Skoči na vsebino

Duhovi

Lonnie

Recommended Posts

"am.. no ya.. mogoče mi je res maLo neprijetno... res newem kay naj.. ker mi noben ne vrjame.."

Dobod kakega dobrega ("NORMALNEGA !!!") radiestezista, da pregleda ležišče, prostore.

Kdor = "usekan" na Vedanto, ..., bi lahko uporabil zvok:

OM, kako drugo zvočno vibracijo za "čiščenje" prostorov in sebe (meditacija).

Močno pa učinkuje tovrstno tudi:

Agnihotra Shantipath

Tudi, če se vokal vrti preko CD - ja oz. mp3 - ja (preko računala):

http://en.wikipedia.org/wiki/Agnihotra

http://www.tagtuner.com/music/albums/Kundu.../album-v219ee3c

RKC ima svoje postopke, kateri verjetno delujejo.

Druge religije, nauki enako.

Lahko se posvetuješ tudi na lokalni škofiji. V kolikor jim verjameš in zaupaš.

V kolikor = resno. In se ne "šališ" oz. ne gre za "blodnje".

Sam uporabljam pregled prostorov (radiestezijski, ... v lastni izvedbi), taiko - japonske bobne, gong.

Zvok OM. Zame navedeno deluje tako notranje kot zunanje.

Eni pravijo, da se da tudi mentalno...

Postopek komuniciranja (usmerjanja) z "blodečimi umrlimi; duhovi" = opisan tudi v knjigi Sogyal Rinpocheja (svetovalca Dalai Lame): Tibetanska knjiga življenja in umiranja.

Več o higieni prostora, ... ti piše v knjigi: Medicina stanovanja ("Žak La Maya" - nekaj takega).

Je pa knjigo zelo težko dobit.

S higieno prostora, ... se med drugim ukvarja tudi Feng Shui, ...

Delujejo pa tudi prakse "zdravljenja zemlje" iz delavnic, ... Marka Pogačnika.

LP

Deli na socialnih omrežjih

zato pa pravjo, da se otroc niti z vzigalcam ne smejo igrat, kaj sele z duhovi. :-)

ha ha.* x:Dx mogoče pa res ne. xDDx

mm.. kay pa mogoče ve kdo kaj o črni, beLi&rdeči magiji.? :fiju: pač zanima me že kr nekaj časa.. :mellow:

scareed.!! or am I.?

Mentalna Energija = NEVTRALNA.

Uporablja se pa lahko NEVTRALNO, belo, črno, rdeče, ...

Magija (ritualna, neritualna, ...) = Zavestno; načrtovano povzročanje željenih stanj v Sebi, ... Doseganje zastavljenih želja & potreb, ...

Prakse so lahko čisto "ne - magijske". Na primer "manipuliranje po načelih in praksah" politike, managamenta v gospodarstvu. Pri usmerjanju & kreiranju javnega mnenja, ...

Da so "ovce" čimbolj pridne, poslušne, vodljive, poštene in korektne. Da sledijo interese, koristi tistih,

kateri pobirajo "smetano" konkretnih sprovajanih aktivnosti.

LP

Duhovi so zelo delikatno in občutljivo področje in po mojih iskušnjah tako resnično začuteni kot v velikih primerih tudi sad lastne domišljije,strahu,neznanja-predusem strahu ki nam zamegli um.Zato bi ti priporočov(seveda če se ti gre tolk) da za to prašaš nekoga, ki se z tem ukvarja in ti bo najbolje povedov kako pa kaj, oziroma če so resnično prisotni v tvojih bivalnih prostorih.

• 4 weeks later...
Zdravo! Mene pa ful zanima vse v zvezi z duhovi-kako se jih priklicuje pa vse to. Rada bi namreč naredila referat na to temo pa ne vem kje naj poberem dovolj snovi.

Duhovi so personifikacija zavestnih sil, ki običajno čepijo v podzavesti. V različnih tradicijah imajo različna imena. S klicanjem duhov pravzaprav te energije spravljaš v svojo budno zavest. kaj hitro lahko pride do nesreče, če nimaš ustreznega znanja, kako obvladati različne energije. Mnogi so se igrali recimo z Magijo Abra-melina maga in končali s hudo obliko shizofrenije, depresije in mešanico različnih norosti. Za referat bi se držal literarnih virov - recimo kakšne enciklopedije, a igranje s temi silami prepusti izkušenim znalcem. Saj menda nočeš referata pisati pod vplivom konjskih doz pomirjeval v oblazinjeni sobi, oblečena v pulover s predolgimi rokavi!

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Duhovi so personifikacija zavestnih sil, ki običajno čepijo v podzavesti. V različnih tradicijah imajo različna imena. S klicanjem duhov pravzaprav te energije spravljaš v svojo budno zavest. kaj hitro lahko pride do nesreče, če nimaš ustreznega znanja, kako obvladati različne energije. Mnogi so se igrali recimo z Magijo Abra-melina maga in končali s hudo obliko shizofrenije, depresije in mešanico različnih norosti. Za referat bi se držal literarnih virov - recimo kakšne enciklopedije, a igranje s temi silami prepusti izkušenim znalcem. Saj menda nočeš referata pisati pod vplivom konjskih doz pomirjeval v oblazinjeni sobi, oblečena v pulover s predolgimi rokavi!

Potem torej praviš da so to le podzavestne zadeve ki si jih naredimo sami in ne resnične sile.

Hm :inocent: le zakaj so nam potem crkavale ročne lampe vsakič ko smo šli ponoči na neko območje kjer so se vršili povojni poboji leta 45,kjer še danes ni obeležja oziroma razčiščeno da so tam grobovi.Verjetno podzavest ne x;)x Yea right :)

Bolj kot intuicija bi temu rekla instinkt. Ja lahko se zgodi da se mu poveča zaznavanje...

Tudi živali zaznavajo bitja na drugih nivojih, ki jih ne moremo videti.

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Hm, človek je sposoben mnogočesa. Skozi osebnostni razvoj v okviru nekaterih metod pridobi sposobnosti, ki se zdijo slehernikom najmanj čudežne. Ja, duhovi so personifikacija podzavestnih sil, katere delujejo nenadzorovano in v skrajnih primerih so te sile precej močne in očitne. Recimo zahodni okultizem pozna kar nekaj tehnik, ki operirajo s temi silami (včasih komu pri tem spodleti in je dostavljen v ustrezen hram zdravja :xx!: ). Ne morete verjeti, koliko skupnega imamo ljudje, zlasti na "podstrešju". Tam je povsod enaka krama (karma?).
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

• 2 months later...

a dej nehi, to si ti

lepo se vidi blag odsev rože, potem pa tvoj, pa še roke maš tko lepo gor, k slikaš

majke mi, takega folka ne štekam

avtosugestija : pusti mimo, pusti mimo, pusti mimo

lažem; dobr štekam -> ne znaš drgač

Brez podpisa

takega, ki se zmišljuje in točno ve ka bo do njega pršlo, če nardi, kaj takega

ampak, ok

sem se zmotu, sorry nisi bla ti, tvoj mlajši brat/sestra itd. je bil

lutka

al pa tud ne

drgač zgleda men, ko da bi imel glavo bl na desni strani, pa z rokami/dlanmi se opira

tko kot jaz v šoli, k je glava težka bila, po se pa naslonš pa čakaš, kdaj bo že

Brez podpisa

hudo :eek: in

lepo xrainbowx

fotko sem brisala, saj mi res ni do tega, da se pričnem prepirati z nekim,meni popolnoma neznanim, forumovcem.

Bom pa raziskovala naprej.

mayan hvala in oprosti zaradi brisanja.

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

p.s; drgač majo odsevi vedno globino, niso direkt na površini stekla, mislm, da zarad dvojnih šip

pa potem lahko zgleda, da je kot od uzunaj

p.s: drgač jaz sem sam svoj mnenje povedu, zarad tega se ti še ni treba kregat

Brez podpisa

Č.v.e.k.a glede na to da te že kar nekaj časa spremljam na forumu, vem, da nisi iskala pozornosti, niti ne vem nekaj na silo blefirala... men je bila fotka zanimiva... zanimiva mi je bila primerjava velikosti rože in podobe... zdejle sem se spomnila da sem hudičevo nekaj pomembnega sanjala pa se ne spomnim... preblisk... vidiš tudi to ustvarja tvoja fotka... naj te eno mnenje ne vrže iz tira... je pač njegovo mnenje ( s tem sem se sama ubadala predno sem dala novelo v tisk, očitno tolk, da jo sedaj kr ne natisnejo ;)).. ena misel, si zadnje čase se kaj poglabljala v notranji svet, preteklost

torej žaljivke, priporočam slovar, ki pravi

žaljivka -e ž (i) žaljiva beseda, besedna zveza: izreči, zapisati žaljivko; ekspr. požreti žaljivko; slabš. zabrusiti komu žaljivko; ekspr. obkladati koga z žaljivkami

No tega nisem naredil, sem pa s prstom pokazal nate in rekel : lažeš

v najslabšem možnem primeru sem te javno žalil, kar pa ni enako kot izrekanje žaljivk

izhajam pa iz dejstva, da podvajanje resničnih dejstev z lažmi ni nič posebnega

in zakaj bi ti bla izjema, če gre pa le za odsev, vsaj po lastnostih na sliki

podoba pač ni v prostoru

se opravičujem, če sem te v lastnem čustvenem afektu užalil

Brez podpisa

še tole sem opazil; 'avtor' slike stoji nasproti podobe, predvidevam, da je cilj bilo slikanje rože. In, ker stoji levo od rože je moral stati malce diagonalno na okno kar soupada z odsevom, zakaj je odsev sem pa že napisal.

Zej seveda je možno,da gre za 'pametnega duhca', ki se je prikazal na način, da v primeru javnega razkritja vsi vizualno očitni faktorji kažejo na odsev, ker misli, prožijo misli, a ne, če pa nisi fizičen pa je sploh moteče. Mogoče so v igri tudi druga nam še neznana pravila, ki so pa zgolj zato, da potemtakem tebi preprečijo, karkoli že.

ampak kot sem rekel, jaz vidm sam sliko in ne vseh drugih faktorjev

btw; moj skepticizem ni stvar pomanjkljive/pomanjkanja abstraktne/neoprejemljive izkušnje, ta je bila in to zelo zelo očitna in trajajoča in povsem neoprejemljiva, vendar z očmi dobro videna

Brez podpisa

Kuvrtat , ti ne da miru a ;)

Ksenia hvala.

So teme, v katere si nikoli ne spuščam preprosto iz razloga, ker jih ne poznam. Med njimi je tudi tema o duhovih, čeprav verjamem vanje. Tako, da sem sliko, katero si imela priliko videti, nalepila po zares temeljitem razmisleku, pogovorih

z mojimi bližnjimi in v upanju, da kdo najde rešitev, ne zmerjanje, tudi nalepila na forum.

Resnica je, da človek nikoli ni dovolj previden oz.smo preveč zaupljivi, kar se medčloveških odnosov tiče. Se bom skušala

poboljšati. Posebej po hladnem tušu katerega sem doživela.

Srečno :palec:

zadnje moje vprašanje premisli... mogoče se nanaša na podobo.... kar se pa odnosov tiče, verjemi da so lahko pravi... moram pogleat če imam še svoj stari podpis... je zanimiv ;)

.....z mojimi bližnjimi in v upanju, da kdo najde rešitev, ne zmerjanje, tudi nalepila na forum.

Resnica je, da človek nikoli ni dovolj previden oz.smo preveč zaupljivi, kar se medčloveških odnosov tiče. Se bom skušala

poboljšati. Posebej po hladnem tušu katerega sem doživela.

ja sej lahko grem v kot stat, če ti bo potem bolje

namest, da sem jaz zej grešni kozel za tvoje neprijetne emocije ( pa seveda ne morem bit )

raje drugič v takih primerih tudi upoštevaj, da živimo v svetu, ki v veliki meri temelji na lažeh

kar te bo v naprej pripravilo na morebitno oponiranje proti tvoji poziciji

:o|o:

Brez podpisa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...