Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

Pa prenočvanje mora bit zravn
ne, ma ni mus, no x:Dx
O,je,je,zihr! x:px :vragec: x:Dx
A ti ne znaš podnevi prenočevati?
Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

morgen.... :xx!:

machek....auuuu

666 zlomkou...pa she ene tok  x:Xx -ou ke na un rilc

Oho Zlomkec, zadnjič sem mislila, da se je tale muc pritepel k tebi, a si ga kar udomačil ali kako? x:Dx x;)x x:Dx

1 svinjski x:Xx za kompenzacijo x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Hoj!

Mene pa danes spet mece.... :o|o: :V: Go away. xrolleyesx Bi misnla, da je pomlad, ne pa jesen. Zivljenje bi bilo veliko lazje, ce ne bi imela takih izpadov v mislih..... upam, da ostane v mislih! :eek: :vragec: Vcasih se bojim same sebe..... <_< hitr se loh zgodi kaj takega, kar bi kasneje obzaloval. :xx!:

Sej drugace je cist lep dan, mami mi je dala svojga Civica za pelat, celih 100 m po parkiriscu... x:Dx Jutr greva na cesto. Boga revca je tko prestrasena.... :ph34r: :lol:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Ja tole - rečeš ali anrediš kar bi lahko potem obžaloval... tole je pa meni danes krepko znano... sem imela en tel. klic, zaključen z besedami, ko boš šla povej... jaz pa prec v mislih pa koji k.... si mi ti.... hm, pokličem nazaj v napadalnem tonu, pa me je dečko sam za uslugo prosil... tud če je kaj drugega imel v mislih,si je premislil, boljše zanj in če dobro premislim tudi zame x;)x

težki dan danes, pogrešam naravo

Da se vam mal oglasim, evo, izgubljeni otrok prihaja nazaj.... x;)x xsrcx

Ene dva tedna sta bila zdaj, ko so padali sami žuri, zadost imam... :vio: Se en tak lep iztek v realnost danes dogaja, sem prav vesela, na hiter obisk dobila eno osebico, ki mi je mal pomagala razkadit meglo v glavi glede določenih stvari xsrcx :palec:

Na hitro sem preletela dnevnik zdaj za nazaj (10 strani, zaboga!! :eek: :vio: ), tako da samo tiste najbolj intenzivne dogodke zdaj tule komentiram, če bi hotla vse, bi bla dobra do jutri x;)x

Aliana, cheers za diplomo!!!!, sem prav ponosna nate x:Xx xsrcx :palec:

Contesa, sem vidla, da si imela eno bližnje srečanje - svaka ti čast, da si tko odreagirala, temu se reče elastičnost dojemanja x:Xx Sam da si uredu, verjetno se dans ne treseš več tolk, ti je pa zato vsaka sekundica žmohtnega življenja svetlejša x;)x

Majica, za svakinjo ti držim xcrossfingx tudi jaz, saj veš, da smo poleg in pošiljamo pozitivo xsrcbumx Sporoči ko boš kaj vedla! x:Xx

Ribka, Selene - vama pa mal xrainbowx v vajin dan, ker vidim, da nista ravno na optimalnem počutju xsrcx ... jaz se pa nameravam danes s kolom po glavi, psihično x:Dx x:Dx :vragec: , že mal preveč pizdarij delam zadnje čase, bo treba tole spedenat... :inocent: Bo kar pasalo x;)x

Se javim še kaj, saj zdaj sem tko al tko spet v mojem normalnem stanju spremljanja foruma od zdaj naprej, tko da x:Xx vsem xsrcx pa se beremo...

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

o, Soncna, sam se zuras al kwa! x:)x :palec: xcivx

O, katja, pih, civica al kaj, to pa je... x:px

Jaz pa ful zadovoljna danes s sabo...

Placala za vec kot 100 cukov racunov (ce vkljucim se ono elektriko), izbrala 5x 12 ozadij, bila pri frendici na gorenjskem in posesala avto in sipe znotraj pomila in vse, zglancala, potem pa se nazaj grede na pumpo v pralnico (zunanje pranje).

Jes!! In imam zdaj cist avto, se mi je zdelo tolk nikakvo, svinjski avto, ze energetsko ni gud.

