Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

NatrixRed BE CARFULL

Sej pazm in se trudm, ampak ni vse samo od mene odvisn....Naprimer, če bo enga tovornjakarja zanesl za par centimetrov (niti 1m ni potrebno), pa me (ali nas) ne bo več, al pa (bog ne daj!) bi bil invalid! :sori: :8):

Žal je tako! In po novem (kolikor sem videl), imamo nove postavke na delo! Imamo namreč delo brez nevarnosti! Zanimivo, a ne? x?x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ravno sem čekirala karte za koncert REM, ki bo pri nas januarja. 100eurov :eek:

a se hecajo?

Ima kdo kak info? Jest biti fanica :2src:

lahkonočka x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Natrix - Ja vem, to kar si napisal, sem hotu sam tolk, da se čuvaj tm kjer se lahko in da se zavaruješ kolikor je v tvoji moči; ostalo pa itak, če ne moreš pomagat je shit.enivej čuvaj se kolikor le moreš :palec: :palec: :palec:

Cosma - se bom pozanimal in ti sporočil............neki poznam ljudi, k majo kej s to zadevo x;)x :palec:

Diaspora...spat se mal...al novim zmagam naproti.... :inocent:

S svakinjo pa takole... ima odlomljen kos medenice in eno zlomljeno rebro... dali so ji eno injekcijo Ketonala 100 in NIC (0) tablet za domov :eek: ...tako, da sem ji dala skatlico Naklofena duo 75 mg ... :sori:

Sicer bi morala ostat v bolnisnici, pa se je izborila, da gre domov... mah, jez se ne strinjam s tem, ker z zlomljeno medenico se pa ni za hecat... prehodit do WC-ja je zanjo cel maraton... :C:

Res bi morala not ostat... :o|o:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ja...itaq...pazim nanjo... x:Dx :palec: bolj kot ona sama nase... x:Dx

Vceraj ji je Mary (k smo skor vse babe v bajti Marije x:Dx ) prinesla puseljc s premerom pol metra...samih krizantem... x:Dx x:o)x sem rekla, Mary...to so zalne roze...

Ona pa ...sm vedla, da me je prodajalka nategnla...zdej pa tko zgleda...kt... :vragec:

Hihi...mlada je se Mary... pa tko simpa, da se ji vse to oprosti... :palec: x:Dx x:o)x

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Hahaha, takole bi si človek še marsikaj mislil :o|o: xDDx , sedaj razumem zakaj si napisala tako med asocijacijami glede trgovcev, njim je pomembno, da spravijo v promet, so pa še lahko neizkušeni, tamle si opisovala tablete in injekcije, ne pretiravaj in ne mešaj preveč, sicer tipa svetujem, da na škatlice zdravil, čaje, hrane narišeš vilinske simbole "zdravja", "učinkovitosti" in "uspeha", bo prej okrevala...lp x;)x :palec:

Aja...pojma nimam o teh simbolih...pa tut ne verjamem, da verjamem v to...

Glede zdravil pa...sama sem te tablete dobila za vrat, k smo meli nesreco prejsnji teden... pa jih mam velik, jemljem jih pa ne kej prevec... :xx!: Vse sem prebrala, tko da ni panike glede tega...lahko jih jemlje, samo ne pretiravat...

Jutro xcivx

Majica - Tole ni gut, da je šla domov, zmedenico se ni za zezat :vragec: , sicer pa ji želim vse na, najin naj čim prej si opomore xsrcx :palec:

Diaspora - vidm, da si šla res sam za par urc spat xrolleyesx x:Dx

Borism - tudi tebi lepo soboto želim

Pa vsem ostalim lep dan in uživajte kolikor je le možno x;)x :palec:

... končno bom menda imela kmalu ADSL  :onfire: ... imajo eno akcijo ravn zame... 'vesele urice', dobim ISDN in ADSL za 20 jurčkov in še to na obroke... kolk se mi nobl zdi, da bom mela tole  x^x ...

:palec: :palec: :palec:

xokx

x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

S svakinjo pa takole... ima odlomljen kos medenice in eno zlomljeno rebro... dali so ji eno injekcijo Ketonala 100 in NIC (0) tablet za domov :eek: ...tako, da sem  ji dala skatlico Naklofena duo 75 mg ... :sori:

:sori: :V: :o|o:

Ojoj..... ja, nic ne dajo, ko te sljivi, ko gre dam, mater so caplji res! :xx!:

Majic - mislim da imam se ene par ketonalov forte (bom sla za vsak slucaj preverit, pa se rok trajanja), vendar ce bi bila sila, ti lahko kake dva odstopim, glede na to, da se tega ne dobi na recept.

Ce bos rabila, mi pisi na mail. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

hm jaz pa škatlo nakofena bi lahko pogrešala, samo kako to do Ljubljane sprevit.... xrolleyesx :sori:

tkole, pri nas lije kot iz škafa, dobro da sem si sprehod privoščila že navsezgodaj... koleno boljše za odtenek... aja hehe, pa čokolado jem, tole je zgodovinski dogodek x:Dx

Selene, koleno lahko masiras izmenicno s sentjanzevkinim oljem tudi (po glineni oblogi oz. med dvema glineninima oblogama) - ze samo olivc pa bo kul, ce nimas drugega.

Uh kolk dezuje, bila pametna 'vceraj' - okoli 1h ali 2h sem cunje, perilo, pobirala na balkonu, se mi je sumljivo nebo zdelo.... in res, ponoci grmelo, zdaj pa prav se zliva dol kot vidim.

Sem pomislila, skoda, jaz pa sem imela avto v pralnici, mah, nic narobe, je kar prav.....

Ciscenje, kot je prav, samo reke bodo znale bit zoprne, pa morje tudi.

Upam, da se ima Astra kul.

Diaspora, a takole klavrno se je koncala 'tvoja pot v Ljubljano'. x:o)x x;)x x:px

Edino kar me moti pri temle dezju je, da najbrz na trgu zdaj ne bo kaj prida, pa s kakimi dezniki mi na misel ne pride, da bi se picevala s folkom. :D

Mejte se, bodite veseli, da je dez, boste lahko brez slabe vesti lenarili in se valjali - tisti ki lahko. :)

Uh, Natrix, saj res, tistole pa ni bilo nic fajn prebrat - ali se ne morete na nic sklicevati? Pravice, zakoni itd.? :sori: :o|o:

No, kakorkoli ze - srecno v tistih luknjah! xcrossfingx

Picasso

:vragec:

morgen.... x:)x

dons pa nch machka...hehe

cheprou prshu shele zjutri ob 8ih dam

biu mal v K4, pa na metelkovi...pa tko

dons bomo pa she vidl....ampak....nakam pa zih x:o)x

666 zlomkou....tralala....(pa x:Xx tut x;)x )

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Uh kolk dezuje, bila pametna 'vceraj' - okoli 1h ali 2h sem cunje, perilo, pobirala na balkonu, se mi je sumljivo nebo zdelo.... in res, ponoci grmelo, zdaj pa prav se zliva dol kot vidim.

Hm, skoraj ne morem razumeti in verjeti, ampak pri nas pa cel dan kar dosti sončno, pa se nahajam le 50km zračne linije vzhodno. Sicer pa vidim, da ima južna kot zahodna Slovenija dež, torej sem jaz v oazi x^x xDDx , lepo soboto x:)x :palec:

hja Borism če prav vidim na radarski sliki tudi Ljubljana nima več nevihte, mogoče boste pa vi dobili kakšno kapljico x;)x oaza je pa lahko povsod tam, kjer si jo narediš

Marsa, glina in šentjanževo olje oboje danes že na meni x;)x

Ojla Selene xsrcx

Mogoče trenutno nima Ljubljana nevihte :inocent: , ampak kadarkoli to dopoldne, kaj prižgem(medije), ....LJ=nevihta, tule pišejo uuuuuu, kako uliva, jaz še nisem dobil niti kapljice, če tolk sonce sije, pa sem se dopoldan vozil proti Podčetrku, tam je še bolj sončno, kaj smo res tak fajn ljudje tule doma x^x x:Dx ...lepo soboto prav vsem, B. x;)x :palec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...