aakhut 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 OBUP Obup se je chez vse razpel,do meja neskonchnega prostora.Tvoje ime sem vanj ihtel,in zdaj se vracha, kakor mora,njegov tisochkratni odmev. ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Mar ne veš, ti nepokojda nesreča nikoli ne pride sama,zmeraj ima nesrečnika s seboj,namest da tuliš onkraj meja neskončnega prostora,zazri v oči se pred seboj. Obup je kakor ptičji drek,ga fašeš, če brez klobučka sprehajaš se čez svod neskončnega prostora. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Obup je brez ob up Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Hja, najhujš je ko postaneš v nečem kar si bil prej zelo dober, zelo slab, ko padeš s prestola zmage v globine poraza, ko izgubiš vso samozavest, ti veter odpihne hišo in ko na koncu izgubiš upanje... takrat je vse skupaj en obup in ta priročna črna luknja naj ga prosim požre.... skupaj s temi mislimi.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Ne obupujem več nad nečem in sem prav ponosna nase! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 bravo tinal!! tko se govori ej a pol si zacela spet vrjet v to, da na svetu obstaja se ksn normaln tip?! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>bravo tinal!! tko se govori ej a pol si zacela spet vrjet v to, da na svetu obstaja se ksn normaln tip?!Hmmmm, bolje povedano, jaz sem se razmagnetla, sej veš..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 pismo, vidve, tinal in liu sta kakor ene zarotnice proti fantom Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pismo, vidve, tinal in liu sta kakor ene zarotnice proti fantom napača! proti bad guys, ne proti vsem moškim! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>pismo, vidve, tinal in liu sta kakor ene zarotnice proti fantom ne sam to pa sploh ni res, ves! jest mam tipe prou rada! sam ce so oni do mene hudobni, bom od zdej naprej tud jest hudobna!!! Samo tuki je trik Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 no, tuki ti potem dam prav tebi tud, Tinal...sam se vseeno tole vajino debatiranje glede fantov zdi preveč posplošeno Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Jst tut ne maram hudobnih tipov pa takih k jih težko prenašaš...včasih sem večino od njih full težko prenašala, sluzavci romantični pocukrani :xx!: zdej pa pijem samo še precukrano kavo baby i'm a fool for your love, i'm spoiled by your touch boy, don't wanna live without you in my life lalalala Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>no, tuki ti potem dam prav tebi tud, Tinal...sam se vseeno tole vajino debatiranje glede fantov zdi preveč posplošeno Jah kaj nej rečem.... imen pa ziher ne bova uporabljale... Lahk pa naslednjič napišem zraven, da nate ni letelo.... pa ne met vsega vašega spola tako v čislih, eni so daleč stran od tega, veš... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 no, kul, sam da vseh fantov ne tlačita v isti drek...v bistvu jest osebno sploh ne poznam nobenga, ki bi spadal v ta drek Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>no, kul, sam da vseh fantov ne tlačita v isti drek...v bistvu jest osebno sploh ne poznam nobenga, ki bi spadal v ta drek Ja, pa sej to je fora... itak da se do tebe frendi tipi lepo obnašajo, kakšni so pa v VEZI, pa do svojih punc- sojenih al pa nesojenih, pa ne moreš vedet. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 hmm, ja, no, to tud drži sam ta pravga morta spoznat...svojo primarno sorodno dušico, pa bo vse okej Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmm, ja, no, to tud drži sam ta pravga morta spoznat...svojo primarno sorodno dušico, pa bo vse okej Hmmmm.... how ironic.... ravno prejle sem Liu razlagala o Potovanju duš... pa o primarni sorodni duši, itd... hehehe Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 ja, sej s te bukve sem jest to ven pobral samo, kaj, ko je tud možnost, da v tem življenju sploh ni namenjeno, da bi srečal primarno dušo...kao lekcija brez nje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nevednica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 ....noben ni poslan na ta svet, da tava sam....ce ze se je za to odlocil samMogoce je cas brez partnerjev le cas ko dojamemo dolocene stvari, da smo potem zmozni ljubiti tisto kar nam pride nasproti...... sorodne dusice niso nujno nasi partnerji, to so osebe, ki nam brezpogojno stojijo ob strani ne glede kje so... Dobri fantje so, samo verjeti je treba , dobre punce smo samo verjeti je treba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 In kdor verjame, bo zveličan! Ena ne tako dobra punca Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, sej s te bukve sem jest to ven pobral samo, kaj, ko je tud možnost, da v tem življenju sploh ni namenjeno, da bi srečal primarno dušo...kao lekcija brez nje Primarna sorodna duša JE, sam ni nujno, da pride v paketu kot tvoj partner! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>In kdor verjame, bo zveličan! Ena ne tako dobra punca Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 no, ja, tinal, tko sm mislu...ni nujno, da v tem življenju sploh dobiš pravega partnerja primarno sorodno dušo pa sigurno srečaš...sam kaj, ko jo morda ne prepoznaš Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.