aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 tole sicer ne pashe chist k duhovom...ampak vseen:jst recimo obchasno v K4 vidm zram basou plesat tri palchkepa NI POSLEDICA gob... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Kaj boš rekel, ko boš nekega dne morda ugotovil, kakšno čudno pojavo ali doživel ful čudno zadevo? Naprimer pri nas smo imeli izkušnjo,ko je umrl oče mojega moža.Zasigurno se je prišel poslovit,kajti dan je bil brez vetrca,ko so se vrata na ograji vrta čisto počasi sama od sebe odprla. Deske,ki je bila z vijakom pritrjena je enako počasi padla,kot če gledaš počasen posnetek.Bilo je tako spokojno, skoraj čarobno,tudi svetloba je bila bolj prozorna. Ko sem stopila do vrat,sem iskala matico in vijak,katerega ni bilo nikjer, da bi takoj po pogrebu, dan dva ta ista matica in vijak bila nastavljena na opeki zraven ograje,čeprav je tam miljon procentov prejšnji dan ni bilo. Povem, da živimo na samem in šans, da bi bil kdo na našem dvorišču ne prej ne kasneje,pa tudi psa čuvaja imamo -spuščenega. Ve m toliko,da sva se z možem v mislih od njega poslovila in potem je zavladal mir. Povdarjam, ta ista vrata se še nikoli niso sama od sebe odprla niti takrat,ko je pihal veter. Dopuščam možnost, da astralno telo zganja vragolije. Imam tudi sam par izkušenj, takšnih in drugačnih in glede na to, da o tem nimam pojma bom zaprl kljun. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zarja1 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Duhovi, kakšni duhovi neki. Filmi, mediji so stvari tako napihnili, da je joj. Prikazovali so jih kot nekaj groznega, nekaj česar se moramo bati,....itd. In to me prav jezi. Folk se sploh ne zaveda, kaj počne. Vse te izkušnje, ki so, so ponavadi samo naši bližnji, svojci,...ki so umrli in hočejo kontaktirat z nami, nam pokazati, da ni konec po smrti, da so še tu. Nič drugega. Mi pa se naloudani z raznimi bedarijimi, tresemo kot hudič pred križem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Sem pa opazila zelo zanimivo stvar.LONNIE,ki je to temo odprla se v forumu pojavlja točno od 16.septembra 2004, do 6. oktobra 2004 skupaj 20 objav ,potem pa mrk.Se je kdo vprašal ,kaj se je z njo zgodilo? Sm šu celo zgodbo čes.Res mal spuki .Kva se je zgodil z dečvo .Čeprov bi reku da je pač slišala kar je mogla pa čao....sam k bereš vse skup .Hja vse je možn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
shtrukeljchek 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 tole sicer ne pashe chist k duhovom...ampak vseen:jst recimo obchasno v K4 vidm zram basou plesat tri palchkepa NI POSLEDICA gob... zlomk...tralala Kakšna druga substanca? mogoče pa res.. MOj kolega je lovil po diskoteki prašička, enden pa je nabiral trobentice.. oba sta bla zadeta ko kamen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Kakšna druga substanca? mogoče pa res.. MOj kolega je lovil po diskoteki prašička, enden pa je nabiral trobentice.. oba sta bla zadeta ko kamen. :HA,HAHAAAAA! Tale ti je originalna,za desetko! Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarch 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 HEj Neki me zanima. Pred kratkim smo se preselili v novo hišo ki so jo zgradili starši stara sem 14 let in se mi skoraj vsak večer iz moje sobe ko pogledam ven prikaže neka ženska v belem in ima masko na sebi.Kaže jo pa kot bi se obesila na jablani ki je postavljena zraven hiše, prav visi z veje in ima zanjo okoli glave res nevem kaj je to nisem klicala duhov pa ničesar vendar me zelo zanima kaj je to. Ali je z mano kaj narobe a mam privide ali so to duhovi ki mi hočejo nkaj sporočiti res me zanima prosim povejte mi!!! To se mi dogoja odkar smo se preselili v novo hišo in aja še nekaj , pred 2 dnevoma zvečer sem se pogovarjala s prijateljico, ki pa je zvečer rekla da ne zdrži več in da se bo ubila, zjutraj ko pa sem ustala pa se mi je prikazala in je kazala da si reže žile in kako ji kri teče in do danes se mi še ni javila in nič???????? kaj je to?????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 http://www.moj-album.com/slike/742522/4rjweWcjNbC1Lm62.gif To je........El Diabolo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 HEj Neki me zanima. Pred kratkim smo se preselili v novo hišo ki so jo zgradili starši stara sem 14 let in se mi skoraj vsak večer iz moje sobe ko pogledam ven prikaže neka ženska v belem in ima masko na sebi.Kaže jo pa kot bi se obesila na jablani ki je postavljena zraven hiše, prav visi z veje in ima zanjo okoli glave res nevem kaj je to nisem klicala duhov pa ničesar vendar me zelo zanima kaj je to. Ali je z mano kaj narobe a mam privide ali so to duhovi ki mi hočejo nkaj sporočiti res me zanima prosim povejte mi!!! To se mi dogoja odkar smo se preselili v novo hišo in aja še nekaj , pred 2 dnevoma zvečer sem se pogovarjala s prijateljico, ki pa je zvečer rekla da ne zdrži več in da se bo ubila, zjutraj ko pa sem ustala pa se mi je prikazala in je kazala da si reže žile in kako ji kri teče in do danes se mi še ni javila in nič???????? kaj je to?????? Ce ma pa masko na sebi, potem pa res ne vem Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarch 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 res me zanima HELP ME! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Klarch hojla Kaj ti lahko pri svojih 14 letih storiš s svojimi videnji, je hudo težko vprašanje še za znalce rajtam, kaj šele zame, k nimam blage veze, sploh pa k nimam pojma nobenga o tebi, še manj pa o tvojih starših, mislm, kako oni gledajo na to, al si jim kaj povedala, pa kaj so ti odgovorili če si jim in če jim nisi, zakaj ne...pa tko.Ampak, zdej, če si sama s svojo izkušnjo in če moraš ti kej nardit, mislm, če te je strah, se ne počutš dobro, pol, pol bi ti jst rekel takole:Ko jo boš spet videla, pa tud že prej, kr takoj lahko, kar je še bolje, poskus nanjo pomislit...hm...z ljubeznijo, z...eee...nekim sočutjem al pa simpatijo, kao recimo, boga srotka, kaj tko hudega si doživela enkrat, pejt domov, k bogu, rada te mam. Kej podobnega. In prekrižaj jo, ne v strahu, s toplino, z blagostjo v mislih. Tud če ne bo šla, se nimaš kej bat, je pa dost verjetno, da bo šla.Če se ti bo pa zdel, da ti hoče kej povedat, pokazat...hm...pa povej, čeprav mislm, da ne bo potrebno, da bo šla. Mislm, da je najblj pomembno, da kadar pomisliš nanjo, da so to take...ee...prijetne misli, polne ljubezni. Kaj pa vem. Lepo se mej Klarch. butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Zadetost in duhovi ne gredo ravno skupaj, a zadeti si v svojem stanju marsikaj predstavljajo. Naj ponovim, kar redno ponavljam. ne se igrati z duhovi, ker so to koncentrati silno močnih energij zavesti. Potrebni sta precejšnja veščina in znanje, da se te energije obvladajo. Zategadelj... tace stran! Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Zadetost in duhovi ne gredo ravno skupaj, a zadeti si v svojem stanju marsikaj predstavljajo. Naj ponovim, kar redno ponavljam. ne se igrati z duhovi, ker so to koncentrati silno močnih energij zavesti. Potrebni sta precejšnja veščina in znanje, da se te energije obvladajo. Zategadelj... tace stran! Popolnoma se strinjam ,ter čutim potrebo ponoviti TACE STRAN- RESNO x!x Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Zdravo! Mene pa ful zanima vse v zvezi z duhovi-kako se jih priklicuje pa vse toNekaj sem o tem že povedal, a lahko dam nekakšen zaključek v zvezi s tem.Draga Lonnie, resno te opozarjam, da se s tem na takšen način ne zajebavaš. Manipulacije z zavestjo so lahko ob takšni lahkotni obravnavi, kakršno pri tebi opažam, silno škodljivo. Saj mi je vseeno, če sebe pošlješ v lokalno blaznico! Ni mi všeč, da bi s sabo potegnila še koga naivnejšega in neumnejšega od sebe. Nadalje je žalostno, da tudi nekateri, katere sem imel za pametnejše, celo svetujete pri tem! Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Nekaj sem o tem že povedal, a lahko dam nekakšen zaključek v zvezi s tem.Draga Lonnie, resno te opozarjam, da se s tem na takšen način ne zajebavaš. Manipulacije z zavestjo so lahko ob takšni lahkotni obravnavi, kakršno pri tebi opažam, silno škodljivo. Saj mi je vseeno, če sebe pošlješ v lokalno blaznico! Ni mi všeč, da bi s sabo potegnila še koga naivnejšega in neumnejšega od sebe. Nadalje je žalostno, da tudi nekateri, katere sem imel za pametnejše, celo svetujete pri tem! Preberi si komentar,katerega sem napisala v tej temi: kom.232 na strani 10 Vidim ,da ga nisi opazil!! Hvala in lepo se imej x!x Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Hvala za opombo. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jelly 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Iz določenih virov se izvedela, da če hočeš priklicati duha, moraš:- narisati petkrako zvezdo-na vsak krak položiti eno svečo-v sredino dati abecedo-vzeti nitko z iglo-trikrat ponoviti abecedo-klicati duha Potem ga moraš vprašati če je dober. Če napiše da je vse vredu, drugače je boljše da se kar odpišeš. Ali pa seveda ne obstaja. Rada bi vas vprašala če še kdo ve kakšno koristno informacijo o tem ker nameravam to izvesti. Prosim če vete kaj napišite. :o :o :o :o :o Zakaj ti bo nitka z iglo?Kako ga odpišeš?Kako ponoviš abecedo?naglas?kako ga kličeš? Citiraj om mani padme hum Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Hja, igra z duhovi ni za otroke! Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 the best slikca in komentar http://www.moj-album.com/slike/742522/4rjweWcjNbC1Lm62.gifTo je........El Diabolo p.s. se strinjam z Kabalistom in Roti TACE STRAN :!!: :!!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lonnie 14. november 2006 Avtor Prijavi Deli 14. november 2006 Hei!Do mene je prišlo sporočilo da nekateri na forumu morda mislijo da sem mrtva oz. da se mi je zmešalo. Vsem tistim se iskreno opravičujem, kajti z mano je vse vredu. Glede obtožb da naj bi zavajala ljudi moram priznat da sem bila malo presenečena. No vsekakor mi je zelo žal in upam da ni utrpel kdo hujših posledic zaradi besed, ki so izražale moje prepričanje. ROTI, mislim, da so tvoje ugotovitve zelo zanimive. Nikoli si nisem mislila da bo dejansko kdo prišel na kaj takega Po pravici mi je kr malo škoda da jih moram ovreči. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Hja, igra z duhovi ni za otroke! Torej, v kabali ste o tem gotovo zelo izobraženi. Ko mi je bilo trinajst let (torej bi lahko rekli otrok) sem z dvema osebama, ki ju ne bom imenoval, saj vas najbrž ne zanimajo njuna imena, naredil nekakšno spiritualistično(neka podobna beseda) ploščo s črkami. Ena od tistih oseb je to nekje videla in smo šli probat. Nič se ni zgodilo.Zdaj pa me zanima, če veš, če se lahko zgodi kakšen "zlobni duh" in kaj to v bistvu je, kako lahko vpliva nate? Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Hvala unis za razlago, ampak te vampirje privabi ritual?Ker pri tisti tehniki naj bi sporazumevanje šlo prek kozarca in listkov s črkami.Če pa misliš slučajno, da jaz kabalista napadam, naj ti povem, da je to ena grda izkrivljena umazana ideja, ker je prav v redu dečko.LP Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Zdaj pa me zanima, če veš, če se lahko zgodi kakšen "zlobni duh" in kaj to v bistvu je, kako lahko vpliva nate?Zlobni duh je entiteta energije znotraj tvoje zavesti, katera se je rodila znotraj taiste zavesti in je največkrat v globoki ilegali podzavesti. Igranje z duhovi je igranje s strahovito močnimi energijami, katere so skrite varno v globinah nezavednega. Ko pa te energije nekdo nespretno obudi, pač delujejo v skladu s svojo naravo. Te energije niso same zase zlobne, temveč opravljajo svoje delo. Nož ni kriv, če se urežeš med rezanjem kruha. Boš v bodoče spretnejši... Z duhovi se kaballisti ne igramo zaradi njih samih, temveč se te energije uporabijo za osebnostno rast in samozavedanje, nikakor pa ne za iskanje lastnih materialnih koristi. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Zlobni duh je entiteta energije znotraj tvoje zavesti, katera se je rodila znotraj taiste zavesti in je največkrat v globoki ilegali podzavesti. Igranje z duhovi je igranje s strahovito močnimi energijami, katere so skrite varno v globinah nezavednega. Ko pa te energije nekdo nespretno obudi, pač delujejo v skladu s svojo naravo. Te energije niso same zase zlobne, temveč opravljajo svoje delo. Nož ni kriv, če se urežeš med rezanjem kruha. Boš v bodoče spretnejši... Z duhovi se kaballisti ne igramo zaradi njih samih, temveč se te energije uporabijo za osebnostno rast in samozavedanje, nikakor pa ne za iskanje lastnih materialnih koristi. V redu, hvala. Ampak te močne energije se predramijo z ritualom ali je pravilna moja domneva, da je razno obredje balast in je potrebna le vera in zaupanje(lahko bi rekli razširjena zavest)? Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 A lahko s tega sklepamo -- več jih je, več šans da kaj pritegnejo nase? Ker mi je prijateljica razlagala, da je v študentu tudi poizkusila tole s kozarcem in se jim je ful dogajalo. Bilo jih je pa več in še ena oseba, ki se ukvarja s tem. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.