radolca 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 13 let življenja, ljubezni in sreče je postavila pod vprašanje, ker ji je en "sodelavec" s pihanjem na dušo vsadil dvom o teh 13-ih letih. Negotovost ubija, ona pa se skuša odločiti, egoizem prevladuje. Obup je vsak dan večji...čas teče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 zakaj pa obup? če je obup potem nekaj ne štima naj se vpraša kaj lahko v svojem lajfu spremeni da bi bila srečna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 13 let življenja, ljubezni in sreče je postavila pod vprašanje, ker ji je en "sodelavec" s pihanjem na dušo vsadil dvom o teh 13-ih letih. Negotovost ubija, ona pa se skuša odločiti, egoizem prevladuje. Obup je vsak dan večji...čas teče.Kaj pa on misli o vsem skupaj? Misli resno, ali se samo igra?! Ker tu je vprašanje, kaj in koliko postaviti na kocko... ! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Obup na čigavi strani? Taka situacija mi je znana......moja izkušnja....pustiti,da se odloči...kakorkoli,nič ne pomaga...sorry.Preživela dve taki situaciji...ostala sama,se je odločil za drugo....zdaj sem na tretji podobni preizkušnji. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Negotovost ubija, ona pa se skuša odločiti, egoizem prevladuje.dvomi v stabilnost že ustaljene˝ predaje? ni prepričana vase?negotovost, ja egoizem Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 egoizem prevladuje. Cigav?! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
radolca 16. september 2004 Avtor Prijavi Deli 16. september 2004 Obup na čigavi strani? Taka situacija mi je znana......moja izkušnja....pustiti,da se odloči...kakorkoli,nič ne pomaga...sorry.Preživela dve taki situaciji...ostala sama,se je odločil za drugo....zdaj sem na tretji podobni preizkušnji. :xx!:Časa je imela že več kot dovolj, saj mislim tako, saj zadeva poteka že več kot mesec dni od nepričakovanega razkritja.Pravi da ji "prijatelj" ne pomeni nič, samo prijatelj da je. No ta ji ne neha pihati na dušo in to vidno vpliva na njen odnos doma - aroganca, ignoranca, hladnost, ...in ta sprememba je bila preko noči.Vem da ji moram pustiti da se odloči, toda do kdaj? Jaz se sesuvam in vsak dan je slabše. Preveč jo imam rad. Vedno sem verjel, da iskrena ljubezen lahko premaga vse težave, pa vidim da ni tako. NI se pripravljena niti pošteno pogovarjati, kot bi pričakoval po 13-h letih skupnega, lahko rečem srečnega življenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
radolca 16. september 2004 Avtor Prijavi Deli 16. september 2004 13 let življenja, ljubezni in sreče je postavila pod vprašanje, ker ji je en "sodelavec" s pihanjem na dušo vsadil dvom o teh 13-ih letih. Negotovost ubija, ona pa se skuša odločiti, egoizem prevladuje. Obup je vsak dan večji...čas teče.Kaj pa on misli o vsem skupaj? Misli resno, ali se samo igra?! Ker tu je vprašanje, kaj in koliko postaviti na kocko... ! On je poročen, ima otroka, dalata skupaj v isti firmi. Mislijm, da je eden izmed tistih, ki mu gre predvsem za to da kakšno položi, in najbolj boli, da ona tega ni sposobna spregledati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 radolca!!! tudi jaz sem na podobnem.....čakam,kaj se bo odločil....s drezanjem nisem dosegla nič...samo še večje sranje....pri nama pa se je "vrnila" njegova bivša punca,in čeprav on zatrjuje,da ni nič,da sta že zdavnaj končala in razčistila,jaz vem,da ni ravno nič.... kot je rekla contesa,čakat...tudi jaz bom....naj mi pove sam,ko se bo odločil.je grozno,boli,počutim se prevarana,on noče končat zveze,čeprav se že skoraj mesec dni zelo malo vidiva.....skratka koleba med njo in mano. grda situacija.... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
