Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hih, Triple, vidiš to je pa tko, ko kar vsako že z "muca" ogovarjaš, kako naj zdaj vemo, kateri točno je to namenjeno... x:o)x .. saj smo vse mačkice x;)x

Dež je meni bolj... nekak prvinski, povezava z zemljo in naravo... ne rabim družbe za to, da na dežju stojim, sem preferabilno x:o)x sama x:Dx x:Dx x;)x

Bi se blo pa fajn mečkat s kom ljubim, sam nimam niti taprave osebe za to in niti časa... tko da prelagam tole na kdaj drugič x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Deli na socialnih omrežjih

Oho, :onfire: :onfire: :onfire:

Trudi v nočni, jaz pa tule svinjam :inocent: . Sem pospravila naš domek, pravkar ga zračim in slišim škrabanje dežja. Sicer pa cel dan preživela bolj lenobno, čvekala, uživala v družinskem mečkanju :2src: s Trudijem in Cyberčkom. samo en kratek sprehodek je padel, ker vseskozi tale dež pada...

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Se sprašujem kako to, da toliko ljudi v soboto tuki gor visi, namest da bi kje žuriral, al pa se muckal.

No razen tistih, ki so v nočni, pa tistih, ki majo svoje najdražje v nočni x;)x

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

.dež se je spet sobotno nacmokau povsod,tut poplave povzročil cestnim luknjam in škarpam, ampak jest se danes prav preveč nasladkau(to ni dobr),ampak sam čakam,da mine prec sladka´sobota kljub strogim upam,da končnim povodnim dialogom doma;Povedal sem jim pa basta x^x ,je blu pole vse tih vsi narazn in jest štrukle in češpe x:Dx .Dvignu dohodnino,heh, k bi jemu vsaj tako plačo tut x:Dx ,mamam mela god,čez dva dni praznuje tut, torto bom zamudu, aja pa za tiste Lasje ,ni panike dajat tak javni povod pedagoške usmeritve x:Dx

.Imate morda fobije pred odprtimi omarami, predali, okni, vratami in gumbi? Potrudite se lepo nežno zapirat vse to,kajti zidovi´si vse to tut zapolnijo xduhx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

No, tako, jaz sem pridna in pridno berem literaturo xsrcx Za mal pavzice sem prišla na LNF mal pošnofat, kaj se dogaja, pa vidim, da ste bolj umirjeni kot ne x;)x

TripleX, imava en problem x:Dx Z ljudmi, ki jih še nisem začutila in si z njimi nisem blizu, še ne znam telepatsko komunicirat, tko da odgovornost za tole telepatijo prelagam izključno nate in si operem roke x:Dx , zdaj se pa igraj in cmari kolkr češ x:o)x x;)x :vragec:

Kaj se danes z Nat dogaja? Se mi zdi, da se ni nič javla, al sem pa jaz spregledala zblojenček. A berejo grozdje v tem dežju? (By the way, spet ful fajn grmi zunaj... sori Nat :vio: , ampak mene to tko fascinira xsrcx ) No, upam na najboljše, xcrossfingx karkoli se že dogaja.

Selene, sem se tolk narežala zjutri (no, popoldne), ko sem vstala, ko si opisovala tisto tvoje striženje in barvanje... In ja, imaš prav, res so frizerji prav eni psihologi, zaboga... moja vedno ve, kakšno barvo in frizuro bi rada imela tisti dan na glavi, še preden se ji prikažem skoz vrata v salon x:Dx :palec: No, sam da si uživala v dnevu, ti privoščim, lubica moja x:Xx xsrcx

Mačona, upam, da si že kaj boljš volje x;)x

Contesa, ti pa pridna in odprtega duha kot vedno x:Xx Spoštovanja vredna oseba. xsrcx

Poki, tole zadnje glede omar in nežnega zapiranja.... :palec: ja itak x:Dx tudi jaz tko pravim x;)x xsrcx

Ajd, grem dalje moje učke matrat x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Lep pozdrav vsem lunatikom x:)x

En kar pester dan je za mano.

