Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Aja, saj res, nataly - a ste spravil pod streho trgatev, kako je bilo, nisem nic zasledila pol vec?

V nedeljo ne - dež. Moj se je sicer nekaj ven metal kako bi lahko vseeno imeli, pa mu fino predlagam, ja ni blema..samo potem bom jaz prešala, ti pa trgaj x;)x in je bilo hitro navdušenja konec.

Potem je padel predlog za četrtek - včeraj. Opet dež oz. rosenje. Se je moj oče nekaj repenčil..češ..ja če pa nočejo obrati, pa naj gor pustijo. Sem bila že ful jezna..tako malo mrku primerno..in zdaj je padel predlog za soboto. Če ne soboto, pa v nedeljo..

Edino zelo velik problem je zdaj ratal - ni obiralcev :O: :O: Preprosti vsi gredo nekam..starša k svojim sosedom, ki sta že zdavnaj obljubila, sestra dela, njena family tudi..svak s familijo gre k tašči..druga svakinja isto trga...????????? Sosedi gredo nekam drugam??????

Evo problema :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

Torej pol pravis Nataly, da ste v nulo zorganizirani... x:o)x x:Dx x;)x

Ja, kaj pa zdaj? :eek:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jz grem tud u bistvu pomagat... danes odrinemo, jutri začnemo... po moje bo ena velka packarija x:o)x x:Dx

Razmišljam edino da bi si šla ene škornje gumjaste nabavt... k če me v noge ne bo zebl bo čist kulj.

spet se mi je na bolš poslabšal

Ojla!

Kak smotan dan....300/h :xx!: :xx!: , pa kaj se to zdaj dogaja :xx!: :xx!: ,l definitivno najslabši v zadnjih mesecih, hja, tudi najboljšim se zgodi x^x xDDx , zjutraj se parkrat treščil v betico, vse nekak s težavo in neuspešno poteka, pa saj verjetno tudi ostale ribice občutite :inocent: :xx!: .....ampak, ker nočem širiti negativne energije, ne bom niti več pisal, ampak popoldan bo že boljše, se ne pustim jaz x^x x:Dx x;)x .

Moram pa napisati, da le ni tako slab dan, ker sem preprečil požar v začetni fazi v soseski, ki je bil vzrok ene malomarnosti, no moje ne, ampak je treba pomagati, no vsaj nekaj za pohvaliti x^x x:)x , želim vam lep dan, pa ne se danes po meni ozirati x:Ix :O: , obenem pa nekaterim osebam, ki mi pa vseeno stojijo ob strani, najlepša hvala, lp, B. xsrcx x;)x :palec:

Zdaj pa je problem. :vragec: :vragec: Me prejle kliče Š....si našla že koga??? Mislim haloo??? Jaz naj iščem folk okrog ali kaj?

Roko na srce - ne vem glih.. :vragec:

jz grem tud u bistvu pomagat... danes odrinemo, jutri začnemo... po moje bo ena velka packarija x:o)x  x:Dx 

Razmišljam edino da bi si šla ene škornje gumjaste nabavt... k če me v noge ne bo zebl bo čist kulj.

Ja, kar nabavi. Res. Ene take fajn podložene.

Če te v noge zazebe, si takoj prehlajena...

Evo problema :vragec:

Pa še res, ker imamo pa tudi mi glih randi Cyber - Velikanka v nedeljo zmenjen, sicer bi bli pa full uporabni.

Jaz bi na vrhu obirala, Trudi spodnje grozde, Cyberček in Car pa kar bi nam po tleh padlo, vidva s Š.jem bi pa prešala x:Dx x;)x x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ojla!

Kak smotan dan....300/h :xx!:  :xx!: , pa kaj se to zdaj dogaja :xx!:  :xx!: ,l definitivno najslabši v zadnjih mesecih, hja, tudi najboljšim se zgodi x^x  xDDx , zjutraj se parkrat treščil v betico, vse nekak s težavo in neuspešno poteka, pa saj verjetno tudi ostale ribice občutite :inocent:  :xx!: .....ampak, ker nočem širiti negativne energije, ne bom niti več pisal, ampak popoldan bo že boljše, se ne pustim jaz x^x  x:Dx  x;)x .

