Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

rojstni dan 13.03.

:vragec:

hehe

666 zlomkou pa 12.2..........tralala

x:Xx x:Xx x:Xx

Hm, pol bo pa naslednji, ki bo simpatičen 11.01. rojen al kuko gre to????

Aja, vodnar da si, pa glih o njih sem mela tako zelo slabo mnenje, čist nekompatibilni, zdej pa ti tlele vodo pretakaš, pa Trudi tut nekje, pa še nisem čist ziher če v luni al ASC...

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

rojstni dan 13.03.

hehe

666 zlomkou pa 12.2..........tralala

x:Xx x:Xx x:Xx

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

lajtnga - a nismo maloprej?

To jaz vem ze dve leti, celo sem zadnjic nekje - 122 in 133... ti pa nic al kaj,,,

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa, sem včeraj študirala, da ima moja najbojša prijateljica iz srednješolskih dni rojstni dan 13.03. [/color] x;)x

Tud moja sosolka (!!! - isti razred) - imnela 13.3. - istega leta kot jaz, istega dne v isti porodnisnici v isti izmeni, pravzaprav.

Cist drugacna bila bejba od mene. :eek:

Sedela sem pa s 13. 10. (bend pa sem imela s 13. 11.) - no in s to sosolko sva imeli dobro zmenjeno - ona je pri testih 'imela cez' zgodovino, jaz pa kemijo (to je pomenilo v bistvu, da je ona meni napisala ali pomagala napisati 'zgodovina test', jaz pa njej 'kemija test'). x^x x8Dx xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

v isti izmeni, pravzaprav.

Sam ti pred, ona pa po malci x:Dx x;)x x:Dx al koko ?

Se mi tok hecno zdi, da mi je to šele včeraj kapnilo...

ja saj je tudi ona čisto drugačna od tebe, bolj raztresena, konfuzna, neodločna...močnejša... ziher so še kaki drugi aspekti v igri x;)x

No mejte se, končal s službo

zdej se grem pa še mal okrog pizdit; kdor bo pač nasprot pršu x^x  :vragec:  :vragec:

Ej, a prideš mimo na kavo? x:o)x x:Dx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

ja saj je tudi ona čisto drugačna od tebe, bolj raztresena, konfuzna, neodločna...močnejša... ziher so še kaki drugi aspekti v igri[/color]  x;)x

... ze na videz.... svetla koza (saj jaz imam tud, a ona prav prosojno), nezna, ribja, blaga, nezna oseba,skorajda medla pravzaprav, mocne temne lase (jaz pa lesnikovo blond - naravne), spletene v dve kiti (jaz pa navihane in razigrane), vase zaprta in sramezljiva, jaz pa taglavna in z lisicami smo se igrali (so me priklenili 1x fantje pa tko).... pa samo ascendent drug... pa hise pac pol... a apsekti enaki (razen z asc pac in morda z luno, samo dvomim, ker je enaa ali dve st. razlike, ce je v isti izmeni, zvecer pac, da sva obe 'se ujeli' petek 13).

Cist drug znacaj in videz no, kljub vsem enakim polozajem in aspektom, razen asc in drugih se bolj individualnih tock.

Picasso

Nat...zdaj sem se spomnila...

mal sem povprašala okol tvojga dela...torej...na delo se lahko voziš MAXIMALNO tri ure...seveda šteje na delo in nazaj...torej v eno smer uro in pol...izračunava se, če obstaja javni prevoz...če ne, pa pač kolkr rabiš...

če ni javnega prevoza v takšnem času...ti pripada kilometrina 25% cene bencina...zdaj pa računaj...

Astra

Per aspera ad astra

Evo, konc šihtka http://smilando.altervista.org/smile/festa/smilieballoon.gif

glih pretegnila se nisem x:Dx , zdaj pa domov. Kosilce, pa Cyberčka shecat, da bi bil družba na sprehodu, pismu, rabim danes kakšen vdih zraka spet x:px , potem pa še kaj prčkat, čist tko za lastno veselje.

Ostanite navihani x:Xx

Hm, pa saj jaz nisem glih ne vem kok svinjsko nevarna  x:Dx  x;)x  x:Dx , kuverte pa vedno dobrodošle,sam da niso plave  x:Dx  x;)x  x:Dx .

Nataly, fajn da sva spet 1x v isti izmeni na LNF  x;)x , nam tale naša šefi Marsa čudne razporede dela  x:Dx  x;)x  x:Dx . A si ti zdaj v ta bližnji al v ta oddaljeni službi, ta trenutek?

x;)x V ta bližnji

Sicer delovno razpoložena(tako zelo, da semmorala pogledati ponovitev nogometne tekme slo:ita x:Dx x:Dx )

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Nat...zdaj sem se spomnila...

mal sem povprašala okol tvojga dela...torej...na delo se lahko voziš MAXIMALNO tri ure...seveda šteje na delo in nazaj...torej v eno smer uro in pol...izračunava se, če obstaja javni prevoz...če ne, pa pač kolkr rabiš...

če ni javnega prevoza v takšnem času...ti pripada kilometrina 25% cene bencina...zdaj pa računaj...

Astra

Astra x:)x - zdaj boš pa res mogla v moje kraje spet prit. Sva včeraj s Š. eno rundo kostanjev že spekla x:Dx x:Dx

No - vozim se...hudirja ravno uro in 45 minut. V eno smer. In seveda pod pogojem, da ni turistične sezone. Sicer se vožnja zavleče na 5,6. ur. Če pa se iščejo kozje poti..potem nekoliko manj. Ampak kaj norim...saj ni turistične sezone.

Ja. Potni stroški pa bodo. Vsaj to.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Fantje in dekleta, deklice in dečki....deci in babe....lubice in lubčki....

mejte se lepo krasno supertruper božansko...uživajte v dnevu, večeru in noči.

x:Xx Do jutri....

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

En lep dober dan še od mene x:Xx xsrcx

Se grem kar učit, tako da ne bom razglabljala na veliko tule, niti nisem brala kaj preveč dnevnika, sam mal preletela x;)x

Aja, pa brez čikov je ful easy bit x:Dx x:Dx xokx

Lep dan vam želim, se še kasnej kaj oglasim! x:Xx

Selene, Amis vsaki enga x:Xx

Ribka Katja, jutri se lahk dobiva, mislim, da končam ob 14h, kaj praviš? xsrcx

pa Pikotu enga x:Xx tut nazaj x;)x

pa še tistim, ki jih hočete al potrebujete... x:Xx x:Xx xsrcx ... vas mam rada xsrcx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Kaj no, če je pa res! x:Dx  x:Dx

sej vem....

sam....nekak sm s bl slachenje kokr oblachenje predstavlu x:px

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Jst sm pa včeri dost keša zapravu :$$: dons me pa mal glava boli! x:Dx Sm šu po usnjen plašč, ki sm ga mel naročenga,troje parov čevlov,dva puloverja, tri srajce, ene hlače pa sm sprašu 250 flik! :shsh: xredx :fiju: Nm nč reku! x:Dx
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Oblečt jih je težje kot slečt-se strinjam! x;)x  x:Dx

Posebej za to, ker ti za oblact se...noben ne pomaga... :vragec: x:Dx x:px

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Kaj...ti gate gor tlacjo... x:px :vragec: x:Dx :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...