Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

morgen..... x:Dx x:Dx x:Dx

sm se pred eno uro zbudu...hehe

prshu dam ob 0800....tralala

666 zlomkou...hihi...aja pa x:Xx za pujso (pozno pa od srca x;)x )

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Makarončki.... Astra, Janja, Mick, Amis xsrcx vam pošiljam veliko topline, mogoče bo pomagalo vašemu počutju...xwizardx

Mushi, čestitam!!!!! xokx

Aliana.... :V: So FF znani po takem administrativnem kaosu.... :xx!: Upam, da bo vse ok. Kot ti je Sončna napisala. x8Dx

Selene, fuuuuuul lepa ikonca. :2src:

Sončna....Tobijeva sporočila? Se dobiva v sredo po tvojem kolokviju?

Coccinelle, pazi nase! Ahilova je :xx!: xflowx

Jaz spet ponočujem. :xx!: Sem bla na mircu z ljudmi, ki jih poznam.... xracx mela ponovno en globlji pogovor....tokrat z eno kolegico... in mi je zaupala kar šokantne info glede nje in nekoga... :eek: x:Dx Zdej že tri dni zaporedoma (odkar mam net v sobi x:Dx ) resni pogovori. Res mi je wow to, da si izberejo ravno mene. Kaj mi piše kje na čelu, da mi lahko zaupajo? Al je vse skupaj slepa sreča? Mogoče oddajam kako posebno energijo? :inocent: xscratchx .....Pikotov baccio prestrežen.... x:px

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

dobrojutrodoberdanvsem

malo rdeče barve v tem oblačnem jutru...piha...diši po snegu...ko sem stopila ven, sem takoj pomislila na refren: jesen je jesen, na finskem in pri nas....in tako naprej...........potem pa v avtu za dobro jutro poslušala: čas bo pozdravil svet....

no, zdej pa naprej...delo čaka....thx vsem za včerajšnje pozornosti x:)x ....za vas xwizardx xrainbowx xrosex

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Dobro za njega xsrcx . Saj je bil invaliden in je tudi trpel zaradi tega :V:  :C:

S temle se pa ne bi ravno strinjal, sorry. Malo trpko je.

Predvsem je pa slabo za tisoče tistih, ki so navijali zanj, ker je s svojim neverjetnim trudom prižigal lučko na koncu predora tudi zanje.

Zato dvignimo zanje :palec: vsi drugi, tisti, ki še hodimo!

x:)x x:)x x:)x

Jutrček http://www.egregiosempiterno.com/images/smiles/88.gif

včeraj je šlo pa kar na xupx xupx xupx . Ko sem prišla domov, sva šla s Cyberčkom na sprehod. Tako kot običajno, ampak se je že temnilo. Pismu, počasi bo že težka po kosilu na sprehodke it, če pa že pa z lučjo x:Ix .

No potem sem pa malo eno knjigico prebirala, pa iz ene samo delček...

Zdej sem pa spet pr ta normalnih x:Dx x:o)x x:Dx .

Selene, luštna ikonca xsrcx :2src: , jaz sem bolj v sonček zatreskana x:Ix .

Ribica Katja, to ni sreča, to izžarevaš x;)x .

Jutri zjutraj upam, da poštar nekoga razveseli, pa kak žarek nekam pošlje x8Dx :flower: .

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Bobnar je nekje drugje na tem svetu napisal :

...Hja, sva tut v popolnoma različnih starostnih skupinah, 39-letne me pač ne fascinirajo...
No ja, Bobnarju pa tu nisem vsec in pol mi recete da sem 'mami'.  :o|o:  x:o)x
K sreči si od pomladi že čez magično mejo 3 x 13 x:Dx x:Dx x:Dx

Vsekakor čestitke Bobnarju, ki ima vpliv, kakšne fotke Marsa objavlja in kakše ne. x:Dx

Ampak ponedeljek je mimo, dej Piko malo bolj resno!

