Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

HAHAHA!!!!! Me fuuuuulll happy!!!! :D

Zdej mam net spet v sobi. x^x Me can talk freely now. x^x x;)x x:Xx

Danes smo šli v Casa del papa na kosilo, fuuuuul dobro kosilo, sem pa mislila, da bo veliko dražje. Smo jedli morski meni......Hladna predjed tunina pašteta s popečenimi kruhki, predjed testenine z dagnjami in neko smetanovo zeliščno omako, glavna jed pa lososov file in pire v zeliščni omaki. Za sladico vanilijeva krema z marelicami. x:px Pa ful fajn postrežba. :palec: :palec: :palec:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Oj, jaz pa cist brez apetita danes in cist brez cajta za apetit. :D

Ze nazaj, guzva zdajle totalna v mercatorju xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a daj, drugic ce me vidis, me pocukaj za rokav. x;)x :palec:

hmm, saj res, v katerem pa? :8): xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

tamle vidim osvezeno temo naj priteka, pa da je ne zasvinjam...

sem placala racune vceraj, a ziher se niso knjizili, pa sem rperacunala, da nekako 4 jurje mi bo ostalo...

Danes brez kaksnega posebnega racunanja (ker itak se ni bilo knjizeno, bi sla pac za par 100 sit v -) zapravim v mercatorju 3.900 in nekaj. x^x x8Dx

joj saj res... prejsnjo soboto sem nabavljala nekaj, nisem imela cajta za trg in nic (podobno kot danes, samo sem sla v 'tamali mercator'), pa nabavim to in ono, malenskoti, in je prisel racun - 4.000,00. x^x

Hecno. se mi zelo redko zgodi, da je tocna cifra (potem pa se 4 - 13 = 4).

aja, Aira, zdajs em blond (no morda naslednjo soboto oz, ko/ce se bova videli, ne bom vec in bom spet rdeckasta, mi je pa skoda 'zapravit' blond podlago, tako pred rdeco pride se oranzna. x^x xDDx x:Xx x8Dx

Picasso

tako pred rdeco pride se oranzna.  x^x  xDDx  x:Xx  x8Dx

vem, res se ne izplača, pa tudi rdeče se naveličaš in se je potem težko znebiš. ko izbeliš na blond pa ponavadi rata slama xrolleyesx :xx!:

vceraj sem rešil zagonetko, ki me je spremljalala zadnje pol leta..... x:Dx

namreč pred pol leta sem se zapletel z eno punco , ki mi je bla bajno všeč (res, nekaj neverjetnega), vse je blo cool, kar naenkrat me je pa skenslala.......... jasno tega nisem mogel razumet' / nč mi ni blo jasno....... normalno, nisem ji več težil, čeprav sem se skoz spraševal ZAKAJ? KWA JE TO BLO?

vedu sem, kje se jo da vidit, vendar ji nisem hotu težit (mal mi je blo bad / češ skenslala me je, jst pa zdej k en cucek :xx!: )

in včeri zvečer uletim u lokal in tam je ona............. sploh se nisem zmenu zanjo (itak), čeprav sem jo prec vidu.......... no in (kot vsaka ženska / sorry bejbe x;)x , je bla ful firbčna, kwa jst tle itd)......... no ampak jst se grem kao HARD TO GET ( v resnici pa jezik do tal :palec: )........

ni več zdržala, pride do mene in valda delam se, kao "ful si mi znana, pa ne vem od kod" in debata steče in ful cool in pijačka, ena pa dve pa tri (men se začne feclat' jezik :eek: )..........skratka ful cool........... no in danes jo pokličem in se ne javlja (again), ne trza ...............že čist ponoru, ko se damica vendarle spomni name in se dobiva na pijački ter mi začne rožce sadit (kako sem ji všeč in buci buci ) a,da je mal zmedena, ker so jo do sedaj privlačle le ženske............. x!x :eek: :eek: (in zato me je takrat že skenslala, ker sem jo medu).............. a me splohni hotla poslušat' ko sem ji hotu dopovedat', da me njene prijateljice nič ne motjo........

čakam na razplet x8Dx

:fiju: :fiju: :fiju: :fiju:

Saj me je že prej skor kap, ko sem vidla, da si v pesem počutja postnila, pol pa še uno prav nemarsino okrasje zraven :eek: x:Dx x:Dx x:Dx :palec:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Jaz šele zdaj odhajam spat. Bla na ircu (nikoli nisem) in se pogovarjala s kolegom.....mal psihoanalize......jaz v vlogi psihologa.....zanimivo. Se loh tkole dost naučiš. Mal mi je bad za njega, ampak če bo drgač začel gledat na vse, se loh še vse dobr izteče.

Lahko noč in lepe sanje vsem!!! x:Xx

xgoldfishx Katja

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Ribica, en x:Xx tebi na šmrček, ki si mi že najbližja v dnevniku, ko tole pišem x;)x Se dobiva kaj na kakšni pijački v prihodnjem tednu, kaj praviš?

Mick, regeneracija uspela? x8Dx x:Xx

Sokrat... pol se boste pa dobili v troje, te bosta pa odrivali hehe x:Dx x:Dx x:Dx x;)x x:o)x

Moj obisk šel domov, sva se naklepetala prav fajn... tako noro domač mi je ta fant, da je že kar smešno... xsrcx zanimivo je to, da mi ponuja nove poglede na stvari, bolj celostno vse skupaj, sem mu prav hvaležna za tole x:Xx Mislim, da sem malce uspela umirit tale moja vihrava in hitra čustva, pa tudi nekatera njegova vprašanja so me malce postavila spet na moj teren, tja, kjer je moja vera, vedenje, duša. Hvala ti, Sonce x:Xx (Aja, mogoče se nam pridruži jutri al pa v prihodnjih dnevih x;)x :palec: xsrcx )

Nič, grem si še kaj za jest naredit, pa se mal pogovarjat sama s sabo v svoj dnevnik... se je v dveh dnevih treznega stanja x:o)x že kar nabralo gradiva x;)x

Sončki, želim vam lepe sanje in čudovito jutro, ko odprete učke in srce xsrcx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Jutrček :onfire: :onfire: :onfire:,

evo takole jutro mi je všeč x:px , moj glinen napitek za menoj, tibetančki tudi, Cyber jutranji opravki za menoj :palec: , zdaj pa risanke, LNF, pa Trudi xsrcx na poti domov.

Danes moram edino zlikati, pa Cyberčka razčesat, drugače je pa dan čisto moj x;)x , upam da ne bo cel dan padalo, d abopva pobegnila na kak sprehod.

En navihan dan vsem x:Xx

dobrojutrodoberdanvsem

včeraj bila v lj...dež je lil ko s kabla, pa nekam megličasto....sploh se nisem mogla zbrat in sem zalutala v neke uličice na zeleni jami...sem se prav režala samam sebi...kot da bi vozila po lj prvič....dokaj trapasto...šla v city park in ugotovila, da še kar naprej pada moja sposobnost prenašati gužvo...toliko folka, enih vtisov...mi je čist zametlo informacijski sistem. edina koristna reč je bila, da sem si uspela nabavit dva izdelka od l'occitane...njami, diši po pomarančah, ampak ni sladek vonj...danes je že bilo razvajanje same sebe...ful fajn...včeraj potem na hitro izginila iz btc in šla k frendici...tri čarovnice na kupu, potem se je pa vreme začelo popravljati...in s tem moja koncentracija...potem še obisk na drugem koncu mesta...ena čudovita dojenčica...prijateljica pa kar sije...potem še ena vožnja po mestu, pa domov...

...danes pa nekam zaspana...volja za ležanje v eni veliki postelji, z razgledoma na morje, dobra glasba, zunaj prši, pa eno fajn knjigo za brat in se razvajat s koncentratom zabušavanja....resničnost: pospravljanje, pospravljanje, pospravljanje....pa malo potešitve odvisnosti od lnf x^x x;)x

...no, mejte se.... x;)x :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

he he janjak...za pospravljanje maš prav...moja volja do tega opravila danes, pa ni niti za 1x... x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

amis... kolk fajn pišeš x:px :palec: ...'lil ko iz kabla'... 'zametlo informacijski sistem' x:Dx

L'Occitane xsrcx :2src: xsrcx ... Daša, moja sestra in njena hči imamo vsake tolko prav obredni obisk L'occitana... meni je tam, kot bi se prestavila v drugo dimenzijo xcivx xDDx ... ponavadi rečem, da grem samo malo uživat tja in gledat in vonjat vse tiste dišavce... iz štacunce pa potem pridem z vrečkico in lažja za precej cekinčkov xnckrivx :inocent: ... mi zgleda tam tud zamete ... moj * sistem :wacko: :madpro: :^:

grem zdaj pogledat ven, kje je tisti zgubljeni kuža :sori: ... včeraj sva mu z Dašo ob polnoči nesli vodo in hrano dol ... kolk je bil, revež, žejen...

Matejka xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx za pomoč kužku, me je že včeraj, ko sem prebirala prešinilo, da se ga je nekdo naveličal... Upam,da se motim. A na radio sta tudi slučajno dali? x:Ix

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...