Trudi 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Dolores ja sm in še baje da bo dons fertik http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 superca, da nauš sred zime bos hodu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Da se javim, br jutrček x:Dx Sem vstala že prej (v bistvu, če pomislim, sploh spala nisem... to je pa to "ne pij črnega čaja zvečer niti pod razno" ), tibetančki in pozdrav Khatuju za menoj, zdaj pa še mal učit Ob pol enih imam kolokvij, nekam noro ziher vase sem, čeprav ni glih neke super osnove za to Držte pesti Pa lep dan vam želim Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 S.Vila Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 aja, Pomlad sm dubu kuverto, ja pa je bla res velika in debela . Hvala (celo zahvalu sm se )[/color]No super. Upam, da je vsaj kej koristnega... Prihodnjič dalje...(od Ježka citat) Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 tihareka, sem te skoraj dala med pogrešane ....hehe,saj predvidoma konec tedna bo bolje....dobim komp nazaj... ,pol si boš pa še želela,da me nebi blo gor niti slučajno... sicer pa vidim, da ste pridni 100 na uro ..trudi xrosex za lepši dan, pa za janjok da vse uredimick ...lepo pa sončna za kolokvij vse itak veliko you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2004 POZDRAV SVIMA Pa sem v službi eno majhno lumparijo naredu, hehehe .Spet te tvoje nocne Volk. Ajd, pozdrav tudi tebi! Upam, da je bila fajn (lumparija). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2004 Nočko vsem..dons sem se pa tukaj res ful narežala... AstraJaz tud, sam v drugi izmeni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2004 Sicer pa je bil včeraj en kregalni dan... Računalnik se mi je nabasal z virusi, pa mi ga je moj najstnik, ki je tak maher, da vsem v soseščini računalnike rihta, še bolj sesul...Upam, da ste ze prijatelji in da bo racunalnik kmal nov, novcat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 aja, Pomlad sm dubu kuverto, ja pa je bla res velika in debela . Hvala (celo zahvalu sm se )[/color]No super. Upam, da je vsaj kej koristnega... Prihodnjič dalje...(od Ježka citat) Pomlad full si se potrudila Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2004 ... ful pa me je razveselilo, ker sem uspel z zlo zajebano in praktično zgubljeno zadevo ter dosegel obnovo postopka, za meni zlo ljubo osebo. Hihi, če sem to uspel bova tud ostalo uredila, ziher. No, to mi je bila velika zmaga, kul, pa še oni je srečen ves. ... A ni fajn? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2004 .... nekam noro ziher vase sem, čeprav ni glih neke super osnove za to Drzi se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Pomlad full si se potrudila Ah, sej ni nč... Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2004 Danes en tak poseben dan, kup skakanja, pa skoz od doma, bom verjetno zvečer čist zgažena, ampak tudi taki dnevi morjo prit, da se uredijo zadeve . Cisto prav, se mi zdi, da nisi glih za take zadeve, ne mors pa sam doma idilicno na kmetih tam zdet.je treba kdaj tud kaj okol poskakat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2004 enkrat v Trstu kupila polover, ki je imel v seštevku 110% ... in ko sem opozorila prodajalca na to mi je rekel, da naj bom zadovoljna s tem ker dobim več za svoj denar Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 13. oktober 2004 Še sm tečenah ne bit no... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 pa ti gre res dons vse na živce . Se hecam. Saj drugače nisem glih tak nefleksibilen tip, sem imela do 2 let nazaj precej bolj divje, vse stempirano, zdaj pa priznam, da mi paše, da je manj tega . Grem pa Omi obiskat, pa pol na hitro taščo pa Aiwo pogledat pa domov . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 brez besed spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Trudi[/b]' date='13. Oct 2004 ob 09:04']Še sm tečen ...Hihi, ti kr bot mal tečn, da se nou milsll - eni lahk težijo, eni pa ne ... a ni fajn, k gre mal tečnoba iz tebe ... pa jasno, da ne morš prec nehat s tem, saj si Trudi, ki se potrudi v vsem, tudi tečnobnosti (ampak tuki nisi tako dober, kot misliš, ker sploh ne znaš biti dobro tečen!) Si me pa spomnu, da grem skuhat eno kavo brez R-ja! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 ampak tuki nisi tako dober, kot misliš, ker sploh ne znaš biti dobro tečen!)[/color] Si me pa spomnu, da grem skuhat eno kavo brez R-ja! jp bolši sm, k sm dobre volje Kavico bom pa jest ud zdej ...še eno Mam gužvo, sam vsake tolk mal pokukam; no mejte se http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 mamo se! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Dons se obeta pestr dan! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 morgen.... hmmmm...prouzaprou ni vech morgenje zhe memsm zhe prej ustaubiu na obchini :xx!: de bi jih zlodej babe lenesm chist popizduse kotijo k komunisti tamza tri (3) papirje ceu dopoldnedva shtuka ....gor pa dolpet (5) razlichnih pisarn(to pomen pet (5) razlichnih bab)pa to ne morsh verjetpa sej nismo vech u prejshnjem sistemu, k je bla kao polna zaposlenostskratka....popizdu, nakuru, nahrulu...zaloputnu (pol k sm zhe vse meu ).......pa shuna per 666 zlomkou....tralalapa en obchinski na nartabltasvinjski rilc tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 de bi jih zlodej babe lene 666 zlomkou....tralalapa en obchinski na nartabltasvinjski rilc si me pa tok narežal spet . ja zakwa jih pa nis pol, Zlodej . Ta občinskega pa res že doug nisem dobila , evo JST pa enga svinjsko relaksacijskega pošiljam . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts