Marsa 12. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ja, Bobi je poseben poatron (to so pa vodnarji, vis, in ti se bodes kar z dvema ) in meni je pa kar vsec, da je tak.Ce bi vsi samo kimali...Pa lupcke posiljali pa tak, bi bil dolgcas.res da je kdaj tudi (pre)nesramen, a ZNA pa tudi odnehati (ti pa recimo ne znas, mick).Tudi njegove nesramnosti opazim, vendar se da z Bobijem vse zmenit po clovesko in preprosto preneha - sam (ce je pac s cim motec). Mislim, da morajo na forumih biti tako Micki kot tudi Aakhuti in Bobnarji in tudi Luciferji.Pa kaksne marse tud niso odvec (sploh v takih paketih). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Hehehe Mick, če stvari vidiš malo širše, ne tako zelo ozko, potem ti tudi mačja ikonca ne pomaga, da ti ne dajo pasjih značilnosti ... ker ne poznajo vseh mačjih lastnosti. Naš Miki si prav dobro zapomni, kam vse so padli piškotki, če jih vržem enega za drugim, pa se mu tisti hip ni dalo skakati kot nor. Opazi, kaj pade in kam pade. Morda si vsak kraj natančno tudi ne zapomni, a ve, kam iti gledat ... Tisto "vem da vas moje mnenje ne zanima - ampak prav zato ga tudi povem" sem pa resno mislil, ker napišem tisto, kar ljudje, ki jim je namenjeno, morda nočejo slišati, kakšen drug pa ja ... jiii hihihi Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2004 .... potem ti tudi mačja ikonca ne pomaga, da ti ne dajo pasjih značilnosti ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Mislim, da morajo na forumih biti tako Micki kot tudi Aakhuti in Bobnarji in tudi Luciferji.Pa kaksne marse tud niso odvec (sploh v takih paketih). Ampak meni so Mick, Aakhi in Bobnar čisto všeč, da so na forumu! Če se s kako njihovo mislijo ne strinjam, še ne pomeni, da zame niso fejst!Pa to bil bil dolgčas, če bi vsi mislili enako. Pol ne rabmo takega foruma? Luci je pa sploh poseben primer. Jasno, da tudi prinaša svoje gor, samo ne tisto, kar on misli ... Ko bom imel enkrat čas, malo napišem na to temo v osebni luči. Aja, kaj je že to paketna obdelava? Sem se zamislil nad tvojim opisom ... dejansko si paket posebne vrste ... s tem da vstrajno trosiš svoje paketke na forumu in te vseeno ne zmanjka in ne zmanjka ... pa paziš, da vseh vrst paketkov ne daješ gor! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Z vodnarji sem vedno imel dobre odnose. Vodnarke Dva moja tanajtaboljša prijatelja sta vodnarja. Skratka, mick ma vodnarje rad. Ne, da ne znam. Nočem. Haha, sicer ne vem kje si "prenehanje" kot njegovo tipično lastnost opazila, še posebej žaljivega komuniciranja, pa naj bo, no. Njemu se fajn zdi, če nekdo "reagira" na njegovo žaljivko, ko pa jo sam faše, pa čist popeni. Čudno mal. Ah, sicer pa me nekdo, ki se praktično v polovici svojih postov ne zna izognit žaljivk ne fascinira glih. Je pa to verjetno izraz predvsem lastne, sicer se mi zdi nepotrebne negotovosti, pri obeh mojih bodečih prijateljih, bi reku. Pa še česa. Zanimivo, "moji" vodnarji sploh niso taki, so pa res povsem samosvoji. In ker sem sam tud precej tak, zgleda vozimo dobro, ker to vzajemno spoštujemo. Se strinjam. Pa tudi marse sploh niso odveč . Prej nasprotno. Četudi mi gredo včasih na živce . No, micki pa njej. Pa je vse lepo in prav. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2004 ne vem kje si "prenehanje" kot njegovo tipično lastnost opazilasem omenjala kje 'tipicno'?Nisem.Ima jo - to lastnost. Vodnarji sicer?Verjamem, to bi bila, ce bi recimo bila oba 'visja tipa' med najidealnejsimi kombinacijami. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ker je pač ena od redkih (poleg nesramnosti ), ki si jih omenila, sem jo vzel kot tako. Piko, Mick ima tud zase mal trapasti lastnosti.......ima rad muce, pretirano rad pa piškote. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ah, sicer pa me nekdo, ki se praktično v polovici svojih postov ne zna izognit žaljivk ne fascinira glihTudi o fascinaciji nisem govorila, mick, mesas pojme.Govorila sem pa o medsebojnem razumevanju, kar pa preberes tudi med vrsticami - poleg tega pa sem Bobija tudi ze videla - in lohk to govorim. mene pa ne fascinira post, ki vsebuje vec kot 1/2 jamranja, pa objavljalca kljub temu maram in razumem. Ce pa povem cisto po pravici, skoraj raje imam, da nekdo zmerja, kot da nekdo stalno jamra. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Nisem govoril o tvoji fascinaciji, ampak o svoji ne-fascinaciji. Torej, mogoče mešava pojme oba. Nisem opazu, da kdo stalno jamra . Sem pa opazu, da kdo skor stalno žali. Očitno pa je, da oba imata blem . Kar ti bolj maraš al pa ne je pa čist tvoja stvar. Sam pač menim, da se zmerjanju da čist mirno odpovedat, pa da čist mirno lahko nekomu nasprotuješ brez zmerljivk. Sicer pa jih običajno dobiš nazaj, al pa dobiš nazaj kritičn post, pol pa žališ še bolj. Jst ga še nisem videl, pa vseen lohk to govorim. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 en pozdravček. ja mraz.... zima je pršla. sem tudi danes kar budno oblekla.danes je pa moj prvi dan šole... bom spet pručk....hi hi hilep dan želim vsem! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2004 Saj vem, Mick, samo si stopnjeval do fascinacije, jaz pa sem govorila o preprosti naklonjenosti ali razumevanju. seveda se da brez zalitev. Ampak se v parlamentu govorijo v frazah kot je 'dobiti prst v rit' in take, tako da se mi zdi, da je 'obcutljivost' na vse te pike pravzaprav priloznost za lastno furanje zrtve ali pa pac prav tako kot ti piki izsiljevanje pozornosti. Ce bos sel mimo cloveka, ki 'ga bo kazal', bos lahko:- sel mimo, pogledal stran- sel mimo, ga pogledal in nadrl- stopil k njemu in se zacel kregat z njim- apeliral na mimoidoce, ces, glejte tole, ne more se it na javnem mestu tega- ga pogledal, nadrl in nemudoma sel na policijo in prijavil tipa- ga pogledal, pogledal stran in nemudoma prijavil tipa na policiji.... je pa najbrz se kaksna varianta odziva na takega cloveka. Kar stori vsakdo med nami, je to, kako se ON SAM odziva na taksno okoliscino oz. situacijo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2004 p.s. 'zanimivo' pa je to, sory Bobnar, a saj si zraven, torej te ne opravljam, ne govorim o tebi za tvojim hrbtom, da ko se bodeta vidva, Mick in Bobnar, me to sploh ne prizadane, ker Mick nikakor nikoli in nikdar in nikjer ne ostaja nic dolzen in zna kar lepo picit nazaj, pac pa me kar zaboli tale obravnava Pokija. Vem, so ozadja, a saj je vseeno. Zakaj se je treba vedno vtaknit, brez pokija ne bi bil LNF tak kot je.No pa se tudi ne vtikam in Poki mi ni se 1x tega naprej vrgel.S prijaznostjo navadno reagira, se kaksen src postne.Mi je glih zaradi tega se bolj vsec, ker se ne pusti motit v svojem izrazanju, ki ima posebnega.In tko....Tko da ko smo ravno pri tem, ja, TO opazim. Vsak mora sam zase posrkbet, nikogar ne bomo prisilili s siljenjem, da bo mislil ali se obnasal drugace, kvecjemu ce bomo sami drugacni - ali pa ga pac pustimo pri miru. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ne bo držalo, Piko, zanima. Bobnar pa tak vedno "šefom" v rit leze. he , he..često po občutku vremenske napovedi .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2004 ... Točno veš o čem govorim. ...zelo dobro vem, o cem govoris, Bobnar. Vendar sem mislila, da govorimo o preteklosti in ne o sedanjosti... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 ampak samo za tistega ki ne pozna bistva, to pa ni prijaznost, ampak provociranje. točno to počneš ti, pravokator znaš bit tut ti, potem pa se oproščaš preko drugih, iščeš zaledje in skupke,da ti flikajo poraz˝in hvalo zmage .Mik nea pust se, bot ti in z vsemu prjaznim kar je v teb ,bruhn vun ja Marza nim jest kj teb mečt v faca, k sm te predelal zlo lepo, gre se le,da človek ne sme nasedat tvojemu leporečju´.pa ne zato ,da to je lepo slišat vsakodnevno, preprosto zato, ker pač ti ne znese..,tista nehote navada,ki jo človek materinsko˝,humano prčakuje v predaji...Kakšna je luna danes v znamenju že? .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2004 ... gre s ele,da človek teb ne sme nasedat tvojemu leporečju,res...pa ne zatp,da to je lepo slišat vsakodnevno, preprosto zato, ker pač ti ne znese..in to je to, tista nehote navada,ki jo človek materinsko˝,humano prčakuje v predaji...Ej, sory, pri najboljsi volji - tegale pa ne razumem.Razumem pac, da se ti zdi, da leporecim.Jaz leporecim? Ne vem, no, meni se ne zdi, ne morem pa imeti vpliva na tvoje videnje mene, ce se ti zdaj zdi, da leporecim, kako sele bo, ce se nenadoma odlocim, da bom spremenila taktiko in postala nenadoma ful prijazna in nastepala srckov in smajlckov, da bo veselje! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 heh ti bobnar, ti ne potegne, noben hibrid, zato ker človeka srečaš ,ki se norčuje iz tebe,k uporabljaš našemljen klovenski imiđ, si zajček lahko, ampak vseeno, vzhajat boš mogu prez zaničevanja spolov in bleferskih namigovanj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ej, sory, pri najboljsi volji - tegale pa ne razumem.Razumem pac, da se ti zdi, da leporecim. da bom spremenila taktiko in postala nenadoma ful prijazna in nastepala srckov in smajlckov,da bo veselje! sj točno to počneš, Marza...tak ti buta en dvojček´iz tebe vun; smo-sem se že navadu, res...gledam tako, da ni škodljvio in nikakor ni zaničevanja vredno ,kj šelem žaljenje, pa nobeni smeškoti tuki niso, kajti smeškoti so lažni in relativni lahko .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 o, pa dajmo: 1. nimam šefa , imam šefico2. spet me poznaš, ne? vsakič znova dokazuješ kok si butast, ni več treba no, saj vemo No, te pa dajmo 1. šef je šef, pa če je šef ali šefica, tebi gre dober lezt v rit obema.......šeficama, pa še enmu šefu. 2. poznam tvoje poste, to mi na lnf čist zadostuje. Za butaste sem res butast. O, in al to pokroviteljsko govoriš tud za druge, ali si le tako nadut, da že sam sebe vikaš? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Za butaste sem res butast. O in al to pokroviteljsko govoriš tud za druge, ali si že tako nadut, da že sam sebe vikaš? dobr ti gre MIK, TI OČITNO POMAGA PODLAGA REALNE PRAXE VZGOJNIH SCEN .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 he , he..često po občutku vremenske napovedi A je to kdo pa to znal napovedati?Spustil sem samo 2-3 kumuluse, potem se je pa iz tega razvila nevihta... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 BRAVO TI piko na I, RENOVIRAN POVOD JE TREBA DAT, BEMU! ZAVEDANJE, SJ NIMA NITI ČASTNE SAMOKONTROLE IZURJENE, SAM FRFAST NAGON ZA GON PO MODERNEM STATUSU PRIZNANJA .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 veš, da domače besede vedno ostanejo domače, in tut po vonju dišeče prjazne .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 hehe, glej jih, kozličke, kako so se vživeli ..no, ta mi je kar všeč. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts