Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

ampak dobr se sliši, in praviš da mi gre vredu, strinjam se ja... hja, ja... huhjej, moj svet je svet neskončnih možnosti, in skromne odločitve a pravo stvar, včasih se odloči usoda zame, včasih ji pomagam sam...
hej, vidiš, saj se zaveš pol, kaj ne razumeti zdaj :N:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hm kaj tle vidim contesa :D hehe sej ne da mam internet že popravljen kje pa ... sploh ga nimam ... :D pr sosedu sem... izrecno za tole... hja, pismu kdaj sem pa že js zamudil na kako uradno dolžnost? (ja zadnjič na tortice priznam) hm pismu ej :D hehe js pa gledam tle že 15 minut na chatu pa nikogar... razen pokowc, ampak strank pa ne ... :) nč pol, sva si vzela dopust... js sem meu poškodbo na delu.... :) ti pa ziher R&R

A tako boris 9 dni :D kar dobr ciljaš :D zna bit še kako res... takrat bo lih petek, heja, vse je možno nč... grem js dol z neta,

P.S.: Danes sem spoznal eno Nino x;)x nč resnega, rdečelasa ribica... ampak sam fino se mi zdi k že dolgčasa nobene Nine nisem srečal... hjaja, lepo je met spet nino za sošolko...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hej...

Kje bi sploh zacela.. diplomirala vceraj, z 10  x^x . Zagovor bil ful zabaven, sploh nisem nekaj predstavljala in govorila 10 minut, ampak smo diskutirale cel cas s profesoricami v komisiji.. Fino...

Čestitke za to desetko, ki si jo na štrumpfetala Aliana :palec:

Mene še čaka, konc leta pa imam jaz zagovor. bomo vidli. x;)x

Zdaj pa si odpoči, idi na pir al pa kaj šarfnega, pa vsem, ki slučajno niso verjeli vate reci..., nananana...nanananana :P :P

It's better be dead and cool than alive and uncool

sokrates,dej jo še mal h men pošlji...en čudež, bi bil dobrodošel... x^x x;)x

3x x:Dx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Kljub temu, da je bil cel dan natrpan z delom, so zadnje tri urice odtehtale cel teden! x:)x xsrcx x:Ix x:Xx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Zasvojena s Simsi2 x:Ix (razlaga: racunalniska igrca...)

pa gledala zdajle dokumentarc od Moora.. hudo..

zdaj pa lacna.. grem pogledat, ce je kaj jajc.. mam idejo, da bi si tortillo naredila :yumy:

potem pa verjetno samo se :sleeping:

nocko!

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

hja, zlo komunikativen dan bil, čez ceu dan enih zanimivih pogovorov, preko mobija, realno in etersko seveda x:o)x Sm se pomenu s partnerjem˝tut,za boljši odnos, pa mi je reku, da ma me rad( ko pa to reče tak redko), pa sm se zasmejau tak kislo pol x:Dx ,ampak saj vredno je zapisat x:Dx .Danes je bil dan brez nekega tveganja, vse sproščeno in kar donosno,hvala ti dan x^x
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Ti dnevi nam niso naklonjeni... :xx!: po prometni nesreci, ki sva jo mela z dragim...( k srec je trpel sam pleh, pa najina vratova :palec: ) zdele zjutraj pa se svakinja... :C: xgoldfishx xcrossfingx

Zapeljala ven, z domacega dvorisca, pa je na plocniku en tip pustil parkiran en avto, tko, da ni vidla cestisca...zapeljala ven in jo je eden nasadil od strani... :C: :O: avto totalka stolcen...njo so odpeljali v bolnico... :C: se nic ne vemo, kaj je z njo...ampak za svojo najdrazjo svakinjo in prijateljico pa drzim pesti... :detelca: xflowx xgoldfishx xrainbowx

Prosim se vas, za mal pozitive in priprosenj pri ribici... xsrcbumx xrainbowx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Dobro jutro vsem! x:Xx

Majica,da bi se to čimbolje končalo... :palec: xgoldfishx xcrossfingx

Danes bo spet en lep dan....čutim na vodi ,da bo x:Dx x:Dx x;)x

Kakorkoli,vsem želim lep dan in čudovit vikend!!!pa radi se imejte! x:Xx x:Xx x:)x

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

majica :detelca:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Dobr jutr! x:Dx

Hehehehehe, prov dogajal se je včer! :palec: Same dobre zadeve! x^x Dons mam pa od devetih pa do nevemkdaj xrolleyesx zlo natrpan,tko da ne vem kok bom kej uspel tlele gor pokukat pa kakšno rečt z vami. Bom dons delau do takrat, ko me bojo hotl, da bom mel mal vikend zase..... x:px Pridn bodte, se beremo, vsem mucam en x:Xx x;)x

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Selene, Amis, Tihareka, Cosma, Dolores... x:Xx

Klicala brata, kako je z njo...pa se ni prisla ven iz sobe... :C:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ti dnevi nam niso naklonjeni...  :xx!: po prometni nesreci, ki sva jo mela z dragim...( k srec je trpel sam pleh, pa najina vratova  :palec: ) zdele zjutraj pa se svakinja... :C:  xgoldfishx  xcrossfingx

Zapeljala ven, z domacega dvorisca, pa je na plocniku en tip pustil parkiran en avto, tko, da ni vidla cestisca...zapeljala ven in jo je eden nasadil od strani... :C:  :O: avto totalka stolcen...njo so odpeljali v bolnico... :C: se nic ne vemo, kaj je z njo...ampak za svojo najdrazjo svakinjo in prijateljico pa drzim pesti... :detelca:  xflowx  xgoldfishx  xrainbowx

Prosim se vas, za mal pozitive in priprosenj pri ribici... xsrcbumx  xrainbowx

Oj, Majica, :sori: :palec:

Kako je z njo?

Avto pa pravis totalka, pa sam z dvorisca je zapeljala... xrolleyesx :xx!:

Ja, grozno, folk kar sanja pocestah, vceraj in danes sem bila ziher da sta dva pred mano pijana, mislim kaj sta to delala, kako sta to vozila! Jaooj! xrolleyesx

Dobre zelje tvoji svakinji za okrevanje! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Avto pa pravis totalka, pa sam z dvorisca je zapeljala...

Ja... sam, stanujemo ob vpadnici v Ljubljano...ves kaksne so... in kako drvijo... tut 120 na uro... :sori:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...