natrixred 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 NatrixRed BE CARFULLSej pazm in se trudm, ampak ni vse samo od mene odvisn....Naprimer, če bo enga tovornjakarja zanesl za par centimetrov (niti 1m ni potrebno), pa me (ali nas) ne bo več, al pa (bog ne daj!) bi bil invalid! Žal je tako! In po novem (kolikor sem videl), imamo nove postavke na delo! Imamo namreč delo brez nevarnosti! Zanimivo, a ne? Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Ravno sem čekirala karte za koncert REM, ki bo pri nas januarja. 100eurov a se hecajo?Ima kdo kak info? Jest biti fanica lahkonočka Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Natrix - Ja vem, to kar si napisal, sem hotu sam tolk, da se čuvaj tm kjer se lahko in da se zavaruješ kolikor je v tvoji moči; ostalo pa itak, če ne moreš pomagat je shit.enivej čuvaj se kolikor le moreš Cosma - se bom pozanimal in ti sporočil............neki poznam ljudi, k majo kej s to zadevo http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 natrix you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Dobro jutro lunatki Želim, da se vam naredi ena lepa sobota, izkoristite jo po najboljših močeh, pa še vreme bo, ker jutri bo dež, naslednji teden pa max. 10 st.C . Uživajte in pazite nase kjerkoli že boste, lep pozdrav, Borism FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Dobro jutro! Kje pa ti živiš, pri meni pa jasno kot ribje oko , čeprav vidim res par "flik" na Goriškem, lep dan, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Diaspora haj! Potem pa veš kje so Novaki?Saj vidim na radarski sliki nekaj padavinskih oblakov v zahodni Sloveniji, čeprav naj bi popoldan prišlo iz vzhoda poslabšanje, kar je pa že prvi znak za ohladitev, potem pa vzemi dežnik na pot, lp, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Če gledam po ikonci, te bodo že prej ugrabili FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Potem je pa najbolje, da jo umakneš FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Diaspora...spat se mal...al novim zmagam naproti.... S svakinjo pa takole... ima odlomljen kos medenice in eno zlomljeno rebro... dali so ji eno injekcijo Ketonala 100 in NIC (0) tablet za domov ...tako, da sem ji dala skatlico Naklofena duo 75 mg ... Sicer bi morala ostat v bolnisnici, pa se je izborila, da gre domov... mah, jez se ne strinjam s tem, ker z zlomljeno medenico se pa ni za hecat... prehodit do WC-ja je zanjo cel maraton... Res bi morala not ostat... :o|o: majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Ojla majica! Tole s svakinjo, bi bilo menda res bolje, da bi ostala notri, upajmo, da bo tudi Zlata Ribici kaj pripomogla, da prej okreva. Popazi nanjo, pomagaj JI, lepo soboto tebi in tvojim, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Ja...itaq...pazim nanjo... bolj kot ona sama nase... Vceraj ji je Mary (k smo skor vse babe v bajti Marije ) prinesla puseljc s premerom pol metra...samih krizantem... sem rekla, Mary...to so zalne roze...Ona pa ...sm vedla, da me je prodajalka nategnla...zdej pa tko zgleda...kt... Hihi...mlada je se Mary... pa tko simpa, da se ji vse to oprosti... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Hahaha, takole bi si človek še marsikaj mislil :o|o: , sedaj razumem zakaj si napisala tako med asocijacijami glede trgovcev, njim je pomembno, da spravijo v promet, so pa še lahko neizkušeni, tamle si opisovala tablete in injekcije, ne pretiravaj in ne mešaj preveč, sicer tipa svetujem, da na škatlice zdravil, čaje, hrane narišeš vilinske simbole "zdravja", "učinkovitosti" in "uspeha", bo prej okrevala...lp FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Aja...pojma nimam o teh simbolih...pa tut ne verjamem, da verjamem v to...Glede zdravil pa...sama sem te tablete dobila za vrat, k smo meli nesreco prejsnji teden... pa jih mam velik, jemljem jih pa ne kej prevec... :xx!: Vse sem prebrala, tko da ni panike glede tega...lahko jih jemlje, samo ne pretiravat... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 O.K. Jaz pa odhajam ven, uživajte soboto...se beremo FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Jutro Majica - Tole ni gut, da je šla domov, zmedenico se ni za zezat , sicer pa ji želim vse na, najin naj čim prej si opomore Diaspora - vidm, da si šla res sam za par urc spat Borism - tudi tebi lepo soboto želim Pa vsem ostalim lep dan in uživajte kolikor je le možno http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Jest grem popoldan v LJ morm v službo :xx!: ; tako gužvo mam še zmeri za popi*** http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2004 ... končno bom menda imela kmalu ADSL ... imajo eno akcijo ravn zame... 'vesele urice', dobim ISDN in ADSL za 20 jurčkov in še to na obroke... kolk se mi nobl zdi, da bom mela tole ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2004 S svakinjo pa takole... ima odlomljen kos medenice in eno zlomljeno rebro... dali so ji eno injekcijo Ketonala 100 in NIC (0) tablet za domov ...tako, da sem ji dala skatlico Naklofena duo 75 mg ... :o|o: Ojoj..... ja, nic ne dajo, ko te sljivi, ko gre dam, mater so caplji res! :xx!: Majic - mislim da imam se ene par ketonalov forte (bom sla za vsak slucaj preverit, pa se rok trajanja), vendar ce bi bila sila, ti lahko kake dva odstopim, glede na to, da se tega ne dobi na recept.Ce bos rabila, mi pisi na mail. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 hm jaz pa škatlo nakofena bi lahko pogrešala, samo kako to do Ljubljane sprevit.... tkole, pri nas lije kot iz škafa, dobro da sem si sprehod privoščila že navsezgodaj... koleno boljše za odtenek... aja hehe, pa čokolado jem, tole je zgodovinski dogodek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2004 Selene, koleno lahko masiras izmenicno s sentjanzevkinim oljem tudi (po glineni oblogi oz. med dvema glineninima oblogama) - ze samo olivc pa bo kul, ce nimas drugega. Uh kolk dezuje, bila pametna 'vceraj' - okoli 1h ali 2h sem cunje, perilo, pobirala na balkonu, se mi je sumljivo nebo zdelo.... in res, ponoci grmelo, zdaj pa prav se zliva dol kot vidim.Sem pomislila, skoda, jaz pa sem imela avto v pralnici, mah, nic narobe, je kar prav.....Ciscenje, kot je prav, samo reke bodo znale bit zoprne, pa morje tudi.Upam, da se ima Astra kul. Diaspora, a takole klavrno se je koncala 'tvoja pot v Ljubljano'. Edino kar me moti pri temle dezju je, da najbrz na trgu zdaj ne bo kaj prida, pa s kakimi dezniki mi na misel ne pride, da bi se picevala s folkom. Mejte se, bodite veseli, da je dez, boste lahko brez slabe vesti lenarili in se valjali - tisti ki lahko. Uh, Natrix, saj res, tistole pa ni bilo nic fajn prebrat - ali se ne morete na nic sklicevati? Pravice, zakoni itd.? :o|o: No, kakorkoli ze - srecno v tistih luknjah! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 morgen.... dons pa nch machka...hehecheprou prshu shele zjutri ob 8ih dambiu mal v K4, pa na metelkovi...pa tkodons bomo pa she vidl....ampak....nakam pa zih 666 zlomkou....tralala....(pa tut ) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Uh kolk dezuje, bila pametna 'vceraj' - okoli 1h ali 2h sem cunje, perilo, pobirala na balkonu, se mi je sumljivo nebo zdelo.... in res, ponoci grmelo, zdaj pa prav se zliva dol kot vidim.Hm, skoraj ne morem razumeti in verjeti, ampak pri nas pa cel dan kar dosti sončno, pa se nahajam le 50km zračne linije vzhodno. Sicer pa vidim, da ima južna kot zahodna Slovenija dež, torej sem jaz v oazi , lepo soboto FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 hja Borism če prav vidim na radarski sliki tudi Ljubljana nima več nevihte, mogoče boste pa vi dobili kakšno kapljico oaza je pa lahko povsod tam, kjer si jo naredišMarsa, glina in šentjanževo olje oboje danes že na meni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Ojla Selene Mogoče trenutno nima Ljubljana nevihte , ampak kadarkoli to dopoldne, kaj prižgem(medije), ....LJ=nevihta, tule pišejo uuuuuu, kako uliva, jaz še nisem dobil niti kapljice, če tolk sonce sije, pa sem se dopoldan vozil proti Podčetrku, tam je še bolj sončno, kaj smo res tak fajn ljudje tule doma ...lepo soboto prav vsem, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts