Ksenia 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Ja Panika, dober nasvet ... ampak, če bi meni nekdo, ki naj bi mu pomenila vse ali pa vsaj veliko ali pa vsaj nekaj več kot vsi ostali, izklopil telefon, nima pri meni kaj več iskati, zapravljena priložnost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 ah, zakaj pa le?Saj to je trenutek, ki ga sam razvleces, mu das tezho.Ce enkrat moris, pa kaj pol...a ce stalno... :o|o: In ce je enkrat en 'prasec', ok, morda sem mu stopil na zulj, ali ima pac on sam s sabo tak moment, a da je vedno tak do mene?Na svidenje, stari. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Hja, če pogledam zase in ker se poznam in če v celem dnevu ne bi bilo priložnosti za pogovor, pa čeprav bi takrat 30x poklicala, ker je telefon izklučen oz. ker se ne javi, in če je bil tak dogovor, potem je bolje, da z njim ne preživim ostanek svojega življenja....ampak vsaka zgodba je zgodba zase in lahko meni pamet solit, ko nisem v koži tistega, ki v tem trenutku gleda na telefon in čaka...mogoče sem bila v podobni situaciji pred leti, vendar sem jaz odšla in potem popustila in prišla nazaj. Nasvet, ne vračajte se... Če ne gre, ne gre in ne moreš spremeniti drugega, lahko samo sebe in uživaš v življenju, v trenutkih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 da ne bo toliko ugibanj.....do vceraj se nisva slisala,ne videla...vceraj se je on prvi oglasi,celo dvakrat me je poklical.....pa sva se zmenila za danes...ko sem pac poklicala na dogovorjeno uro...pa je bil izklopljen....ze nekaj dni ga jaz ne klicem vec......ker vem,da je to brez veze..... tako.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 heh, potrp mau, ne prec vržt v koruzo voljo ,zmirno vztrajaj Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Toby, sej ni ugibanj, mogoče si mi dala povod za razmišljanje o meni, ker kakor koli se boš odločila, bo zate prav....držim pesti, da boš srečna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Hojla vsem skupaj. Toby, saj ni tako preprosto, to vemo vsi, ki smo to lekcijo jemali, jo počasi, korak za korakom končno doumeli. Vsak je imel majčkeno drgačno izkušnjo, a vedi da so mi najbolj pomagale sugestije Govori kar misliš in delaj kar govoriš. Potem pa pride trenutek, ko točno veš, da ne delaš prav, da ni prav da siliš, izsiljuješ kontakt, pozornost, ker enostavno še nisi v stanju sprejeti kar se dogaja. To je nejtežji čas, takrat naredimo največ NEUMNOSTI, s katerimi, vse samo še poslabšamo. Takrat se je vredno vprašati KAJ DELAM? IN ZAKAJ DELAM TO? Veš, EGO ima toliko zvitih, prikritih opravičil v rokavu, da mu le ni treba biti pošten do sebe, pa je srečen. Vedi, da je vsaka bolečina najmočnejši detergent, s katerim odstraniš vse, kar SPLOH NE POTREBUJEŠ, tudi takega partnerja ne, VERJEMI. Imej se rada, a vdei, da iz prvega razreda še nihče ni mogel kar v osmega, zato smo tu, da ti pomagamo v drugem, da ga čimprej končaš in tako po korakih do osmega. Ko bo končano, se bomo vsi skupaj od srca nasmejali !! peace and loveclean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
radolca 25. september 2004 Avtor Prijavi Deli 25. september 2004 Radolca.....hvala.... še en nasmeh zate! Vedno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 ... negotovost ....obup .. to pa mi je nekam znano... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
radolca 26. september 2004 Avtor Prijavi Deli 26. september 2004 ... negotovost ....obup .. to pa mi je nekam znano... Welcome to the club... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 ... negotovost ....obup .. to pa mi je nekam znano... Welcome to the club... ......but not for a very long time, I hope! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 .. hvala za dobrodošlico..... a mislim, da se v ta klub samaa ne prištevam.....saj če se negotovost pojavi jo kr hitro odpravim.... ...... ampak v okolju pa je ta obup, negotovost, kr pogosto zaznati......predvsem pa mislim, da se negotovost pojavi takrtat, ko znanje oz. samozavest pimanjkujeta..... ... večkrat sem se znašla na mestu, ko smo bli vsi v enaki situaciji, a so bili nekateri tako obupani, negotovi, da so z svojim vedenjem v obup spravljali še ostale. :xx!: :xx!: ...pred izpiti na fakulteti, pred kakšnimi razgovori... ...pomembno je, da da v situacijah ko nas začne "napadati" negotovost, ohranimio "bistro glavo" in čim hitreje poišščemo orodja, da to odpravimo..da ne zaidemo v obup... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
radolca 27. september 2004 Avtor Prijavi Deli 27. september 2004 .. hvala za dobrodošlico..... a mislim, da se v ta klub samaa ne prištevam.....saj če se negotovost pojavi jo kr hitro odpravim.... ...... ampak v okolju pa je ta obup, negotovost, kr pogosto zaznati......predvsem pa mislim, da se negotovost pojavi takrtat, ko znanje oz. samozavest pimanjkujeta..... ... večkrat sem se znašla na mestu, ko smo bli vsi v enaki situaciji, a so bili nekateri tako obupani, negotovi, da so z svojim vedenjem v obup spravljali še ostale. :xx!: :xx!: ...pred izpiti na fakulteti, pred kakšnimi razgovori... ...pomembno je, da da v situacijah ko nas začne "napadati" negotovost, ohranimio "bistro glavo" in čim hitreje poišščemo orodja, da to odpravimo..da ne zaidemo v obup... res je, a ko se znajdeš v vrtincu je zelo težko ohraniti bistro glavo in vleči prave poteze v pravem času...še posebno če te življenje ni tega naučilo.Drugič je verjetno že lažje..ne vem...upam pa, da mi nebo treba nikoli več iti skozi ta pekel..pa mi ne manjka samozavesti...samo če resnično ljubiš te tudi resnično prizadane, podre...v dno srca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 a mislim, da se v ta klub samaa ne prištevam..... Pametno.Ob - up.Ob up ne smemo nikoli biti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 radolca: Welcome to the club... natrixred: ......but not for a very long time, I hope! Komaj sem začel brati tole obupno temo, nekam domača se bi zdela pred mnogimi leti, pa si obupno prizadevam razumeti, komu, kaj in zakaj je namenjeno. Ali naj kar obupam? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 ...ja, radolca....življenja sem postavlja na našo pot dogodke, s katerimi se preizkuša naša sposobnost, nadarjennost., iznajdljivost... tudi na tak način se razvijamo v "močnejšo" osebnost.... ... na primer med sammim študijme nikoli imela problemov ne s pofesorji ne z nobenim izpitom.....in glej ga zlomka, ko sem že v mislih videla" koncec" "diplomo v žepu"...se mi je zataknilo pri zadnjem izpitu.... z izpitom sem e "zafrkavala " 1 leto, v preteklosti pa sem tudi v štirinajstih dneh naredila po 5 izpitov.. a nisem vrgla "puške v karuzo"...rs pa je kosem naredila izpit, sem se komaj zavedala koliko energije in "živcev" mi vzel ta en izpit... ...tako je v ljubezni...... ko ti nekaj stopi na pot...ne smeš obupati...zavedaj se ni vsem lahko...čeprav ni dobra tolažžba, a vedi, da nisi edina, ki je se je znašla v takšni situaciji... .... naredi analizo preteklosti...sklepe in vizijo za prihodnost.... sama pri sebi ugotovi, kaj ti je fant dobrega za tebe storil in tudi kaj je billo tisto manj lepo...mogoče boš ugotovila, da sploh ni tako " popoln"........ Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 radolca: Welcome to the club... natrixred: ......but not for a very long time, I hope! Komaj sem začel brati tole obupno temo, nekam domača se bi zdela pred mnogimi leti, pa si obupno prizadevam razumeti, komu, kaj in zakaj je namenjeno. Ali naj kar obupam?No, mal kave sem rabu, pa se oproščam, sedaj mi je vse jasno;nauk - ni za obupat!(pravzaprav so nekatere stvari zelo preproste, samo nam se zdijo komplicirane) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Piko prav imaš....ni za obupat.....) Jaz sem z mojim dragim končno prišla do nekih zaključkov...včeraj sva preživela večer skupaj....nabit s čustvi - obojestranskimi.če mi je lagal in igral....potem mora dobiti oskarja za glavno vlogo....pa sem nekako sprevidela,da ni vse črno...pa tudi belo ne...je pač nekaj vmes!....in mu bom zaupala.....je pač čustveno in psihično zelo labilen...razpet med problemi,ki so mu ostali po ločitvi.....zatrdil mi je,da bi rad to rešil,da ne bo več nad njim visela ta senca preteklosti....in potem živel dalje....tudi z mano.....ne boste verjeli kaj mi je rekel....."ne obupaj,če že jaz to počnem....še je upanje za naju!...."Prišla sem tudi do spoznanja,da ni druge deklice.....to mi je prisegel.....in ugotovila,da me ima še vedno grozno rad! pač...bo,kar bo....ne bova si dihala za vrat.....poskusila bova to prebresti in videla,kaj bo čas prinesel za naju. odšel je v gore za tri dni.....te so njegova ljubezen.....upam,da bo tudi to pozitivno pripomoglo njegovim razmišljanjem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Piko prav imaš....ni za obupat.....) Jaz sem z mojim dragim končno prišla do nekih zaključkov...včeraj sva preživela večer skupaj....nabit s čustvi - obojestranskimi.če mi je lagal in igral....potem mora dobiti oskarja za glavno vlogo....pa sem nekako sprevidela,da ni vse črno...pa tudi belo ne...je pač nekaj vmes!....in mu bom zaupala.....je pač čustveno in psihično zelo labilen...razpet med problemi,ki so mu ostali po ločitvi.....zatrdil mi je,da bi rad to rešil,da ne bo več nad njim visela ta senca preteklosti....in potem živel dalje....tudi z mano.....ne boste verjeli kaj mi je rekel....."ne obupaj,če že jaz to počnem....še je upanje za naju!...."Prišla sem tudi do spoznanja,da ni druge deklice.....to mi je prisegel.....in ugotovila,da me ima še vedno grozno rad! pač...bo,kar bo....ne bova si dihala za vrat.....poskusila bova to prebresti in videla,kaj bo čas prinesel za naju. odšel je v gore za tri dni.....te so njegova ljubezen.....upam,da bo tudi to pozitivno pripomoglo njegovim razmišljanjem.Všeč mi je, da tako pozitivno razmišljaš in da imaš še vedno toliko zaupanja vanj! Upam, da imaš prav glede njega in da te nebo na koncu prizadel. Se mi zdiš preveč v redu za to. Nočem biti pesimističen, vendar pa poizkusi vse skupaj, kar ti pove, jemati malo z rezervo! In verjemi, kar vidiš, ne, kar slišiš! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
radolca 30. september 2004 Avtor Prijavi Deli 30. september 2004 ...no pa smo prišli do "point of no return"..črna luknja požri vse moje tegobe, bolečino, izgubljene iluzije in daj mi moč da bom nekoč spet verjel v ljubezen, zaupanje, čustva, spoštovanje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 ... ves da bos, verjel in ljubil se... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 .daj mi moč da bom nekoč spet verjel v ljubezen, zaupanje, čustva, spoštovanje... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Radolca, Pot boš moral opraviti sam, tako kot jo moramo in smo jo vsi ostali, le z razliko, da nas je tukaj kar nekaj, ki bedimo nad teboj in ti bomo svetili na poti, kajne Marša, ti si že ena, ki je tudi z menoj, pa še veliko jih je, verjemi mi. peace and loveclean xrosex Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Radolca, v življenju te čaka marsikaj lepega, sprejmi to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Radolca...najprej zate....nasmeh! Pozdravljeni! Nedeljski večer....gore.....moja ljubezen.....in zaupanje...nadaljujeva pot,ki se je nekako ustavila pred mesecem dni.....!priznala sva si vse zmote in napake preteklih tednov ....predvsem on.....vendar,kot pravi natrixred...verjami,kar vidiš,ne, kar slišiš....teh nekaj dni so bila dejanja tista,ki mi počasi spet vračajo popolno zaupanje vanj...... zavedam,se,da bova trdno garala na najini zvezi.....vendar sva tokrat pripravljena na vse,kar naju bo tolklo od "zunaj"... Hvala vam...prijatelji! xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.