borism 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Dobro jutro in dober dan v deževni soboti Naj vam vse uspe, kar ste si zamislili, uživajte in pazite nase, lep pozdrav, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 dobrojutrodoberdanvsem....tih deževen dan...ustrezen refren za tole vreme...pa za bit v pisarni...moram sčohat navdih za delo od nekod...le kam se je skril?....ga grem poiskat! vsem en maksimalno dober dan... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Ojla Amis Če bo pomagalo ti pošiljam delček tega navdiha, z željo, da urediš tako, da bodo vsi zadovoljni, no na prvem mestu pa seveda ti...lepo soboto ti želim http://www.gifs.ch/Baerli/images/baer008.gif FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Amis sčohat , upam da se ti vseeno priklati kak navdih od kje. Bro jutro tut ostalim .Danes se bom spet igrala teleportacije. Kok je lep deževen dan, Grem okno pomit, ne me vprašat zakaj, sem že včeraj začela, pa nisem uspela narediti do konca.... Lep vikend vsem , se moram že začet muvat, če čem vse opedenat.... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 ojla borism...hvala ...bo dobrodošlo cosma...okno pomit ...hm..jz pa čakam, da dež to nardi ...nekam sem kozmično razpoložena danes...se bo treba prizemljit...pa skint se z lnf-ja...drugač ne gre....mejte se nobel you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Amis...ubožka..danes pa v službi.. :xx!: ...sam še vedno bolš...kt doma okna pomivat... Sem pomislila na Nat...danes spet dežuje...nč ne bo s trgatvijo... Srečanje včeraj.... ..ena dečva takoj odpadla...ker je začela z očmi zavijat, ja kaj bom pa jedla, pa kje bom spala..in kaj če bo umazano.. ...ostala dva tipčka in jaz... ...tist filing, ko se prvo sekundo zaštekaš...naročiš pir..in je vse jasno...NATANKO takšno predstavo imajo kot jaz o potovanju...čez pol ure smo se že zezali...in se smejali...všeč mi jer bilo...ko smo prekrižali roke...in sta rekla, tako, zdaj smo pa tim...in močni smo toliko, kot je močan najšibkejši med nami... ..seveda sta mi morala dati rojstne podatke...eden sco, drugi devica... zdaj pa najtežji del...najti še četrtega...ker drugače nam ne dajo vize, morajo bit najmanj štirje... ...pa še potem je problem...ampak sem zdaj ziher, da nam bo ratalo... ja, ene tih deževen dan...doma si že mesta na kavču razporejamo.. ...uhhh, kolk mi paše tak dan...izica.. mejte se sončno x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2004 Ahoj! kaksna ogaba zunaj, Mitja pa na trgatvi (polzi po bregu blatnem )... Sva sama s tamalim, ga bom morala v mesto peljat, potem pa mi ne bo nic vec treba skakat okol, sam me kar veckrat pici v kaksnem dezju kam. Po drugi strani bom pa lahko, ce bo to kmalu, sla se na trznico po ribo, sam ne vem se, ce mi sploh disi danes oz. moram pol nekaj drugega tamalemu pedenat... :o|o: Imam pa ful enga dela danes, ker sem vceraj padla dol zvecer, ko sem mislila se kaj narest... Aha, Mateja, men je to tud dbest... Danes je svetovni dan hrane... vidim zdajle v LK...Kul, pol bo treba nekaj dobrega si res ubost... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 astra ...saj ni tako hudo...sam tale z okni je pa svetovna aha, marsa pa kanibalski dan you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Kok ste žleht, amis+astra Danes pomivam, ker sem že včeraj **ferenke** dala dol, pa namočit v tem je pa moj zlati očka priletel 1 uro prej, kot sva bila domenjena. To mi vedno naredi....in potem sem vse skupaj pustila in sva šla, ker je bil nestrpen, kot mali otrok. Kaj mu bom veselje kvarila zaradi enega okna, ah no.Saj mi ni grozn. Je že spet na pol narejen, pa imam še vmes stvari za popedenat. Multitasking med drugim tudi na lnf mal pokukat Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 cosma sori...ma kaj češ pričakovat od človeka, ki v soboto sedi za SLUŽBOVSKIM računalnikom ....pa še dež noče doma medtem oken oprat...je začelo sijat sonce...naj ti uspešno laufa delanje kljukic na seznamu you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Cosma...mi smo bli enkrat zarad take štorije skor cel mesec brez zaves... Mateja, kako dobro si povedala...saj to je čar lnf-ja...da naenkrat pa spet priletimo... skupaj... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Selene ima novo barvo las, rjavo, kar nekaj odtenkov svetlejšo od naravne (sivi odtenki se tule ne štejejo) in je spet popolnoma kratkolasa razkuštranka. Mi je frizer rekel, da če bom naslednjič imela še tako nore želje, mi jih bo ustregel, danes ne sem hotela še svetlejšo barvo... očitno me že tolk dobro pozna, da ve, da tole nisem tista stara Ksenija, da sem v nekem prehodnem zmedenem obdobju... frizurca je kjut, jaz pa niti danes ne tolk.... ampak tale hlad je samo prehoden, potem bom pa itak zidove rušila a bi jst dons kej kuhala, hm....nič mejte se, vsi ki okna pomivate, delate, se ljubite, sanjate, čarate Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 nič mejte se, vsi ki okna pomivate, delate, se ljubite, sanjate, čarate ....pa za novo frizuro you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 POzdrav vsem! Mi oknov ne pomivamo, ko je dan v dežju, pa še posebej,če je luna v vodnem in škorpijonovem znamenju, kar pomeni zastonj trud, bomo počakali na vroče ali pa zračno znamenje ....pa danes, k frizerju šibati, kaj ne berete teme "izberi prav dan", no saj, če ste že zadovoljni z današnim delom, kako bi šele bili, če bi šli, ko bil pravi čas zato ......Selene, imam skromno željo, da bi te videl v drugi niansi tule v dnevniku, če je možno seveda , lepo soboto še naprej prav vsem, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 No drage moje sem že ...zdej pa na plac oddirjat. selene amis fejst bod v službi astra...tudi pri nas je taka stvar čist mogoča..... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 aha...torej se jaz zastonj "matram" tle u službi ...ne priznam... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Borism delujem po navdihu a si napisal tam tud kdaj je dober dan za seks?Tud to sem počela danes Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Bravo Selene To pa res dela škorpijon in 8.hiša, me veseli Nočem vplivati na nikogar, kar naprej po lastnem filingu FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 16. oktober 2004 Tud to sem počela danes A s frizerjem? Blagorcek ko mas novo barvo + frizuro! :o|o: .. jaz pa nic sla na trg danes, nekaj delala, zdaj pa kuham njoke (kupljene, da ne bo kdo se ustrasil, da sem sla to packarit sama, ker sem les za testo), pol pa sibava... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Marsa, ne njemu sem jaz frizerka se je ulilo tule pri nas... grem se naprej razvajat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 evo, se peljem nazaj u službo...čista romantika..korejc, jaz, šukarji in dež ...pa ugotavljam spotoma, da mi dobro dene luna v sco...pa da ima pevec od šukarjev čist tak sexi škorpijonski glas ...zanimivi navdihi danes you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Aham, lunca v škorpijonu, sploh vedla nisem do zdaj, zanimivo En lep dober dan še od mene Pismu, spet zamenjujem ritem spanja, sem se ob sedmih zjutraj zavlekla med rjuhe... Morm jaz pogruntat, kaj mi tako fajnega noč prinaša, da sem rajši ponoči pokonci, ker mi gre tole že mal na živce Grem dalje grizt literaturo, v ponedeljek imam seminar, mal prej kot je bilo načrtovano, pa še nimam vsega skupi danega Aja... just a note more... mi ful paše dež zadnje čase... kot eno čiščenje se mi zdi... vsem Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Adijo pamet, kolk je fajn vreme zuni, jaz pa tule not za računalnikom Noro mi je, ko poslušam grmenje zunaj, ples vetra, šepetanje in vihranje narave... Ob takih dnevih bi najrajš kar stala sredi takšnega vrtinca in občutila vse skupaj še bolj živo (sam kaj ko bi me verjetno zeblo ).... Ah... grem nazaj delat. Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 neverjetno, kolk se da službo danes dobro prenašat... ko noben ne teži... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Tale dež je dons kt naročen, a ne muca? Je blo treba dobr izkoristet! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts