Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sstane
grem zdaj pogledat ven, kje je tisti zgubljeni kuža  :sori: ... včeraj sva mu z Dašo ob polnoči nesli vodo in hrano dol ... kolk je bil, revež, žejen...

Gospa, ki ima psičko s sladkorno, mi je tudi pravila, da je psička pila kot neumna in hujšala. Koliko je kaj takih nesrečnih psov, ki zbolevajo od industrijske hrane?

S čim pa ti hraniš tvojega Cibra, Pujsa?

Deli na socialnih omrežjih

... Zdajle nesem babici govejo juhico, ki sem jo skuhala zvečer,dušeno zelenjavo, piščančka in malo tortice.  x:px Je že tako v letih, da ne hodi več okrog, zato ji odnesem jaz, da bo imela tudi ona nekaj od današnjega praznovanja. ...

Pridna Contesa, to je pa lepo! x:Xx x:)x :palec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zdajle nesem babici govejo juhico, ki sem jo skuhala zvečer,dušeno zelenjavo, piščančka in malo tortice.  x:px Je že tako v letih, da ne hodi več okrog, zato ji odnesem jaz,

Res pohvalno Contesa, tule sem se spomnil na RDEČO KAPICO, ampak tam je bila pravljica, ti si pa pridna v resnici x^x xsrcx ....lepo nedeljo, lepo praznujte x:)x :palec:

Jutro, dan, noč xcivx

Sm prispel iz nočne in pregural do doma, k sm šel iz LJ je padal in lil dež, k zmešan :eek: xrolleyesx , pr ns pa je oblačno, samo pada pa ne :palec:

Grem zdej počas mal odremat, pol pa na kosilo xDDx

vidm, da je Pujsa izkoristila naš Pc in uspešno xracx , do zadnjega (vidim po uri) x:Dx , ko sem se pripeljal domov xrolleyesx x:Dx

Sstane - mi našmu Cayberčku dajemo brikete že od skoz in občasno dobi mal riža zdraven, al pa mal makarončkov; vse brez dodatkov samo skuhano na vodi; dobi pa tudi kdaj kakšen jajček za lepo dlako. Z zdravjem pa nima blemov, ker dobiva vse kar rabi, ko ga hranimo z kvalitetnimi briketi EUKANUBA in z nobenimi drugimi (za enkrat) x^x :palec:

:flower: :flower: res ste pridni takole v nedeljo zjutraj :flower: :flower:

no jaz čakam, da bo še kdo vstal in se dobimo in poklepetamo. Sta prijatelj in punca nabavljala za novo stanovanje... bo treba it malo pomagat sestavljat. Komi čakam.

Lep dan vsem skupaj! :hepko:

spet se mi je na bolš poslabšal

:vragec:

morgen..... x:)x

dons biu pa zhe ob 6ih zjutri doma x:)x x:)x

smo "mal prej" nehal x:Dx x:o)x

dons pa roza :xx!:

zdej pa pochas kavica....pa prvi chikec....pa LNF x:o)x

prebujanje.... :inocent:

666 zlomkou...paglihtok x:Xx -ou ke na un rilc

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Dobr jutr,hehehehehe,ne je kr dobr dan! x:Dx

Grem jz zdele k starcem na nedelsko kosilo,pa sestra s tipom(ga bom spet mal dražu) :vragec: Rata kr bel okol nosa, lica mu pa žarijo,tok ga razjezim! :vragec: x:Dx Sestrca se itak skoz reži, k ve, da ga sam hecam,fotr tud, mam pa neki časa vse opazuje, pol pa nevarno resno opozori, da hoče gmah za mizo-sploh med kosilom! :onfire: :devil: x:Dx In mi vsi pridno postanemo tih in sam z očmi še okol švigamo! x8Dx

Po kosilu mu bom šeu prklopet hišni kino, si ga je ubodu,frajer vs hepy,sam sestavt ga pa ne zna :vragec: x:Dx mu morm mal pomagat, je total antitehnični tip, še moja švester se bolš znajde! x8Dx Bodte lepo, dons je dan za mečkanje in izležavanje, izkoriste ga maksimaln! x:px x:Dx js bom mogu do večera počakat,sam sej ne morš met vse v istem momentu! x;)x x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

je pa res zlo taka lenobna nedelja na spisku, h0h..ponoč in prot jutru je bliskal, grmel, si je prav nebo duška dal, jest sm se pa do prejle prav prvošljivo´naspal,zdele me čaka gorstvo likanja x:o)x .Smo šli čeraj domov, pa sm vidu na vsaki kmetiji vsaj po ducat tistih senovnih klobčičev, pa sm se nato spustu v domišljijo in reku; lej to, a niso to kot odpadki iz vesolja, zdele sam čakaj ,da se ponoč kakšna buba vun ne razvije; a si predstavljaš kak bi to blo usodno za naš planet, pa tiste waghramne sluzaste gosence vun lazle, pa eni paraziti, heh, dobr tek, če zdej kosilo jeste x:Dx

.ali so tisti,ki prodajajo buče, bučarji al bučmani? x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Wow, sem si nastavla na oceanik dizajn...... :2src: :2src: Sploh nisem vedla, da mamo te možnosti..... :2src:

Pa z ozadjem in screensaverjem sem se igrala, našla neko Mermaid Tiffany in kr downloadala, čeprav nisem pogledala, kaj sploh je to....in mam kot nekakšen vitraž morja za ozadje, screen saver pa je ista fotka, samo da so puzzli in se potem sestavijo v to sliko.....in vse se mi je spremenilo, to sem prebrala, da se spremeni, vsi gumbki, puščica miške je ribica....taka ful lušna...vsi okvirji oken so modrozeleni.... :2src: Če se bom naveličala, bom samo skinla stran. x^x Mogoče edina stvar, ki me moti je ta, da imam xpje in je blo vse zaobljeno, ta screensaver pa je narejen za starejše windowse in mam spet pravokotne ikone....ah, whatever. :2src:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Dobro jutro še od mene x;)x Spet sem šla nenormalno pozno spat (ko ste drugi že štepali poste tule na LNF-ju, ob 7h zjutraj :vio: ), pa tut spim ko ubita zadnje čase, čeprav si ne pustim spat preveč - včeraj sem odspala sam 6 urc, danes pa 7, čist zadost x;)x

Pujsa, ti privoščim en uživaški dan, Trudi, tebi tut :palec: x:Xx

Mick, tebi enga x:Xx in pobožek, daj se zrihtaj čimprej... Tole s spanjem naj te pa ne skrbi, pač tvoje telo to rabi, psiha pa verjetno tut xsrcx Še hvalabogu, da je vikend, pa si lahk privoščiš :palec: Sicer pa tut jaz ful trdno spim, če me sosed ne bi vsako jutro vrgel iz postle (seveda ob pripombi, da mu jaz to dovolim x;)x ), bi tudi jaz verjetno štepala 10 ur plus. :wacko:

Amis, tvoje pisanje mi je zadnje čase tako blizu... xsrcx Danes, ko si napisala tole o zbrkanju energije v nakupovalnem centru je spet ena stvar, ki jo poznam... Meni so take zadeve, kjer se gnete ob istem času veliko različnega folka na kupu, prav utrujajoče, pridem od tam izžeta popolnoma. Tako da se takim stvarem in dogodkom ponavadi izogibam.

Ej, Ribica, kje si si nastavla oceanik dizajn? Kar v Windowsih? x:)x

Ja, sem zadnje dneve brala mal Tobijeva sporočila, pa sem spet samo :eek: , kako vse zadene... Dogajanje v svetu in v meni, vprašanja, ki se mi pojavljajo in iskanje odgovorov v sebi. Uravnotežanje. Se mi zdi, da sem se spet končno uspela vključit v tok energije, kjer sem bila prej, da spet plavam in plujem po tem morju, iz katerega sem se tale teden začasno izključila. Paše, ful xsrcx

Aja, pozabla povedat. Od tega tedna dalje smo v apartmaju same punce, končno je apartma čist, školjka neposcana x:Dx x:Dx in predvsem - pospravljeno je, topla in domačna energija. Kako se "vonj"-občutek apartmaja spremeni, če pridejo drugi ljudje not. No, danes že pričakujem svoje cimre, da prideta nazaj v Ljubljano, sem prav vesela. xsrcx

Včeraj sem začutila mamo... pa sem jo poklicala... in spet poslušala njene litanije v neskončnost. Zdaj si je zmislila nov način vzbujanja slabe vesti in krivde, ne morem verjet. Ko se osamosvojim, si bom vzela kar nekaj časa za oddih od vsega tega.

No, grem še malce pogledat forum, potem pa par opravkov, ki me čakajo za danes. Uživajte, dragi moji! xsrcx x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

... končno je apartma čist, školjka neposcana x:Dx

x:Dx x:o)x

.. pa sem jo poklicala... in spet poslušala njene litanije v neskončnost. Zdaj si je zmislila nov način vzbujanja slabe vesti in krivde, ne morem verjet. ...

... to po mojem cisto vsi poznamo..... vsi nacini pa pridejo prav. :D :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aja, Katja, cist shizis, a, kop mas zdaj doma net? :2src: xcivx x;)x :palec:

Aja, Mick - kaj so to repinclji (a sva imela ze nekoc tole debato? :eek:)? :8):

Picasso

Za koga pa mislis da se kuham? :eek:

Oni ki bi se pri meni hranil... x:Dx x:o)x x:px x;)x

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...