Larsy 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Lucky you... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 bom samo neki reku oz. napisu: jaz osebno verjamem v duhove, ki te nenehno spremljajo v življenju v obliki angela ali pa hudiča... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Meni pa se včasih nonstop radfijo prižiga in ugaša, tak kot včeraj, ga ugasnem da bi šel nekaj sestri povedat in sem se kurba tok strašu ko se je naenkrat začel radio dret Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 http://www.jokaroo.com/ecards/funny/ghostsdoexist.html Presodite sami Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 hmmmmm bom raje tiho,da me ne bo imel kdo za norega, ampak definitvno verjamem v "duhove" ali karkoli že to je... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Saj so-okoli nas.ob nas, eni celo v nas.....tako je vsaj lansko leto ugotovila moja regresoterapevtka! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Jz bi biu z veselm ob,v in na teb! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 kakor si kdo razlaga, samo toliko jih je... Obstajajo informacijski zapisi prostora. V kolikor še neka določena zadeva ni dokončana, je ta v univerzumu in je projecirana v prostor, če si tam lahko v primeru, da si odprt do te informacije, tudi to informacijo zaznaš..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 ...grem jaz mal zapret moje radarje.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 dones ponoč sem ga vidla v sanjah....al pa ne Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
newagegoga 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Verjamem v obstoj življenja po smrti človeka. Parkrat sem že dobila nedvomna sporočila iz onstranstva, do katerih je prišlo spontano. Sama pa se ne bi špilala klicanja duhov! Ko smo že pri tej temi, imam eno vprašanje, ki mogoče ni direkt vezano na to, toda, vseeno...Vsi vemo, da so prostori, kje se dogajajo pozitivne in lepe reči, polni pozitivne energije, npr. cerkev, itn.Velja tudi obratno, prostori, kje se dogajajo tragedije, so polni negativne energije. Zanima me naslednje: v stanovanju pod mano ( živim v bloku ) sta v kratkem času umrli trije moški, en je naredil samomor, drugi je umrl od srca, baje v hudih mukah, za tretjega ne vem kaj je bilo. Čeprav nisem nevrotična in imam dokaj dobre živce, se sploh ne počutim prijetno v svojem stanovanju. Ne odgovarja mi vzdušje in energija... Skratka, ne počutim se dobro v lastnem domu. Ker sem zelo občutljiva na vibracije, se mi takšne in podobne reči dogajajo vsak dan. Takoj ko vstopim v kakšen prostor, vem ali se je kdo kregal, ali nekaj ni v redu, ker me zmrazi in se počutim neprijetno... Le da od soseda lahko grem domov. Iz lastnega stanovanja ne morem ven. Ma kdo kakšen nasvet? LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 (popravljeno) ja, s tem se ni za igrat.rada mam zmaje, vsesplošna stvar o men...lol.in tako sm letos ob eni hudi nevihti sedela sredi sobe po turško. razmišljala sem o zmajih, v tisti grozni nevihti, stvari kot so: "please dont let the storm hurt us...save me from all this..." in podobne stvari. namreč, bila je res grozna nevihta. za to sem prosila zmaje. pa sem si tako šepetala, razmišljala,...itd.... nato pa se je pod mojim oknom posvetilo ko sam hudič. mislala sem že, da bo naša hiša vsaj začela goreti... pa ni.. bilo je samo kot nek "opozorilni znak". zato si česa podobnega ne privoščim več, ker se iskreno povedano bojim Popravljeno 6. november 2005 -> setsuna Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Hja kje naj začnem...ker vas večina tako ne bo verjela Danes sem imel nenavadno obupno noč.Sanjal sem neko mesto ponoči z ozkimi ulicami, vse temno.Najprej vse v redu nato pa pridem pred ena velika lesena polkrožna vrata.Vrata se začnejo otpirat jaz pa se zbudim.Tam nekje med spanjem in budnostjo ob svoji pojstli zagledam neko pojavo ki je lebdela in vibrirala.Nenavadno.To je trajalo kakšnih 5 sekund in ko sem prišel čisto k sebi v zavedno stanje je pojava izginila.Ostali so mravljinci in solze so mi tekle.Najprej sem bil malo šokiran in si rekel: ah se mi je samo sanjalo, to je tisti občutek ko si nekje vmes med sanjami in budnostjo.In čez 10 min spet potonem v spanec.To se je zgodilo ob 3.10.Spet se zbudim (ne vem kaj sem sanjal) ob 4 in spet isto.Pred tem sem zamenjal pozicijo v postelji in sem imal glavo tam kjer prej noge.Iz povratka iz spanca v budno stanje, tle vmes, vidim zopet postavo ki lebdi pred mojo posteljo.Zdaj malo bolj "prijetna".Bila je ženska dolgih spuščenih las, vitka oblečena v belo obleko.Obraz sem videl za sekundo, ker ko se je začel obraz jasniti sem prišel v stanje 100% budnosti in je izginila.Zopet kocine pokonc, solze.....malo šoka.Nato sem se pomiril in zaspal v globok spanec kjer me ni več preplaval občutek neugodnosti in tesnobe kot prej.Neverjetno. Kaj bi to bilo. Ima kdo podobne iskušnje.Amiš mogoče ti kakšna razlaga. Jaz sem bolj presenečen kot prestrašen, čeprav je tudi kanček strahu prisoten, sploh zaradi solz in kurje polti ki mi jo navrejo ponavadi močne energije okoli mene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 čist na hudo,js ti verjamem.tut js mam eno nenavadno zgodbo,ki se mi je zgodila pred kakšnim tednom. S fantom sva šla v kino gledat film Hudič v Emily Rose.Punca je šla študirat v drug kraj in kmalu je opazila,da njene misli niso več njene,da je nekaj v njej,temnega,kar jo obvlada. Ko ni bila v stanju obsedenosti oz. ko ni imela napadov, je na o tej stvari lahko normalno razmišljala,normalna je bila. Odšla je k zdravniku,ki ji je predpisal zdravila za epilepsijo, vendar pa ta niso učinkovala, potem so določili,da ni samo epileptična (ob napadih,se je zvijala v krčih,ki pa so značilni za to bolezen), ampak tudi psihotična. Ker je bila globoko verna je odšla po pomoč k duhovniku, ki je ugotovil obsedenost. Da ne bom povedala kaj vse je v filmu zaradi tistih,ki bi ga mogoče gledal. Najbolj me je pritegnil simbol ure. Odvetnica,ki je zastopala duhovnika,ki je bil obtožen umora iz malomarnosti pa je tudi bila opozorjena,da se ji bodo mogoče dogajale čudne stvari. In vsako noč ob treh zjutraj se je zbudila s čudnim občutkom, luči so migotale,vohala je dim.3:00 zjutraj, je ura, ko se hudič posmehuje bogu. 3 je številka svete trojice in točno nasprotni čas dneva, ko je bil kristus križan. No po filmu sva šla do enga kolega in jaz sem razlagala o vsebini filma. Tam sem se potem ulegla na posteljo,ker sta mi bila dolgočasna, ker sta nabijala igrice. Ležala sem na desnem boku,roke pa sem imela spodvite pod glavo.Kar naenkrat sem začutila,da me je nekdo lopnil po temenu,tak čist občutek pač nekdo te nalahno udari. Obrnem se, za mano pa stena- nič. Začnem gruntat,kaj bi lahko bilo,se nič pametnega ne domislim, potem pa se spomnim na hudiča,na uro,gledam svojega fanta,razmišljam koliko je ura, on ujame moj pogled in se gledava. Potem se zresni in vpraša: "Koliko je ura?" Jaz pa: "Ja,ravno to razmišljam,dej povej."Neverjetno ura je bila 3:00 To je psiha, ki ti skače po glavi,tega si ne bi mogla kar tako zmislit,ker si niti ne upam. Čudna misel,da se te je na nek način dotaknil hudič ali pa vsaj neka energija, ki je sprožla določeno jakost magnetnega polja v predelu zadnjega dela mojega vratu,to pa sem občutila kot nalahen udarec. Srhljivo.Film je posnet po resničnih dogodkih. Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 MOram pa rečt da sem energetsko danes čist u ku..u.MOrem it na en sprehod do gozda da mal obnovim zaloge. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Indigo,mogoče ti pa nekdo hoče kej povedat,če vidš še enkrat enostavno vprašej Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Indigo,mogoče ti pa nekdo hoče kej povedat,če vidš še enkrat enostavno vprašej Hja mogoče.Kaj veš.Zaenkrat mam "senzorje" čist u podnu tko da sploh ne vem kaj naj si mislim. ma sej bo........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 kva pa je? a j treba kej razjasnt? Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Tako da jaz nimam druge razlage zate - mozno je, da si sanjal in sel v astralni svet (vedno v sanjah baje gremo tja) tocno v tista podrocja, kjer te je opazila ena lepotica in si ji slucajno bil vsec, zato te je prisla gledat tudi na tvoj zemeljski nivo - a še vedno se moras zavedati, da ona ni ob tebi na snovnem nivoju in ti zato ni nevarna. Namrec, ko se ti dokoncno prebudis, ona izgine. Kar pomeni, da sta se srecala na astralnem subtilnejsem nivoju. Ne boj se je, zmoli kaksen Ocenas zanjo ali pa raziskuj dalje, kolkor mores. Sicer si pa sam rekel, da si prej radoveden kot pa prestrasen. Ce si seveda nisi vsega skup namislil:) NImas bit kaj prestrasen - oni z astralnega nivoja nikakor ne morejo vplivati nate, ker ti si na nizjem zgoscenem materialnem nivoju. Zanimivo tole. Mogoce je bil slucaj vse skupaj. A zakaj je obiskala ravno tebe??? Ne vem res ne vem kaj bi to bilo.Res pa da sem jo ujel tam vmes.Ne nism si zmilslil ker se mi ne da tega delat niti ni moj stil to.Čeprov sam dvomiv da ima kdo podobne iskušnje sem dal vseno to na "tapeto".Teh stvari me ni strah, samo presenečen sm bil.Vse sem do sedaj obdelal z čuti, tega pa ne znam.Zato se počutim kot nekdo ki je zgubljen sred puščave ki mu kompas ne dela.Ma ja sej bom vidu kvaj fora.Toj ta moja občutljiva narava.U lajfu sm itak dožvel že svašta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 3:00 zjutraj, je ura, ko se hudič posmehuje bogu. 3 je številka svete trojice in točno nasprotni čas dneva, ko je bil kristus križan. Judje so mel dan od zore do mraka razdeljen na 12 ur, prav tako noč. Judovsko ob treh odgovarja našemu štetju ob deveti uri (oziroma ob desti po poletnem času). Takšen način štetja ur se je še vedno ohranu v Etiopiji, kjer so bili že od nekdaj tesno povezani z judovstvom. Začnem gruntat,kaj bi lahko bilo,se nič pametnega ne domislim, potem pa se spomnim na hudiča, Film je posnet po resničnih dogodkih. To "po resničnih dogodkih" je pri ameriških filmih treba vzet z veliko rezerve. Vzamejo neko idejo, ki jo pol predelajo in dodelajo. Pri obsedenosti s hudiči ali vragi gre za duše ljudi, ki se morajo ponovno roditi, pa še niso zrele za to. Zato se polastijo kakšnega človeka, in ga silijo, da počne, kar njim paše. Izhajajo iz nižjega astrala. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 To "po resničnih dogodkih" je pri ameriških filmih treba vzet z veliko rezerve. Vzamejo neko idejo, ki jo pol predelajo in dodelajo. Itak.Ameriški filmi so za razvedrilo.Za resnico so knjige, dokumentarci & Co. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 že ampak,če bosta šla mal pobrskat po netu,bosta vidla,da je bil že en film o tej punci oz njeni zgodbi posnet pred leti. američani pa itak pretiravajo,ravno zato mi je bil film tudi všeč,ker ni bilo pretiravaja,akcije,pretirane rač.animacije pa tega sranja Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 men se zadnje čase res dogaja in vse skupaj me že malo straši. včeraj nisem mogla zaspati,čeprav sem prejšnje dni spala manj kot ponavadi in sem bila res že zelo utrujena.fant je zaspal pred mano, jaz pa sem začela čutit okoli sebe neko prisotnost zlega. pri odprtih očeh so se name/vame spuščale podobo kot bi gledal grozljivko.kot ene sence in začutila sem težo po sebi in v sebi. Fant je kmalu začel čudno težko dihati in hropeti (sploh se ne spomni,da bi se kaj dogajalo,ker je itak spal). Porukala sem ga in vprašala,če je vse v redu in rekel je da je. Mene pa podobe niso zapustile in so še rinile vame,stisnila sem se k lubiju in spet je začel čudn dihat, kakor, da ne pride do zraka,zato sem ga spet stresla,da se je umiril. Scene v glavi pa so se še dogajale,zato sem začela klicat na pomoč angele čuvaje in si dopovedovala,da se otrokom svetlobe, kot je človek, ne more nič zgoditi, ker nas prežema ljubezen. Lubi se je začel daviti. Tok sem se ustrašla, da sem padla v jok in prosila naj nama pomagajo svetle sile,njega pa sem stresla,da se je nehal daviti, potem pa sem ga božala, da sva se oba umirila,mislila sem na otroke,na smeh... Nevem, kdaj sem zaspala, vem, da sem nekaj sanjala, ampak sanj se ne spominjam. Spala sem dobro in tudi dokaj spočita sem se zbudila, ampak zdaj me je strah in nevem, kako naj si pomagam, kaj če jaz to povzročam, ali je pa kdo kakšno magijo izvedu, bolj se bojim za fanta, rada bi vsaj njega zaščitila pred nevemkajsplohtoje, če sem že sama izpostavljena in od nekdaj čutim stvari, energije, verjetno ne v kaki težki obliki, prej gre za občutek prisotnosti nečesa. Kam naj se obrnem, na koga?Prosim za pomoč kogarkoli, ki o tem kaj ve. Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.