Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

FACE!!!! x:Xx
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.
Deli na socialnih omrežjih

No dej Trudi, a si mal tečen danes. Včeri sem ti poslala eno veliko kuverto, pa če je danes nisi dobil, jo boš pa jutri....kej bolše volje?
Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

mal pa sm in zdej se povsod po mal pizdim, da ne bo preveč koncentrirano v kašni temi

x:o)x x:Dx x;)x :palec:

Evo, primer ohranjanja smisla za humor tudi v kriticnejsih trenutkih.

:palec: x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane
mal pa sm in zdej se povsod po mal pizdim, da ne bo preveč koncentrirano v kašni temi

A te je dohtarca razpi..la :o|o: x:Dx

:vragec:

morgen.... x:)x

vidm...pestro klele x:o)x

mata mickeni pa hibrid spet izlive x:Dx

jst pa kavico lepo pochas x:)x :vio: :inocent: xcivx x:)x

666 zlomkou...tralala...pa she 666 x:Xx za shtiriperesnopodkovanoprasichko (a sm she ker simbol sreche spustu)

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

666 zlomkou...tralala...pa she 666  x:Xx  za shtiriperesnopodkovanoprasichko (a sm she ker simbol sreche spustu)

x:Dx x:o)x x:Dx

s pikapolonico na rilčku x8Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

No dej Trudi, a si mal tečen danes. Včeri sem ti poslala eno veliko kuverto, pa če je danes nisi dobil, jo boš pa jutri....kej bolše volje?

Ti tole je pa nevarno takole gor objavljati. Saj veš -Janja tudi bere to x:Dx Razen seveda, če je dovolj debeela kuverta..saj potem lahko še meni tut pošlješ x:Dx x:Dx Ziher bom ful dobre volje ratala x:Dx x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Hm, pa saj jaz nisem glih ne vem kok svinjsko nevarna x:Dx x;)x x:Dx , kuverte pa vedno dobrodošle,sam da niso plave x:Dx x;)x x:Dx .

Nataly, fajn da sva spet 1x v isti izmeni na LNF x;)x , nam tale naša šefi Marsa čudne razporede dela x:Dx x;)x x:Dx . A si ti zdaj v ta bližnji al v ta oddaljeni službi, ta trenutek?

Marsa, sem včeraj študirala, da ima moja najbojša prijateljica iz srednješolskih dni rojstni dan 13.03. x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest sstane
Hej sončki!

Ravnokar se mi je en kolega opravičil za pol leta nazaj, ker je prekinil stike.... xsrcx Opravičilo sprejeto. x:)x

Kaj pa nadomestilo za čas x:Dx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...