Mick 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Vedno boljše in boljše Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Ob takih priložnostih ponavadi in rečem; "Če je pa reeees..." Pa bejžta spat. To ni vajina normalna ura za bit pokonc. Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 moja je bla včasih...sam letos se mi nek ritem zamenjal... ...sam nasvet je vseeno dober...glede na nedeljo... amis...bejž spat ja ja ..že grem....nočko vsem in čudovite sanje... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Ah ne, boljš je tko... "Amis, pejt spat, da boš jutri spočita in boš lahko še bolj polno uživala v dnevu." Tebi Mick pa isto... jaz se tut odpravljam, čez par prebranih strani, se mi že učki zapirajo... P ugotavljam, da sem neki noro nahodna postala, čeprav nisem čist nič zunaj in ne delam nič takega, kar bi bilo kritično za tole... tako da sklepam, da se je moj telešček začel pucat po prenehanju kajenja Ah, postla, kje si Nočo počo Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 v čast se mi je polubčkat za lahko noč s takima bejbama Amis , S.Vila ......... ........... Ajd, nočko, jst pa grem še mal šnjofkat po lnf. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Kje pa ste vsi? Ravno sem končala z polpripravami za jutrišnje tj. današnje kosilo. Še veliko dela me čaka, tako, da bo treba vstati bolj zgodaj. Bila na enem krasnem družabnem večeru, z dobro papico nevsakdanjih okusov njamsi. Dobra družba in pa ena najlepših, najbolj domišljijsko in z okusom urejenih hiš kar sem jih videla. Vsak detalj zgodba zase, zloženo v čudovito celoto. Res majstorsko narejeno in doterano v nulo. Domišljijska hiša. Že cel čas premišljujem, kaj vse sem videla...too much za moje povprečno malomeščansko življenje. Pila čaj iz prečudovitega maroškega čajnika. Če gre kdo v Maroko pliz, če mi prinese tak čajnik , sem se takoj zaljubila. V čajnik, da ne bo pomote. Spoznala čudovite 3 živalce, zelo podobnih barv a različnih pasem. Prav posrečeno. lep dan ....bomo jutri naredili še enega Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Če gre kdo v Maroko pliz, če mi prinese tak čajnik , sem se takoj zaljubila. V čajnik, da ne bo pomote.Haj cosmica Ma sm nedavno gledau neko oddajo o Maroku, pa o tržnici v Marakešu Ma, mam jst sam na tržnici kaj 14 dni delat, pa 2 kamiona zravn met. Ne, res, fascinantno total...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 he he heEvo mene pokraj tebe Cosma Ta noč se niti ne vleče, sm mel do zdej dela za popi**; tko zdej pa še lagano do 07*00, pol pa damuuuuuuuu Če bo gooddy vreme, torej da ne bo dežja, dobi jutr naš Cayberček obisk , pride Velikanka in bo s sabo Ruby prpelala Tko zdej pa še pogledam kaj se je tle dogajal http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 si mi postnu vmes , vidm da ti tud še ne spiš Mick http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 O Mickeni Mick, si še pokonci. Ja ma taka điđamiđa je Maroko style. Sem premišljevala, da bi si stene prefarbala na tole maroško varijanto. Pa nisem še nobenga srečala, ki bi mi znal tole opedenat. Jest bi imela kar malce Maroka doma. Jaz sem ravno nekaj let nazaj, skoraj že nagovorila darlinga da greva, pa so se ravno nekaj spočili na onem koncu, tako da.... Je pa en frend poslikal tržnico, ko je bil tam in na sliki, prodajalec zobnih protez . Model prodaja rabljene proteze . Prideš, probaš in greš domov z novim bleščečim nasmeškom Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 O Trudis, ti tudi še pokonci. Da ne boš zaspal. Za me bi bilo pa bolje, če bi...ker si moram urco nastavit za ob 7h . Tko nekak bom zgledala Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Trudi , cosmica Ma ja, dans je dan za blues in nočni bluz po lnf. Bo pa treba it smrčkat počas, ja Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Tko končal tole nočno Cosma upam, da si se zbudila Ostali pa uživajte v nedelji http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 dobrojutrodoberdanvsem....nekaj mi na rdečo vleče zadnje čase...zarad vremena najbrž...spet dež, že dva dni skupaj...nevihta danes ponoči je bila pa prava mojstrovina narave...šla spat ob 2.20...pa se samoiniciativno zbudila že ob 7.30...budna in zlo ok....polna energije...hm... cosma, stene ti pridem lohk js pobarvat, sam če maš kakšno slikco, ker pojma nimam kaj po zidovih malajo maročani...sem pa spretna pri tem. sam pišuka, punca, ti pa do ponoči priprave za današnje kosilo ...mam kr slabo vest, kar se moje kuharske umetnosti tiče...no ja, nobody is perfect sicer sem pa v službi spet...če mi bo šlo delo tko fajn, kot včeraj...bom kr zadovoljna... mejte se... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2004 Amis, na rdeco ti sicer vlece, sam ti se ni cist potegnil... Tim tamle spi, pa cist potih tapkam, bolj sam berem...(kaj je ulivalo vso noc, zdajle pa zunaj taksno, da bi bilo lahko 7:00 ali pa 19:00 )Mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Js pa tk čudna dans. Pa zanč frizuro mam, ker me zadnjič ni strigla moja frizerka. Je*emo. Pa pospravljenje me čaka, tud če sem prebrala, zdi se mi da drži za danes, da ni pravi čas za pospravljat. Ja, kdaj pa sploh je pravi čas za pospravljat? :xx!: Pa že zdaj bi neki jedla, čeprav mi zjutraj nikol nč ne diši. Pa kr neki bi. Jao. Jao. x!x No, v glavnem, sploh nisem tako slabe volje kot se mogoče to bere. :o|o: Dobro jutro vsem! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Amis, na rdeco ti sicer vlece, sam ti se ni cist potegnil... ni mi potegnilo ...sam zgleda, da mi je vlaga tud varovalke napadla, kr res ne štekam dadna luna- kdaj je pravi čas za pospravljanje?...skoraj nikoli ...po moje sam takrat, ko za to dobiš navdih you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2004 rekla si nekam mi na rdeco vlece - a nisi opazila, da tvoj text ni rdec in nima sajza 7?Nameravala pa si ga postaviti tako, sem mislila, da je to povezano s tistim, da ti vlece na rdeco... Aja, DandaLuna, ne sekiraj se, ko prides od frizerja, si prvi teden itak malo off, vsaj dokler si glave ne umijes prvic... no, vsaj zelo velikokrat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 o madonca...marsa, pa res...sam označila sem ga pa čist po vseh predpisih, celo na monitorju se izpiše ...sam rdeče pa res ni gor ...včasih sem kot kronan osel ...no, pa naj bo zdaj tekst rdeče...da se potolažim ...thx marsa you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2004 o madonca...marsa, pa res...sam označila sem ga pa čist po vseh predpisih, Blabla, to komu drugemu govori. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 pa nič...bom pa tiho..pa vse igrače bom s sabo odnesla you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Halllooooooooooo Pridem iz službe domov in kaj me čaka doma; no pa poglejte http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Sneg mamo prvi sneg :xx!: :xx!: Samo pa vseeno dobimo obisk, pride Velikanka pa Ruby Bomo mel Pasjo Zimsko Romantiko http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2004 Kaj je zdaj, Amis, nic bit tiho! Trudi - a res al kaj, no saj, v bistvu je pa tule 5 stopinj, predvidevam, da je pri vas nekaj stopinj manj, dezuje, evo... Hmmm...Danes je 4. obletnica ocetove smrti... sem mislila na grob na Gorenjsko, pa se mi zdi, da ne bom sla, grem jutri, ko bo 5. obletnica mojega vozniskega. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts