Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ha ha ha

astra :palec:

madona ste hecni. kok vas je fajn brat.

me prov zanima kakšna bom k mene to doleti. po moje bom tud vsa pocukrana.

edino prav. x;)x x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

Uf, naporen dan za mano.

Dopoldne dogovor za predavanja v Zagrebu, nato snemanje na RTV (spoznal in astrološko analiziral g. Lada Leskovarja - izjemen človek! - in super horoskop), po prihodu domov čvek ob kavici "kako je bilo" pa eno uro pobiranja orehov, nato par ur čiščenja po računalniku (urejevanje, strnjevanje, on-line iskanje virusov), potem dolg pogovor z eno gospo (sin se ji malo drogira in ga orenk meče; malo štrikanja je bilo treba, mislim, da mi je ratalo; - zraven je imela še starejšo kolegico, da se ne bo sama vozila s Štajerske, ta kolegica je imela še vnučka, smo pogovor prekinjali, da sem mu nosil flumastre pa da sva malo risala pa take stvari potem pa loviš koncentracijo nazaj, kje sem že končal itd.), potem pol ure koncentrirane vaje violine z malo, potem nekaj več kot pol fuzbala, pa še malo igre z malo pred lahko noč, potem malo semkaj, zdaj pa hrrrrr.

(Jutri pa cel dan nek seminar na Bledu, kamor so me nekako vrinili, ker je kotizacija plačana za kolega, pa ne more it, pa so me poklicali sredi dneva, naj grem kar jaz (?).)

Prav živahno.

Lahko noč!

x:)x

Hej!

Sončna, oprosti!!! :( Čist sem zabluzla, nisem niti vedla, ker dan je danes.... :unsure: Se ti bom odkupla, se ti bom čisto posvetila! :8):

Včeraj zvečer sem bla na čajčku z uno kolegico, ki se mi je dan prej zaupala in z njeno dobro frendico. In sem ugotovila, da je tisto info samo meni povedala. :eek: Niti svoji prijateljici ne. x:Ox x^x Me je peljala potem k dragemu, kjer sem prespala, zato me tudi ni blo na net. Danes sva se spet pogovarjali, neverjetno, klik, pa se že ful štekava. xsrcx

Jutri pa spet delam. Mami je šla na primorsko, v soboto bom (če bo vse po sreči) strašila s Hondico po obali. x:Dx Je rekla, da v nedeljo jaz peljem v Lj. xDDx Mal cvikam, ampak ok. Zakaj pa sem delala izpit. Da se ne bom vozila? :o|o:

Katja...včasih doživljam podobno....in se mi zdi fino...potem, čez čas, pa opažam, da me začne utrujati....in po mijih izkušnjah...ti ljudje izginejo, ko pridejo k seb....tebe pa pustijo nekak praznega...
Astra, imaš prav. Dostikrat sem se tako potem počutila prazno. Ampak k sreči se najdejo tudi ljudje, ki pa poslušajo mene. xsrcx Morda celo isti, katere poslušam jaz. Če pa ne, pa imam še vedno LNF. :vio:

Janja, x:Xx

Lahko noč vsem!

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

No zanimivo, pa sem dočakal provokacijo v službi, od nekoga ki mi je bil včasih pri srcu. Če kakšni branjevki, ki širi same trnovske novice zapreš usta z istimi metodami, ti tega ne oprosti nikoli v življenju x:o)x x:Dx :vragec: . Hehe x:Dx se mi zdi zelo lahkomisleno od nje. Najbrž sem iz Marsa padu. Saj veste v službi se zmeraj najde nekdo, ki širi trnovske novice naokrog, pa za to poskuša obtoževati druge. Še posebej obtoži tistega, s katerim se ne mara videti. Hehe x:Dx . Mizerno, res mizerno. Ne vem kaj je pričakovala, da se bom usrau od strahu. x:Dx No pa sem se :o|o: kobajagi... Na take nizkotne fore se pa ne bom spuščal. Ali pa ... :vragec: :vragec: x;)x ... x?x Nikoli ne reci nikoli x:Dx .
Ja sam ka mali pao s lipe

Vsem en lep pozdrav! Zadnje dni, nisem, imel časa, da bi kaj napisal, še sledil nisem veh tem(atik). Al sem delu, al sem mel šolo, al pa,..... :2src: xsrcx x:Xx x:Ix x:Dx :palec: .....

Bom bolj "priden" v prihodnjih dneh! (verjetno) x:Dx x;)x

Ša lep nov dan vam želim! Grem med rjuhe! x:o)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Mene jezi vreme. To je pač nekaj, proti ničesar ne morem.

Človek bi si želel lepo in sončno in toplo jesen...madonca...imamo pa skoraj zimo.

No -jezi..saj me ne jezi...samo tako egoistično si pač želim, da bi mi grozdje lepo zazorelo..tako pa..eh..Tolažba je, da jih ogromno niti trgatev nima x:Dx (ker jim je bolezen čez leto vse pobrala).

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

nataly saj bo! No pa ni nič kaj lepa tolažba, da je drugim bolezen vse uničila.

Jutro vsem lunatkom in lunatkam!

Dons sploh nisem mogla vstat iz postle. Kr prlimala sem se not... No ampak mi je ratalo. Danes spet v šolo. Upam, da bom kšn prevoz dobila. Čeprav ni toliko za pešačit kot sem mislila. Tako da grem lahko tudi z busom. x:)x x:o)x

Upam, da boste imeli en krasen dan. Pa upam, da ne bo spet sonce... ker cel dan nimam časa... x:Dx x;)x x:Dx No kr naj bo za druge...

Lep pozdravček in poljubček x:Xx

dobrojutrodoberdanvsem

prišla prej v službo...zlat mir in nikjer nikogar...zunaj je še tema in spet ali še vedno piha...avto se odlično obnese na burji...zdej pa zakopat se v delo, pa tu in tam mal pogledat na lnf...saj res, zbudila sem se z mrkom...kdo ve, če je kaj simbolike tle vmes...hm...en skrajno lep dan vsem!!!!!!!!!!!

:flower: :flower: :flower:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

pozdravček, tudi jaz sem danes ob 5 veselo gledala okrog sebe....

nato ugotovila, da sem nekaj na PC včeraj popolnoma zaštrikala, moram poiskati dežurno pomoč x;)x

grem delat....al ne bi šla... ah ja

Dobro jutro Slovenija xflowx xloveyx Pri nas je skorajda peklensko mraz. Vsaj zdi se tako. Piha, rosi, nebo grozi. Ni za ven. :xx!:

Nekateri ste bili danes bolj pridni, pa imate že lepo število vetrnih km za sabo. Pa zgodaj ste zlezli iz postelje. Selene- pridna. :palec: Mi nismo taki. Mi kar ujčkamo pouštre, dokler nas nuja ne zabriše ven... x:Dx

Včeraj sva z mojim možem imela eno super debato o čustveni inteligenci. Je bil na nekem dvodnevnem seminarju in se je potem, ko je prišel domov, prav gurujevsko obnašal. Sicer pa je odkril svoje napake v odnosih in jasno, tudi moje. :xx!: Pa sva oba ugotovila, da imava napake, danes pa sva že začela skoraj rivalsko tekmovat, kdo bo boljši, oz. kdo bo bolj modro reagiral x:Dx Itak, da bom zmagala x:Dx

Amis, ko je pred parimi leti prišla elantra na trg je moj mož bil tako navdušen nad njo, da bi jo skoraj kupila. Potem se nama je zdela za kanček premajhna (in za kanček predraga), pa sva se odločila za drugega. Baje je dober avto. Ampak mislim, da je korejc, eden izmed njihovih boljših.

Evo, za uvod. Mogoče bo pa danes, kljub vremenu, lep dan. Naredimo si svet lepši (kdo je že to rekel?)

Imejte se radi x:Xx x;)x

Včeraj sva z mojim možem imela eno super debato o čustveni inteligenci. Je bil na nekem dvodnevnem seminarju in se je potem, ko je prišel domov, prav gurujevsko obnašal. Sicer pa je odkril svoje napake v odnosih in jasno,  tudi moje. :xx!:  Pa sva oba ugotovila, da imava napake, danes pa sva že začela skoraj rivalsko tekmovat, kdo bo boljši, oz. kdo bo bolj modro reagiral x:Dx  Itak, da bom zmagala x:Dx

:palec:

seveda da boš... x;)x x:Dx

Ojla, dobar jutar! x:Xx :vio: :palec:

Se javljam, predno grem v mest, medtem ko zvrkljam olivca. xDDx

Pri nas pa kar kul, se zelo mrzlo ne zgleda.

O, a je - vidim zdajle, da pise da je 4 stpinje... :eek: xrolleyesx

No, pa smo ga preziveli. :) mrk namrec.

Sibam.

Sokrat! x:o)x x:Dx xcivx x:Dx x:Dx x:Dx

Se jaz sem vprasala sestro, a bo skoz tolk vijolcast in a bo mel skoz tok krive noge? x:Dx

Nic ni narobe s tabo, tudi meni so tele pretirane zensko/materinske scene liksiraste (presrackane)...

A ti bos isti, brez skrbraj. x:Dx x:o)x x;)x x:px

Ono - josca - ogaba, grauz, bos pac se prenehal druzit z njo... jaz se s pol svojimi frendi nisem vec druzila, ker smo dobili vsak popolnoma drugacne interese (in tudi ko sem tudi jaz dobila bejbija)... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jutrček :onfire: :onfire: :onfire: ,

včeraj prišla pozno domov, iz službe šibala na pokopališče staremu atu svečko prižgat xsrcx x:Xx . Pismu, letos bo že 20 let kar je umrl, moj spomin nanj pa še vedno svež, še vedno se sprwašujem, kako bi bilo, če bi bil še živ, ali kaj bi on menil. Se mi zdi kot neka igra, ker ga jaz poznam še vedno samo z otroškimi očmi.

Potem sem šla k Omi, je full boljše, pa sem se full x:Dx x:Dx x:Dx , sem kar ponosna nase, da sem vzela slovo kot del življenja, pa da še celo tule znam kaj za nasmejat si vzet, da ne kompliciram in ne seciram, ampak vzamem pač kar je.

Doma bil čas samo še za Trudi čvek, potem pa spat .

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Bemu, tak to je, ja, da mož nikol ni ženine modrosti deležen. :vragec: x:Dx

Amis, da ne bo prej......zadnji korejc v karieri...... :vragec: x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...