No, zdaj sem sicer cist brez casha spet, a ful sem uredila in tko. x^x

kok sibajo tedni, kar ze petkov vecer je - no, uzivajte v njem! xcheersx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

VABILO

Vabilo na zaposlitveni sejem v sredo, 13. oktobra 2004! Karierno križišče, sejem zaposlitvenih priložnosti in inovacij! Veste, kako težko je priti do kadrovika podjetja, kjer bi želeli delati? Imate dovolj tega, da ste za kadrovike zgolj kos papirja z vašimi podatki? Potem morate kadrovika srečati v živo! Ga prepričati, da ste to, kar njegovo podjetje potrebuje. Kje lažje kot na sejmu zaposlitvenih priložnosti in inovacij - Kariernem križišču, na Študentski areni 13. oktobra 2004 v hali E - Jurčku na Gospodarskem razstavišču! Rezervirajte si čas, storite nekaj za kariero in pridite na pogovor s kadroviki 25. znanih podjetij in organizacij. Pred sejmom obiščite www.mojedelo.com/sejem, preberite si napotke za kakovosten nastop na sejmu in si izberite podjetja, ki vas zanimajo. Obiskovalci sejma brezplačno prejmete revijo Moje delo! PS. Ne pozabite s sabo prinesti dovolj svojih življenjepisov! Vaša ekipa Mojedelo.com

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

.bil pop.v Lj. Je bil promet res pisan in ihtav x:Dx Kupu si prvi kovinski tanovi mestni žeton in mislim, da sem videl tud senco NLP x:Dx ,nosm v seb res kr nekaj Uranovske energije :vio: pridem domu pa ugotovim ,da se mi je verižca odpela in tako sm zgubu vijola kamen :8): So pa taki dnevi, da se mi je okus nekak uvrstu k zbirčnežem, skor nič mi ni všeč te dni, apetit samo za sadje in palačinke. Toplo vreme je bilo danes, so se ljudje tuti temu primerno oblekli in slekli x:Dx .Čash se mi zdi, da smeškoti tamle v razpredelnici kar izginjajo za kaki dan, pa se spet vrnejo xscratchx

..in rekel je, to je pa moje evolucujsko orodje x8Dx

in

že so se zvrstile epidemije pohval

Oprosti, mam sposobnost za prepoznavanje nadarjenosti x^x

Izžarevaš zmagovit odnos xcrossfingx

xegox

Sav sam nekako nikakav.

eto, glih ganz tkole sem ...

drgač sem pa uredu x:Dx x:px x;)x

... naložila sem si na mojga čurunalnika nov protivirusni sistem in se zdaj šopiri in se važnega dela klele... sam kliknem, pa me že sprašuje, kaj jaz to klikam :sniky: ... končno bom menda imela kmalu ADSL :onfire: ... imajo eno akcijo ravn zame... 'vesele urice', dobim ISDN in ADSL za 20 jurčkov in še to na obroke... kolk se mi nobl zdi, da bom mela tole x^x

pa vikend je x8Dx x:px :palec: ... kolk mi paše mal počivat in NIČ delat :mex: ... uživajte in radi se mejte x:px xloveyx :palec:

....in se zdaj šopiri in se važnega dela klele...

..20 jurčkov in še to na obroke... kolk se mi nobl zdi, da bom mela tole

jojta, pr nas bo že dve let nekak, ko smo ga kupil za akcijo~80y na obroke, poglej poglej, kak ste šelem vi napredni zdej x:Dx

Mateja a ti lahko tukaj povem, da sem mislila nate x:Xx

Danes cel dan preletala naokoli. Lahkih nog naokrog, vse živo srečala, še do frizerja mi je ratalo priti in mi pravi oči, da sem kot Milena Zupančič x:Dx , frend pa da je Milena itaq podobna B.B x:Dx sem se pa še bolj režala. Skratka, ful enih stvari za upedenat.

Včeraj bila zunaj, Lj. je vrvela od življenja. Babji žur in ful vroče tematike...

Lepo se imejte in lep vikend.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

pridem domu pa ugotovim ,da se mi je verižca odpela in tako sm zgubu vijola kamen :8):

..in rekel je, to je pa moje evolucujsko orodje  x8Dx

in

že so se zvrstile epidemije pohval

Oprosti, mam sposobnost za prepoznavanje nadarjenosti x^x

Izžarevaš zmagovit odnos xcrossfingx

xegox

Ker kamen,povej, bomo novga kupil! x8Dx

Se trudm,vsak dan sprot! x;)x :vragec: x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Sem že ful napisu, pa po neumnosti zbrisu....se mi ne da ponovno! Samo toliko v vednost! Od 7ih zjutraj, pa nekje do 9ih zvečer, sem bil v tunelu Karavanke, ki je v remontu in to ravno na tistem delu, ki je skoraj pokončal Duhca! Menjujemo elektroniko in ostalo opremo in lahko rečem, da so razmere res nevarne in nevzdržne! Sploh pa če te silijo, da delaš neprestano, dva šihta hkrati (kot krt) v tej luknji!

Groza!!! :xx!: :xx!: x!x Še toliko bolj nevarno je, ker delamo pod prometom in pod stalno visoko napetostjo, ker pač štroma ne morejo izključit, ker tunel obratuje! :xx!:

Lep pozdrav vsem in lahko noč! x:)x x;)x :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...