Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

dobro jutro x:)x

hecna noč za mano... žive sanje, celo tako žive, da še, ko sem bila budna, ne bi stavila, da tudi to ne sanjam xrolleyesx xDDx

danes imam službo popoldne... dan civilne varnosti ... se mi zdi, da je Aakhut že nekaj omenjal tole

pa novo sporočilo Grupe me že čaka, da ga prevedem...

luštno se mejte x8Dx :palec:

Deli na socialnih omrežjih

Dobro jutro.... x:)x xDDx

Kok ste se že razpisali, jaz pa komaj prvo kavo pijem x:Dx

Sem se pa ob jutranjem dežju spomnila na grozdjeberce in tiste, ki se namakajo tam v blatu in skoraj zmrzujejo. Uh, to ni fajn, res ne.... :sick: :cry:

Nam je pa včeraj dokončno TV crknil. Spet napajalnik. Najbrž. Sva se cel večer z možekom pogovarjala in sem tok naložila o LNF-ju, da ga imam na sumu, da je danes šel prej v službo samo zato, da je prečekiral.... x:Dx Sem pa ob tem ugotovila, da je pri nas TV živo bitje. Prve pol ure sploh nismo vedeli, kam bi sami s sabo.... :xx!:

Skratka, jutri greva kupit novega, malček večjega, da bo pravšnji za dnevno sobo. Moram malček povprašat, na kaj je treba pazit, ker sploh ne vem, kaj pomenijo Hz, pa čemu služi podolgovat ekran. Sem TV-jevsko nizobražena x:Dx :xx!:

Aha, pa še to- včeraj sva si s tamalim kupila nove copatke, tiste tapuhaste, tavelike, v obliki živalce. On si je izbral kužeka, jaz pa nosoroga. Zdaj imam na vsaki nogi po dva dodatna roga. Postajam strah in trepet okolice.... x:Dx :vragec:

Imejte se radi.... :2src: x:)x x;)x

jutro xcivx

Dež, megla, tema, neumni vozniki :o|o: :O: xrolleyesx

Pijem cofffeeeeeeeeeeeeeee, mal sem si vzel cajt, k če ne tud za dihat nimam :xx!: :vragec:

Aja, Dolores ti si kr pametno bitjece x;)x , ne skoz govort, da si neki neizobražena; nekje veš več nekje pa pač mal manj x:Xx :palec:

Amis, dobr je si pršla v službo :palec: , zmeri zdej prečekiram, da srečno prideš, k mate tako burjo xrolleyesx

za Aiwo vem, sva se že slišala, k je bla na busu na poti na šiht :palec:

Mateja good luck x;)x

Contesa upam, da si že vsaj mal pomirjena x:Xx x;)x

Tiha reka, pr tep pa upam, da te dons nisem v sanjah preganjl in da si se naspala x:Dx x:Dx :palec:

Pozdravčke za vse in preživite lep in uspešen dan x;)x :palec: :palec:

Jutrček :onfire: :onfire: :onfire: ,

včeraj nič posebnega počela, malo razvajanja, pa klepet z mamo in atom xsrcx . Ujela sem še zadnje svetlobne trenutke za en sprehodek, samo se je pa že svinjsko ohladilo :wOOt: . No saj pozimi bo jasno še bolj mraz, ampak se še nisem prilagodila iz 18°C prejšnji teden na stopinje tega tedna. Ampak paše pa svež zrak, tudi če je hladno x:px .

Danes sva imela pa s Trudijem prijetno družbo v avtu, ima ata opravke v Ljubljani, pa je šel z nama x:)x :palec: . Prav luštno je bilo, smo malo poklepetali xchatx .

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

včeraj noč posebnega počela,

kwa si včeraj ponoč počela :eek: :eek: :eek: :eek: ; nč posebnega, al kwa :eek: :o|o: :eek:

Joj,no, se človk še zatipkat ne sme.... sem že popravla :vragec: x:Dx x;)x :palec:

x:Dx vidva z janjok sta meni tolk posrečena x:)x x:Xx ...hvala za skrb...trenutno imamo oblačno vreme, pa nekaj rosi, tko , bolj tmurno vreme...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

pri nas lije kot iz škafa že celo jutro...

nekaj se dogaja z menoj, definitivno, pa ne vem, če bom dolgoročno zadovoljna, če sedajle naredim neke drastične poteze... razdvojena sem čisto, trenutno tud namenski vdih izdih ne pomaga... in če danes ne bom tole razrešila se mi zna vleči cel vikend... nisem makaronček, da ne bo pomote...

Makaronfleisch. xDDx x:o)x

Jutrson. :palec: x:Xx

kaksno je, puscobno xrolleyesx ...

Vceraj (na mrk) folk boljs vozil kot danes - totalna zmeda in zbrka, za znort!! :xx!: xrolleyesx

Kup stvari pa sicer danes za spedenat.

Vsem zelim prijeten petek! x:)x :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

nekaj se dogaja z menoj, definitivno, pa ne vem, če bom dolgoročno zadovoljna, če sedajle naredim neke drastične poteze... razdvojena sem čisto, trenutno tud namenski vdih izdih ne pomaga... in če danes ne bom tole razrešila se mi zna vleči cel vikend...

Selene, poslušaj sebe, pa akcija x;)x x8Dx :palec: En sončni žarek ti pošiljam xsrcx :palec: .

A ni bil včeraj pri vas potres? Vsaj tako so po radiu govorili...

Jutrček Amis x;)x :palec:

Jutrček x:Xx Pismo kak začetek dneva, se še prav nisem zbudil, pa se že ubadam s takimi stvarmi.......nasilje, nasilje, nasilje..... :xx!: :xx!: :xx!:

Lep dan vsem mujcekom. x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

selene, mick, janjak, trudi, marsa, mateja....pa sploh vsi, ker vseh 2000 in še nekaj res ne morem naštet...mejte se skrajno fajn...u gužvi sem danes in nimam časa vsega brat...pa sam vsake tolk mal učk vržen na lnf...zdej pa divjat dalje...poljubčke sem vam pa pustila v ustrezni temi x^x x;)x

:palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

mene je pa tamala poklicala iz šole, pa pravi - mami ne bodi žalostna (ne jezna, žalostna?) ampak matematika no, 5 sem pisala x:Dx

smotka mala.... se mi zdi fajn, ker se uči sproti in sama, razen če ji kaj dela probleme... mora biti samostojna...

ja moj sončni žarek je tole xsrcx

hehe nisem makaronček, razdvojena sem še vedno,ampak znam pa tudi v takšnih trenutkih se razveseliti, nasmehniti, koga osrečiti... očitno so na vrsti spremembe v meni.... mah ja bluzim....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...