Sati 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 ja, bi tudi drugače pomagala, pa ne znam. En objemček oona tudi od mene in Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Zdele sem pa res obupana...down ... The Only Way Is Up............Beybe Sej bo Oona Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Zdele sem pa res obupana...down ... Enga na gobec suni, pa bo! :blackeye: auuuuuu, pa ne mene Oona. x!x Kaj sem ti pa jaz naredil Auaa auuuuuuuuuu ajjsssssss pa si ti čist zmešana, pa ne mene x!x x!x x!x Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 V tem tednu bo vec tegale...Tale Afroditina slikca zgoraj je res kul, predlagam da sami storimo podobno; cimveckrat si ogledujemo take lepe prizore. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 cimveckrat si ogledujemo take lepe prizore. objau svojo fotko z normalnimi barvami 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 cimveckrat si ogledujemo take lepe prizore. objau svojo fotko z normalnimi barvami 666 zlomkou....tralala aha, dobro da si me spomnil, sem se ponoc odlocila, da menjam ikono...nocem vec tko bost v oci. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 ni obupa, je le počutje podvrženo obupu treba vse to nadvladat res je. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 http://wonderofitall.com/ Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Very nice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 13 let življenja, ljubezni in sreče je postavila pod vprašanje, ker ji je en "sodelavec" s pihanjem na dušo vsadil dvom o teh 13-ih letih. Negotovost ubija, ona pa se skuša odločiti, egoizem prevladuje. Obup je vsak dan večji...čas teče.Tale sodelavec je res bastard, kako jo je lahko zapeljal, malo morgen ... za ljubezen sta zmeraj potrebna najmanj dva. Dvomim da ima samo sodelavec umazane prste. tctctctctctctctctctc ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 cimveckrat si ogledujemo take lepe prizore. objau svojo fotko z normalnimi barvami 666 zlomkou....tralala Evo Aakhut jaz to bom eno fotko objavil, taka lepa fotka, veliko barv . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 nisem obupana.mogoce bi blo bols ce bi bla obupana da bi se lahko pol pobrala iz pepela in zgradila nov sanjski svet.tako pa visim na meji med obupom in neobupom in vem da nisem obupana Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Mene pa zanima kaj je ljudem, ki nimajo toliko j..c, da bi nekomu v glavo povedali kar jim gre. V mojem primeru mi ni jasno, zakaj mi moj "tip" ne more v glavo povedat, da noce vec bit z mano?! Zakaj se izmotava z raznoraznimi izgovori npr. nimam casa, sem tam in tam in ne vem kdaj pridem, bla bla bla. Samo izmotavanje in prodajanje megle. S tem, da na koncu clovek ugotovi, da se ti je zlagal. Halooo?! Poleg tega ti pove, da je zaljubljen vate, da komaj caka, da se bodo stvari normalizirale, da se koncno po dolgem casu vidita (1,5meseca)! Saj vem, da so to ze tako ali tako dovolj jasni znaki, da noce biti vec z menoj, samo ne vem zakaj mi ne more v glavo tega povedat oz. ce ze nima tolk j..c, zakaj ne poklice po tel ali ne poslje sms-ja in mi pove v glavo kar mi gre?! To se men zdi totalen idiotizem! Pa halo no, saj smo odrasli ljudje, ki znamo stvari sprejeti kot so?! Ali pac ne?! Jaz vem, da bi kljub vsemu kar cutim do njega stvar razumela. Ok, vredu ne da se nekoga prisilit v neko vezo - zato clovek razume, da to ni to. Ampak da ne more tega nekdo v glavo nekomu povedat?! Ok sorry mal sem se ponavljala z vprasanji in vsemu, ampak mi gre res na zivce! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Če bi vedel hudobni volk preden je pojedel babico in Rdečo kapico, da po potem dobil kamenje v vamp, misliš, da bi naredil to? Če veš, da tip cinca, ker nima moči, da bi se soočil z resnico, zakaj pa se ti ne? Se je lažje sklicevati nanj? Kaj ni lepo, ker obstajajo drugi, da so lahko krivi za našo neodločnost! Predvsem pa ljudje božji, govorite si pozitivne afirmacije: nisem obupana, nisem žalostna, nisem prizadeta - žbljak, tvoji možgani negacije ne sprejemajo kot funkcijo in to razumejo "sem obupana", sem to in ono! če potrebuješ motivacijo in podporo si govori: pogumna sem, močna sem, sama LAHKO živim svoje življenje itd. Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Pri cem pa naj bi bila jaz neodlocena?! Jaz vem kaj si zelim in sem mu tudi to povedala. In zakaj on ne naredi prav tako Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če bi vedel hudobni volk preden je pojedel babico in Rdečo kapico, da po potem dobil kamenje v vamp, misliš, da bi naredil to? Če veš, da tip cinca, ker nima moči, da bi se soočil z resnico, zakaj pa se ti ne? Se je lažje sklicevati nanj? Kaj ni lepo, ker obstajajo drugi, da so lahko krivi za našo neodločnost! Predvsem pa ljudje božji, govorite si pozitivne afirmacije: nisem obupana, nisem žalostna, nisem prizadeta - žbljak, tvoji možgani negacije ne sprejemajo kot funkcijo in to razumejo "sem obupana", sem to in ono! če potrebuješ motivacijo in podporo si govori: pogumna sem, močna sem, sama LAHKO živim svoje življenje itd.NAPAKA Nikoli si ne govorite afirmacije v negaciji (NISEM žalostna, NISEM obupana...)- že beseda AFIRMACIJA ti pove, da moraš govoriti v pozitivni obliki, torej: SEM SREČNA, SEM VESELA, CENIM SE, ZDRAVA SEM, LEPA SEM..... LP, T. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 najprej spucat negativo...sele pol afirmacije(ce so sploh se potrebne)!Odpravljaj vzroke ne posledic! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>najprej spucat negativo...sele pol afirmacije(ce so sploh se potrebne)!Odpravljaj vzroke ne posledic! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 hehe, tinal, sej je trans prov povedal-a, nisi dost podrobno prebrala. Jah, ljudem je težko verjet, da z raznimi afirmacijami lahko velik dosežeš, ker se jim zdei prebutast in prelahko, da s pozitivnimi besedami lahko spremeniš lajf na boljš. Pomagal bi, če bi jih kdo posnel in jim predvajal njihove črne misli. Drgač se pa strinjam. Zakaj mu ti ne daš konca? Verjamem, da bi bla rada z njim, samo, če on noče bit s tabo, potem nima smisla vztrajat, čimprej ga skensli, preboli in pejt naprej. Jaz sem to napako že velikokrat naredila in čakala, da se bo tip odločil, kaj bi rad. Na koncu sem pa vedno jaz trpela. Ni vredno tega. Vedno pride drug. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 Drgač se pa strinjam. Zakaj mu ti ne daš konca? Verjamem, da bi bla rada z njim, samo, če on noče bit s tabo, potem nima smisla vztrajat, čimprej ga skensli, preboli in pejt naprej. Jaz sem to napako že velikokrat naredila in čakala, da se bo tip odločil, kaj bi rad. Na koncu sem pa vedno jaz trpela. Ni vredno tega. Vedno pride drug. a to ti men? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 tinal mislim da je bilo to meni namenjeno!!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>tinal mislim da je bilo to meni namenjeno!!! Aha, sej zdej vidm, ja.... ups.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Če sem jaz obupana, kok je šele on! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Kok boš še ti obupan, ti povem, bik čudaški..... hehehehehe :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.