Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

Pa skoraj bi Marsi poslal en cmok, a sem se zadnji hip zadržal, nosajvestezakaj x:o)x

Haha, tega pa sploh nisem opazila, to pa zato ker sem povrsen oven. x:px :vragec: x;)x x:Dx

Bogve zakaj, Piko... xnckrivx x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Se nama fajn zdi, da je kaj ribje-ga v-pri Marsi, kajne Piko x^x  x:Dx

haha, Ribe... x;)x

iste ribe skup' plavamo, cetudi ene malo pikamo se zraven... x;)x x:Dx xsuperx

:sniky: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sej niti ne vem, ali mirujem ali pa brzim naprej in se mi samo zdi, da vse miruje, tak občutek imam kot, ko da sedim pri miru, okolica in vsi okrog mene hitijo, jaz sem pa obstala ujeta v trenutku... mi paše, verjetno, če ne, bi dvignila rit in šla z, za, ob.... ampak tale občutek ledenosti do sebe, bližnjih, kot da bi bilo vseeno, kot da mi ni mar za nič... razen za malo... kot da sem v enem trenutku ustavila čas zame in....ma bluzim, xrolleyesx

Sončna pa ne v trgovini kupiti škatlico, za vsaki slučaj x;)x

končno ena Marsina fotka (v ikonci) kjer se vidi vsaj nekaj ribje sofisticiranosti,

x:)x

Nata pol eno ribjo...

Picasso

No ja, Bobnarju pa tu nisem vsec in pol mi recete da sem 'mami'. :o|o: x:o)x

Picasso

Eh, Marsa, prav luštkana si na tej fotki, res RIBJA, pa si mi tut všeč taka - sicer sem ti pa že itak enkrat rekla, da si meni povsod ista, čeprav drugim vedno deluješ drugačna (no, skoraj x;)x ).

Selene, nič ne bomo škatlic kupovali, imamo doma zavitke x:Dx x:Dx x:Dx x;)x Če se jih bo že rablo, ampak po moje bolj ne kot ja :vragec: (ko smo že pri horoskopih... ta bikovska trma :8): ) Ti si pa kar daj čas, pa se pocajtaj, potem pa že počasi... spet ven zlezt in se razpret v sredici xsrcx Pride tudi to xokx

Imam eno ful veselo novico!!! Danes se je moji bivši cimri in njenemu možu rodil Urban, vsi trije se ful fino počutijo, sem ful vesela xsrcx Med dva angela v družini je prišel še tretji xsrcbumx Želim jim polno lepo družinsko življenje x:Xx

Jaz pa še zmer kar... neki bluzim tule naokrog, pa štocam po apartmaju, kuham, si kaj gledam na netu... pa se spet ne učim... :vio: ... Piko, si me malce spodbodel xokx , tako da po sprehodu, ko si zluftam glavo, pride učenje na vrsto x;)x

Je pa drekec, ker sem kar mal matasta v glavi brez teh čikov, kot da se sploh ne bi mogla zbudit uredu :inocent: Bo že, letim mal Rožnik gazit xsrcx

Aja, pa Freeja sem slišala danes, se mi zdi, da mu gre prav fajn xokx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Ma ne bom pa ne bom, pa tut v prihodnje ne, zadost mam čikov x:Dx x:Dx x:Xx (heh, sem že mislila, da za travo sprašuješ, tolk sem si skenslala zadevo že v glavi x;)x )

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

selene :palec:

prejle prebrala dzk predvid pa napoved za ta teden...res škoda, da tega nisem storila že včeraj... x^x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...