Mick 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ta tud. Ajde, 1budala, evo roka ...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 FACE!!!! Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 FACE!!!! Tvoja tud! (čeprav se tega ne vidi, ti bi očala tudi pasala!) Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 evo roka Hihi, bolj, ko gledam smeška, bolj se mi zdi, da je to leva roka ... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Kaj dogajanja tule, skor tko kot pri meni danes...pester dan a ni? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 ne ni pester http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 No dej Trudi, a si mal tečen danes. Včeri sem ti poslala eno veliko kuverto, pa če je danes nisi dobil, jo boš pa jutri....kej bolše volje? Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Kaj dogajanja tule, skor tko kot pri meni danes...pester dan a ni?...ful lepa slikca... Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 mal pa sm in zdej se povsod po mal pizdim, da ne bo preveč koncentrirano v kašni temi http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Je lep in mrzel in velikobeseden in žgoč in polemičen in dolgovezen in ploden in vesel in navihan in...., skratka pester Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 mal pa sm in zdej se povsod po mal pizdim, da ne bo preveč koncentrirano v kašni temi...fer Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2004 mal pa sm in zdej se povsod po mal pizdim, da ne bo preveč koncentrirano v kašni temi Evo, primer ohranjanja smisla za humor tudi v kriticnejsih trenutkih. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ti pa hočeš al nočeš, mi potegne usta narazen http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 mal pa sm in zdej se povsod po mal pizdim, da ne bo preveč koncentrirano v kašni temiA te je dohtarca razpi..la :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 morgen.... vidm...pestro klele mata mickeni pa hibrid spet izlive jst pa kavico lepo pochas 666 zlomkou...tralala...pa she 666 za shtiriperesnopodkovanoprasichko (a sm she ker simbol sreche spustu) tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 666 zlomkou...tralala...pa she 666 za shtiriperesnopodkovanoprasichko (a sm she ker simbol sreche spustu) s pikapolonico na rilčku Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 pa z dimnikarjem na biciklu 666 -ou od zlomkca tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 No dej Trudi, a si mal tečen danes. Včeri sem ti poslala eno veliko kuverto, pa če je danes nisi dobil, jo boš pa jutri....kej bolše volje?Ti tole je pa nevarno takole gor objavljati. Saj veš -Janja tudi bere to Razen seveda, če je dovolj debeela kuverta..saj potem lahko še meni tut pošlješ Ziher bom ful dobre volje ratala Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Hm, pa saj jaz nisem glih ne vem kok svinjsko nevarna , kuverte pa vedno dobrodošle,sam da niso plave . Nataly, fajn da sva spet 1x v isti izmeni na LNF , nam tale naša šefi Marsa čudne razporede dela . A si ti zdaj v ta bližnji al v ta oddaljeni službi, ta trenutek? Marsa, sem včeraj študirala, da ima moja najbojša prijateljica iz srednješolskih dni rojstni dan 13.03. Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Hej sončki! Ravnokar se mi je en kolega opravičil za pol leta nazaj, ker je prekinil stike.... Opravičilo sprejeto. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 hehe sem avtomatično zdejle pogledala na telefon, če se je meni tud kej takšnega zgodilo, pa se ni.... Ribica, kul Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 rojstni dan 13.03. hehe 666 zlomkou pa 12.2..........tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Hej sončki! Ravnokar se mi je en kolega opravičil za pol leta nazaj, ker je prekinil stike.... Opravičilo sprejeto. Kaj pa nadomestilo za čas Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts