Skoči na vsebino

Duhovi

Lonnie

Recommended Posts

sam tole s kompi ne vem no

fino bi blo vedt kakšen sitem je mel gor recimo

pa z računalniki je tako, da rabjo občasen reset sistema, ker programi niso popolni in potem navidez neopazni hrošči prilezejo na dan, pa spreminjajo delovanje sistema, laično povedano

da, pa človek lahko vpliva na prostor se pa strinjam

Tip je upoštevov vse dejavnike.

Deli na socialnih omrežjih

:eek: UA,men tudi!!! Pa kamni, pa oblaki, pa kosi lubja po tleh ipd.. Hvala bogu :switz: , sm že misla, da se mi je skisalo od romantičnih komedij x:Dx

Tudi tebi srčki, zanimivo. Jaz jih povsod vidim oz. odkrijem. Npr. jem hrano in ko pogledam na krožnik vidim srček iz krompirja. Velikokrat so skoraj dobesedno popolni. :eek:

kake ma te ej.... x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Ko bi ti vedu kakšne travme sem jaz na faksu doživljala ... pa brez kakšne jeze ali kaj podobnega. pridem v fotokopirnico kopirat zapiske, mašina crkne. In to večkrat.

Enkrat me je fant skoraj zapodil iz sobe, ker mu računalnik ni delal, ko sem bila v sobi in knjigo brala. Čist mirna ... ne da bi kaj težila ali kaj podobnega. Grem ven, dela ... pridem nazaj, ne dela. Takrat je reku ... al greš ti ven iz sobe al pa bom šel jst z računalnikom vred. :vragec: No, potem pa je bil fajt. :vragec:

x:o)x :eek:

Ko bi ti vedu kakšne travme sem jaz na faksu doživljala ... pa brez kakšne jeze ali kaj podobnega. pridem v fotokopirnico kopirat zapiske, mašina crkne. In to večkrat.

Enkrat me je fant skoraj zapodil iz sobe, ker mu računalnik ni delal, ko sem bila v sobi in knjigo brala. Čist mirna ... ne da bi kaj težila ali kaj podobnega. Grem ven, dela ... pridem nazaj, ne dela. Takrat je reku ... al greš ti ven iz sobe al pa bom šel jst z računalnikom vred. :vragec: No, potem pa je bil fajt. :vragec:

Ja sej jest verjamem da nekak vplivamo na mašine z svojim energetskim poljem.Enkrat mi je en model razlagov (njegova žene bere misli, čist tko btw x:Dx -tut men jih je in mi zjebala vs skepticizem x:Dx ), je reku da se mu komp skos sesuva.Da ta k mu ga hod popravlat mu ni čist nč jasn, zakaj pa kuko x:Dx x:Dx x:Dx

Pol si ti dlih za v kakšen komanden center za letalske polete al pa kej podobnga x:o)x

drgač IMO tkole, če se naprave okol sesuvajo se dogaja interferenca , a kva že, z normalnim delovanjem naprave, kokr bi lahko spodbujal njeno običajno delovanje torej bil v toku z napravo isto lahko vibriraš v nasprotno smer, al pa v nasprotju, pač za kar se odločiš vede al nevede
Brez podpisa

preko osnovnega principa razumevanja delovanja naprave usmerjaš bolj materializirano misel na material naprave in princip delovanja

sej, če naprimer pogledaš radio, veš kako deluje

veš, da imaš napajalni kabel, vezja, pretok elektrike, funkcije

pol tud prek tega nekako čutiš se dotakneš v mislih, razumeš koncept

in pol sam odvisno v kakšno interakcijo padeš z napravo in kolk močno oddajaš misli v prostor

no ja tko jaz razumem

Brez podpisa

Samo meni ni jasno kako lahko to delaš nezavedno ... v bsivtu kaj v meni je povzročalo, da so se mašine kvarile oziroma čudno delovale. Nekaj podobnega je bilo lani v službi s fotokopirnim strojem. x:o)x Potem se je pa spet končalo. Iznenada. Kot je prišlo.

Res sem čudna. :) Podpis vse pove ... hehe

Ja ej tis en tak čudak, da najbolj da greš v gozd pa se zakoplješ nekam x:Dx x:Dx x:Dx x;)x

Guest SaTurNina

u JEbemti.. kjere mirakle izvajate...fotokopirci pa kompici crkujejo..samo zarad vas x:o)x

da ne bo ta "cudotvorni forum"..enkrat prsov na Larry King live.. a al pa na youtube..ne me jebat

morm bit mal cinicna.. ze dolg si nism prvoscla tega x:Dx

Myistica alistroji crkujejo samo v službiali tudikje drugje ko si ti prisotna? No saj jeskoraj vseeno, moraš se prepucani, okoli sebe trosiš negativno energijo.nečesa ne počneš prav, kar je v skladu s tvojo naravo.Niso duhovi krivi za to.Ljudje ki neznajo pravilno uporabljati svoje energije zna biti nevarno za njih.

Guest SaTurNina
ma dokler crkujejo stroji, še ni panike. bo hujš, če začnejo ljudje x:o)x

alpa tud ne :inocent:

al pa tud ne... ta tazadn stavk se mi je pa še sploh vtisnu u spomin..

al pa tud ne...mogoce neb blo slabo.. ja x:Dx

Nevešče igranje z duhovnimi energijami ni preveč zabavna reč. Duhovi so samo entitete duhovne energije.

ja to je možno sam v resnic to ne moreš vedeti ali kdor koli od nas, kaj se zgodi z zavestjo po smrti

zej jaz recimo včasih zaznam entitete duhovne energije svojega očeta, ki pa je še živ in jih bom verjetno tud po smrti

Brez podpisa

Guest SaTurNina

a je kdo gledu eno francosko komedijo z naslovom SMEH je KAZEN nevem tocno..

ful je blo smesn.. notr.. k je folk umiru od smeha.. so se smejat zacet..pa jih je kr pobral..(no ne bom povedala u cem je trik) ce bo mogoce kdo gledu..

Mogoče zato, ker ima Windowse. :inocent:

hahahahaha. :palec: Prešaltat na Linux, potem pa prevert, če so še vedno problemi.

Jaz sem si vedno želela imet kake izkušnje z duhovi. Ampak samo čez dan ... Ko sem je začel delat mrak, sem se hitro premislila ... ;-) sam klicala jih pa ne bi ... Že tako preveč prevzemam nase (sem preveč dovzetna za energijo živih ljudi), kaj bi še bilo z mano, če bi načrtno klicala energijo mrtvih ...

Ona išče samozavest, on pomen njegovih nočnih mor.

Skupaj odkrijeta skrivnosti davno pozabljene družinske preteklosti,

na katero ju veže dvestoletno prekletstvo. Prekletstvo družine LeRoy.

http://ksenija.argentinaslovenia.com/leroy

Jaz sem si vedno želela imet kake izkušnje z duhovi. Ampak samo čez dan ...

x:Dx :palec:

Ko sem je začel delat mrak, sem se hitro premislila ... ;-) sam klicala jih pa ne bi ... Že tako preveč prevzemam nase (sem preveč dovzetna za energijo živih ljudi), kaj bi še bilo z mano, če bi načrtno klicala energijo mrtvih ...

V srednji šoli smo se precej zajebavali s temi rečmi. Klicali smo jih in ti naj bi tudi odgovarjali. "Naj bi", pravim, ker domišljija je brezmejna. Takrat se nam je zdelo, da res odgovarjajo, zdaj pa sem karseda skeptičen.

Possible—but highly unlikely.

pozna kdo kak kraj v Sloveniji,kjer se pojavljajo duh/ovi?

v tujini sem slišala že za marsikje, v Sloveniji pa bolj poredko. Nekje proti Primorski, mislim, da v kraju Vodice sem slišala, da se nekaj dogaja ... Sam nisem glih sigurna.

Ona išče samozavest, on pomen njegovih nočnih mor.

Skupaj odkrijeta skrivnosti davno pozabljene družinske preteklosti,

na katero ju veže dvestoletno prekletstvo. Prekletstvo družine LeRoy.

http://ksenija.argentinaslovenia.com/leroy

poznam kar nekaj takih krajev..

iz vaških čenč xDDx (ki zadevo verjetno še malo bolj napihnejo)

ampak so bolj v povezavi z religijo, torej z božjo svetlobo, obrisom telesa, cerkvena vrata ki se sama odprejo..

V neki gostilni se baje miza vrti (obstaja tudi tema na forumu o tem), sploh če so gledalci polni alkohola. :inocent: No, tudi če so trezni, se baje vrti. A samo v gostilni! xnckrivx

Possible—but highly unlikely.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...