da bi se enkrat za spremembo potrudili in poštimal, da bi blo za nekaj časa! No, tazga bi pa z veseljem malo po zobkih! Poleg svoje nesposobnosti, hoče naredit za nesposobne še druge! Uhhhhh! :xx!: Skratka, še enga pacienta mam, pol pa domov,.............no, ne ravno domov! Vsem, lep dan še naprej in do konca! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 veš kaj pa mene naš rešitelj vpraša, no kaj imaš pa oblečeno - no sem vedel, zaradi hlač štrajka... tko da včasih so res samo računalniki krivi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hehe Keri teden.... tolk v pi.... da se mi kar vredu zdi... Nedelja, crkne mi internet...Ponedeljek, sred avtoceste pri (pre)visoki hitrosti mi poči guma... Torek, Utrže se mi struna na kitari...Sreda, Pusti me Ljubica, bojda ker mi je internet crknil... (ampak itak to ni pravi razlog, lepo bi mi blo če bi se mal pomenila, ampak očitno ji je pretežko)Četrtek, hm so far soo good... ampak tolk da veste... ko vam crkne internet, se začnejo problemi... po drugi strani pa... vse ostale stvari do zadnje nebi morale biti popolne, čeprav mi je crknil internet sem se posvetil jogi, čeprav mi je šla guma, je bla k sreči zadnja insem odreagiral kot je treba, brez nevarnosti zame in soudeležene v prometu, gumo sem zamenjal v rekordnem času, pač, v drugo gre lažje... sploh golf ma vse pr roki, pr petki preden sem našel... huh.. struna kakopak isto... no ko sem tko razmišljal kaj še lahk gre narobe, se je pač zgodilo tist kar se je moglo še v ljubezni, ravn ko sem bil sredi prijetne družbe, so me začeli vsi tolažit, devičnik, bikica, pa ena ovnica hja, pol pa še prijetna ribja prijateljica, s katero sem srečal še eno ribjo prijateljico hjoj, pa še s to meni tako ljubo osebo sem lahko izmenjal par besed po telefonu, kolk je dobr spet slišat njen glas.... Mal mi je bad tole z Aiwo... hja zgleda da 9ki ne deluje tolk fajn... da bi premostil premostljive težave... em... hm hja, nov teden faksa, skor vse že znam ... nova generacija je uletela notr.. tile 85 so odlični, pridni marljivi, mal jim manjka iskrivosti naše generacije, da ne rečem romantičnosti, ampak so dobri, občudujem jih, brucke so ene tri štiri, lani jih je blo več, razen ene boljše, k sreči je večina tadobrih, ostalo v prvem letniku najbrž meni delat družbo kaj pa češ....hja, to je ta del življenja... kaj še obstaja, ahja, v vedeževalnici, nisem bil že cel teden... bom jutri upedenal zadevo... mrbit mi celo uspe danes pridet pomagat šlogat contesi, če bo moj sosed za to (trenutno ga ni doma, tako da sem tle v bistvu ilegalno ampak... za 3 jurje na mesec, boljš da mam dostop do neta... torej poljubčke vsem... ,Jure P.S.: Malo v šali malo za res, lahko greste pobirat stave kolk dni bom samski.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 o mali, končno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Danes se je pa toliko zgodilo, da še dobro, da je dneva konec, ker dvomim, da bi prenesla veliko več! takisto lahk rečem o temu tednu.... če bi se tko nadaljeval.... huhjej... obtolčen opraskan, a poln novih izkušenj... brez dvoma, napredek, ogormen skok v pravo smer.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 kje na obisku... prid na chat če bi se rada z mano sam pomenkovala.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 P.S.: Malo v šali malo za res, lahko greste pobirat stave kolk dni bom samski.... .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 P.S.: Malo v šali malo za res, lahko greste pobirat stave kolk dni bom samski.... Skuham kosilo, (vključeno pomivanje posode) osebi ki ugane.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 , a poln novih izkušenj... brez dvoma, napredek, ogormen skok v pravo smer.... .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Skuham kosilo, (vključeno pomivanje posode) osebi ki ugane.... haha, bemu ti napredek ja izrazil si se no Zdej pa naprej,... v Bistvo Dojemanja, ne .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 1 Buda,... nimam pojma kaj govoriš, ampak dobr se sliši, in praviš da mi gre vredu, strinjam se ja... hja, ja... huhjej, moj svet je svet neskončnih možnosti, in skromne odločitve a pravo stvar, včasih se odloči usoda zame, včasih ji pomagam sam... P.S.: pozabil sem čestitat Bobnarju za zmago SDS... no bom rekel tko od kar so oni navolitvah zmagali gre vse v K.... ampak prav je tko, mal opozicije ne škodi, upam da bo janša naredil kaj pametnega... Heja... grem zdej jst dol, bom vsaj enkrat na teden tle gor, pa imajo da mi popravijo internet... pa naj se tist merkur al karkoli se že vrti v napačno smer spet obrne, da mi bo šlo tudi v ljubezni spet v kako pravo smer... xnkrivx Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 7. oktober 2004 P.S.: Malo v šali malo za res, lahko greste pobirat stave kolk dni bom samski.... Skuham kosilo, (vključeno pomivanje posode) osebi ki ugane.... Kje pa mislis to packarit?Pri sebi ali pri srecnem in zmagoslavnem navdihnjencu? In - kako pa je s setavinami, ali jih ti prineses - ali jih provajda navduseni in ponosni zmagovalec stave? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 hehe zdele bo marsa pogledala in karte in zmagala hehe ne vem če je to fer.... ampak tle je itak dost jasnovidk... takole, Js naberem sestavine pr men doma na vrtu, prnesem sabo, ajd posode najbrž že maš, pr sebi, pa štedilnik, dost več itak ne rabim... torej pri osebi, lahko tudi at my place, poljubno je to... vsekakor minimalni stroški z vaše strani, lahk vam dam pa tud par jurjev za to sam se mi zdi mal bedna taka stava ki ne vzame nič mojega časa... (in pozornosti) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 ampak tolk da veste... ko vam crkne internet, se začnejo problemi... P.S.: Malo v šali malo za res, lahko greste pobirat stave kolk dni bom samski....Dobrodošel nazaj El Nino Sem že doživel tvoje izkušnje, da se zna vlečti potem na celi fronti, ko ima hudiček mlade :xx!: , glavno, da si uredil Jaz mislim, da boš zdržal devet dni samote FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts