Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sam da nismo slabo oblečene... x:px

Astra

valjda, da nismo saj nosimo Jutranjka in Teens program

xzobkox

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

Al pa Trznica style... x:Dx x:px

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

:palec: :palec: x:Dx x:Dx x:Dx Levi dzins x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

(popravljeno)
Jeans made in Boznia By Versaći

Trudi a taka moda zdej u Cerknc al kwa?

saj astra tudi na tržnici kupuje x:Dx :OoO: .......zelenjavo x:Dx

p.s. aja...dopolnilo posta

enkrat v Trstu kupila polover, ki je imel v seštevku 110% x:Dx . Bombaž, poliester, lycra. Ne spomnim se več razmerja in ko sem opozorila prodajalca na to mi je rekel, da naj bom zadovoljna s tem ker dobim več za svoj denar x:Dx ....no ta polover nosim še dan danes. Res dober!

Popravljeno -> cosma

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Jah no Trudi sej sem mi je kar zdelo....imaš stil.

majica qulska ikonca x:Dx Tole mora biti znamka by Majica x:Dx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

xrosex jutro! xrosex

EN LEP DOBRJUTRČEK VSEM. VČERI JE BIL EN NAPOREN DAN... OD 4IH ZJUTRI PA DO 8IH ZVEČER... SEM BLA TKO ZMATRANA, DA SEM FANTASTIČNO SPALA. IN SEM DANES KOT ROŽICA. ROŽICA MAMINA: x:Dx x:o)x DANES BO MAL BL U IZI, TKA DA SEM PROV VESELA ŽE NA VSE ZGODI. JUTRI PA SPET DO OSMIH.... x;)x

en razigrano smešen dan vam želim! x:Xx x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal

dobrojutrodoberdnvsem...bi dala rumene črke kot nadomestek za sonce v tem oblačnem dnevu...pa ne bi blo videt...torej:rdeče.....na zapadu ništa novo:kot včeraj oblaki, pihanje, drevesa počesana, odmrle veje in vejice v fazi odstranjevanja....zjutraj na radiu pa:marija, pomagej mi-by lovšin.....avto se dobro obnese na burji...ohranja stabilnost...ful dobro in predvsem lokacijsko pomembno....dogajanja veliko...znotraj zunaj povsod...počutje super...

mejte se... :flower: xwizardx :palec:

jutrček aiwa x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Dobro jutro vsem! x:Xx

Preživela zanimiv dan včerej,cel dan nekej tekala naokrog...je bilo prav fino... :palec: x;)x

Danes,ful lep dan zunej,kljub mrazu...listje odpada,pa tiste barve jeseni...super :palec: :2src:

Naj vam dan mine čim slajše...z veliko dobre volje!Radi se imejte!! x:Xx x:Xx x:Xx

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

oho, glej jih pupe x:px ...aiwa, ti pa kar dolge dneve v službi in šoli...bravo :palec:

tihareka, sem te skoraj dala med pogrešane x^x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

jutrček vsem prisotnim in kmalu prisotnim... :palec:

Sem malček prečekirala prejšnje poste in ugotovila, da sploh ne pašem zraven. Moja oblačila so "kukr veter zapiha". Me nč ne gane, kej navlečem nase, še najraje sem v kavbojkah pa mikici x:Dx

Sicer pa je bil včeraj en kregalni dan... x:o)x Računalnik se mi je nabasal z virusi, pa mi ga je moj najstnik, ki je tak maher, da vsem v soseščini računalnike rihta, še bolj sesul. (hehehe, danes se na njegovem švercam). Potem, ko sem se začela razburjati, da sem "kovačeva kobila" mi pa (mulc) reče, da "kovačevo" lohk mirno spustim.... Bemu, dons gre zihr brez večerje spat... :xx!:

Mejte se, grem v temo poljubčki par lubikov nalimat.... x:Ix

tihareka, sem te skoraj dala med pogrešane x^x  x;)x

:eek: x:Dx ....hehe,saj predvidoma konec tedna bo bolje....dobim komp nazaj... :palec: ,pol si boš pa še želela,da me nebi blo gor x:Dx x:o)x x:Dx x:o)x

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Bog lonaj :eek: :vragec: x:Dx

Uuu, včeri pa bil kulski dan. Se mi zdi, da sm končno razčistu neke stvari in se zopet začel dober počutit. Upam, da ne sam zdi. x:o)x V službi sm bil kar pridn, sam da sem mal preveč čvekal z eno zlo prijetno osebico x;)x Pol pa sem preživel fajn popoldan z majkico, zvečer pa na kratko obiskal fotra pa staro majkico, kateri sem obljubil, da zlo kmal pridem na kavo. Ker je vedno ful vesela k pridem, hihi, faca, okol razlaga, da sm zdej vlki gospod. x:o)x x:Dx Pa novo urco sm nabavil, prava stvar, ceramic pa sapphire glass, pa to, bemu je dobra :palec: No, ful pa me je razveselilo, ker sem uspel z zlo zajebano in praktično zgubljeno zadevo ter dosegel obnovo postopka, za meni zlo ljubo osebo. Hihi, če sem to uspel bova tud ostalo uredila, ziher. No, to mi je bila velika zmaga, kul, pa še oni je srečen ves. x:Dx x:o)x

No, zdej pa v nove zmage..... x:o)x :palec: x8Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Morgen http://www.egregiosempiterno.com/images/smiles/60.gif,

zadovoljna, ker sem mal spremembe za eno zadevo uvedla pri sebi, k mi ni nikakor šla. No zdej se en čas že držim.

Včeraj bila pridna in zlikala doma, pa mal TV pogledala, pol pa zaspala.

Danes en tak poseben dan, kup skakanja, pa skoz od doma, bom verjetno zvečer čist zgažena, ampak tudi taki dnevi morjo prit, da se uredijo zadeve x:Ix .

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

jutro xcivx

Še sm tečen, sicer za kakšen današnji post manj, kot včeri...........bomo vidl kako bo. Dons morm z busom dam xrolleyesx xrolleyesx , pa mrz je za popi**; skratka še zmetri mi gre večina stvari na živce; je pa dobr, da se ne smilm sam seb x^x x:Dx , sam mal sm smotan xrolleyesx :o|o: , je pa dobra stvar v tem, da to vem in bi se verjetn dal zrihtat x8Dx

.......enivej, mejte se in uživaje pa vhatever

aja, Pomlad sm dubu kuverto, ja pa je bla res velika in debela x:Dx :palec: :palec: . Hvala (celo zahvalu sm se :eek: )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...