Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Dobro jutro, zaspančki x:)x

Poln vikend je za nami. Nekateri ste ga preživeli bolj nestrpno in ste se ukvarjali z lastnimi razmišljanji, nekateri ste ga bolj prespali, nekateri pa se v družbi fajn imeli.... x;)x

Mi smo tudi praznovali in to dva dni. Najprej sobota- za eno ekipo, potem še nedelja- za drugo ekipo.

Še dobro, da smo opremljeni s sodobno tehniko (mislim na pomivalni stroj), in mi je bilo prihranjeno nenehno namakanje ročic v vodi.... x;)x

...in sem (kot že velikokrat doslej) prišla do ugotovitve, da kar paše, če nimaš časa, da bi brskal po sebi. Včasih je prav, da nekatere stvari preskočimo, se ne soočimo glih z vsakim problemom, ki nam šine v glavo, ker se pogosto pokaže, da problema sploh ni...

Kakorkoli, en objemček za vse, ki bi ga radi in ki ga potrebujete. xsrcx

...in dihajte, pojte, radi se imejte..... :palec:

Deli na socialnih omrežjih

O, Astra, je vse kul pol... :palec: x:Xx

haj vsi, sem ze iz mesta, danes je imel tamal sele ob pol desetih solo.

Vceraj in predvcerajsnjim sem obdelala natanko 100 slikc. x^x

Cisto se mi je utrgalo.

O, Dolores - ja, pameten nasvet - 'dihajte'. x:)x :vio: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

okej ti ,g.dedec, potem mora bit, če že tak pravš, mi deluješ prav osebno že, as vedno tak nabrisan al le narejen, heh x^x ( ugaja mi tvoja prisotnost nikej, žal moram povedat) xflirtx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

okej ti ,g.dedec, potem mora bit, če že tak pravš, mi deluješ prav osebno že, as vedno tak nabrisan al le narejen, heh x^x ( ugaja mi tvoja prisotnost nikej, žal moram povedat) xflirtx

Oooo,nabrišm rad x:px :vragec: x:Dx in to pristno! x;)x x:Dx :palec:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

O, Mushi, sele zdajle sem opazila, iskrene cestitke!! x:Xx x8Dx :palec: :palec:

V tem casu, odkar si tu, si se ze porocila in diplomirala! x:)x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Bravo Mushi! :palec:

Jaz pa prisla zdajle domov in me je cakala se ena posta od FF...niste sprejeti. Pa kaj je zdaj to, ce so mi prejsnji teden poslal, da se lahko pridem vpisat :eek: Sem klicala na referat.. izvedela, da sem kandidirala na dvopredmetnem studiju in da zbirajo za vsakega posebej.. in so sociologijo ze prejsnji teden , zdaj so pa ugotovili, da imam za spanscino premalo tock.. Se pravi, nimam kaj... Fak, kar na jok mi gre, ce bi vsaj ze na zacetku rekli, da nisem sprejeta, ne pa da me pustijo 1 teden v prepricanju, da sem resena, potem pa: bum!

in jaz neumno skenslala razgovor za sluzbo v petek.. ker kao sem sprejeta na studij in zdaj ne rabim sluzbe in ne bom imela casa zanjo :xx!:

zdaj lahko samo se cakam kaj mi bodo iz PF sporocili.. tle je pa itak tko mal sans, da ze prej nisem kaj prevec verjela...

pa tko lep dan je zgledal... :sori:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

...ce bi vsaj ze na zacetku rekli, da nisem sprejeta, ne pa da me pustijo 1 teden v prepricanju, da sem resena, potem pa: bum!

To pa res, fak! :sori: xrolleyesx

...

in jaz neumno skenslala razgovor za sluzbo v petek.. ker kao sem sprejeta na studij in zdaj ne rabim sluzbe in ne bom imela casa zanjo  :xx!:

Ah to bo ze se kaksna priloznost, je to ze prav, vseeno, najbrz---

zdaj lahko samo se cakam kaj mi bodo iz PF sporocili.. tle je pa itak tko mal sans, da ze prej nisem kaj prevec verjela...

xcrossfingx

Picasso

aliana xcrossfingx xcrossfingx

Kar se tice pf-ja....letos mislim, da so v prvi letnik sprejeli vec studentov in s tem se so se tudi pike zmanjsale. Samo mislim, da to samo na prvo zeljo...Drugace so pa se mesta za izredni vpis...sem mal precekirala...Upam, da ti bo ratalo no!!!

Drugace je pa dans beden dan. Za 2 ure na faks :xx!: , pa pol po dezju domov...folk vozi itak ubitacno...groza...cuden dan je danes no...

Sem pa mnenja, da dajejo vozniski izpit za predolgo obdobje...danes me je en star gospod ( ne vem, tam okol 70 po moje) tako lusno izsilil, da se mi je kar zameglilo. Ma joj....tecna.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

O, Michelle, hvala.. samo ves, jaz mam malo komplicirano varianto, ne prvi vpis.. sem ze diplomantka in bi rada v 3. letniku nadaljevala.. to so pa potem neke komisije in to..

v glavnem, pisem pritozbo na FF zdajle.. we'll see...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

No, drzim pesti! Pritozba je dobra ideja ja :palec: :palec:

Torej, ce prav razumem, bi sla ti v 3. letnik pravne? Je treba kake def. narest? No ne vem...kakorkoli ze! Good luck!! x;)x :palec: xcrossfingx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Heja, prav prijetno se mi zdi, tlele mam na faksu lepo u easy net, fejst dela, če staknem virus grem na drug računalnik... :D hehe jih je vsaj 20... lepa blondink je ml naprej, ma ful dobro majčko, ops, no sam od odzadi je lepa.... hja, no pa nekj omembe ne vrednih fizikov....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...