Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...Ko kupujem darila za drage ljudi, sem pa res neodločna...

Sem opazila, da si kupovala kristale.

Nekako sem sama pri sebi prišla do spoznanja, da si te kamen sam izbere. Zato najraje kupim darilni bon v Ahatu in je to To. x:)x :palec:

Ljudje dragi, eno vprašanje, z mojo sodelavko sva zaključile delovni teden z besedami:

Život je takav, čupaf i dlakaf...

Kako gre dalje???????????

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

Evo problema :vragec:

Pa še res, ker imamo pa tudi mi glih randi Cyber - Velikanka v nedeljo zmenjen, sicer bi bli pa full uporabni.

Jaz bi na vrhu obirala, Trudi spodnje grozde, Cyberček in Car pa kar bi nam po tleh padlo, vidva s Š.jem bi pa prešala x:Dx x;)x x:Dx

Hmm - pa sem vaju imela tak v enem malem kotičku misli.

Se vam je zapletlo nekaj zadnjič..očitno..je potem Ruby zastnoj lišpala Velikanko x:Dx :palec:

No..imejte se skrajno lepo in pazite - nove pasme so vedno dobrodošle x:Dx x:Dx Ta bi bila potem očitno zelo, zelo kosmata x:Dx

Ostalim pa res lepa hvala na dobrih željah(samo me zdaj nekaj kislina jezi - očitno zapoznele reakcije teleščka :vragec: )

Ma - če ne bo ljudi, bomo pa sami. Ni panike.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest sanjalica

Kako gre dalje....

Život je takav, čupav i dlakav. Kad ga obriješ onda je nikakav.

Život je takav, čupav i dlakav. Kad ga počešljaš više nije takav.

:inocent:

bejbi u ar bek x:Xx x:Xx

kje si bila? ni lepo da te tok pogrešamo. Vseeno x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Kako gre dalje....

:onfire: :onfire: :onfire:

Ohoho, koncno!!!!!!

Vceraj sem kliknila na OS-e, da ti pisem, pa si rpemislila in jih zaprla, ker kaj cem te gnjavit, se bos ze pojavila, ce in ko bos hotla. x^x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica

x:)x x;)x plissss... ustavi Marsa tiste tri "skakače" mam občutek, kot da si na trampolinu..., pa me kar srce boli, da se boš zaradi mene utrudila :o|o: xrolleyesx xDDx

Nič ni v življenju večno... :D ne udeležba na forumu, ne molk na forumu :D, ne ljubezen, ne bolezen, ne dnevi, ko te od ljubezni razganja, ne... veselje, ne žalost, ne makaronasti dnevi, ne počitnice in raj na zemlji... nič... tk da...

Život je čupav i dlakaf..... :vio: :inocent: :vio:

Selene, Natalay, Cosma... na istoku ništa novo x:)x , život je skratka: čupaf i dlakaf... :o|o: xDDx :o|o:

x;)x

:palec: :palec: Fulkrat mislila nate, od zaskrbljenosti, do razumevanja, ces, imas malo dovolj... in vse.

me ful veseli, da si se javila. x:Xx :vio: :palec:

Evo - sem se ze umirila. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica

umirila????

kaj ti pa potem ustnice v eno stran vleče???? x:o)x x:Ix xDDx

(tnx za skrb, ampak za vse za vedno... sem kot kopriva. zlepa ne pozebem x:)x )

Ejga Sanjalice kak dolgo te ni blo, tiste napovedi vse še imaš za pokomentirat draga naša Pogrešana!!! :vio:

Kako gre dalje....

JAAA tenx ampak stavim, da sem enkrat še slišala eno drugo varianto, jooooj, pa bi se rada spomnla... x:o)x x;)x x8Dx x:px

Oooooo, Sanjič...Wb

Mrk drrma, kot vidim... x;)x x:Dx

Jaz grem pa dons na eno čudno srečanje... :o|o:

Pred meseci sem dala na popotniške portale oglas, da iščem sopotnike...za eno hudo zadevo... x^x ...pa nič.Pred 14 dnevi pa naenkrat mail...ko sem že čist dala ad acta...in se javijo trije, da bi šli... :eek: ...no, zdej smo zadeve speljali tolk daleč...da je res treba reči samo JA; GREMO....in vplačamo letalske karte...doslej je komunikacija potekala po telefonu in preko mailov...danes pa se srečamo v živo...pa me res zanima, ker pogoji poti so precej ekstremni....in ne moreš iti z vsakim...tko, da me res zanima....edino, kar sem doslej zvedela....vodja med njimi je škorpija... x:Dx ...pa nekaj device ma ziher v sebi, glede na to, da vidim, kolk je natančen...je rekel, naj prinesem PISMENO...kako si zamišljam načrt poti... :eek: ..ja, malo morgen, kar se mene tiče...jaz tako ne delujem...jaz se prepustim filingu...in kako pa naj jaz zdaj vem..kam nas bo odneslo...ko bomo enkrat tam...

Se mi zdi...da so jako pametni...oz se takšne delajo...ker so bili že 2x x!x ...na poti...jaz pa nisem ziher...da prenesem avtoriteto... :o|o: ..še posebej, če sem prepričana...no in to sem vedno... x:Dx ..da vem več od njih... :eek:

Res sem radovedna....pa mi je vseeno, na nek način...letos mi ej že tolkokrat potovanje padlo v vodo...da ne bo nič hudega..če gre še ta ideja...med ideje....

Astra

Per aspera ad astra

....tiste napovedi vse še imaš za pokomentirat...

x:Dx x:o)x x;)x x:px :palec:

Picasso

pa pujso cmokam

S temle pa ziher ni nič narobe x;)x x:Xx x:o)x :palec:

Enga svinjskega jutranjega v zameno - je čist svež v folijo zavit počakal x:Dx x;)x x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

se kar cedi po lnfju od tega cmokanja pismo... x:o)x x:Dx :palec:

Ej Astra, eno potopisno predavanje pa te še čaka, ko boš mela cajt x:o)x

Drug teden pa bo v Asasistent v Mb o Majih predavanje, bi šla, če bi bla takrat v tem koncu... x:)x

Evo,

konc šihtka za dons, pa za cel teden :onfire: :onfire: :onfire: :bomb: , pa zviz domov.

Mal izležavanja, pospravljanja, pa upam, da bo zneslo z Ruby in Velikanko, vremenska napoved je pa glih za v nedeljo popoldan brez padavin x:Dx x8Dx :palec: .

En cel navihan vikend vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...