Moram pa napisati, da le ni tako slab dan, ker sem preprečil požar v začetni fazi v soseski, ki je bil vzrok ene malomarnosti, no moje ne, ampak je treba pomagati, no vsaj nekaj za pohvaliti x^x  x:)x , želim vam lep dan, pa ne se danes po meni ozirati x:Ix  :O: , obenem pa nekaterim osebam, ki mi pa vseeno stojijo ob strani, najlepša hvala, lp, B. xsrcx  x;)x  :palec:

Boris, ti se pa redkokdaj takole 'pritozis', torej mas res kar ultra!

cestitke pa za preprecitev pozara!! :palec: :palec:

Nataly, to pa ni fajn... :sori: ker kaj to pomeni? Da bo zgnilo pol vse al kako, sploh ce bo kar ulivalo.... Saj zato bodo pa tudi ti nasi kar obirali, pravijo da v bistvu v vsakem vremenu, ker morajo.

Upam, da se vam bo kar ena resitev super pojavila. xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

En prav lep pozdravček vam pošiljam vsem xDDx ..... dooolgo me ni bilo med lunatki......ampak sem pa vseeno v mislih se spraševala, kaj se kej tuki dogaja :2src:

......sem pridno hodila v šolo Bovnove terapije in T.E.S-a (tehnika emocionalne svobode).... in sem zelooo zadovoljna, da me je pot vodila do tega znanja xDDx ....zdej še bolj z zadovoljstvom delam terapije x:)x

CL

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

Candle, jaz sem se tudi dostikrat spomnila, pa si bila najprej na morju, zdaj sem pa vedela, da verjetno ni več pravo vreme x;)x . WB xsrcx :palec:

Za Nataly, pa BorisaM pa :detelca:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Kontess,ti je poslau rože (a ni to lepo) pa si ga zavrnila, mu jih poslala nazaj, obrnila hrbet , in to je vse..zakaj taka panika potem ,še tukle :8): Te razumem in sm se nauču nekak, da se to sme počet x:Dx Ni mi pa jasno, če bi si pri sebi dovolila spravo, sj potem tvoja volja še vedno lahko zavrača bilo kakšn zrel stik! tak bo le še tisto nedorečeno v ozračju nekje tavalo.Je pa šel za teboj samo zato,da se pogovori in,da se mu oprosti,to je vse x^x pa prosm brez sodnih prepovedi x8Dx Kontess, le kaj boš še ti mene naučila x;)x

Hehehehehe,muca! :palec: x;)x x:Xx :2src:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

JanjaK...ja, morja je konec in toplega vremena tudi :xx!: ...rabila sem kar nekaj časa, da sem prišla v pravi ritem v Lj., ki še ni čisto tapravi...ampak počasi bo že. Lepo je slišati, da sem bila vsaj malo pogrešana x:Ix

CL

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

Nataly, a dam na radio oglas x;)x bi prišla jst pa imamo ta teden športni vikend... pa še brez prevoza sem.... držim pesti, da ti uspe najdit folk xsrcx

Borism, malo makarončkov?Sej bo bolje...

Aja očitno see je tip včeraj na Občini držal obljube, mojega čaka priporočena pošta da jo dvigne, upam, da je ugodno rešeno...

Mujceki, makarončki, lupčki, sralčki, smotančki, bolančki, težilci in vsi ki ste slučajno dobre volje, vsem x:Xx . Piku seveda enga posebnega vesoljnega x:Xx ziher je ziher.

Čas preganja, ampak se ne dam. danes študiram teleportacijo...in si ful želim biti članica Star trakijev. Da bi bila lahko na več mestih okoli 17h. Ja no sej mi bo ratalo, se bom multiplicirala s pomočjo ostalih. Jah...vsi me morajo **ubogati**. Če nič drugega, znam vsaj mutit pri organizaciji, da pol vseeno kaj ven izpade.

Morem gret. Čau bau :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Jst se bom kar med smotančke prpopala.... x:o)x

Jaz pa med sralcke. :D :P - pa ne zato, ker bi to izrazito bila, pac pa ker se hecno slisi. x8Dx

Nic ne stekam vasega trialoga....

Kaj pa je zdaj to, Bobnar?

Zakaj na gobec zaradi necesa, kar nekdo rece nekomu drugemu, nic ne razumem... :o|o:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...