aakhut 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Za koga pa mislis da se kuham? Oni ki bi se pri meni hranil... zadeva je bla bl figurativno mishljena (glede na to, de so te eni klele z kuharco kot karakterjem obdeloval) 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Marsa, repincl je motovilec. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2004 ... so te eni klele z kuharco kot karakterjem obdeloval... Mene? Kuharca kot karakter? Pojma nimam sploh v kaksnem smislu, kot kmetica, gospodinja zahojena, al kot da zdrahe kuham kaksne al kaj? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2004 Marsa, repincl je motovilec. Aja, pih, ful dobro se slisi, sam skoda, ker ni pravilno slovensko - repincelj. No, zdaj pa vem.ne, pol se pa nisva tega (potem pa je bilo nekaj drugega, a je slo tudi za nekaksno jed oz. nekaj povezanega s hrano). Thanx za pojasnilo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Marsa, sem mela že prej net doma, ampak v bratovi sobi. Kar pomeni, da nisem mogla bit gor vedno, ko sem si želela ali imela čas za to. Pa nisem mogla downloadat vsega, kar sem hotela, je blo treba pazit, da sem vedno počistila vse za sabo, vse na password in to. :xx!: Sončna, se bova dobile naslednji teden! Kdaj ti najbolj odgovarja? Še zmeraj vstajaš pozno? Jaz mam v bistvu čas samo torek in sredo, ker drugače delam. Ta dizajn si pa nastaviš na tvoji osebni strani....Levo mas stolpec možnosti....klikneš tretjega od spodaj navzgor.....in maš možnosti različnih dizajnov. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 ... so te eni klele z kuharco kot karakterjem obdeloval... Mene? Kuharca kot karakter? Pojma nimam sploh v kaksnem smislu, kot kmetica, gopspodinja zahojena, al kot da zdrahe kuham kaksne al kaj? ma pozab en shtajerc je meu izlive.... 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Aja, Katja, sem mislila, da "oceanik dizajn" spada pod tiste ribice in to... za windowse torej me potem zanima, kje (na kateri strani) si uspela dobit tele free teme za windowse (Little Mermaid ali nekaj podobnega)? Lahk se zmeniva za drug teden, ja, sam je fora tale, da imam jaz v sredo popoldne kolokvij, tako da sem šele popoldne frej, reciva tam od enih dalje. A bi tole šlo? Drugač imam pa sama pri LNF-ju že čist od začetka naštimano na rumeno-oranžni dizajn, ne vem točno, kako se mu reče. Paše na Sončno. Super barvice so, Marsa Aja... pa ko si pokomentirala tam moje pisanje, Marsa... mi je včeri naredilo "klik" glede mamice, saj sem v eno drugo temo pisala... Bi se lahk kdaj tut lepše obnašala do nje, sam kaj ko sem se sam probala zaščitit, zaboga Bo treba začet delat ornk na tem odnosu... Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 10. oktober 2004 Saj vem, Soncna, to vse pride, tole razumevanje, in vse, pa ko mas sam tamalega, ponavljas napake. ne vse in ne tolk, sam se zalotis...Tvojemu otroku bo prav tako vse tezenje, kot je zdaj tebi njeno , ko pa bos hotla dopovedat, da nekaj ni dobro zaradi ne vem katerega razloga, vsekakor enega, ki je zanj dober, bo mislil in svojim frendom se pritozeval - zbuja slabo vest in podobno pri meni. Tako pac je. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Sončna, free temo sem dobila na www.screensaver.com in takoj na prvi strani je bla ta mermaid. Nisem se ravno ubadala z iskanjem. Vidiš, meni pa sede tale voda, se vidi, da sem trikrat vodena.... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 no tko...zej pa naprej....u K4(roza :xx!: )ma bo zhe mejte sepapa 666 zlomkou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 .Contess, sladkobno razumna ženska .Novice: Danes praznuje igralec Boško Buha svoj 40 let ,Danes je umrla igralka,ki je igrala zlo znani tv muvi režiserja Hičkota v sceni pot tušem(psiho).jutrei je še en dan, ki ne bo zlagan .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Evo mene Sem mal prebirala dnevnik... kolk ste napisali...Same nesreče vidim... ..upam, da se bo za vse dobro končalo.. Bila na morju...ko smo se peljali...skeptično vprašam moža...če je res prepričan, da bo lepo vreme :o|o: ..pravi, ziher bo...sem si sprintal tri napovedi z neta...dve sta bili slabi, ena pa dobra...pa sem potem slabi vrgel v smeti... ..in smo na mizi ves čas imeli dobro napoved... ..in je držalo... Imela v mislih Marsino opozorilo glede vode...smo izpluli vsak dan sam do prvega zaliva...tam pa sončenje in kopanje... ...ne moreš verjet, še včeraj sem se kopala... ...danes pa tole.... ...deževati je začelo dons tisti trenutek, ko smo sedli v avto in se odpeljali proti domu....Ful izica....brala, lenarila....je bilo hudo potrebno...po vseh pretresih zadnjih 14 dni... :xx!: zdaj pa v nove zmage x!x mejte se Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Astra sem upala, da imaš lepo vreme....jaz pa že nekaj dni opažam, da postajam "trda" smešno se mi zdi, da mala že nekaj dni, ko gre mimo, mi da poljubček pa pravi, rada te imam, kot da bi se bala, da bi postala tudi zanjo ledena ... sva imeli danes pogovor in je prav navihano prikupna... ostalo pa je nekaj umrlo v meni... trda... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Astra WB Marsa, tisto kar si napisala glede družinskih odnosov, ti dam kar prav, sam pri nas je situacija mal drugačna, mogoč že mal naša mama Alianini podobna Tko da je kar veselo, ona goni svoje, mi trije (jaz, brat in foter) si pa mislimo svoje, ker drugač itak pri njej ne prideš skoz No ja, bomo že. Zgleda da bo to največji izpit mojega časa, ko ga bom enkrat opravila... svoj odnos z mamo postavit nazaj na noge. Selene , pa en pobož.... dej no, miška, moškim trdota pristaja , ne pa tebi , tko da se kar zbezaj ven iz nje... ko bo čas... Jaz pa grem še mal mejle pisat, še vedno nisem vseh odgovorila. Lepo noč vam želim, fine mehke sanje Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 ostalo pa je nekaj umrlo v meni... trda...Ne, ne....ni umrlo, sam mal počiva, to sam trenutn . Ziher . Jst pa sem ves mehak, jebi ga . Bo že. Ne daj se, Selene. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Selene, upam, da bo boljše. Ker beden dan....cel dan sem bla na netu.... :xx!: Prej pa vsa navdušena.... Sem mislila, da bom šla kej k dragemu, pa je bil sviiiinjsko tečen in je reku, nej raje doma ostanem. Sem raje doma ostala, kokr da bi ga mogla prenašat takega.... uno, k mu gre vse na živce.... In sem pol na netu. Kake dve ure vmes nisem bla. Zdej grem pa brat. Dost mam računalnika. :o|o: Lep začetek tedna vam želim! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Contesa, pohvale, pohvale!!! Nevem, če sem ti osebno pohvalil narezek in vse ostalo! Za torto vem, da sem jo pohvalil, ker je bila res izvrstna! Škoda samo, da jo je tako hitro zmanjkalo! No, kar se pa ostalega tiče, pa tudi!! Vse naj, naj! Si se res potrudila! In mislim, da je tudi Christi užival,....no, nenazadnje je bil to njegov dan! Po odhodu, sem šel pa do svoje drage, tako da lahko rečem, da je bilo nadaljevanje dneva tudi super! Upam, da ste vsi preživeli en lep vikend in kljub dežju počeli kaj lepega in zanimivega!Lep pozdrav in na ponovno snidenje! x!x Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Dobro jutro vsem!! Uh,ta vikend je bil zanimiv,mal naporen(nespečnost )....hm,v glavnem super dbest! Samo,nekej pa ni lih ok,crknu mi je comp,tak da zdej čakam,da ga popravijo...no pišem pa že iz faksa,ker čakam na profesorja za en vpis v indeks... ,pol čez ene 2 urci pa še predavanje...V soboto....hja...tortožerke ...ma ste face,vsi po vrsti.... Upam,da bo danes en lep dan,pa tud vsem želim,da bi bil!Uživajte in imejte se radi!!!! Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 V soboto se tako naplesala..... ! Potem pa še Slovenija premagala Italijo, popolna sobota. Lep teden vsem! Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 men je bil pa včerejšnji dan ful fleten.Najprej je na obisk prišla prijateljica sva klepetali. Potem sem šla pa na obisk h prjatloma, ki sta na novo priseljena In smo en kavč pa fotelj preoblačl v rdeč blago.. tok sem se nasmejala... skor do solz. Potem smo sestavljali računalniško mizico in še jedilno mizo in stole. Vse skupaj pa je bilo zelo zabavno.... ta prava druščina. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Morgen :onfirire: Selene , hm, a je to razpoloženje familiarno, al kako ? No jaz sem nekam hecno melanholičnega razpoloženja... Sicer sem bila cel vikend pridna nadpovprečno, pospravila vse, več kot ponavadi, še celo detajlčke, ki jih ponavadi izpustim, ampak vse bolj robotsko delano. Ni mi bila sicer mukal, ampak ta pravega veselja pa tudi ne. Sem si privoščila en adrenalinski sprehod s Cyberčkom včeraj . Saj v bistvu ni bil nič posebnega, samo nisva vedela, če bova kakega medvedka srečala, al ne. No sem si vzela čas za malo potopit si vase, pa do nobenega pravega zaključka prišla. Hm, kar tako brez razloga, kaj pa vem. No saj potem je bilo bolje, ampak nekam nenavadno ogroomno pozornosti rabim . Bom tole jaz danes prevetrila . 1,2,3 Pujsa se že svinjsko smeji . Evo, je že v redu . Contesa , si te rpedstavljam, kako si poskrbela za praznovanje, ziher je bila hrana in postrežba odlična, energija ta prava , pa fuuuuuuuul lepo, da si se na babico spomnila, da je imela tudi ona kaj od tega praznika, res lepo, da se ne pozabi na naše dedke in babice . En navihan dan vsem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Dobr jutr! Ena vizita že mem,druga zdele ob devetih! Aiwa,nova ikonca spet! Ne mi tega delat beybi, morm dons še delat! Včeri dan hitr minil, sestavu opremo hišnega kina,sestrinemu tipu, hehehehe,zvečer je blo pa pestro(a ne Buda )Vglavnem uživite v oblačnem ponedelku,jst bom! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Selene, kaj se teb dogaja? Saj ta občutek "trdote" poznam...mine, verjemi... Janjak, zdaj so takšni dnevi, če prebereš še Marsino napoved...bo še slabše.. :o|o: Contesa, tebe si prav predstavljam, kako si to fino zrihtala... Saj je mene tut zgrabilo, kljub lepim dnevom, ki sem jih preživela....v nedeljo zjutraj sem se kar razjokala...še v postelji... ...in priznala, da nisem vedno in povsod tako močna, kot se delam...očitno posledice stresov, ki sem jih doživljala zadnje čase...bila sem polna očitkov... :o|o: ...in zahtevala pozornost tut zase...potem sem šla pa ven, na veter...in se prepustila, da me prepiha...in izpiha negativno...potem pa so mi šli vsi na živce, ker so se nekaj motovilili...jaz pa sem želela sam domov... Kolk mi paše tale mraz... x!x Mejte se, kolikor se le da dobro... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 jutrček!hehehehehehehehhe.. v petek 8.10. diplomirala na EPF faksu... Zdej pa uživam 100 na uro! Nč več se sekirat, skor nč ne kolnem več, full dober.. sam formalnosti še pošlihtam, da jim pošljem trdo vezavo pa cd-rom pol mi pa pildek dajo.. me zanima če se bo kej spremenilo v službi... hm.. bi blo fajn.. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Čestitam, Mushi... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts