Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 13

Marsa

Recommended Posts

Amis - se strinjam glede pospravljanja :xx!: . Sam a veš, meni danes še likanje ne diši. Likam pa, saj vem, da ne bo nihče verjel, ZELO RADA :hepko: !

Marsa - ma js sm tako malo kdaj zadovoljna s friziranji, da sem letos po nekaj letih končno šla spet k frizerju. In potlej so me celo zelo dobro postrigli :palec: . In jaz telebanka, naslednjič ne zahtevam iste firzerke :cry: ! Kot večkrat slišim: napake so dovoljene, ni pa dovoljeno jih ponavljati. Obljubim sama sebi, da me odslej striže samo tista frajlica, ki me je prvič dobro postrigla. Juhej! :flower:

Vedno se nade kak dober razlog, da si še pri starših (brlog je še v urejanju in Vojko mi ne svetuje selitve pred 8.novembrom), čeprav maček mjavka kar naprej in oh in sploh.. ker prejle sem samo pojamrala, da bi že nekaj jedla, pa sem že dobila tortico, ki je nisem dokončala v prejšnjih dneh. Postrežba in pol! xrainbowx

Novim zmagam naproti! xrosex

xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 3,6k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

marsa, saj se sam hecam...kje si pa še videla kakšnega merkurjevca, da je bil sposoben bit tiho x:Dx x;)x

trudi :eek: :eek: ..kr sneg..noro...saj lepo zgleda pa to...sam js bi mogla naslednji tedn nekaj it poslikat na postojnsko in pivško, pa mi bo območje prej zametlo zgleda...in to bo velika štala :xx!:

danda luna...ni kaj, se zgodi, včasih se nam še najljubše stvari urejo...saj zarad tega ne bo konc sveta...mogoče ti hoče nekaj povedati, da se spomni stvari, ki bi ti danes prijala (zabušavanje, crkljanje same sebe, kopel, obisk, knjiga, lnf....naprej je prosto po prešernu x;)x )....za uspešno selitev pa itak vsi držimo :palec: ...pa kadarkoli bo že x:)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Trudis ratal mi je vstat, ne ravno z lahkoto, ampak....Pa kaj vidim, sneg, snegcasti. Iiiiiiii se bomo pršli sankat k vam. Lepo se imejte s Trudi in Velikanko.

Danda a pri vas pa ni snega? Ga imate vedno prej kot mi. Pa fino, ko ti gre tole urejanje brlogca itd., kot pravi Amis, razvajaj se.

Amis a potem te lahko najamem za uradno malarko? Wow...grem iskat vzorce, kako mora tole zgledat x:Dx

Grem jest za ognjišče, naprej čarat, čarule, pa počas v pekarno Mišmaš podkurit.

Lep dan vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Amis a potem te lahko najamem za uradno malarko? Wow...grem iskat vzorce, kako mora tole zgledat  x:Dx

ja...lahko...!...bilo bi mi v čast in veselje x:)x :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Dobro jutro in dober dan xsrcx

Nedelja je tukaj, deževna spet, torej deževna napoved po temlem mlaju ponovno drži, ampak mene nekaj druga skrbi, poznam svoj kraj, poznam svojo reko, ki silovito narašča, kar pomeni poplave :xx!: .

Upam, da se bo tole umirilo, če ne bo potrebna evakuacija, s tem pa slovo od lunatkov, in kljub drugih komplikacij, kljub vsemu lepo nedeljo, B. x:)x xsrcx :palec:

Boris? :O:

Upam, da malo pretiravas, kakorkoli ze pa xcrossfingx - da bi slo tole dezevje skozi brez posledic taksnih... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa & Amis xsrcx ojla!

Kateri so bližje Savinji v spodnjem toku so res še bolj nadrljali, jaz sem mislil na kletno evakuacijo, kaj ti nuca, če imaš 1m vode v kleti in okoli sebe, res zmeraj ponavadi tako v oktobru in koncu novembra, edini spas je da začne višje v Savinjski snežiti, sicer pa znam plavati, ampak v mešanici vode in nafte in ostalega ne uživam, nič bati, če bom ogrožen bom pobegnil, a me katera sprejme potem x:Ix xDDx ....lepo nedeljo prav vsem x:)x xsrcx :palec:

Deževna nedelja, mi ustreza, bila v trgovini, Ireni sem šla svečko prižgat, mi je v teh dneh pogosto v mislih, popoldan imamo pa prve tekme na sporedu, držite pesti tam okrog dveh za mojo malo in njeno ekipo... danes me je prijetno presenetila, sama od sebe pomedla in pomila po tleh... sedaj pa dela nalogo in poje ob Grašu x:Dx

ja lepa nedelja xsrcx

... to moram pa prav zabelezit...

Prva arabska tocka je pod streho! x^x x8Dx xcivx

Zdaj pa se 23... :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kak lep dan! xflowx

Prav pogresala sem ze soncek. Sem naredila s kuzatom ze eno simpaticno turo. Gor sem sicer hodila skoraj eno uro pa pol ( medtem, ko sem nazadnje samo eno uro - kondicija :xx!: ). Ampak je bilo lusno. Ko sem prisla domov sem ujela mami na racunalniku, kako raziskuje lunin.net x:o)x Do foruma baje se ni prisla...bolj ostale stvari. Tud prav :vio:

Zdaj bom pocasi pojedla kosilo, kasneje sem pa ze s tamalim zmenjena, da se greva kej ( al pa rolat, al pa badminton...). Dans nameravam bit aktivna. Najbrz bom sla se mal plavat, zgodaj zjutraj sem pa prvic delala tibetanske vaje. 3 ponovitve sicer. Je fajn, ti ne vzame ful casa :palec: Samo mislim, da mi je joga vseeno ljubsa.

Tok mi je fajn, ko zjutraj ze malce disi po snegu :2src: Pa vceraj so po dnevniku ze govorili o smuciscih in zacetku svetovnega pokala :onfire: Ja, sem bolj zimska.

LEP DAN VSEM!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Glede cesa, nc ne stekam. :8):

Haha, x;)x , dolga lajtenga, tako in drugace. xDDx

Picasso

Tam, kjer sem jaz vecino casa cez zimo ni megle, glede na ostala mesta zelo malo smoga, veter pa je al pa ni x;)x

V Ljubljani je pa samo prve dni MENI motec. Dokler ne spluzijo.

x:o)x Trudi x;)x x:o)x Tudi jaz bi se lahko sprehodila do vrsica, ampak kje se mi pa da...

Meni je pac vsec. Ker ljubim smucanje...sem na smuceh vsak vikend in se kak dan, ko "ni" predavanj x:o)x , letos zacenjam s tekom na smuceh ( neki sem ze lani...). Pa enostavno narava okoli mene mi je :2src: , ko je sneg. pac, sej smo si razlicni x;)x

Pa se vsec mi je cas plasckov, salov, kap... x:o)x

Juhu :onfire: :onfire: :onfire:

Trudija poslala na lepotilni spanec, da bo lep za obiske x:Dx x;)x , jaz sem se pa dokopala do tipkovnice x:Dx .

Zutraj pa kar sneg, pa še grmelo je nekaj. No zdaj je pa samo še plundra, tako da cyberček in Velikanka utegneta izgledat precej enake pasme po sprehodu x:Dx . No ja, če bo cyber ves blaten, ne vidim razloga, da ne bi bla še Velikanka. Sicer pa glede na to, da smo vsi 4 usekani na pse ne bo problem, bolj bi trpel kdo ki ne obožuje najbolj psov v takšni situaciji x:Ix . Bomo pač kakšno urco zunaj, naslednje 3 pa v pasjem lepotilnem salonu x:Dx x;)x .

Nataly je uspela pravi čas potrgati grozdje :palec: , za vse, ki jo imate v mislih.

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Sneg? :eek: Hočem dolgo lepo jesen, bemu :o|o: Aja, jutrček x:Xx x:Dx Mah, saj sem prej vstal, no, sam pc pa ni hotu. Ne vem kaj mu je, ful sm neki tu prestavljal, pa prah spucal, pa šraufal neki, tak ne vem kaj, pa se me je usmilu.....nagrada za vnemo. x:o)x x:Dx Za kak dolg le? :inocent:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...