radolca 16. september 2004 Avtor Prijavi Deli 16. september 2004 radolca!!! tudi jaz sem na podobnem.....čakam,kaj se bo odločil....s drezanjem nisem dosegla nič...samo še večje sranje....pri nama pa se je "vrnila" njegova bivša punca,in čeprav on zatrjuje,da ni nič,da sta že zdavnaj končala in razčistila,jaz vem,da ni ravno nič.... kot je rekla contesa,čakat...tudi jaz bom....naj mi pove sam,ko se bo odločil.je grozno,boli,počutim se prevarana,on noče končat zveze,čeprav se že skoraj mesec dni zelo malo vidiva.....skratka koleba med njo in mano. grda situacija.... :xx!:Toby,Potem veš o čem govorim. 13 let skupnega življenja gre v nič. Boli pa predvsem to, da sem do danes verjel in ji zaupal, pa sem se globoko prevaral - ker me gleda v oči in mi laže. Potrebovala je čas, šla je za 5 dni proč, v italijo, rekla je da gre sama, da potrebuje čas za razmislek. čakal sem jo, vsak trenutek...verjel sem ji, zaupal sem ji...Ko je prišla nazaj je dejala da je pripravljena poskusiti znova, začeti graditi novo življenje, pa tega ni mislila, to sem čutil vsak dan - aroganco, ignoranco, hladnost v njenem odnosu... Kupovala si je čas, ker verjetno nima kam iti.Potem pa šok za šokom...ta njen prijatelj ji napiše "pijem najin Chianti in mislim nate...upam da se je doma dobro končalo"...prijatelj mi pove da jo je videl na večerji na poti domov iz italije v "družbi" - vprašam jo in ona ona mi potrdi in pove ime prijateljice, s katero je bila na večerji - verjamem ji - a ta prijateljica nima o tem pojma...Zato vprašam tja kjer je bila 5 dni na "razmišljanju", če je bila res sama ... pa mi pošteno povedo da je bila z "friendom". To je konec zgodbe, ker nimam ne fizične in ne prihične moči več čakati, kaj ji bo kliknilo. Ubila je vero v ljubezen v meni, zaupam ji nič več, težko rečem da jo v tem trenutku spoštujem.Vedno sem vrejel, da ko srečaš pravega človeka v življenju, potem bo ljubezen trajala, trajala do smrti. Do danes sem verjel da je ona tisti človek, s katerim se bom sprehajal v visoki starosti z roko v roki. Ljubim jo neizmerno, pomeni mi vse, in zanjo bi naredil (skoraj) vse a laži ne prenesem. Na mojo veliko žalost sem se moral sam odločiti namesto nje. Negotovost sem prenašal 5 tednov in zdaj je dosti. Na dveh stolih pač ne bo sedela, vsaj jaz ne bom eden izmed teh dveh stolov. Vem kaj govorim, kljub bolečini. Nisem več rosno mlad...Boli, zelo zelo boli... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 radolca..... x!x pred 15 minutami sta prišla dva njegova sms......niti toliko ni,da bi mi povedal.,je samo napisal in izklopil telefon....da je med nama konec.....torej se je odločil....ne bom pisala,kako se počutim....to je moja tretja zveza,ki je šla na isti način..... popolnoma te razumem.....tudi jaz nisem več smrklja....čeprav imam to srečo,da jih kažem veliko manj pri svojih skoraj 35....tudi meni se je vse sesulo.....tolažim se,da sem preživela že prejšnja dva konca..ampak..sesuta sem.....tudi jaz skoraj ne verjamem več v ljubezen.....in se bojim,da bo z naslednjim (če je še kdo zame) isto.in le kako ne bi bila takšna...po tem,kar sem z njim preživela,kar sva načrtovala ,kako noro dober je bil z mano....potem pa se je končalo.....vrnila se je ona,očitno med njima nikoli ni bilo zares končano....vem,veliko mlajša je,divja,otročja...ampak očitno mu v tem trenutku to veliko bolj ustreza.in ne morem ničesar...... prva zveza po 9 in druga po 5 letih.......tale je trajala le nekaj mesecev....a ti povem,da najbolj boli!!kar kričala bi,tako boli!!! Radolca.....saj bo....se bova pobrala....boš videl...samo časa je treba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Radolca.....saj bo....se bova pobrala....boš videl...samo časa je treba. Dobrodosla oba, Radolca in Toby! Socustvujem.Toby, ce je takole, bolje da se je koncalo zdaj - kolk bi sele kasnej bolel! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Tudi meni je iskreno žal za oba , ampak Toby, kot praviš, se bosta pobrala oba, pa nikar ne zapadi še enkrat v takole zgodbo, mislim,d ati prinašajo nek nauk Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 13 let življenja, ljubezni in sreče je postavila pod vprašanje, ker ji je en "sodelavec" s pihanjem na dušo vsadil dvom o teh 13-ih letih. Negotovost ubija, ona pa se skuša odločiti, egoizem prevladuje. Obup je vsak dan večji...