Zjutraj obhod po tržnici... ujela obdobje, ko ravno ni deževalo... nabavila ribe (patarače)... si privoščila verjetno zadnje fige letos, videla prve kakije x:px

Potem sprehod s cunjo po policah... pralni stroj... kosilo (v bistvu no big deal) :8):

Obiskala fotrčka v bolnici xsrcx ... so ga kar na hitro poklicali na operacijo žolčnih kamnov, operirali v sredo in kljub 3x šivanju rane ( :xx!: ) kar lepo okreva :palec: :detelca: xupx

Sicer mi ni bilo všeč, da se je tole dogajalo v neposredni bližini mrka, a mi kakšen alarm tudi ni zazvonil... tako da okoli tega nisem zganjala panike, preveč govoriti o tem pa se mi tudi ni ljubilo.

Popoldan uživala v predstavi narave, ko se je sivi zid deževnih oblakov umikal prodirajoči sinjini jasnega neba, v ozadju pa so se že gradile kupole novih kumulonimbusov xrainbowx

Pa še malo športa na TV, malo literature, zdajle pred spanjem pa še skok na Luno x^x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Dobro veče narode. x:o)x Uh, dans bil naspidiran dan, šus totaln. Za zajtrk sm bil tečen in težil, ker so me zbudl skor k da grem v službo, kar me raz.izdi totaln :OO!: :angry: , pol pa kupovat darila, na eno čago, plačat en puf......nism vedu, da ti plačilo s čekom banka ne krije iz dovoljenega minusa :eek: :eek: :xx!: ....pismo, pa še mal pozabiš it plačat, pa si že skor v postopku za kaznivo dejanje izdaje nekritega čeka :eek: Aja, pa še nekaj mi ga je dvignilo, pritisk x;)x , sm hotu namreč dohodnino doplačat, ker sm za glih piškavih par tolarov lani preskoču v višji razred, na 2 obroka k pač takrat nism imel glih preveč dnarja. Grem na banko, prosim za plačilni nalog, da prepišem št. trr in plačam pol obroka......ne može :eek: :xx!: Jebi ga, pol sm pač plačal vse čez 2 mesca (rok plačila je bil en mesec), ma ni minu niti mesec, pa sm že dobu položnico za zamudne obresti :eek: x:Dx , tak da zgleda, da toti te delajo nekaj, ipak x:o)x x:Dx No, pol sm šel na obisk v blonico, stvari zgledajo fajn, vse izvide sm dol preštudiral in so kar ok x:)x :palec: , pol na večerjo, na čvek z mladino, fula fajn mi je blo z njimi, ful fajn, prav zlo rad jih imam xsrcx , domov pa izi drive po avtocesti, neki ful dober cd J. Mayalla.....blues, mal na fanki včasih potegne........fajn saund, glasno k se spodob :vragec: , čisti užitek x:o)x :palec: xmusicx Aja, pa en res odličn konjak sm pil, ki ga sicer ne maram preveč. xcheersx Evo, pokorno javljam. x:o)x x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

men pa danes en toooolk dober dan...se ne da povedat...pa brez evforije, s čisto milino...kaj člouk vse ne dožvi sam pri sebi x^x ...pa super film...pa en noro dober jazz na radiu...za se stopit...treskalo pa tako, da so se tresla tla...jaz pa uživam ob tem...res, čista idila za škorpione x:px xsrcx ..zdej pa kr ne morem it spat...pa vem, da moram bit dans zjutrej še kr ob normalni uri pokonci, ker grem spet delat...pa celo to me ne moti...men se zdi, da se ful dogaja... x:)x :vio:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

jaz pa poznam tisto, mick: čupav i dlakav, kad ga ošišaš je nikakav x:Dx ...ne morem pomagat...to so mi povedali...ni zraslo na mojem zelniku...joj, kok je fajn grešit proti slovnici...nikol mi ni bla všeč, čeprav jo obvladam x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...