aiwa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 res fino. čestitke. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Mushi . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Dobro jutro, zaspančki Poln vikend je za nami. Nekateri ste ga preživeli bolj nestrpno in ste se ukvarjali z lastnimi razmišljanji, nekateri ste ga bolj prespali, nekateri pa se v družbi fajn imeli.... Mi smo tudi praznovali in to dva dni. Najprej sobota- za eno ekipo, potem še nedelja- za drugo ekipo.Še dobro, da smo opremljeni s sodobno tehniko (mislim na pomivalni stroj), in mi je bilo prihranjeno nenehno namakanje ročic v vodi.... ...in sem (kot že velikokrat doslej) prišla do ugotovitve, da kar paše, če nimaš časa, da bi brskal po sebi. Včasih je prav, da nekatere stvari preskočimo, se ne soočimo glih z vsakim problemom, ki nam šine v glavo, ker se pogosto pokaže, da problema sploh ni... Kakorkoli, en objemček za vse, ki bi ga radi in ki ga potrebujete. ...in dihajte, pojte, radi se imejte..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 iiiiiiiiii dolores... kak lep post...bom kr mal zapela... pa še objemček zate spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2004 O, Astra, je vse kul pol... haj vsi, sem ze iz mesta, danes je imel tamal sele ob pol desetih solo. Vceraj in predvcerajsnjim sem obdelala natanko 100 slikc. Cisto se mi je utrgalo. O, Dolores - ja, pameten nasvet - 'dihajte'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Mushi, maš zdaj en blem manj Dans bo nekak usoden dan ,spet morda .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Mushi, maš zdaj en blem manj Dans bo nekak usoden dan ,spet morda Bo,bo-držim pesti! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 okej ti ,g.dedec, potem mora bit, če že tak pravš, mi deluješ prav osebno že, as vedno tak nabrisan al le narejen, heh ( ugaja mi tvoja prisotnost nikej, žal moram povedat) .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 okej ti ,g.dedec, potem mora bit, če že tak pravš, mi deluješ prav osebno že, as vedno tak nabrisan al le narejen, heh ( ugaja mi tvoja prisotnost nikej, žal moram povedat) Oooo,nabrišm rad in to pristno! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2004 O, Mushi, sele zdajle sem opazila, iskrene cestitke!! V tem casu, odkar si tu, si se ze porocila in diplomirala! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Bravo Mushi! Jaz pa prisla zdajle domov in me je cakala se ena posta od FF...niste sprejeti. Pa kaj je zdaj to, ce so mi prejsnji teden poslal, da se lahko pridem vpisat Sem klicala na referat.. izvedela, da sem kandidirala na dvopredmetnem studiju in da zbirajo za vsakega posebej.. in so sociologijo ze prejsnji teden , zdaj so pa ugotovili, da imam za spanscino premalo tock.. Se pravi, nimam kaj... Fak, kar na jok mi gre, ce bi vsaj ze na zacetku rekli, da nisem sprejeta, ne pa da me pustijo 1 teden v prepricanju, da sem resena, potem pa: bum! in jaz neumno skenslala razgovor za sluzbo v petek.. ker kao sem sprejeta na studij in zdaj ne rabim sluzbe in ne bom imela casa zanjo :xx!: zdaj lahko samo se cakam kaj mi bodo iz PF sporocili.. tle je pa itak tko mal sans, da ze prej nisem kaj prevec verjela... pa tko lep dan je zgledal... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2004 ...ce bi vsaj ze na zacetku rekli, da nisem sprejeta, ne pa da me pustijo 1 teden v prepricanju, da sem resena, potem pa: bum!To pa res, fak! ... in jaz neumno skenslala razgovor za sluzbo v petek.. ker kao sem sprejeta na studij in zdaj ne rabim sluzbe in ne bom imela casa zanjo :xx!:Ah to bo ze se kaksna priloznost, je to ze prav, vseeno, najbrz---zdaj lahko samo se cakam kaj mi bodo iz PF sporocili.. tle je pa itak tko mal sans, da ze prej nisem kaj prevec verjela... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Aliana, kako nimaš dost točk . pa še zlato svinjo na pomoč, da se ti tole zate najbolje razplete Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 aliana :o|o: škoda. Upam, da ti bo kljub vsemu uspelo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Mickeni, novosti Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Mickeni pravi, da je vedno za novosti. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Aliana, naj se dobro zavrti ta drugi krog! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 zdaj lahko samo se cakam kaj mi bodo iz PF sporocili.. tle je pa itak tko mal sans, da ze prej nisem kaj prevec verjela...aliana Kar se tice pf-ja....letos mislim, da so v prvi letnik sprejeli vec studentov in s tem se so se tudi pike zmanjsale. Samo mislim, da to samo na prvo zeljo...Drugace so pa se mesta za izredni vpis...sem mal precekirala...Upam, da ti bo ratalo no!!! Drugace je pa dans beden dan. Za 2 ure na faks :xx!: , pa pol po dezju domov...folk vozi itak ubitacno...groza...cuden dan je danes no...Sem pa mnenja, da dajejo vozniski izpit za predolgo obdobje...danes me je en star gospod ( ne vem, tam okol 70 po moje) tako lusno izsilil, da se mi je kar zameglilo. Ma joj....tecna. Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 O, Michelle, hvala.. samo ves, jaz mam malo komplicirano varianto, ne prvi vpis.. sem ze diplomantka in bi rada v 3. letniku nadaljevala.. to so pa potem neke komisije in to.. v glavnem, pisem pritozbo na FF zdajle.. we'll see... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 No, drzim pesti! Pritozba je dobra ideja ja Torej, ce prav razumem, bi sla ti v 3. letnik pravne? Je treba kake def. narest? No ne vem...kakorkoli ze! Good luck!! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 držimo pesti da ti rata!!!! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 v glavnem, pisem pritozbo na FF zdajle.. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Heja, prav prijetno se mi zdi, tlele mam na faksu lepo u easy net, fejst dela, če staknem virus grem na drug računalnik... hehe jih je vsaj 20... lepa blondink je ml naprej, ma ful dobro majčko, ops, no sam od odzadi je lepa.... hja, no pa nekj omembe ne vrednih fizikov.... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Ninči, čau blondinka? Prav spomnim se, ko sem prvic prisla sem, kako so ti bile blondinke antipaticne... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Blondinke nkol niso moj tip, ampak včasih morem preverit če je to res... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts