Marsa 14. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2004 ... res je nekam puscobno in sivotno zunaj... Contesa, Zastonj pir, Aiwa? .. kakorkoli ze, mejte se, sibam v mesto. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Sla dans spet na ogled enih stanovanj.. prav zanimivo, kako mi je tezko zamislit si sestavo pohistva v eni sobi, ki bo skupaj kuhinja, jedilnica in dnevna soba.. tko to, ce se selis iz hise v majhno stanovanjce... se vedno brezposelna in nestudentka.. cakam... in upam, da se bo kaj resilo.. nimam kaj trenutno, ce bom sla iskat si job, mi bodo sporocili, da lahko grem studirat, kar nekaj vegetiram... Danes bom si privoscla en popoldne za uzivanje.. na toplem, kaksnem filmcek pogledala, igrala igrice... tako cudno mrakoben dan je.. skupaj s pocutjem, ki je nekaj vmes.. razmisljam kako bi bilo za en dan se postavit v glavo 1budale... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Evo, šihtek že skor mim , tut tlele nekam mrakobno, pa turobno deluje :o|o: . Upam, da bo možno kaj na zrak it doma, čeprav je pa svinjsko mraz, ampak ni druge, pač ta mrzli del leta . Si je treba pač drugačne užitke najt - ne toplotne . Več dela na sebi, pa se sonček nariše . Ostanite navihani še naprej Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 res je, ni zastonj,da me je čeraj/dons pozn zvečerujutro glava Posebno Čudno bolela, dolg časa me ni tko,je tale Mrk nardu svoje nisem vzel aspirina,sm potrpel za nove svere sprejemanja .Danes sm kot prerojen spet in dohajat se je treba, pa čeprav čudežno . Vidim, da bom mogu tut Jaz trgat grozdje tam zadaj, to jest nardim kar s škarjami .Ja bil je kot Pingvin na extaziju, prdnil prdec kot diesl in zato nardu zunanjo vlago. Ampak Rdeča Kapca je vidla Volka tam v grmovju, ga praša ;zakaj ima tak izbuljene oči ,pa ji Volk reče; pust me k iztrebljam se.Res je,važna so dejanja, ne sam Jezik gosposkiMaš žilco, maš Spirit .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Hmm.. kaj pa ce si mal tule po LN preberes in koga povprašaš? Pol pa gres v Ahata, upostevas se intuicijo in kupis in se ne oziras na prodajalke WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 upostevas se intuicijo in kupis in se ne oziras na prodajalke .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 ... no ko in ker bos tam ze polzela in vse tole - pazite na kaksne poskodbe, da ne bo kdo kam padel in tko, ko je vse blatno in tko.Hvala za nasvet...nihče ni padel...razen mene... :xx!: :xx!: Sicer pa...čeprav sem se prejle nekaj kremžila....se je potem izkazalo kot odlično, da nisem v gostinskem delu... ...ko smo končali, sem lahko šla domov... totalno prezebla...še tipkam težko, ker imam kr omrtvičene roke...drugače pa ..na svežem zraku...sam potem sem bila vsa mokra in blatna, pa še mal me boli... ...da sem šla, ko se je začela veselica...ne morš niti pit, če je tko mrzlo...sem pa še daleč v dolino slišala harmoniko in petje...ko sem odhajala... ..letos je bila že 25 trgatev...in so eni dobili spominske plakete, ki so že od začetka zraven... ...mal heca pač... Letina odlična...čeprav vedno bolj prehajamo na ekološko pridelavo...je bilo ful polno in zelo malo gnilobe...je pa en stric izdelal iz starih stvari super napravo za peko kostanjev...sem jo fotkala...pa jo bom gor pripela, ko dobim fotko...res genialna ideja....star boben od pralnega stroja, poganja pa ga motorček od avtomobilskih brisalcev... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2004 - model, kot oni iz obale moskitov, hudo!! No, kul, me veselicki. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2004 .... potem sem v trgovini videla tudi hrizopras... ... in to je to. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Spet doma. Z Bleda, sveti delavcev, zakonodaja, kadrovanje, seminar cel dan. Na poti gor močno prepozen in moj korejec je dal "vse od sebe" pa sva šibala ko strela. Nakar mi tik za cestninsko postajo pri 160 en možak zadaj blenda češ naj se umaknem. OKEJ, hitrejši si, izvoli, no problem. In oddirja naprej, jaz čez 170 nisem šel, računica je rekla, da bo dovolj. Pri odcepu za KR (tadrugem) pomislim, da ne bi bilo v redu, če me zdajle zahakla Provida, ker tole bi pa orenk koštalo. Ampak vseeno sen zadržal tempo. Nakar čez dva kilometra Provida stoji točno pred tipom, ki mi je prej blendal!! Nisem mu privoščil, tudi sekundico ne, ampak sem rekel "revež". Ne vem, zakaj, ker mi je šele čez dva-tri kilometre potegnilo, da bi pravzaprav po logiki stvari bil zdaj jaz na njegovem mestu. Uf! Zahvalil sem bogu Yami, ki me ščiti na cesti, da se je spet enkrat potegnil zame. Drugič bom stvar raje speljal drugače. Brez veze je izkoriščati Yamo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Danes sem se pa nacvekala tukaj, kot ze dolgo ne Vecerjam zdajle, sem si nastimala kruh s paradiznikom po spansko in par kosov sircka zraven Pa priklopila DVD, da si koncno pogledam Como agua para chocolate.. mislim, da bom kar v spanscini pustila, ze dolgo nisem nic vadila... Nocko vsem! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 .... potem sem v trgovini videla tudi hrizopras... ... in to je to. ja, macona...a se nista tega ze z nosorogom zmenila, kako in kaj s tem kamnom za oceta...? Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Pa priklopila DVD, da si koncno pogledam Como agua para chocolate.. mislim, da bom kar v spanscini pustila, ze dolgo nisem nic vadila... super film!!! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Kor da bi vsi vedeli...o kom se govori... Contesa.. ...za dobro vzgojo...hja, dama pač... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 jaz nic ne kapiram, samo to mi je jasno, da contesa ni navdusena in to mi ni vsec!!! ostalo pa...?! sem si ze predstavljala, da je triplex uletel in jo hotel spodnesti z odra... ali kaj takega... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 hja, nim besed______, prvoščm pa ,ja contess, imaš nek svoj ženski ponos, ampak trma tut trga želodec in jetra rada ti povsem zaupam, da boš to tut prav pedagoško scvrla Nimam besed! Ta Buda te pa res zna razp..it Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Ta Buda te pa res zna razp..it narobe misleš stanesolni, boš jutre bolj nadaljevanko brau .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Joooj kako sva se objemala in pančkala, še preden sem odhajal v službo. Je bila mucka tako zaaaaspanaaaaaaaaaaaaaa. Me sploh ni hotela pustit, sem zamujal pol ure, zaradi tega. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 hyndai elantra 1.6 ....prvi japonc v karieri Hyundai Accent 1.3 Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Ampak Rdeča Kapca je vidla Volka tam v grmovju, ga praša ;zakaj ima tak izbuljene oči ,pa ji Volk reče; pust me k iztrebljam se.Res je,važna so dejanja, ne sam Jezik gosposkiMaš žilco, maš Spirit Kva hudiča sem počenjal v grmovju Iztrebljal se ... Jebemti ja kdaj si me pa zalotu Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Joooj kako sva se objemala in pančkala, še preden sem odhajal v službo. Je bila mucka tako zaaaaspanaaaaaaaaaaaaaa. Me sploh ni hotela pustit, sem zamujal pol ure, zaradi tega. Volkec... sej bo se kaksna noc... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Dobro Jutro in Dober Dan....lep petek vam privoščim FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Jutro! Boris tudi tebi! Volkec... ah... ratam čist raznežena k te berem... bi šla tud jz pol kr nazaj v postlo.. se muckat z mucko. Ful ti privoščim!!!!Pa nč bit žalosten.. to je najlepš k enkoga lahko tako pogrešaš in veš da ga boš hmal vidu. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 ...Hyundai Accent 1.3 ... Ahm. 320.000 kilometrov izkušenj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 dobrojutrodoberdanvsem...evo, glih dobro se lotim pisat, moram že letet...pa kaj jih grabi neka panika tle...tu mač!....volkec in bern....hvala za vzpodbuden komentar sicer pa: mejte se skrajno fajn vsi po vrsti....še posebej pogrešani you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts