Marsa 11. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2004 Pa skoraj bi Marsi poslal en cmok, a sem se zadnji hip zadržal, nosajvestezakaj Haha, tega pa sploh nisem opazila, to pa zato ker sem povrsen oven. Bogve zakaj, Piko... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2004 Se nama fajn zdi, da je kaj ribje-ga v-pri Marsi, kajne Piko haha, Ribe... iste ribe skup' plavamo, cetudi ene malo pikamo se zraven... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 sej niti ne vem, ali mirujem ali pa brzim naprej in se mi samo zdi, da vse miruje, tak občutek imam kot, ko da sedim pri miru, okolica in vsi okrog mene hitijo, jaz sem pa obstala ujeta v trenutku... mi paše, verjetno, če ne, bi dvignila rit in šla z, za, ob.... ampak tale občutek ledenosti do sebe, bližnjih, kot da bi bilo vseeno, kot da mi ni mar za nič... razen za malo... kot da sem v enem trenutku ustavila čas zame in....ma bluzim, Sončna pa ne v trgovini kupiti škatlico, za vsaki slučaj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2004 končno ena Marsina fotka (v ikonci) kjer se vidi vsaj nekaj ribje sofisticiranosti, Nata pol eno ribjo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 http://www.gifs.ch/Fische/images/aquarium1.gif FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Nata pol eno ribjo...A naj hočeš spričkati :o|o: FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Ribica, kaj hočeš v zameno za tistile zakladek Marsa, pih riba in pol Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2004 No ja, Bobnarju pa tu nisem vsec in pol mi recete da sem 'mami'. :o|o: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 kaj vidim tule na fotki, sproščenost, zato mi je všeč, in vztrajaj pri svojem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2004 a jaz naj vztrajam ali si (tudi) ti bila povrsna? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 tkole diplomatsko bom odgovorila, obe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Eh, Marsa, prav luštkana si na tej fotki, res RIBJA, pa si mi tut všeč taka - sicer sem ti pa že itak enkrat rekla, da si meni povsod ista, čeprav drugim vedno deluješ drugačna (no, skoraj ). Selene, nič ne bomo škatlic kupovali, imamo doma zavitke x:Dx Če se jih bo že rablo, ampak po moje bolj ne kot ja (ko smo že pri horoskopih... ta bikovska trma ) Ti si pa kar daj čas, pa se pocajtaj, potem pa že počasi... spet ven zlezt in se razpret v sredici Pride tudi to Imam eno ful veselo novico!!! Danes se je moji bivši cimri in njenemu možu rodil Urban, vsi trije se ful fino počutijo, sem ful vesela Med dva angela v družini je prišel še tretji Želim jim polno lepo družinsko življenje Jaz pa še zmer kar... neki bluzim tule naokrog, pa štocam po apartmaju, kuham, si kaj gledam na netu... pa se spet ne učim... ... Piko, si me malce spodbodel , tako da po sprehodu, ko si zluftam glavo, pride učenje na vrsto Je pa drekec, ker sem kar mal matasta v glavi brez teh čikov, kot da se sploh ne bi mogla zbudit uredu Bo že, letim mal Rožnik gazit Aja, pa Freeja sem slišala danes, se mi zdi, da mu gre prav fajn Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 11. oktober 2004 obe - naj vztrajava - ali sva obe bili povrsni? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 sem pričakovala tale odgovor ma ne obe Sončna in ti danes ne boš dima nardila a čestitam očku in mamici Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Ma ne bom pa ne bom, pa tut v prihodnje ne, zadost mam čikov x:Dx (heh, sem že mislila, da za travo sprašuješ, tolk sem si skenslala zadevo že v glavi ) Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Nakupovalni nagon je zakon Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Nakupovalni nagon je zakon Razen pri raznih konzervah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Bolje, kot da bil poln hladilnik z najnovejšim POGREJ IN POJEJ :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Hm, no ja. Pa materi naravi tudi, bi rekla, ja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Hih Selenček naš ima pa novo ikonco... Tale ti pa še najbolj paše do zdej x:Xx Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 hihi, mam ravno en bojni posvet, mogoče bo celo nekaj "mojega" ja moji duši paše malo ognja, da me prestavi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Umrl je Christopher Revess - SUPERMAN In ostali smo The One And Only SUPERLUNATIKI http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Dobro za njega . Saj je bil invaliden in je tudi trpel zaradi tega Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 selene prejle prebrala dzk predvid pa napoved za ta teden...res škoda, da tega nisem storila že včeraj... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 hoj!prišla sem vam malo pomahat! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts