Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:flower: :flower: jutro! :flower: :flower:

Dons sem pa še ful zaspana. Sem zjutri zaspala k sem budilko narobe naštimala... no zamudila še zmeri nisem. Pač ne znam. Juhuhu! Jutri je že petek. Potem pa samo še v ponedeljek... in v torek na dopust. Komej čakam. x:Dx x:Dx x:Dx

:hepko: lep dan vsem skupaj :hepko: :hepko:

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

dobrojutrodoberdanvsem

oblačno nebo pri nas in piha...zjutraj pa take barve, ko sem se vozila v službo x:px :2src: ...tle cirkusi že navsezgodaj zjutraj...kaj čmo...bo šlo mimo....

upam, da je janjak bolje danes in si bo lahko odpočila po vseh predpisih x:Xx trudi :palec:

no, mejte se :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Dobrojutro.. spet iste snaje kot včeraj šele danes sem se spomnil da sem jih mel tud včeraj.. bemu ej... kaka huda grmem pisat v primerno temo....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jutro,

uf, sem se skor stopila tlele xloveyx xloveyx xloveyx :farb: :farb: :farb: :wub:. Hvala vsem za express nasvete, pa za lepe misli :2src: :2src: :2src: . V bistvu sploh ne vem točno, zakaj se mi je tole dogajalo. Zjutraj še nekak razumem, ker pač sem in tja prvi dan mal bolj čudno rata, ampak v bistvu niso bili običajni krči, ampak slabost kar tako, kot da bi mi bilo od česa drugega slabo.

No potem je bil pa time out, pa popoldan 2. polčas x:Dx . Sem se pa ulegla spat, pa še v postelji po forumu pisala, vem samo da sem vse poste v temno modro prebarvala x:Dx xrolleyesx x:Dx , potem me je pa še glava začela bolet, tako da me je motil TV, pa tipkanje x:Ix , je Trudi na slušalke goledal TV xsrcx x:Ix :palec: . No ob 20h sem pa hitrej k Čeplakova laufala na WC, da bi še kaj zbruhala, pa ni blo nič dela, potem sem pa spala do jutra. Vmes je Trudi s čajčkom, pa tule vidim še nečim postregel, pa kar eno ploščico zmrznjeno iz hladilne torbe sem porabila za obkladek.

No danes sem kot nova x;)x , bom zdajle vsaj do 12h še na kamilicah samo, pa bom potem kaj nekompliciranega pojedla.

Hvla vam vsem - Aakhut,Aiwa, Amis, BorisM, Mickeni , Natrixred, Selene, Sončna pa Trudi xsrcx :palec: - po abecedi, ker vas imam vse,pa tudi vse ostale Lunatike rada.

En navihan dan vsem x:Xx

spet fit Pujsa x;)x :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pismu, nekaj nam nudiš, ne, pa če sem in tja omeniš da bi pa zdajle rabila,pa pač prispeva, kdor zmore, ne. Saj nas častiš dokler znese, ne more pa vedno kuča častit x;)x  x:Xx  :palec:

Ne vem, sem nekaj nakazal že začetek julija, sedaj pa smo sredi septembra ... tisto temo je treba osvežiti

... da kaj dogaja tam !

Fino je, da se počutiš kot nova, ampak - sedaj nekaj dni ne pretiravaj! xsrcx xsrcx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Dobro jutro vsem!! x:Xx x:Xx

Hm...dones sm spet bolj zgodaj vstala,ampak se čist gut počutim zaenkrat... x:)x

Samo,zebe me tako,da to kr res ni....nevem več kaj nej še gor nase dam....hehe,kmal bom z bundo okol hodila.... :inocent: ,folk me bo pa čudn gledal :eek: x:Dx

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

... Hvala vsem za express nasvete, pa za lepe misli  :2src:  :2src:  :2src: ......

Hvla vam vsem -  Aakhut,Aiwa, Amis,  BorisM, Mickeni , Natrixred, Selene, Sončna pa Trudi  xsrcx  :palec:  - po abecedi, ker vas imam vse,pa tudi vse ostale Lunatike rada. ...

... spet fit Pujsa x;)x  :palec:

Janja, nisem nic pisala vceraj, sem pa mislila nate in 'moj' nasvet oz. recept itak ze poznas - tavzentroza.

To nabavi 1x, je dobro za ves predel zelodca in trebuha.

Saj zdaj je OK, ampak je fino, ker RES pomaga. Najbolj - boljse je kot spasmex, ketonal in vse zivo, buscopan, kaj jaz vem. Sem ze pisala veckrat tole, pa sem presodila, da najbrz itak nimas tega na broju, prav tolk kot najbrz hrastovo ali vrbovo lubje.

Fino da je zdaj dobro! :palec:

Hvala vam vsem za dobre misli in prijazne besede.

Danes je boljse, ker sem vceraj pol dneva mirovala z roko oz. vse delala z levo.

Vseeno sem napisala enega od txtov, drugega pa ne, ker sem se obesila cunje, pospravila, si umila lase... potem pa sem bila prevec utrujena.

Zdajle grem klicat zdravnico.

Tim je sel na izlet v Vorancev rojstni kraj, kar dalec je to... je mroal ze ob 7h bit na zbirnem mestu (sam ga je mitja peljal, ker 'jaz tolk meckam zjutraj'). :)

Lep dan vsem! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pismu, nekaj nam nudiš, ne, pa če sem in tja omeniš da bi pa zdajle rabila,pa pač prispeva, kdor zmore, ne. Saj nas častiš dokler znese, ne more pa vedno kuča častit x;)x  x:Xx  :palec:

Ne vem, sem nekaj nakazal že začetek julija, sedaj pa smo sredi septembra ... tisto temo je treba osvežiti

... da kaj dogaja tam !

Najbrz to pomeni to, kar mislim.

Ja, piko, res bi bilo treba, kar nekaj donacij je vmes prislo.

Zacetek julija? Pa te ni gor? kot vem, sem pred dopustom osvezevala torej nekako konec julija, morda pa sem res ze prej.

No, saj, brez skrbi, nic ne bo uslo, vse hodi na banko in ostane tam, dokler se ne placa kaksnega ln racuna, izpiske pa tudi dobiva oz. seznam in tako ni moznosti, da se kdo gor ne bi pojavil ali kaksne donacije ln ne bi bilo).

Vzame mi par uric, zato se ne spravim, pa se oba mroava bit na broju, poleg tega pa so zdaj nekateri donatorji imeli nekoliko drugacne zelje oz. predloge (kako bi se radi pojavili na seznamu), pa zdaj moram ubost varianto, ki bo dbest in zame ne bo tako komplicirano, da bo pa vsemu in vsem zadosceno.

Hvala da si me opomnil, pa vceraj ste osvezili temo donatorji, thx za skrb in podporo vsem 'akterjem'. :palec: x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

morgen.... x:)x

dpns kulsko tole....vse

vreme se konchno normalizira x:)x

nobene vrochine vech x:)x x:)x x:)x

pujsa je ok x:)xž(

(verjetno zarad cmokou k sm ji jih na bushija poshilu x:Dx x:o)x x:)x )

jst grem na podaljshan vikend x:)x

skratka kulsko

666 zlomkou....pa 666 x:Xx -ou....vse v en kup

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

... aja, postekala sem svoj 'vzrok'... tezave tele, mislim... ker je bil tako na dlani, se mi je zdelo, da mora ne vem kaj se bit zadaj (*potem pa se ona dlesen, zdaj vem tudi to, kaj je bilo)..

No, gre za ki (*chi), ki se je (narobe) nabiral in nabiral (zaradi majhnega placa imam neprimerno postavitev tipkovnice in placa za misko) v zapestju. Nic takega. A ker nisem zdravila, se pac ni pozdravilo in se je iz akutnega vnetje spremenilo v kronicnega; ker namrec gre za vnetje. To sem videla tudi po tem, da ko dajem ledene obkladke, mi kljuva notri in imam totalno vroco roko po tem, ko dam obkladek dol.

Zato sem si tudi premislila in ne zdravila z lucjo (infra red, vroce - in led? to mi po premisleku ni slo skupaj).

Skratka; ko sem pa vceraj ves dan pocivala z desno roko, in parkrat dala obkladke in ene 3x namazala (prej sem to pocela samo zvecer), pa je precej boljse.

Torej, moram skenslat tole vnetje, potem pa ga pac ne bo vec in lohk bom startala od zacetka... torej ne gre za kaksno trajno zadevo. Yes. x^x

To mi je prejle po telefonu potrdil tudi pogovor s sestro, bila pa je spet cisto tretja (ne 'moja' niti ne ona od zadnjic, pac pa ena tretja, zdravnice pa tudi ni bilo - torej nima smisla lazit tja in za izvide tako tudi ne vem, kaksni so, pa sem naletela na eno sestro in ji prav hitro naropotala svoje ugotovitve in me je pomirila ze s tem, da me je do konca poslusala, da sem jaz lahko v bistvu prisla do diagnoze pri sebi. x;)x x:px)...

Tako... Nic takega (najverjetneje) z mehkimi tkivi torej, razen da sem na sluznico itak ze skoz obcutljiva, posledicno gre morda torej tudi za manjse alergije oz. se s tem vse skupaj sprozi.

zakaj pa dlesni?

preprosta razlaga, saj to sem ze razmisljaloa pri sebi, a zdaj sem ziher. Obcutljiva sem ze skoz na ostre scetke, ko smo sli na morje, smo kupili scetke in ni bilo soft, pac pa samo medium in mi je bila pretrda. potem sem si z drgnjenjem poskodovala dlesen oz. jo morda malce 'dvignila', pa je tako prislo do tistega vnetja.

Tako. Simpl kot pasulj.

Grem se zdaj malo cajtat, danes spet nabijam z desno. xrolleyesx :o|o:

Tisto z levo vceraj... schtraufenpacht! :xx!: xrolleyesx :o|o: :sori:

Picasso

pujsa je ok x:)xž(

(verjetno zarad cmokou k sm ji jih na bushija poshilu

Sem skor 100%, da je tole x;)x x:Xx xsrcx :palec: .

En svinjsko lep podaljšan....................................... vikend ti želim x;)x :palec:

Janja, nisem nic pisala vceraj, sem pa mislila nate in 'moj' nasvet oz. recept itak ze poznas - tavzentroza.

To nabavi 1x, je dobro za ves predel zelodca in trebuha.

Saj zdaj je OK, ampak je fino, ker RES pomaga. Najbolj - boljse je kot spasmex, ketonal in vse zivo, buscopan, kaj jaz vem. Sem ze pisala veckrat tole, pa sem presodila, da najbrz itak nimas tega na broju, prav tolk kot najbrz hrastovo ali vrbovo lubje.

Fino da je zdaj dobro!  :palec:

Na tvoje lepe misli sem kar mal računala x:Dx x:Dx x:Dx , tavžentke pa res nimam, razen tle na LNF enih par x:Ix , bom pa nabavila ob prvi priliki in imela na broju. Tudi jaz ne maram kemije, se bolj zanašam na glavo, pa tudi na naravna zdravila, samo o tem nimam kaj preveč pojma še x:Ix .

No dobro da je vsaj malo tvoji eni tački odleglo, pa da si pogruntala v čem je finta, upam, da boš tole čimprej čist poštimala, pismu sem včeraj razmišljala, da so glava in roke tebi osnova za karkoli :8): . No naj ti zdravljenje še naprej uspeva x:px :palec:

Tavzentroza je zakon!

Res. Ti pravim, da sem sve sprobala, buscopane in vse... ketonali pa so se mi postarali, ker sem jih se od rpejsnje runde imela (torej 3 leta + - od gin. predzadnjega pregleda) - uporabila pa sem 1.5 od 10-ih in to jaz 1/2 za zob nekoc, puljenje, in mitja 1 za zob, puljenje.

Sicer ne zrem tablet, sploh ne, ce ne vem kaj, recimo v povprecju pojem enega na leto ali manj.

tavzentrozo pijes 'v bolecino', skoraj v trenutku se ti zacne prijetno rolat notri, krulit, kaj jaz vem, a tako prijetno, zdravilno, ne mroes verjet!!! Tavzentkrat preizkuseno. :)

Ja, boga, ves da sem mislila nate, ker te je res ornk zvilo, pa pri tebi tudi nisem navajena, da bi bilo tako hudo kaj.

je pa res, da je zraven mlaja (ki je ze sicer dejanvik za tole lahko) bil tudi mars, to pa zadeve lahko pospesi, poslabsa, se dodatno aktivira in navadno v agresivnem smislu.