Tista fotka je prav kul! :palec: x:Ix xsrcx (brez cmokanja...)

Le zakaj pravzaprav mame ne smejo biti privlačne in seksi? x;)x

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Dons bo pa full dela! xrolleyesx Od devetih do enih ordinacija pol pa na porodni oddelk, tko da bom bl mal gor. Se verjetn beremo popoldne, če nm preveč crknen! x:Dx

Vsem mucam na forumu en hot kiss x:Xx za dobr jutr in vsaki eno xvrtcx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

x:Xx Bobi - jaz mam tud raje ono svojo strogo z ocali. x:Xx :vio:

Gestel pa, ok, cist kul, ni pa kake sile. x:)x :palec: xDDx

Helou evribadi. xcivx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vsekakor čestitke Bobnarju, ki ima vpliv, kakšne fotke Marsa objavlja in kakše ne.  x:Dx

x:Dx x;)x x:px

haha, vpliva kot vidis nima glih na to, ker so fotke vseen gor, opazim in zanima pa me njegovo mnenje. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jutro x!x

Hvala za skrb...sam jaz tokrat ne spadam med makarončice... x^x ...sem sam napisala, da me je držalo eno jutro...in v bistvu čist dobro, sem vsaj povedala, kaj me muči...kar ni ravno pogosto pr men...raje držim zase...

me pa je sin včeraj spravil v dobro voljo...ko je rekel, jaz imam vse...atija, mamo, sestrico, ki me imajo radi...pa še v šoli mi gre dobro... :palec: ...jaz sem res srečen...fajn je živet... x:Xx

Selene, lušna ikonca.. :palec:

Katja...včasih doživljam podobno....in se mi zdi fino...potem, čez čas, pa opažam, da me začne utrujati....in po mijih izkušnjah...ti ljudje izginejo, ko pridejo k seb....tebe pa pustijo nekak praznega...

Coccinelle...ja, Ahilova je res :o|o: ...čuvaj se..

Že od včeraj sem brez avta...sem ga posodila gospodu... :o|o: pa se mi zdi, da me pol manjka... xrolleyesx ...in prišla na idejo,da lahko določene stvari opravim peš... :eek: x:Dx

Mejte se, jaz grem nabirat šipek....brrr, kako je mrzlo...

Astra

Per aspera ad astra

Dobro jutro! x:Xx

Da se malo pofočkam tukaj....je res mrz zunej....brrrrr....bo treba bundo iz omare ven dat... x;)x x:)x

Včerajšni dan je minil,uf...je bil zlo lušten....prav fajn... xsrcx x:Ix

No današnjega si bom pa naredla lepega...enako pa želim vsem!

Uživajte,napravte se,pa radi se imejte!!!Tud jz vas mam. x:Xx x:Xx x:Xx

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Ne bo držalo, Piko, zanima.  x;)x Bobnar pa tak vedno šefom v rit leze.  x;)x  :vragec:  x:Dx

Ce si mene mislil, Mick, s tem 'sefom', se zelo motis.

Bobnar me je ze prec v zacetku foruma posteno nap**** in tko. x:Dx

Da je ze tud kaksno knjigo prebral, pa da mu ne bo kar vsaka kokos (al nekaj tacga) astroloske pameti solila.... :D :P ;)

Samo ker je sla najina komunikacija onstran tega, ni imelo kaksno prepricanje, ki ga imava sicer razlicnega, nobene taksne tezhe.

jaz lohk molim in ti si lohk komunist, samo ce vse za sabo pustiva in ce se obravnavava kot cloveka.

In to nama z Bobnarjem kar uspeva. :palec:

p.s. nama pa se bo, upam. :palec:

Picasso

Seveda. x:)x :palec:

Mi2 z bobijem sva se pač odločila za "bodečo" komunikacijo. x:o)x Tako ima najraje. x:)x Pa kaj ne bi človeku ustregel. :vragec: x:)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...