Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

O, Sanjalica is back :palec: ... si manjkala tamle v napovedih x:o)x , pa še kje xsrcx

Astra... prepusti se, ti to znaš... in če bo filing ugoden - go for it :palec:

Cosma... take it easy... drugače boš še sama sebe srečala za kakšnim vogalom x;)x

Nataly... veliko sreče pri trgatvi... upam, da se najde primerna ekipa x:)x

Dolores obuta v nosoroga x:Dx ... pa uspešen nakup TV :palec:

Vidim tudi, da se načrtuje en pasji randi... veliko uspeha x8Dx

Nekaj pobožev vsem, ki jih rabite x:Xx , pa miren dan in lep vikend vsem lunatikom x:)x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Coccinele - evo - thanx. Upam, da vam bo Tv dobro služil x;)x Pri nas smo se morali pravega družinskega lajfa iti, ko je bil ta stari v okvari x8Dx In spat hodili s kurami...dobro..so druge aktivnosti trpele x8Dx x8Dx

Sanjalica - ma logično. Kako neki bi kopriva pozebla ej... :palec: Glavno, da si med živimi(vidim, da ti jezik še naprej gladko teče).

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest sanjalica

Bil bi greh, če bi na "Trezovo" jezik prekmurki ne gladko tekel...

Je le v soboti tradicionalno "trezino senje" (kuhano vino, domače klobase, špricer, hren, kuhano vino, kruh, špricer.... Oooo...ti si tudi tu...še eno rundo... :inocent: :o|o: :inocent: )

Pa; menda mladenke pr štiridesetih še ne umirajo???

Tk da; normalno da sem živa x:)x in tako še naslednjih štirideset...

Kaj sem brihtna x:Dx x^x x:px x^x x:Dx

Sanjalic x:px :onfire: :onfire: :onfire: ...zlo zlo pogrešal x:Xx x:o)x

Tak. Ta peklenski dan je mim, zdej pa pride na vrsto njegov nebeški del x:px Če sem unga prvga preživu, bom valja drugega tud. :vragec: x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

ja, ni kaj...zdaj mi je dan neprimerno bolj všeč, kot je bil zjutraj...pa je počutje tudi takšno... x:Dx x;)x ...

...tudi tebi lep vikend, pa upam, da ni delovni... x:)x :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Evo mene malček. x;)x Enga lepega x:Xx najprej na vse LNF šmrčke x;)x

Hvala vam, ker ste držali pesti zame v sredo, jih bom uporabla za naprej - sem namreč prišla tja, izvedla, da je še en rok čez dva tedna in se odločila, da pridem takrat :eek: Vsekakor je boljš dobit oceno zaradi tega, ker znaš (in to še dobro povrh), kot pa zaradi tega, ker ti je uspelo zmutit tam nekam čez 50%. Ne vem, včasih sem prav presenečena sama nad sabo, tudi negativno, pa se potem vedno izkaže, da sem naredila prav, pa za karkoli se je že šlo. x:)x

Zadnji dnevi... so nekak lovljenje tule pri meni... Mešanica opazovanja same sebe in drugih, čudenja, odpiranja src tudi pri drugih, izmenjava svetlobe... Se mi postavljajo vprašanja, pa skoraj takoj odgovori, no, na nekatera vprašanja bojo odgovori še malce počakali, zgleda x;)x ... ali pa jih sploh ne bo, ker sploh vprašanja ni. Pismu sem filozofska. x:o)x

Matejčula, sem mislila nate v torek x:Xx (pa tut prebrala tamle v temi, ti si kar vzemi čas xsrcx ),

Selene, nate itak mislim vsak dan x:Xx ,

Volkc se je pokazal v fotkah sem vidla x:Xx ,

Contess in TripleX sta imela en ruvajs x:Dx (glavno, da ste jo vsi celi odnesli x;)x ),

Sanjalica dobrodošla nazaj - sem se tut jaz že spraševala, kje zaboga si pa te že mal pogrešala x:Xx ,

Amis, tvoje besede so mi bolj blizu kot so mi kdajkoli bile x:Xx

Jo, če sem še koga pozabla, bom kasnej popravla xsrcx , ni zanalašč, sam danes se mi glava nekak noče ulaufat v tipičen način razmišljanja, se mi zdi, kot da imam antence za misli nastavljene, pa poslušam misli in čutim občutke od drugega folka... Hih. x:o)x x;)x

Poljubčke, objemčke... vsem!

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

sončna...tale tvoj drugi odstavek...se dogaja ...pa zmer bolj intenzivno je... x:)x :palec:

men so pa že čist manjkali astrini , od sanjalice in sončne komentarji...pa še koga bi naštela, sam bo pol preveč...astra, mogoče te pa čaka kakšno boljše potovanje...saj veš, ko bo čas se bo itak sčaralo samo. do takrat pa lahko malo tle z nami potuješ x;)x

sončna tvoj drugi odstavek je pa aktualna vsakodnevna praksa...ko že misliš, da ne moreš več čutit bolj, ti izkušnja pokaže, da se da...včasih se sprašujem, kje je konec...mogoče ga pa ni...

vidim, da so eni splošni vplivi bistveno boljši, kot so bili zjutraj...člouk pa res dost prenese x^x ...sam dobro, da ne vemo vsega vnaprej x:Dx x:o)x

mick..opažam, da si super volje...kar tako naprej x:)x x:Xx :palec:

Ja, srček, Triple, a me pogrešaš mal xflirtx :madpro:

Ja, res se je Mali Princ čudovito zasvetil tiste dneve, ampak vseeno še vedno ostajam v ednini, kar se partnerstva tiče x;)x xsrcx Je veliko sonc naokoli, pa ni vsak pravi x;)x Tule je direkt res tisto, kar si Amis ti napisala.... da se kdaj že vprašaš, če je sploh še lahko bolj intezivno vse skupaj, pa ti tisti zgoraj v hipu in norem navdušenju pokima in.... te spet rukne, tokrat še bolj, direkt kot da bi te vihar zajel, samo da še bolj močno kot prejšnjič :eek: :O: x:Ix (... ko bi se vsaj fantje malček manj zaljubljali, bi blo tut fajn... :vio: :o|o: )

Amis, ful je noro, ravnokar sem poslala sporočilo nekomu, ki mi že dva dni nepovabljen uletava v misli, da vidimo, kaj je na tem... :palec:

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Jutro!!!...dons sm pa prva...sem...nisem...ja ja...sem... x^x

Moja banda se spi, zato moram potihom tipkat... :vragec:

Lep vikend...kljub dezju vam zelim... x:Xx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Dans pa dan, za valanje doma! x:px In to v dobri družbi! x:Dx kok je fajn, k mi ni treba v tem uscanem dnevu vn, sm prov zadovolen! x^x čez urco dobim družbo, pol pa ne vem kok cajta bom kej meu! x:px :vragec: :2src: se je treba gostji posvetit, ne? x:Dx hehehehehe, uživite v čem podobnem! x;)x :palec: :2src:
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...