Skoči na vsebino

Obup

radolca

Recommended Posts

in kje je zdaj brezpogojna ljubezen... xsrcx

imam partnerja, ki je tipični predstavnik znamenja, ki se najtežje odloči, sama pa sem izredno potrpežljiva, če ne bi bila in bi zahtevala, da me osrečuje in preganjala, da se odloča... a vseeno so njegova dolga odločanja imela za posledico dolgotrajno vračanje mojega zaupanja vanj...

a vendar sem po dolgih letih spoznavala, da se moram imeti malo rajše, kakor sem se imela in sedaj ob tej dolgoletni vezi z njim sem začela vedno bolj uživati tudi v vezi ---"same s sabo znotraj sebe" če me lahko sploh to kdo razume...

ne vem Toby, če bi ti kakorkoli rekla, ti sama živiš svoje življenje in noben drug ne namesto tebe, poslušaj se in ravnaj po svojem občutku

in samo to bi ti še položila na srčka, da si reči, da kakorkoli že bo, je prav in da te v življenju čaka še mnogo čudovitega

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 202
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

a raje bit zaljubljen v to kar ti daje in v svoje predstave o partnerju/ki

in ljubiti, če dobivaš to, kar hočeš

Boljše, da si zaljubljen v čokolado, ker ta neko isto kvaliteto ohranja,

partner/ka se pa vedno spreminja...

Hm, že nekaj dni razmišljam, če grem/gre, potem čustvo umre?Ali ostane še naprej, nemogoče je da čez noč mine .... če moja ljubezen duši, boli, a potem če se umaknem/umakne, ne ljubim/ljubi več? Če želim, da je srečen in če vem, da je to z menoj nemogoče, a potem to ni prava ljubezen?Glasno razmišljanje, nič drugega... Torej, če grem /gre, bom objokovala trenutke, ki se niso zgodili, ali naj bom hvaležna za tiste, kateri so se...eh, moram jaz tole zbrko v sebi razčistiti....naj bom še vedno tu in potrpežljivo čakam na boljše čase, dajem veliko, sprejmem malo ali naj ... mah ja,...

upam, da ti bo Toby tale torek prinesel pravi odgovor, sicer pa, kateri odgovor je pravi?

Srečko, uživaj v trenutkih, ki so ti dani in če boš prenehal ljubiti - zakaj se tega bojiš?

Selene tudi sama se sprašujem

kaj je prava ljubezen...?

in čustvo, da mine...?

se le spremeni, energija ni nič, se nikdar ne razbline...

prava ljubezen ne zahteva povračila in ljubi tudi, ko ljubljene osebe ni več, ampak taka duša žari in ljubi vse okoli, vse ljudi, vsak cvet in ves planet

in poleg nje se ljudje spreminjajo, začnejo ljubiti življenje in vse kar jih obdaja in ne zahtevajo ničesar, le veselijo se, če prejmejo kaj ljubezni nazaj, in seveda, kar daješ, vedno to tudi prejemaš

Tako mislim, morda se motim, morda imam prav....

x:)x :palec:

Hvala, ker si me dopolnila dolores. VEč glav, več ve, tako je pomoč večja. Zdaj bi dodala zadnjo svojo misel, ki se mi vedno potrdi, da je pravilna, pa karkoli že se mi je in se mi in se mi bo dogajalo. VSE JE TOČNO TAKO KOT MORA BITI. VEDNO VSE OB PRAVEM ČASU, NA PRAVEM MESTU. Ko sem to dojela, osvojila, zažela verjeti in tako funkcionirati, mi odgovor kar sam od sebe pride, saj vem da je tako prav, Ko se vprašam, zakaj , odgovor dobim.

SAJ NI LAHKO, SPLOH NE, A TAKO JE. VERJEMITE.

Zakaj? Kakšna je lekcija, pomen, smisel, kar se mi dogaja, kar prestajam? to so bila vprašanja, a na vse sem dobila odgovor, seveda tudi o pravem času, takrat, ko sem ga razumela.

Nihče ni sam, saj smo tukaj, da si damo podporo, povemo svoje izkušnje in rečemo radi te imamo Radolca in tebe Toby, to morata že vedeti. VEliko vrst ljubezni je in najmočnejša je brezpogojna.

peace and love

clean

peace and love

Klinar

Hm, že nekaj dni razmišljam, če grem/gre, potem čustvo umre?Ali ostane še naprej, nemogoče je da čez noč mine .... če moja ljubezen duši, boli, a potem če se umaknem/umakne, ne ljubim/ljubi več? Če želim, da je srečen in če vem, da je to z menoj nemogoče, a potem to ni prava ljubezen?Glasno razmišljanje, nič drugega... Torej, če grem /gre, bom objokovala trenutke, ki se niso zgodili, ali naj bom hvaležna za tiste, kateri so se...eh, moram jaz tole zbrko v sebi razčistiti....naj bom še vedno tu in potrpežljivo čakam na boljše čase, dajem veliko, sprejmem malo ali naj ... mah ja,...

upam, da ti bo Toby  tale torek prinesel pravi odgovor, sicer pa, kateri odgovor je pravi?

Srečko, uživaj v trenutkih, ki so ti dani in če boš prenehal ljubiti - zakaj se tega bojiš?

Dobra vprašanja, a odogovor ni lahko najti.

Moja razmišljanja:

Če gre, jo ljubiti ne bom nehal, nikoli. Vedno bo v mojem srcu. Želim da je srečna, ljubim jo, če ne bo z menej bo s kom drugim; ali bo res ali bodo to samo sanje? - misel na to boli a jo sprejemam.

Objokujem trenutke, ki se ne bodo zgodili, hvaležen sem ji za vse ki sva jih preživela.

Zakaj se bojim prenehati ljubiti? Ker bom potem mrtev - zombi, robot, mašina, ki bo delala kot jo bodo programirali; tega si ne želim, vem da to ne morem biti.

Če preneham ljubiti njo, ali bom lahko še kdaj tako močno ljubil? Težko in bil bi nepošten. Tega si ne želim.

Začaran krog iz katerega bo potrebo stopiti.

Nisem volk samotar.

Dragi moji......

sej bom prišla k pameti....slej ko prej....bom,vem,čutim!

včerajšnji torek mi ni prinesel odgovora....

on se je enostavno skril za izklopljen telefon.....pa tudi danes me ignorira.

včeraj se je nekaj prelomilo v meni....spoznanje,da je konec....in da grem dalje SVOJO POT!

Še bom ljubila......vendar najprej sebe...tisti,ki bo prišel na mojo pot in me resnično imel rad....bo to razumel.....

Hvala vam.....vem,da mi boste še potrebni...s svojimi besedami,kritikami,pomočjo...... x:)x

toby, radolca, kje sta?!

lea

Lea, Tu smo,

Vzel sem si malo časa, da razmislim o vsem, vključno s tem fomrumom. Pomagal mi je, hvaležen sem vam za take in drugačne nasvete, izkušnje, nasvete, besede podpore, resnico. POmagal mi je da sem spoznal tudi plat sebe, ki jo do sedaj nisem poznal ali pa sem jo (pod)zavestno tlačil v sebi.

A prišel sem do zaklučka, da se moram sam spraviti s seboj, da moram sam najti pot naprej, po naravi sem borec, poln energije in vedno dosežem cilje ki si jih zastavim. Po svej tej agoniji, obupu, lažeh, si nisem več čisto na jasnem kakšni so moji cilji a se z vsakim dnem, z vsakim spoznanjem bolj gradijo, rastejo.

Težko se sprijaznim s tem, da na nekatere stvari v življenju pač nimamo vpliva, da je vse odvisno od tistega nekoga zgoraj in tudi težko to sprejmem kot rešitev za vse.

Dojel sem, da je treba tiste reči na katere nimaš vpliva sprejeti tako kot so, a naj mi nekdo jasno pove na ketere reči v življenju nimaš nobenega vpliva, za katere reči v življenju se ne moreš boriti, katere vreči v življenju moraš enostavno prepustiti toku. Tu mi še ni vse čisto jasno.

Še vedno mi je hudo, še vedno doživljam šoke doma v odnosih z ženo, ki me je popolnoma izolirala iz svojega sveta.

A se spravljam pokonc, še posebej ker mi je nekdo z zlatim nasmehom poslal nekaj sončnih žarkov, mi pomagal premagati del teh strahov, obupa in mi dal zagon da verjamem, da bo jutri boljši, lepši, da zna biti tudi jesen lepa...

Še berem forum, še vedno sem v pričakovanju besed, stavkov, a v meni raste odločenost, da se bom sam spoprijel s sabo, da se bom sam poskušal spoznati s strani, s katere se dosedaj nisem poznal, da bom sam prišel do zaključkov..

Dekle z zlatim nasmehom mi stoji ob strani in njeni sočni žarki mi kažejo pot naprej...

Upam,da tudi jaz njej...

Srečko

xflowx

Hojla, nekaj kar mi je vedno pomagalo, ko sem bila čisto na robu. držala sem se tegale "pravila " iz knjige ŽIVČJENJE JE IGRA IN KAKO JO IGRATI

BLAGOSLAVLJAJTE SVOJE SOVRAŽNIKE IN NJIHOVE PUŠČICE SE BODO SPREMENILE V BLAGOSLOVE.

Ko sem imela polno glavo in srce obtožb, vprašanj, nerazumevanja in sem se tega zavedala, sem uporabila OPRINO priporočilo in hitro poiskala vsaj 5 stvari, za katere sem se lahko odprtega srca zahvalila.

Kako pomirjujoče, kako topel občutek v prsih.

Ko sem postala bolj mirna, bolj razumela, sem se največkrat zahvalila za vse učitelje, ki so mi povzročili - nezavedno seveda, bolečino, me prizadeli.

Saj nebi bila to kar spet sem, ker nebi imela teh izkušenj.

Hvala Očetu za vse učitelje, ki so prečkali mojo pot in mi pomagali, da VIDIM s prave strani.

Lep vikend vsem skupaj !!

peace and love

clean

peace and love

Klinar

pozdravček tudi od mene.....

še vedno se mi ne upa povedati v obraz...včeraj je poklical in zmenjena sva bila za danes....danes pa stara zgodba ....izklopljen telefon.... :o|o:

počasi se privajam na situacijo ...in živim svoje življenje dalje....kakorkoli pač bo....

sem pa še vedno na trenutke zelo žalostna....pa si rečem..."saj bo..ne dam se!!"

Radolca.....hvala....

še en nasmeh zate! :flower:

Mislim, da sam sebi ne upa pogledati v obraz! Najprej moraš sprejeti sam sebe in svoje odločitve in napake, šele potem se lahko suočiš s partnerjem in mu pogledaš v obraz! x;)x

Pa bi rada, da ti pogleda v obraz? Je to tisto, kar želiš? x?x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Rada bi se soočila s tem...mu pogledala v oči in slišala,kaj mi ima za povedat.

dovolj mi je tega "nategovanja"...iz dneva v dan...hočem potegnit črto....pa kjer koli bo ta črta tekla!

Zelo dobro, Toby! :palec: Vprašanje je samo, če ima on dovolj "jajc", da bi se suočil s tabo? x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

dovolj mi je tega "nategovanja"

x?x Zakaj pa potem 'nategujes'?

... hočem potegnit črto....

In zakaj je pac ne?

...danes pa stara zgodba ....izklopljen telefon....

'Stara zgodba' pomeni, da mu skoz telefonaris; ti dve besedi dajeta pac misliti in pravzaprav lahko razumem, zakaj je izklopil telefon.

Ti bi pac rada izsilila se to pikico pozornosti in mroda tip res nima jajc, a s temle mu jih prav gotovo ne bos vsadila.

Nic ne bos pridobila...

Potegni ze crto, srecno! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

dovolj mi je tega "nategovanja"

x?x Zakaj pa potem 'nategujes'?

... hočem potegnit črto....

In zakaj je pac ne?

...danes pa stara zgodba ....izklopljen telefon....

'Stara zgodba' pomeni, da mu skoz telefonaris; ti dve besedi dajeta pac misliti in pravzaprav lahko razumem, zakaj je izklopil telefon.

Ti bi pac rada izsilila se to pikico pozornosti in mroda tip res nima jajc, a s temle mu jih prav gotovo ne bos vsadila.

Nic ne bos pridobila...

Potegni ze crto, srecno! :palec:

Veš, Marsa ima prav... :sori: Če ga kar naprej kličeš in on seveda to ve, lahko on manipulira s tabo, ker ve, da ti veliko pomeni, da bi se pogovorila in morda (zelo verjetno) celo uživa v pozornosti, ki mu jo daješ! Prenehaj s klicanjem, vem da ne bo lahko, vendar pa se malo prisili in prenehaj "rinit" vanjga! Počakaj in pusti, da bo on prvi stopil v kontakt s tabo! Naj te ne skrbi, kdaj bo to...Ko bo, pač bo! In ko te bo poklical, boš vedela, da si že nekaj dosegla in da ni več on tisti, ki lahko manipulira s tabo! x;)x x:)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Ja, ampak ne samo za to - 'manipulira s tabo', preprosto je to tezenje, kdo ga pa mara?

Poznam vse take scene (opisovali ze 100x po forumu), v tej in oni vlogi.

Poleg tega pa je to najbolj tezenje sebi - ker pac ne priznamo - najveckrat gre v bistvu za dojemANJE, kot da gre za poraz - in zato oz. tudi zato se folk ne sprijazni s tem.

Toby, nisi edina, takih situacij je milijon.

preberi Paniko dese muck.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...