Aira 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Ima kdo kakšno idejo, kaj bi bilo dobro obdelati v seminarski nalogi v kateri bi nekako povezala gospodarsko pravo in evropsko unijo? Kakšno bolj ozko področje. npr. ene je pisala o pravnem varstvu lipicancev in kasirala 10-ko, ker je bila to najvišja možna ocena...jaz bi kaj bolj mednarodnega, pa se ne spomnim nič pametnega, trenutno pa tudi nimam ne vem kakšnega znanja iz katerega bi lahko črpala ideje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 hja izbira smeškotov je idealna... js tud nimam pojma kaj bi... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Torej, ce prav razumem, bi sla ti v 3. letnik pravne? Je treba kake def. narest?Uf, uf, uf... Moja napaka... in ti si se se trudila in sprasevala.. ves, PF je zame pedagoška.. Ki se ji uradno rece PeF, samo nikoli ne pisemo tako... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Nic hudga Itak se mi je zdelo...no kakorkoli ze, nej ti rata! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 hja izbira smeškotov je idealna... js tud nimam pojma kaj bi...nisi ti fizik? bodoči? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Aira, kam pa ti hodis? Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 na FUK. nekaj takega.. šit.. ne obvladam teh kratic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Kaj? pa dajmo s celimi besedami Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 na FUKjest tud včasih http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 v glavnem, pisem pritozbo na FF zdajle.. we'll see...Ha, v tem drugem krogu boš uspela! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 aliana ....za pomoč, da se dobro reši sicer pa ugotavljam, da se še kar rola, meni, drugim...neki procesi, ki jim težko najdem ime...besede, ki še niso izumljene...najbrž sama pri sebi nimam razčiščeno...preveč oseben odnos do drugih, do službe, do vsega kar počnem...po drugi strani pa se mi zdi, da če nisem cela /celostna, v vsem, kar pač v življenju počnem, da potem stvari delam samo na pol...ali pa še to ne. ni zadovoljstva ob opravljenem delu, stvari počasi tečejo, nekatere pa prehitro....mogoče imam samo neuravnovešen odnos do časa si bo treba spet tobija prebrat...menda se samo po tistem počutim še za silo normalna... mick thx sicer pa vsem....veliko čarobnosti, lepote uspeha in drugih dobrih stvari...v teh zblojenih časih xrosex you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Živjo, družinica draga Mushi, čestitke za diplomo!!! "Makarončice" moje - Astra, Janja in Amis - upam, da vam dan prinese razbremenitev, kakšen zavesten nasmešek dajte na ustnice, pa bo šlo! Amis, Tobijeva sporočila so... balzam za dušo tudi zame Aliana, tole s faksom je pa cela štala, ampak veš kaj, sem prepričana, da se bo obrnilo vse čisto uredu okrog! Napiši prošnjo, pa boš potem videla. V vsakem primeru se ti bojo odprla nova vrata, ki ti prinašajo samo najboljše Meni pa danes nekaj zjutraj ni delal net, neke mučke se dogajajo tule v bloku z IP-ji in sem šele pred kakšne tričetrt ure uspela to zrihtat (čeprav mi še zdaj ni jasno, kaj točno in kako )... Fora je v tem, da sva se včeraj s cimro zmenile, da nehava kadit in sva včeraj še "slovesno" skupaj skadile zadnji čik... in sem se danes ful veselila, da bom lahko ob jutranjem čajčku (namesto čika na hodniku) že kar brala LNF, pa nekak načrt ni uspel... hihi me kdo preizkuša al kaj V glavnem, sploh ni tolk težko, v bistvu sploh ni težko, ker sem si dala v glavo, da cigaret zame sploh ni več in pika... In če že dobim not v glavo tisto misel, da bi šla na čik, se potem takoj spomnim, kako se imam rada, ker sem nehala in sem samo še boljše volje x:Dx Res se mi že mal meša zadnje čase Sem se poskusila nekaj učit prej, pa mi ni šlo glih najbolj... pismu, sem ko mačka z mladimi, ko gre za učenje... pa sem si potem na kup znosila svega i svačega barvnih svinčnikov, kemikov, flumastrov takih i onakih, da bom zdaj lahk pisala z barvami Vse božje fore, sam da se okol prinesemo No, želim vam lep dan , najbolje, da si ga kar sami naredite, saj ste kreatorji svojih misli in počutja Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 O, Mushi, čestitke Shit tole, Aliana... ampak ni vrag, da naslednjič uspe... pa naj bo pritožba ugodno rešena ali pa potrditev iz PeF Čudno obdobje tole... me kar vleče v makaronasto razpoloženje (očitno nisem edina), ampak se zaenkrat še ne dam Po včerajšnji tekmi me spet boli Ahilova tetiva... imam občutek, da mi hoče telo nekaj dopovedati... morda je čas, da naredim osebno inventuro in si na novo postavim nekatere prioritete Nič, lepo se imejte ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Tkole, šihtek že skor mim http://www.egregiosempiterno.com/images/smiles/503.gif Ne grem se več testenin, pogruntala, da sploh ni fajn . Dost je blo, mal za degustacijo, ni to zame . Tule so bile same čudne zadeve v službi, kup nesporazumov - povsod vse nekaj štekalo, ampak smo sprovedli vse kar je blo treba. Evo zdejle pa ko Trudi pride pa domov, pa razvajat se, pa spet v klako dobro knjigco past. Navihani ostanite še naprej Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 ugotavljam, da je tale moj svet v zadnjih mesecih tko kot lego kocke.. se sestavi krasen grad, pa se sesuje, pa se spet postavi in je super in se spet do temeljev vse podre.. to tko, neke vrste mentalni in psihicni fitnes.. ups & downs, k sklece, da bom bolj mocna al kaj... a nisem ze rekla, da ne maram fitnesa :xx!: WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 hvala vsem za čestitke, full je fajn prebrat, da vas je tolk veselih z mano vred! Jst že full pogrešam, da ne morem sledit temam tule, danes je bla fulll gužva v službi pa mal sem napakce popravla v diplomski pa danes jo dam v trdo vezavo in je blo treba še tolk stvari se zmenit pa poštimat, uh dober da sem se pogovarjala z enimi ki so dal te formalnosti že skoz, jst bi čist pozabla dat izjavo o tem da sem sama napisala dipl. delo na drugo stran vezave pa na cd.. pol pa še enkrat.. ne ne ne..ko bom ta teden imela vse zrihtan..ej full je dober te knjige zdej talat okrog nazaj od tam ko so ble sposojene pa zapiske in to.. Aliana bogi! Ma so kreteni vlki se ve kje, kolkrat sem jih preklela. Te razne birokratske napake so za crknat. Men se je to skor pr službi nrdil, eno sem odpovedala, ker sem bla na drugem razgovoru, in glih skor bi ven padla ko so enga druzga skor noter uturili.. ah... shit se dogaja pa pol se spet tak obrne da je mogoče prav.... da takrat ne rata... no komi čakam v glavnem da lahk v kaki temi kej komentiram spet.. to mi full manjka.. fajn bodte!!! Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2004 ... to tko, neke vrste mentalni in psihicni fitnes.. Kul. Jaz pa v bistvu kar maram, fajn bit utrjen, ce zivis v svetu. Mushi, normalno, ves kaj se je v tem casu ze folku dogajalo vse, to je cisto nekaj posebnega, nase druzenje tule. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Grem u šoping! U kok rad zapravlam! :$$: [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 O pišuka, kakoto, da sem videl a spregledal napisati - O Mušika diplomirala! :palec: mogoče me je zdramila Svilena, ki je napisala ker sem si dala v glavo, da cigaret zame sploh ni več in pika... potem sem sploh opazil te čestitke ... Pa zakaj še nisem napisal, da si je Aiwa ta tej ikonci veliko bolj podobna - končno lahko tudi tisti, ki niso bili na tortah, vidijo, da je kul! Pa skoraj bi Marsi poslal en cmok, a sem se zadnji hip zadržal, nosajvestezakaj Lep deževen dan! Dober za učenje. Moram se spomniti nekaj for, da se lažje prisiliš sedeti in brati, brati in še brati - prati možgane! Evo, sem v vesolje izstrelil en baccio, ZAvse KItoBER EJO!(posamezniku pa prepuščam možnost, da ga njegov sprejemnik prestreže ali ne) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2004 Grem u šoping! U kok rad zapravlam! :$$:ta pa ni nic skorpijonska, prej dvojckova tole, tehtnica kaksna, lev... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 hehehehehehehehhe.. v petek 8.10. diplomirala na EPF faksu... Čestitke Mushi Selene, če kaj miruje, še ne umre, glavo pokonci neponovljiva FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 No, zdej moram pa napisati še nekaj -končno ena Marsina fotka (v ikonci) kjer se vidi vsaj nekaj ribje sofisticiranosti,običajno pri slikovnem digitalizmu ne pridejo do izraza vse tenkoribje nianse; ampak jst že vem, ker sem jo videl v živo! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Se nama fajn zdi, da je kaj ribje-ga v-pri Marsi, kajne Piko FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Se nama fajn zdi, da je kaj ribje-ga v-pri Marsi, kajne Piko Tole je bila pa pika na i ... (... od Pika) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts