Dakinny 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 HEj Neki me zanima. Pred kratkim smo se preselili v novo hišo ki so jo zgradili starši stara sem 14 let in se mi skoraj vsak večer iz moje sobe ko pogledam ven prikaže neka ženska v belem in ima masko na sebi.Kaže jo pa kot bi se obesila na jablani ki je postavljena zraven hiše, prav visi z veje in ima zanjo okoli glave res nevem kaj je to nisem klicala duhov pa ničesar vendar me zelo zanima kaj je to. Ali je z mano kaj narobe a mam privide ali so to duhovi ki mi hočejo nkaj sporočiti res me zanima prosim povejte mi!!! To se mi dogoja odkar smo se preselili v novo hišo in aja še nekaj , pred 2 dnevoma zvečer sem se pogovarjala s prijateljico, ki pa je zvečer rekla da ne zdrži več in da se bo ubila, zjutraj ko pa sem ustala pa se mi je prikazala in je kazala da si reže žile in kako ji kri teče in do danes se mi še ni javila in nič???????? kaj je to?????? Ojla! Jst sm čist nova tle na forumu in prov velik ne vem (ampak neki mi skoz namiguje, da se morm prjavt).Klarch, a si se s prjatlco že kj slišala, a je vse vredu???Jst sicer o tem ne vem velik, se mi pa zdi, da bi ti tole lahko pomagal: http://www.sarm.si/energijski-potencial.php Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opat 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 (popravljeno) Kadar zjutraj spustim na prostost svojega zapertega duha - res je duh, vsaj tako diši, se vedno počutim zelo svobodnega. Mislim, da bi vsak moral spuščati svoje duhove na prostost.IN SVET BI DIHAL V SVOBODNEM DUHU IN PRIJETNO BI DIŠALO. AMEN Popravljeno 12. december 2006 -> opat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 V redu, hvala. Ampak te močne energije se predramijo z ritualom ali je pravilna moja domneva, da je razno obredje balast in je potrebna le vera in zaupanje(lahko bi rekli razširjena zavest)?Te močne energije se uporabijo s pomočjo ritualov. Ritual ni nič drugega kot usmeritev energije. Vsekakor pa vera in zaupanje okrepita učinek vsakega rituala. Vsa magija je v volji. A volja se črpa tako iz vere, zaupanja kot iz znanja maga. Noben mag nima niti za burek, če si na tace ovesi uteži dvoma, nejevere in nezaupanja.Na srečo vsakdo na tej poti odpade, še preden se sreča s pravo magijo, ker so že osnovne "stopnje" dovolj radikalen filter (verjemite mi, s tem imam prakse). Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opat 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Verjamemo ti brat. AMEN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 bom kar tule napopala link za TV3.Bodite pozorni na oddajo o duhovih po knjigi van PraaghaŠEPETALKA DUHOV Melinda Gordon, ki se je pred kratkim poročila, se pogovarja z dušami – duhovi, ki so obtičali na zemlji, zaradi stvari, ki jih še morajo dokončati preden bodo lahko odšli v nebesa. Serija je navdihnjena z delom znanega medija Jamesa Van Praagha in Mary Ann Winkowski, ki se resnično pogovarja z dušami. Ghost Whisperer raziskuje spiritualne strani življenja in smrti. Melinda pa skuša v hladnih, zabavnih in prisrčnih poskusih postati posrednica med mrtvimi in živimi, med duhovi in ljudmi, ki jih duhovi lovijo. ŠEPETALKA DUHOV TV3 Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Melinda Gordon, ki se je pred kratkim poročila, se pogovarja z dušami – duhovi, ki so obtičali na zemlji, zaradi stvari, ki jih še morajo dokončati preden bodo lahko odšli v nebesa. in ljudmi, ki jih duhovi lovijo. O revčki se šetajo po zemlji pa še k njej zavijejo na kofe. Če imajo seveda čas in ne tečejo za bežečimi ljudmi.Na to temo priporočam tudi ogled filmov:-Duhec Casper-Casper in prijatelji-Casper in zlobni duh Mustafa (dokaj psihično težka zadeva) Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Hei!Do mene je prišlo sporočilo da nekateri na forumu morda mislijo da sem mrtva oz. da se mi je zmešalo. Vsem tistim se iskreno opravičujem, kajti z mano je vse vredu. Glede obtožb da naj bi zavajala ljudi moram priznat da sem bila malo presenečena. No vsekakor mi je zelo žal in upam da ni utrpel kdo hujših posledic zaradi besed, ki so izražale moje prepričanje. ROTI, mislim, da so tvoje ugotovitve zelo zanimive. Nikoli si nisem mislila da bo dejansko kdo prišel na kaj takega Po pravici mi je kr malo škoda da jih moram ovreči. Zelo me veseli ,da je s teboj vse v najlepšem redu,kajti vedno znova me zaskrbi ,ko se predvsem mladi odločajo preizkušati tako nevarne stvari ,kot je klicanje duhov in podobne zadeve. Resnično je to izredno nevarno sploh pa zato ,ker so predvsem mladi izredno odprti za vse negativne sile ,katere,prežijo na mlade nedolžne dušice. Vso srečo še naprej....in pazi nase Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 ki se resnično pogovarja z dušami.Pa svizci zavijajo čokolado. To sem videl na TV. Pogovarjanje z duhovi je v bistvu klepet z lastnim nezavednim. Ne morete si misliti, kaj vse je tam notri. Ni vse v razumu in kratkoročnem spominu. Tako kot računalnik, imamo tudi mi svoj trdi disk, kamor se vse zapisuje, a dokler ne znamo tega priklicati, ne vemo, kaj imamo. Kot bi hotel z bralnikom PDF filetkov brati DOc filetke. Ne gre. Podobno je z betico. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Pogovarjanje z duhovi je v bistvu klepet z lastnim nezavednim.v bistvu...imaš prav....in narobe...v svoji dvojnosti...in naši enosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Imam kar prav. Sposobnosti in vsebina človeške betice so čudežni. A mogoče je krivo preveč filmov. Kdo ve... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 vsa veličina...in ničnost boga je v nas...to je vse...in dovolj...kar lahko zvemo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mucika 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 že od nekdaj me ful zanima vse o duhovih, tko da sm mogla sm pisat dost stvari sm že slišala o njih,npr. če jih kličš in če zlobn pride,in če pač se ne spoznaš dost na to se ga ne morš znebit.mislm da je to kr res.tko da s emi zdi da res jih ni pametn klicat.pa slišala sm že velik stavri če kdo umre kuko se pride poslovit.npr.da kej zaropota.k je sestrični ps umru je u kuhni zaruputal.pret enimi 5mi dnevi pa je umru moji babici sosd in pol je negova žena (udova) puvedala da je slišala kuko trka po vratih-pršu se je poslovit.kr mal grozn.. kaj pa vi mislte u tem? se vm je kej tazga že zgudil ?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Pa svizci zavijajo čokolado. To sem videl na TV. Pogovarjanje z duhovi je v bistvu klepet z lastnim nezavednim. Ne morete si misliti, kaj vse je tam notri. Ni vse v razumu in kratkoročnem spominu. Tako kot računalnik, imamo tudi mi svoj trdi disk, kamor se vse zapisuje, a dokler ne znamo tega priklicati, ne vemo, kaj imamo. Kot bi hotel z bralnikom PDF filetkov brati DOc filetke. Ne gre. Podobno je z betico. Ej Kabalist a to pomeni, da duhovi potem ne obstajajo, po tvoji razlagi ? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 že od nekdaj me ful zanima vse o duhovih, tko da sm mogla sm pisat dost stvari sm že slišala o njih,npr. če jih kličš in če zlobn pride,in če pač se ne spoznaš dost na to se ga ne morš znebit.mislm da je to kr res.tko da s emi zdi da res jih ni pametn klicat.pa slišala sm že velik stavri če kdo umre kuko se pride poslovit.npr.da kej zaropota.k je sestrični ps umru je u kuhni zaruputal.pret enimi 5mi dnevi pa je umru moji babici sosd in pol je negova žena (udova) puvedala da je slišala kuko trka po vratih-pršu se je poslovit.kr mal grozn.. kaj pa vi mislte u tem? se vm je kej tazga že zgudil ?? Jaz sem tud že slišal razne prigode tudi od 'bližnjih' . Menda gre za proslavljanja ali kaj podobnega, mogoče željo preminulih, da pokažejo. Glede na moje izkušnje pa gre lahko tud za lastno manifestacijo dogodkov(podzavest), ki se izražajo v našo ralnost - kdo ve. Vem pa po izkušnjah, da stvari obstajajo izven naših glav in imajo svojo lastno pojavnost in sposobnost prikazovanja. Duh človeka je pač nekaj drugega. Po enih razlagah gre za osvobojeno astralno telo od fizičnega po smrti človeka. Človek se znajde po smrti v neki fazi, kjer nadaljuje svojo pot glede na življenje. Po takih razlagah tud sociološka druženja med duhovi niso tako neobicajna, seveda na popolnoma drugačen način, kot si mi to lahko predstavljamo. Je pa potem takem tud od človeka odvisno koliko časa se zadrzuje v posmeznih stanjih po smrti......evo tkole malce za burkanje domišljije. Vsekakor je bolje biti odprt že zaradi morebitne presenečenosti in otopelosti, ki bi se lahko poajvila v primeru smrti Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Fenomenologija duhov je silno zanimiva. Žal (ali pa tudi ne) pa je manifestacijo tega, kar imenujemo duhovi, moč zlahka razložiti s pojavi oceana nezavednega. Še vedno je neraziskan velik del tega območja človekove duševnosti, a za duhove že obstaja nekaj možnih razlag, ki odstranijo nepotrebno vero v zlobne ali dobre duhove. Duhovi so samo manifestacija zavestne energije. Njih zloba ali dobrota se vedno zgradi znotraj opazovalca fenomena. Kar veliko zafrustriranih ljudekov bi rado klicalo duhove in tako na različne načine fasciniralo ljudi okoli sebe. Žal ti reveži ne vedo, da s tem uničujejo svojo osebnostno integriteto. Še vedno velja, da se moraš najprej naučiti gasiti ogenj, šele potem se lahko igraš z vžigalicami. A moji pozivi k zdravi pameti na tem forumu bolj ali manj trčijo na zid duhovitniškega pametovanja. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Fenomenologija duhov je silno zanimiva. Žal (ali pa tudi ne) pa je manifestacijo tega, kar imenujemo duhovi, moč zlahka razložiti s pojavi oceana nezavednega. Še vedno je neraziskan velik del tega območja človekove duševnosti, a za duhove že obstaja nekaj možnih razlag, ki odstranijo nepotrebno vero v zlobne ali dobre duhove. Duhovi so samo manifestacija zavestne energije. Njih zloba ali dobrota se vedno zgradi znotraj opazovalca fenomena. Kar veliko zafrustriranih ljudekov bi rado klicalo duhove in tako na različne načine fasciniralo ljudi okoli sebe. Žal ti reveži ne vedo, da s tem uničujejo svojo osebnostno integriteto. Še vedno velja, da se moraš najprej naučiti gasiti ogenj, šele potem se lahko igraš z vžigalicami. A moji pozivi k zdravi pameti na tem forumu bolj ali manj trčijo na zid duhovitniškega pametovanja. JA PA ČIST RES JE TAKO, zakaj se igrati z ognjem inpovzročati opustošenje,že tako imamo preveč tistih ,ki se namenoma igrajo z magijo in povzročajo hudodelstva. Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chapika04 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 nekaj z interneta: Duh je domnevno breztelesno prikazovanje mrtve osebe (ali redkeje živali). Pogosta so mnenja, da je duh duša osebe, ki je po smrti ostala na Zemlji. Glede na mišljenje nekaterih, bi lahko bil duh osebnost človeka po njegovi smrti in ni neposredno vezan na dušo. Pri vseh kulturah na svetu zasledimo zgodbe o duhovih, toda te se časovno in prostorsko spreminjajo, skupaj z nesoglasji glede tega, kaj so duhovi in ali so le plod domišljije ali pa del resničnosti. Duhovi so pogosto upodobljeni v človeški velikosti in obliki (čeprav nekatera pripovedovanja omenjajo tudi živalske duhove), toda pripisujejo jim značilne lastnosti: so srebrnkasti, nastopijo kot sence, so napol prozorni ali pa podobni meglici. Snov, ki sestavlja duhove in druge prikazni, parapsihologi imenujejo ektoplazma. Duhovi nimajo telesne oblike kot človeška bitja, temveč le prosojno astralno telo. Včasih niso vidni, ampak se prikazujejo v obliki drugih fenomenov, kot so premikanje predmeta, samodejno preklapljanje stikala za luč, zvoki, itd., ki menda nimajo nobene naravne razlage. Ljudje iz zahodnih dežel, ki verjamejo v duhove, menijo, da so duhovi duše umrlih, ki po smrti niso mogle najti miru in tako tavajo po Zemlji. Nesposobnost najti mir, se pogosto razlaga z nedokončanimi opravki, na primer, ko žrtev po smrti išče pravico ali maščevanje. Zločinci včasih domnevno tavajo, da bi se izognili vicam ali peklu. Nekateri pravijo, da duhovi živijo v vicah, kraju, ki glede na nepriznan krščanski nauk leži med nebesi in peklom, in kamor gredo duše nekrščenih dojenčkov. Treba je upoštevati, da večina protestantov in evangeljskih kristjanov verjame v obstoj višje oblasti, ne verjamejo pa v duhove (kot netelesno prikazovanje mrtvih). Nekateri raziskovalci se približajo možnemu obstoju duhov z bolj znanstvenega stališča, in sicer z iskanjem soodvisnosti in vzročnih razmerij med zaznanimi fenomeni in domnevno prisotnostjo duhov. Tisti, ki sledijo temu pristopu, najpogosteje verjamejo, da duhovi dejansko niso duše, ločene od telesa, ampak so prej občutja psihične energije, ki jo je zapustila preminula (ali v nekaterih redkih primerih še vedno živa) oseba. Trdijo, da travmatični dogodki (kot je umor ali samomor) povzročijo, da se duševna energija sprosti v svet, kjer jo lahko doživijo drugi ljudje, ki so občutljivi na njeno prisotnost. Tak način razmišljanja uvrsti duhove v kategorijo nepojasnjenih nadnaravnih pojavov. Teorije, ki jih je razvil takšen pristop, pogosto naletijo na težave pri razlaganju duhov, ki se zdijo čuteči, kot so ti, ki odgovarjajo na vprašanja ali pa se odzovejo na določena dejanja prisotnih ljudi. Vendar bi bilo možno, da je duša umrlega dovolj močno vtisnjena v okolico, da kaže podobnost z mislimi ali neko obliko neodvisnosti Citiraj http://shrani.si/files/1hdglixjhzw0t3.jpg včlante se na ta forum če hočete: www.chapika04.mojforum.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 Jaz sem tud že slišal razne prigode tudi od 'bližnjih' . Menda gre za proslavljanja ali kaj podobnega, mogoče željo preminulih, da pokažejo. Glede na moje izkušnje pa gre lahko tud za lastno manifestacijo dogodkov(podzavest), ki se izražajo v našo ralnost - kdo ve. Vem pa po izkušnjah, da stvari obstajajo izven naših glav in imajo svojo lastno pojavnost in sposobnost prikazovanja. Duh človeka je pač nekaj drugega. Po enih razlagah gre za osvobojeno astralno telo od fizičnega po smrti človeka. Človek se znajde po smrti v neki fazi, kjer nadaljuje svojo pot glede na življenje. Po takih razlagah tud sociološka druženja med duhovi niso tako neobicajna, seveda na popolnoma drugačen način, kot si mi to lahko predstavljamo. Je pa potem takem tud od človeka odvisno koliko časa se zadrzuje v posmeznih stanjih po smrti......evo tkole malce za burkanje domišljije. Vsekakor je bolje biti odprt že zaradi morebitne presenečenosti in otopelosti, ki bi se lahko poajvila v primeru smrti Ne gre za nobeno proslavljanje, česa neki? Prava beseda je poslavljanje in je čisto neredek pojav pa tudi prav nič posebno nenavaden, kajti trenutek od odhoda, zapustitve samega sebe, če strnem v eno besedo in zapustitve vseh, kakorkoli iz življenja povezanih s tem, ki odhaja, v bistvu je odšel, je vmesni člen neke zgodbe, o kateri pa kdaj drugič Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 Ah se globoko oproščam, tiskarski škrat bo kriv, za tole majčkeno nepravilnost Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 Ni panike, se mi je zdelo, da gre za škrata Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 U škrat lejga lejga http://www.drogart.org/forum/style_emoticons/drogart/woowoo.gif Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Ah se globoko oproščam, tiskarski škrat bo kriv, za tole majčkeno nepravilnost Ajajaj pa sm že misla da ne obstajajo ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
confused.` 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 heei. yas mam eno zgodbo.. ki se je zgodiLa meni.. to je bLo sLučajno danes.. drugače pa se mi je že tolko krat zgodlo da ne štejem več.. no za začnem.. danes sem ob kakih četrt na šest zvečer šla z mojo dobro sosedo do trgovine.. ful sma se hecaLi&to.. ko pa sma šLi nazaj pa se mi je zgodLo da sem vidla nekega malega fantka v obliki duha.. slučajno sem tja pogledala ampak samo za kaki 2 sekundi.. ko sem počasi in prestrašeno pogledala fstran se mi je zdelo kot da je šel za ograjo.. ker yas v take finte o duhovih&to ful vrjamem se mi je ftrgalo in sem dobila napad. začela sem cvilit in sem kolegico tak močno držala za roko da se je še ona začela dret. [ampak od bolečine ] nisem mogla govorit ker sem bla v takem šoku.. seveda kot sem si mislila.. ona mi ni vrjela.. šLi sma čim hitreje domov. x!x res newem kaj mi je.. ampak yas enostavno ponorim ko pomislim na nekaj takega.. pomoje si še marsikdo misli da sem zadeta al pa da sem res neki posebni pacient.. pač taka sem.. še sama ne dojemam zakaj. no še druga tema:.ko sem dopoLnila štiri Leta in en mesec mi je umrla babica po mamini strani.. ker sem bila še majhna nisem dojela zakaj je ni..še vedno jo pogrešam ker mi v mojem življenju ostaja praznina.. gledam lahko samo še slike.. :C: .. no dalje.. v moji sobi je ful negativna energija.. vprašala sem že mamo in fotra ampak ona dva nista tega občutila.. to že opažam nekaj let.. tudi ponoči ko spim imam občutek kot da nekdo neprestano gleda vame. več krat si podzavestno predstavljam neznane obraze.. imam privide.. ponoči ko še ne spim ko top čutim kot da me nekaj [oz. nekdo] z iglo pika v v vrat in malo višje od oprsja. :xx!: nekajkrat sem že začutila kot da bi me neka roka božala po glavi.. ampak me zraven zelo 'cuka' za lase.ponoči slišim razne glasove [enkrat sem zaslišala odpirati se hladilnik.. ko sem pa šla radovedno pogledat pa so bila vrata odprta.. luč v hladilniku ni svetla in nobenega ni bilo tam. :s ] tudi kot da mi nek glas pravi da ne spadam v to družino in to hišo v kateri živim. pogosto se mi zgodi da sredi noči ko vsi spimo pade kaj dol iz mojih omar ali regala za Tv [gor mam tut ličila].. najprej sem mislila da je naklučje.. ampak v to že 85% dvomim ker se dogaja res pogosto.. če to komu povem mi ne vrjame.. zdi se mi kot da imam ta trenutek zraven sebe duha. pred parimi dnevi se mi je zgodilo da sem imela spet privide kot da nekaj sivo-črno-belega hodi po moji sobi.. kupila sem si majhna ogledala in jih imam po sobi postavljena da vidim kje kdo hodi. ma kdo take izkušnje.? mi lahko kdo pomaga ali si fse domišljam.. ? sem na robu obupa.. res newem kaj naj.. Citiraj scareed.!! or am I.? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 3. november 2007 Prijavi Deli 3. november 2007 tebe je pa zlo strah,a? Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.