Se dobro, da je kul. :palec:

Ja, tole.... saj, stvari so najveckrat ali vedno zelo preproste (v svoji osnovi, v mislih pa so vedno ali navadno zelo komplicirane x;)x). x;)x :vio: :palec:

Sam mene spravt dol z racunalnika oz. da nic ne pocnem, kar da gledam zdaj nekaj v prazno, nemocno lezim?? :O: :eek: x!x :sori: :V:

x:Dx x:Dx x:o)x xrolleyesx

Picasso

Dober dan!

Vedno dlje sem pokonci, posledicno pa tudi kasneje vstajam. xrolleyesx Sem se spravla na studiranje tarota......in sem koncno spravla vse nalepkice dol s prejsnjih kart (what was I thinking anyway? xrolleyesx ), ce pogledas pod kotom, vidis, da so nekoc bile tam......in obcasno se kaksna sprime, ce je ostal madez lepila gor (ceprov sm se pa matrala, da bi vse dol spravla, v glavnem je slo, sam boljs kot to ne more it).

Janja, sem prepozna, pa ti zato za naprej zelim cimmanj takihle! xsrcx Tavzentroza pa res pomaga. Sicer sem jo uporabila samo enkrat, ker me ponavadi ne zvija. x^x

Trudi, xsrcx ful lepo skrbis za Janjo......:rolleyes:

Soncna, men je blo fajn. Kako pol zgleda, ce je 2x tok fajn, ce si cela tam?! :wOOt: :D

Zdej pa mal gospodinjit, pol pa pride dragi pome, ko gre iz sluzbe.....

Mami je spet sla na nek izlet, je do sobote ni. In kokr se spomnem, sploh ni povedala, kam grejo, k je tok navdusena nad enim bodocim izletom po Balkanu in je skoz o tistem pol govorila..... :D

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

:vragec:

tkole

ZLOMK vas za neki cajta zapushcha

(prosim brez emotivnih izpadou)

lepo se mejte...ne razgrajat

666 zlomkou....in seveda 666.666.666 x:Xx -ou na en in edinstven rilc x:)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Zgleda da res nek virus razhaja - moja starejša toži glede bolečega trebuha, nič apetita nima in boleče mišice...to bo to

Torej - boga boga Janjak x:px

Tavžentroža?? Hudo za hudo pravijo...ampak je ne spravim po grlu.

Niti pelina ne.

Raje bruham x;)x

Ma kaj se sploh čudimo. Poslušam včeraj osmrtnice - sami starejši ljudje umirajo..torej tisti, ki najslabše prenesejo drastične spremembe vremena. Ostali zbolijo.

Zakoni narave pač še delajo. Če že druga ne.

Marsa - z levo roko? :palec: Saj bo boljše - enkrat x;)x Mogoče bi pa res morala malo več počivati.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

x:)x

Pozdrav in dober dan vsem.

Ja tistim , ki pa vas zdravje izdaja pa čim prej okrevanje, pa na dobro voljo ne pozabite, brez tega en gre. :palec:

Moram priznati, da me je ta forum cisto zasvojil in da komaj čakam, da imam kaj casa in pokukam sem. Super ste, full dobro je tu in človek začne res uživati.... :palec: x:Dx

Je bil pa včeraj en cuden dan, vsi smo bili nekam čudni in divji, na cestah je vse stalo in v trgovinah gneča kot med vikendom.... sigurno jekaj v zraku.... :eek:

Danes nas pa vreme tlači navzdol. :sori:

V glavnem pozrav vsem. x:)x x:)x

Moram priznati, da me je ta forum cisto zasvojil in da komaj čakam, da imam kaj casa in pokukam sem.  Super ste, full dobro je tu in človek začne res uživati.... :palec:  x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

Smo te opozarjali, evo zdaj pa maš, si že naša xsrcx :palec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...