Skoči na vsebino

Duhovi

Lonnie

Recommended Posts

sam vprašanje je al si to videl, da prihaja iz astralne al fizične ravni? resno sprašujem... jaz sem videla prestrašeno punčko, ki si pokriva obraz... zanimivo, kako različno vidimo tole ane...

in kaj vidiš tule?

Deli na socialnih omrežjih

a kul, to jaz imenujem living rocks, ok, imenujem, živa skala ali drevo, korenina

vidm obraz, čist iz taprve

ena taka podobna je na bledu, tam okol jezera

gledam pa iz tam kjer sem ane

a mogoče na to temo obstajajo kake zgodbe o 'prekletih' dušah al kej podobnega, ki so nemočno ujete v podobo v usodi opazujoč čas, ki teče mimo ?

Brez podpisa

ja obraz modreca, katerega obiščem vedno, kadar rabim odgovor... odgovor mi je dala pa tudi tale podoba na nebu... da sem jo ujela v objektiv se je dvakrat ponovila... čutila sem neizmerno hvaležnost in stik z nečem pristnim... pa naj nekdo vidi samo skalo ali samo nebo, se me ne dotakne... sama vidim več ;)

Jaz sem pa nekje zasledila, da že avtomatično vidimo obraze povsod. Povežemo stvar v obraz, se pravi oči, nos, usta. Ne vem zdaj... xrolleyesx

Logično. Um povsod išče znane mu vzorce -- "gleda" zelo površno. Mene je tudi oblika skale asociirala na moški obraz, a to še ne pomeni, da je tam obraz.

Kar se pa duhov tiče -- še nisem v polnosti pogruntal za kaj gre. :vio:

Possible—but highly unlikely.

No pa da še jaz nekaj pripomnim na to temo. nekje sem pisala, da imam probleme s ponorelim glasbenim stolpom. V vednost, nesla sem ga na servis ... bil na opazovanju, našli nič, delal okej. Dokler ni prišel domov. :)

buu

Lahko pridem k tebi, da vidim to čudo? :2src:

Lahko pa vzameš kakšno kamero (mobitel, fotoaparat...) v roke in zadevo posnameš. x;)x

Possible—but highly unlikely.

Logično. Um povsod išče znane mu vzorce -- "gleda" zelo površno. Mene je tudi oblika skale asociirala na moški obraz, a to še ne pomeni, da je tam obraz.

Kar se pa duhov tiče -- še nisem v polnosti pogruntal za kaj gre. :vio:

Saj, prav to sem mislila. Tudi Kuvrtat ima lahko po svoje prav. xrolleyesx Vidimo lahko tisto, kar hočemo. Nekdo drugi tam sploh ne bi videl obraza, dokler ga ti ne pokažeš (točno kje so oči nos itd.)

a lahko sprejmete to, da zame sploh ni pomembno kaj vi vidite... zame je obraz.. modrost... če se kdo hoče prepričati, ga z veseljem popeljem tja... inf. na os.. in Bog ne daj, da kdo poskuša oskruniti tole... zame je to čudež narave,če dvomite a svojega ste našli, ste ga sposobni poiskati?

ne ne morete ga oskruniti ... ne dovolim in tisti ki se o teh zadevah spoznate veste o čem govorim ;)

amen

No pa da še jaz nekaj pripomnim na to temo. nekje sem pisala, da imam probleme s ponorelim glasbenim stolpom. V vednost, nesla sem ga na servis ... bil na opazovanju, našli nič, delal okej. Dokler ni prišel domov. :)

buu

Hm, sm preštudirov par zadev in ubistvu je neuradno dokazano da mašine dojamejo našo energijo, in glede na to delujejo.Se spomnem enga tipa k je delov en čist simpl test, je mel po celmu svetu prklopljenih ene deset kompov na net in je čist tko spremljov njihovo delovanje.Komp itak skos nekej melje tele 00011111000 zaporedja , no in tko jih je mel prkloplejene par mesecev v enih sobah ,kjer jih ni noben uporabljov.Bli so pač samo pržgani in prklopljeni na net(pa še to ne celih 24 ure ampak samo uno minuto k so oddal dnevni report delovanja).Ko je kasneje delal analize njihovega delovanja, kdaj so bili najbolj aktvini v smislu teh 00011100 podatkov, je pogledal dneve in ugotovil da se je to takrat dogajalo ko so bile na svetu največje manifestacije glede nečesa tisti dan,teden-začetki vojn,kaststrofe...zanimivo....z tem naj bi bla nekako neuradno dokazana neka globalna zavest na ketero smo vsi priklopljeni nezavedno in s katero tudi vplivamo na mašine.

Jest sm pr seb upazu, da k sm kej razpizden je z kompo vse narobe.Nč noče delat, pa sam nč ne prčkam kej posebej kokr drgač, da bi bil živčn tko u smilslu da bi kej kr nekej prtiskov, kar je tut mejđr razlog za te scene.Pa kr noče delat film,ni zvoka,itd.K se skuliram, je pa vse ok....tut pr drugih napravah..zanimiv.

kratka razlaga... bejba vrž ga stran... če bo naslednji deloval isto se pa z duhecem ogovori kaj bi rad... povedu ti bo v sanjah in ne boj se... če bi ti želel škodovat bi ti že če si pa radovedna je pa un tud...

Saj, prav to sem mislila. Tudi Kuvrtat ima lahko po svoje prav. xrolleyesx Vidimo lahko tisto, kar hočemo. Nekdo drugi tam sploh ne bi videl obraza, dokler ga ti ne pokažeš (točno kje so oči nos itd.)

sicer ne vem kaj naj bi to točno pomenilo, ampak jaz nisem reku, da ne verjamme v duhove ali, da so odboj našega uma

jaz sem sam povedu kaj sem vidu na tisti sliki

gre za odboj v šipi, po lastnostih, ki so vidne

kar pomeni, da podoba ni v prostoru pred šipo ali za šipo

je pa mal slabši posnetek in se itak lahk motim

Brez podpisa

Hm, sm preštudirov par zadev in ubistvu je neuradno dokazano da mašine dojamejo našo energijo, in glede na to delujejo.Se spomnem enga tipa k je delov en čist simpl test, je mel po celmu svetu prklopljenih ene deset kompov na net in je čist tko spremljov njihovo delovanje.Komp itak skos nekej melje tele 00011111000 zaporedja , no in tko jih je mel prkloplejene par mesecev v enih sobah ,kjer jih ni noben uporabljov.Bli so pač samo pržgani in prklopljeni na net(pa še to ne celih 24 ure ampak samo uno minuto k so oddal dnevni report delovanja).Ko je kasneje delal analize njihovega delovanja, kdaj so bili najbolj aktvini v smislu teh 00011100 podatkov, je pogledal dneve in ugotovil da se je to takrat dogajalo ko so bile na svetu največje manifestacije glede nečesa tisti dan,teden-začetki vojn,kaststrofe...zanimivo....z tem naj bi bla nekako neuradno dokazana neka globalna zavest na ketero smo vsi priklopljeni nezavedno in s katero tudi vplivamo na mašine.

Jest sm pr seb upazu, da k sm kej razpizden je z kompo vse narobe.Nč noče delat, pa sam nč ne prčkam kej posebej kokr drgač, da bi bil živčn tko u smilslu da bi kej kr nekej prtiskov, kar je tut mejđr razlog za te scene.Pa kr noče delat film,ni zvoka,itd.K se skuliram, je pa vse ok....tut pr drugih napravah..zanimiv.

sam tole s kompi ne vem no

fino bi blo vedt kakšen sitem je mel gor recimo

pa z računalniki je tako, da rabjo občasen reset sistema, ker programi niso popolni in potem navidez neopazni hrošči prilezejo na dan, pa spreminjajo delovanje sistema, laično povedano

da, pa človek lahko vpliva na prostor se pa strinjam

Brez podpisa

Te obraze tudi jaz povsod vidim. Pravzaprav se mi zadnje čase povsod rišejo srčki, prav srčki xsrcbumx. Iz kapljic vode, iz kakršne koli stvari, olupka npr. in kaj jaz vem kaj še vse. :inocent:

:eek: UA,men tudi!!! Pa kamni, pa oblaki, pa kosi lubja po tleh ipd.. Hvala bogu :switz: , sm že misla, da se mi je skisalo od romantičnih komedij x:Dx

http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...