Buddha 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 ampak dobr se sliši, in praviš da mi gre vredu, strinjam se ja... hja, ja... huhjej, moj svet je svet neskončnih možnosti, in skromne odločitve a pravo stvar, včasih se odloči usoda zame, včasih ji pomagam sam... hej, vidiš, saj se zaveš pol, kaj ne razumeti zdaj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hehe zmešan dan, sem se kar navadil na nepredvidljive dogodke, tudi če si tega ne želim . Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Heh, Nino (WB)... bo treba tisto Bog ne daj, da crkne televizor preimenovati v Bog ne daj, da crkne internet Aliana... pa kar z 10 (čestitke) Tijanti... lepo se imej Jst pa malo tečna danes :o|o: ... saj bo minilo ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 meni se je pred petimi minutami prikazala Marija.............. a ni zanimivo, ko ti sekira pade v med, se sploh ne veseliš, vsaj prvih nekaj minut Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 hm kaj tle vidim contesa hehe sej ne da mam internet že popravljen kje pa ... sploh ga nimam ... pr sosedu sem... izrecno za tole... hja, pismu kdaj sem pa že js zamudil na kako uradno dolžnost? (ja zadnjič na tortice priznam) hm pismu ej hehe js pa gledam tle že 15 minut na chatu pa nikogar... razen pokowc, ampak strank pa ne ... nč pol, sva si vzela dopust... js sem meu poškodbo na delu.... ti pa ziher R&R A tako boris 9 dni kar dobr ciljaš zna bit še kako res... takrat bo lih petek, heja, vse je možno nč... grem js dol z neta, P.S.: Danes sem spoznal eno Nino nč resnega, rdečelasa ribica... ampak sam fino se mi zdi k že dolgčasa nobene Nine nisem srečal... hjaja, lepo je met spet nino za sošolko... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hej... Kje bi sploh zacela.. diplomirala vceraj, z 10 . Zagovor bil ful zabaven, sploh nisem nekaj predstavljala in govorila 10 minut, ampak smo diskutirale cel cas s profesoricami v komisiji.. Fino...Čestitke za to desetko, ki si jo na štrumpfetala Aliana Mene še čaka, konc leta pa imam jaz zagovor. bomo vidli. Zdaj pa si odpoči, idi na pir al pa kaj šarfnega, pa vsem, ki slučajno niso verjeli vate reci..., nananana...nanananana It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 meni se je pred petimi minutami prikazala Marija.............. Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Sam pridn folk tlele na forumu, a ni to fajn! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 sokrates,dej jo še mal h men pošlji...en čudež, bi bil dobrodošel... 3x you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Sam pridn folk tlele na forumu, a ni to fajn! A ti si dans tud priden, al kaj? Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Veš da sm, Oona, a bom dubu kej segedina? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Kljub temu, da je bil cel dan natrpan z delom, so zadnje tri urice odtehtale cel teden! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Zasvojena s Simsi2 (razlaga: racunalniska igrca...) pa gledala zdajle dokumentarc od Moora.. hudo.. zdaj pa lacna.. grem pogledat, ce je kaj jajc.. mam idejo, da bi si tortillo naredila potem pa verjetno samo se nocko! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 hja, zlo komunikativen dan bil, čez ceu dan enih zanimivih pogovorov, preko mobija, realno in etersko seveda Sm se pomenu s partnerjem˝tut,za boljši odnos, pa mi je reku, da ma me rad( ko pa to reče tak redko), pa sm se zasmejau tak kislo pol ,ampak saj vredno je zapisat .Danes je bil dan brez nekega tveganja, vse sproščeno in kar donosno,hvala ti dan .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Kakšno bo kaj noč Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Ti dnevi nam niso naklonjeni... :xx!: po prometni nesreci, ki sva jo mela z dragim...( k srec je trpel sam pleh, pa najina vratova ) zdele zjutraj pa se svakinja... Zapeljala ven, z domacega dvorisca, pa je na plocniku en tip pustil parkiran en avto, tko, da ni vidla cestisca...zapeljala ven in jo je eden nasadil od strani... avto totalka stolcen...njo so odpeljali v bolnico... se nic ne vemo, kaj je z njo...ampak za svojo najdrazjo svakinjo in prijateljico pa drzim pesti... Prosim se vas, za mal pozitive in priprosenj pri ribici... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Majica, vse bo ok, boš videla... držim pesti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 majica...zate in tvoje najbližje.... xrosex you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Dobro jutro vsem! Majica,da bi se to čimbolje končalo... Danes bo spet en lep dan....čutim na vodi ,da bo Kakorkoli,vsem želim lep dan in čudovit vikend!!!pa radi se imejte! Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 majica Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 majica... za tvojo svakinjo in zate. Zoprn je bil ta teden, ja. :xx!: Ampak je že petek, lep dan za nov začetek (alkakože). Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Dobr jutr! Hehehehehe, prov dogajal se je včer! Same dobre zadeve! Dons mam pa od devetih pa do nevemkdaj zlo natrpan,tko da ne vem kok bom kej uspel tlele gor pokukat pa kakšno rečt z vami. Bom dons delau do takrat, ko me bojo hotl, da bom mel mal vikend zase..... Pridn bodte, se beremo, vsem mucam en [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Selene, Amis, Tihareka, Cosma, Dolores... Klicala brata, kako je z njo...pa se ni prisla ven iz sobe... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2004 Ti dnevi nam niso naklonjeni... :xx!: po prometni nesreci, ki sva jo mela z dragim...( k srec je trpel sam pleh, pa najina vratova ) zdele zjutraj pa se svakinja... Zapeljala ven, z domacega dvorisca, pa je na plocniku en tip pustil parkiran en avto, tko, da ni vidla cestisca...zapeljala ven in jo je eden nasadil od strani... avto totalka stolcen...njo so odpeljali v bolnico... se nic ne vemo, kaj je z njo...ampak za svojo najdrazjo svakinjo in prijateljico pa drzim pesti... Prosim se vas, za mal pozitive in priprosenj pri ribici... Oj, Majica, Kako je z njo?Avto pa pravis totalka, pa sam z dvorisca je zapeljala... :xx!: Ja, grozno, folk kar sanja pocestah, vceraj in danes sem bila ziher da sta dva pred mano pijana, mislim kaj sta to delala, kako sta to vozila! Jaooj! Dobre zelje tvoji svakinji za okrevanje! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Avto pa pravis totalka, pa sam z dvorisca je zapeljala...Ja... sam, stanujemo ob vpadnici v Ljubljano...ves kaksne so... in kako drvijo... tut 120 na uro... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts