Pujsita 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Toby, naj se izteče vse tako da bo najbolje zate Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Mene pa vcasih prime obup, ko se bliza prvi v mesecu in moram placat ogromne najemnine...denarnica pa prazna...susa. :xx!: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ja, to je pa ta malo druga sorta obupa, sama poznam obe, socustvujem, Oona! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Mene pa vcasih prime obup, ko se bliza prvi v mesecu in moram placat ogromne najemnine...denarnica pa prazna...susa. :xx!:Prav dobro poznam to situacijo ja in je zares :xx!: pokvari ti prav vse, še tisti mali delček upanja... Bolj ko se trudiš da bi bilo boljše, bolj gre navzdol Sam pol se pa vščipnem in si rečem, ni hudič da ne bo enkrat tudi meni posijalo sonce. Ja, ja ta trohica optimizma, ki mi nikakor ne izgine, še dobro. Držim pesti še zate Oona! Tako kot je bilo napisano v eni pesmici: Za vsakim dežjem ne posije sonce, ampak enkrat za enim pa Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ja, tudi meni je to znano, že za mano (hvalabogu), vendar dovolj živo, da vem, kako to izgleda.In res takrat človeka zagrabi obup in ne more razmišljati o ničemer drugem, kot o temu, kje bo nabral tistih par nujnih fičnikov. Oona, bo šlo, kot vsakokrat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Oona, očitno imava iste vrste obup... drži se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Toby Želim, da vama uspe, saj to je najlepše, kar se more zgoditi, a vedi, da je pot taka, ko da hodita vsak na svoji strani te poti in ko nekdo malo zaostane, mu pomoč drugega omogoči, da ga dohiti in spet združeno nadaljujeta. Če nebi bilo teh postankov, bi življenje izgubilo svoj pomen in zlasti NAMEn. Podpiram te z vsem srcem !!!!! peace and loveclean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Radolca...najprej zate....nasmeh! Pozdravljeni! Nedeljski večer....gore.....moja ljubezen.....in zaupanje...nadaljujeva pot,ki se je nekako ustavila pred mesecem dni.....!priznala sva si vse zmote in napake preteklih tednov ....predvsem on.....vendar,kot pravi natrixred...verjami,kar vidiš,ne, kar slišiš....teh nekaj dni so bila dejanja tista,ki mi počasi spet vračajo popolno zaupanje vanj...... zavedam,se,da bova trdno garala na najini zvezi.....vendar sva tokrat pripravljena na vse,kar naju bo tolklo od "zunaj"... Hvala vam...prijatelji! xrosexO, se dobro clean - jaz pa tega sploh videla nisem. No to so pa zelo lepe novice in dbest zate, Toby! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Mecem v crno luknjo.......svoje razocaranje in splosno zalostno pocutje.....najhuje je, ko si razocaran sam nad sabo.....in se mami mi je povedala par krepkih, ki sicer niso letele samo name, pa saj ima prav, ampak zdaj imam se zaradi tega slabo vest.......go away!!!!!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Radolca...najprej zate....nasmeh! Pozdravljeni! Nedeljski večer....gore.....moja ljubezen.....in zaupanje...nadaljujeva pot,ki se je nekako ustavila pred mesecem dni.....!priznala sva si vse zmote in napake preteklih tednov ....predvsem on.....vendar,kot pravi natrixred...verjami,kar vidiš,ne, kar slišiš....teh nekaj dni so bila dejanja tista,ki mi počasi spet vračajo popolno zaupanje vanj...... zavedam,se,da bova trdno garala na najini zvezi.....vendar sva tokrat pripravljena na vse,kar naju bo tolklo od "zunaj"... Hvala vam...prijatelji! xrosexČestitke, Toby! Saj bo šlo! Če si oba to srčno želita, ni možnosti za neuspeh! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ej, radolca, tudi nate mislimo, brez panike, a vedi, da pobotati se z nekom in podoživljati čez čas še večjo bolečino, je hujše kot takoj z resnico na dan, počistiti, saj edino to te osvobodi. Če pa se bo res pokazalo, da se lahko pobotata in resnično naredita korak naprej na skupni poti-rasteta duhovno, potem pa le, aprevidnost in budnost v roke, tudi tebi toby, pa saj to že sama vesta, sorryampak, kadar kdo trpi, jaz trpim z njim, kaj morem, če je tako, že mora biti. peace and loveclean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Zadovoljno opazujem, da v tej temi še ne obupavamo! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Kdo je rekel da ne ? Vsaj enkrat bodimo v skladu s temo. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Kdo je rekel da ne ? Vsaj enkrat bodimo v skladu s temo.Buci, buc! Sej bo! Vse bo še, sam nas ne! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Zadovoljno opazujem, da v tej temi še ne obupavamo! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 ribica Katja ! Svetujem, da vajo ponoviš, če enkrat ni zadosti delovalo ! peace and loveclean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Jst mam tud OOnin sindrom Plačat račune, pa nč v denarnci :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 DD ti bo vsak mesec prinesla kakih sto, dvesto eurov. Bo kar za prvo silo, a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Sstane, že nekaj časa se držim pravila, tisto kar vidim, verjamem... oz. prepričaj me, da je res, ko vidim, otipam...aja soli mi je zmanjkalo, jo moram naročit spet... ti javim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Škoda, da je volilni molk, če ne, bi ti povedal, kdo ima edini DD Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 počakaj dva dni sicer za sol se pa pripravi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 kaj te zuli zdaj, Stane... daj mir s tem danes....poleg tega pa ne sodi v temo.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 kaj te zuli zdaj, Stane... daj mir s tem danes....poleg tega pa ne sodi v temo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Zdele sem pa res obupana...down ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 naj se teža in obup zlijeta v luknjo in naj ti za dežjem posije sonček http://amysrobot.com/files/niagara.jpg Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.