čas teče.Tudi pri obupavanju ni za obupati. Lahko se bere kot šala mala, pa ni. Obup ponavadi nastane zaradi brezizhodnega položaja. Zaradi obupa se stvari nočejo premakniti, mi pa bi radi kakršnekoli spremembe. Takrat obupavamo nad obupom. A dva minusa ne dasta plusa ... Zato tudi pri obupu ni za obupavati. Zdej pa k mojim iskušnjam - na to, kaj se bo z vajino zvezo zgodilo, imaš manj vpliva, kot se zdi na prvi pogled. In veliko več vpliva, kaj bo s teboj v prihodnosti, kot se zdi na prvi pogled. Pustiti stvarem, da tečejo svojo pot, pa čeprav se nam subjektivno ne zdi najboljša, to je težko, ker moramo objektivizirati svoj subjektivni položaj. Kot se videti v ogledalu od strani, od zadaj, sploh pa ne za zamenjanimi strani levo/desno. Ali slišati svoj glas, pa ne skozi resoniranje lastnih kosti. Radolca, ni kriv sodelavec s pihanjem na dušo. Ni problem pri njem. Zato je vprašanje, koliko lahko sam pomagaš v te vrste problemu. Čas teče. A čas je tvoj zaveznik. Ker si lahko gotov, da bo edino čas prinesel tebi dobro in gotovost. Za karkoli, kogarkoli, o čemerkoli. Če bi čas ta hip zamrznil, če bi bile odločitve takojšnje, gotovo ne bi bile dobre. Sprejmi čas kot zaveznika, ker ti bo le on nekaj prinesel. Nič ni postavila pod vprašanje! 13 let življenja, sreče se JE zgodilo in tega ti ne more vzeti nihče. Ne smeš dvomiti v to, da se bo to kakorkoli za nazaj spremenilo. Preteklost vpliva tudi na prihodnost. Dogodki se nam v življenju dogajajo zvezno, neprekinjeno. Tudi sedaj, ta hip. Egoizem? Vsak mora imeti rad tudi sebe, a vprašanje, če se znamo na pravi način. Če je za nekoga nepravi, ga nekdo imenuje egoizem. Vseeno je pomembno, da imaš rad sebe. In samo vedeti moraš, da te ima rad še marsikdo drug. In te še bo imel.Kadar vse po vrsti mečeš v črno luknjo, ne odvrzi spotoma ali ponesreči še ljubezni. Tule na vrhu črne luknje postavljam SITO, cedilo, ki naj preprečuje, da bi se nam v luknjo ponesreči izmuznila tudi ljubezen. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 pred 15 minutami sta prišla dva njegova sms......popolnoma te razumem..........tudi jaz skoraj ne verjamem več v ljubezen....prva zveza po 9 in druga po 5 letih.......tale je trajala le nekaj mesecev....a ti povem,da najbolj boli!!kar kričala bi,tako boli!!!Radolca.....saj bo....se bova pobrala....boš videl...samo časa je treba.Dobro je že to, da si lahko o tem pisala. Ljubezen je nekaj univerzalnega; ljubezen poskušam čutiti ob dajanju in ne prejemanju. Ljubezen je vesoljna energija, ki teče skozi nas, kadar jo dajemo. Če smo samo sprejemniki, se ob ustavljanjem na nas okrepi občutek, a ni pretoka. Kaj vem, malo bluzim, ne mi zamerit. Lepo, da imata idejo o tem, da se pobereta. Ko padeš v luknjo, je včasih lažje (in pametneje) zlezti ven na drugo stran, in ne vsakič na isto. Včasih je to edini način, da lahko prilezemo na drugo stran. Žal. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Tudi pri obupavanju ni za obupati.'Upati se pravi obupavati.' (avtorja pa sem pozabila, mroda je Shaw) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Nekaj ur je minilo.......pa sem kar skulirana.....hvala moji prijateljici,ki me vlači okoli..... vem,da bo še težko.....je pa res,da sem skoraj mesec dni živela na tem precepu....ne bom obupala...ne smem...to sem se odločila v teh nekaj urah....ni vredno...on ni vreden.....ker nima poguma mi tega izreči v obraz in mi še vedno laže,da se ni odločil za ta korak zaradi nje.... :xx!: Piko.....ideja o situ na vrhu črne luknje je dobra......toliko sem že metala noter,da bi lahko izgubila tudi vero v ljubezen......mislim pa,da sem nekje izgubila ljubezen do same sebe....pa upam,da ne v črni luknji! zame,za radolco....za vse,ki to rabijo!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Toby, imej rada sama sebe,to je najpomembnejše sem eno dobro knjigo na to temo prebrala, ne vem točnega naslova, je pa od Marjetke J. mislim da, lahko se pa pozanimam, če hočeš... držim pesti zate in za Radolco Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Selene....če lahko,prosim..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ne bom obupala...ne smem...to sem se odločila v teh nekaj urah....Bravo, ko si to napisala si naredila prvi korak, ostani močna še naprej Toby Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Marjetka Jeršek - V objemu povezav upam, da je danes boljše.Mislim, da je najhujše za teboj, ker tisto čakanje pa lažno upanje je naslabše. A si predstavljaš, da lahko sedaj dneve krojiš po svoje, uživaš v stvareh, ki te osrečujejo. Ne zapri se v sobo in ne dovoli si slabih misli, pojdi ven, v naravo, opazuj pajkovo mrežo, sončne žarke, ko bodo, kako si utirajo pot do tal, uživaj življenje in vedi da včasih samota pride prav (sej vem, če nisi na tem, je bit lahko pameten)pa itak imaš nas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 zame,za radolco....za vse,ki to rabijo!!!!Bravo Toby Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
radolca 17. september 2004 Avtor Prijavi Deli 17. september 2004 radolca..... x!x pred 15 minutami sta prišla dva njegova sms......niti toliko ni,da bi mi povedal.,je samo napisal in izklopil telefon....da je med nama konec.....torej se je odločil....ne bom pisala,kako se počutim....to je moja tretja zveza,ki je šla na isti način..... popolnoma te razumem.....tudi jaz nisem več smrklja....čeprav imam to srečo,da jih kažem veliko manj pri svojih skoraj 35....tudi meni se je vse sesulo.....tolažim se,da sem preživela že prejšnja dva konca..ampak..sesuta sem.....tudi jaz skoraj ne verjamem več v ljubezen.....in se bojim,da bo z naslednjim (če je še kdo zame) isto.in le kako ne bi bila takšna...po tem,kar sem z njim preživela,kar sva načrtovala ,kako noro dober je bil z mano....potem pa se je končalo.....vrnila se je ona,očitno med njima nikoli ni bilo zares končano....vem,veliko mlajša je,divja,otročja...ampak očitno mu v tem trenutku to veliko bolj ustreza.in ne morem ničesar...... prva zveza po 9 in druga po 5 letih.......tale je trajala le nekaj mesecev....a ti povem,da najbolj boli!!kar kričala bi,tako boli!!! Radolca.....saj bo....se bova pobrala....boš videl...samo časa je treba.Toby,Saj ne vem ali naj tolažim tebe ali sebe. Dorbi ljudje so še na tem svetu in hvala jim. To vidim sedaj na tem forumu. Veliko nasvetov, a vem tudi da je nasvete najlažje dajati drugim, ko pa si sam na tem si težko svetuješ, razumno.Vem da bom (bova preživela), da bo jutri nov dan, da je treba dati času čas a boli ta, trenutek. Toby, tudi jaz ne vem ali bo naslednja v mojem življenju, ali bom lahko še kdaj tako ljubil kot sem njo, ali bom lahko še kdaj komu tako zaupal kot sem njej, ali... Preveč vprašanj in brez odgovorov.Živeti bo treba trenutek za trenutkom, dan za dnem in se pobirati. Upam da nama bo uspelo.Lažje mi je, ko vem da se lahko zaupam temu mediju, ko na njem srečujem dobre ljudi, čeprav šele par dni, lažje mi je. Bolečina pa je neznosna. Gradiš prihodnost, vlagaš sebe, gradiš vse na neizmerni ljubezni in potem se zgodi .... Vse je bilo v bistvu zaman, vse skupaj ne pomeni nič v tem trenutku in razmišljam samo o tem kako naj pobegnem iz sedanjosti, dom je hladen in sovražen, prazen, srce zlomljeno, duša ubita... Ali bo posijalo sonce... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 ... Negotovost sem prenašal 5 tednov in zdaj je dosti. Na dveh stolih pač ne bo sedela, vsaj jaz ne bom eden izmed teh dveh stolov. ...... ampak saj si ze.... ker jo je en stol zulil oz. utesnjeval, se je morda rabila podpret se z drugim...In ker ta stol hoce razlage, utemeljevanje, ki pa morda se sama pri sebi jih tocno ne ve, se tako obnasa do tega stola. Morda te Tjazy 'v roke dobi'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Morda te Tjazy 'v roke dobi'. Radolca, pol se mi boš šele zasmilil :o|o: Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.