Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Selene, a rabiš potrditev zase xDDx  x:Ix  xsrcx

danes pa spljoh ne.. zakaj potrditev? Danes sem v filingu ko ne rabim nikogar in ničesar... pa me tud dež ne spravi iz tira, še manj pa kakšne osebe

Mickeni dobro jutro, mijauuuu

Deli na socialnih omrežjih

Ojla Mick!

Saj je prav, da ste se spomnila prijatelja, ampak ob 14h dobro jutro, to se mi še za novoletni dan ne zgodi xDDx , dober si, a potem ti danes res lahko rečem, da si smotan....težko mi gre iz jezika namreč x:Dx x:o)x .....lepo soboto, saj bo čez čas že boljše x^x :palec:

Selene, potrditev, da si dobra in pozitivna oseba....enkratna, neponovljiva, skratka super v vseh pogledih x:Xx xsrcx

O Umetnica, končno spet mal med nami

ojla, ja sem se spet mal usedla semle x:)x

sva bli s smeškotam na enmu dooooollllggggmuuuu sprehodu, po sončku, ful lep jesenski dan je :2src:

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

O, Umetnica!!!! :palec: :palec: x:Xx

In free-ja sem koncno videla tamle da je objavil nekje nekaj! x:Xx :palec: :palec:

Se dobro, da je vse kul z vama, super, ko se malo vidimo spet! :palec:

100/h nekaj delam, pa me je vrglo z neta, pa sem zdajle nazaj se konektala...

Ful mi dobro siba tole delo (urejam fotke za mini izadja in delam ze 6. rundo x^x)..

Pa se v kuhinji nisem se nicesar dotaknila, tamali je sel v kino s frendom, jaz pa bom se dalje tule prckala.

Fajn se mejte si! x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

En lep dober dan še od mene xsrcx x:Xx

Umetnica, veš da se zdanje čase velikokrat spomnim nate, pa včeraj sem se tudi! xsrcx Imamo tule okrog študentskega doma enga muca, ki je direkt tak kot vaš, in se vedno, ko ga zagledam, spomnim nate... x;)x Lep filing. Pa pozdravljena spet med nami, sem te že hotla dat med pogrešane, čeprav se nekak ne poznava in nisva nikol imele nekih hudih stikov x;)x :palec:

Mickiiiiiiiii x:Xx A je kaj boljš? Al bi rad še mal? x:Dx x;)x Ful lepo, da si se oglasil, sem te že mislila mal podrezat prek OS-ov al pa telefona, kaj zdaj s tebo dogaja xsrcx No, vsekakor si danes vzemi za konkretno regeneracijo x:Dx

Natrix, zaboga, pazi nase x!x To je vse, kar ti lahko rečem, velja pa mal širše (spanje in to... x;)x ).

Majica, tole glede tvoje svakinje je blo adijo prebrat, res :sori: ne morem verjet, da ti ne dajo nobenih tablet za s sabo domov, če te odpustijo iz bolnišnice. Pa je vprašala vsaj? Pismu, kot da se tvoja bolezen konča pri vratih bolnišnice, naj bojo veseli, vsaj zasedenih postelj nimajo, če bi jih nujno potrebovali, pa manj dela zaradi teakšnih "domačih" bolnikov, če že ne drugega. Ne morem verjet, res. Bi blo pa verjetno res boljše, če bi ostala v bolnici, vsaj par začetnih dnevov. No, smo usmerjeni v zdravljenje xrainbowx

Jaz sem pa danes spala kot ubita, baje je totalka zlivalo zjutraj, jaz pa nič slišala :eek: Me je šele prijateljica zbudila, ko se mi je najavila na kavo po dvanajstih enkrat...

Včeraj mi je crknil net za nekaj časa, prav tečno je bilo, jaz pa ravno v filingu za odpisovat mejle in to... no ja, saj potem sem pa za nadomestno aktivnost eno žehto naredila x:Dx Pismu je tečno na roke prat x:Dx

Danes me verjetno čaka lep večer... Me je prijatelj z interneta povabil na njihovo gledališko predstavo, pa še zmenjena sem bila s Sončkom za danes zvečer, tako da se zna zgodit, da greva danes malce odrske deske gledat x;)x V vsakem primeru... Sonce bo tko al tko, pa če ob polnoči al pa treh zjutri xsrcx

Včeraj sem si šla iskat zapiske za kolokvij za sredo, pa sem si včeri že mal celo brala... ne morem verjet, ker je ful malo gradiva, in ponavadi se to spravim brat kakšen dan prej :vio: no, sem pridna, ni kaj x;)x

ajdi, se še kaj oglasim, en lep dan vam želim x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Mickiiiiiiiii x:Xx A je kaj boljš? Al bi rad še mal? x:Dx x;)x  Ful lepo, da si se oglasil, sem te že mislila mal podrezat prek OS-ov al pa telefona, kaj zdaj s tebo dogaja xsrcx No, vsekakor si danes vzemi za konkretno regeneracijo x:Dx

S.Vilaaaaaaaaaaa :2src: x:px :vragec: x:Xx Mah, pripravljen na vse, se ne da Mick kar tko, pih. x^x Konkretno regeneracijo xscratchx ....prid sem! :vragec: x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Umetnica, veš da se zdanje čase velikokrat spomnim nate, pa včeraj sem se tudi! xsrcx  Imamo tule okrog študentskega doma enga muca, ki je direkt tak kot vaš, in se vedno, ko ga zagledam, spomnim nate... x;)x Lep filing. Pa pozdravljena spet med nami, sem te že hotla dat med pogrešane, čeprav se nekak ne poznava in nisva nikol imele nekih hudih stikov x;)x :palec:

ojla x;)x

saj nekak velikokrat pomislim in se spomnem na vse lunatke, edin do tega se nisem spravla, da bi se aktivno usedla pred računalnik in kaj objavljala

sem se potikala veliko po naravi, pa se nekako potem ni izšlo še pisat semle :eek:

ker če se usedem semle, to ni za pet minut, ampak........traja x:Dx

sončna: tvoje prispevke sem pa vedno rada brala, čeprav se nisva navezovali direktno ena na drugo, tako da se mi prav lepo zdi, da si se spomnila name tu pa tam xsrcx

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

hehe. ... izbral si bos lahko recimo ozadjece za denimo Luno v poljubnem znamenju...

Mobi ekrancek... slikca...

Recimo takale - v pravih dimenzijah: x8Dx :palec:

Recimo taksnole slikco si bol lohk izbral za Luno v skorpijonu...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jibica maybe? x:Dx x:Dx x;)x

(ful so huda ozadja :palec: x:Xx )

(aja, pa ni mi uh odpadu, čeprav sva naštepala kar kakšni dve uri pogovora x:o)x )

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Ja, bingo, v ribah, jasno (saj jih bo ful na izbiro, a morda bova kaksne porabila za sonce v... to bova vidla, vsekakor je ful tega, 72 al kolk slikc... :palec: :palec:

Zadnjic je mene tudi bolelo uho, pa kar v glavi piskalo, a najbrz zato, ker sem sproti polnila mobi... xrolleyesx

Picasso

hih, sej jaz sem ga tut dans, sam sem hvalabogu dost neobčutljiva za take zadeve (za kar se sama odločim x;)x ), tako da po moje ne bo panike x;)x

Grem v trgovino. Čupo imam pa še vedno točno takšno kot zjutraj, ko sem vstala - irokezo totalno x:Dx x:Dx x:o)x Da se me trgovka ne ustraši slučajno x:Dx x;)x

Aja, pa dans že cel dan poslušam Indio Arie, taka luštna nežna bazična muska mi je, prav paše xsrcx

Sončna

VILA SONCA

O, jaz tudi nisem se nic jedla niti nic, sem cist not padla v te fotke. x:)x :vio:

x;)x

Picasso

Mmmmm, voda x;)x Pismo, zakaj jst k ognjeni znak tako zelo uživam v vodi? Čist nor sm na vodo x:o)x . Mmmmmm xsrcx x:)x Uh, zdej bi mi pasal mal plavanja v ne preveč toplem morju, mmmmmm........ x:px

K. Čapek

Jo sam tole je reka v bistvu, a hotla sem dat filing jezera, ker je to ozadje lune v raku (ali raka), sicer pa je to Krka in jaz sem 1 cm stran. x8Dx x;)x

To je zato, mick, ker imas asc v devici, zemlji izredno pase voda, pa zato, ker imas luno v skorpijonu.

Tko, zdaj grem pa v trgovino. x:Ix xDDx xrolleyesx

:palec:

Picasso

Hvala vsem za skrb... svakinja ima zdaj tablete Naklofen in je cist zadovoljna... tut gor sem bila skor cel dan... moj brat jo kar dobr pedena... kuha in pomiva, pospravlja... res :palec: jest sam mal guzvo delam, da ni cist sama v dnevni... x:)x

Se pa vvelik smeje...to je dober znak... x:o)x x:)x :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

x:)x :palec: :detelca:

Mhm, ok. Jaz sem si to mal drgač predstavljal. Ker znam bit zlo ognjevit me voda ne pogasi ampak oladi na normal temperaturo, tko nekak. x:)x

K. Čapek

Še malo živ, sem se vrnil iz tunela......noge mi bojo odpadle! Tako zelo, me niso še nikoli bolele, pa sem dal skozi že marsikatero turturo in prehodil na kilometre na danm,.........ampak tole je nekaj povsem drugega! Od neštetih počepov in neprijetne prisiljene hoje med el. vodi (kjer imaš zaradi zoprne poti in stalne napetosti mišic), me tako zelo bolijo dimljske mišice, da komaj hodim in zraven vsake toliko klecnem, bolečina, pa je konstantna, kljuvajoča! :sori: No, glavno mi je, da sem še živ x;)x , čeprav se bojim, da tudi po kopeli ne bom za nikamor in tako nebom mogel na zmenek! :o|o: ! Tortice, sem že tako ali tako zamudil!! Vsaj mislim si tako xrolleyesx :C: !

Vsem en lep pozdrav! x:)x x;)x :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

heh Mick, kaj sem ti že rekla - lunca kje? x:Dx x:Dx x:o)x Pa jaz sem res čarovnica - kam se že včlanim, baje neke čarovnice tut na LNF-ju obstajajo? :inocent: xcivx x8Dx

Natrix, ajo, sploh nimam več besed... saj sem ti zgoraj napisala :palec: En pobožek zate, pa se fajn spočij danes - a jutri tut delaš?

Marsa, tisto se mi je pa zdelo, da je jezero, kljub temu, da se ne vidi x;)x Zakaj pa potem jaz ne uživam tolk v vodi, pa imam zemeljsko znamenje v soncu pa škorpijončka isto v luni? x:)x Ponavadi na morju sam uživam v toplih temperaturah, če pa že grem v vodo, grem sam ležat na začetek, kjer me lahk valovi mal zalivajo x;)x Če grem cela not, je že preveč mrzlo x:o)x

Stuškat zdej, pol se mi pa en fajn obisk obeta xsrcx

Sončna

VILA SONCA

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...