Indy 17. februar 2008 Prijavi Deli 17. februar 2008 sam tole s kompi ne vem nofino bi blo vedt kakšen sitem je mel gor recimopa z računalniki je tako, da rabjo občasen reset sistema, ker programi niso popolni in potem navidez neopazni hrošči prilezejo na dan, pa spreminjajo delovanje sistema, laično povedano da, pa človek lahko vpliva na prostor se pa strinjam Tip je upoštevov vse dejavnike. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 17. februar 2008 Prijavi Deli 17. februar 2008 UA,men tudi!!! Pa kamni, pa oblaki, pa kosi lubja po tleh ipd.. Hvala bogu , sm že misla, da se mi je skisalo od romantičnih komedij Tudi tebi srčki, zanimivo. Jaz jih povsod vidim oz. odkrijem. Npr. jem hrano in ko pogledam na krožnik vidim srček iz krompirja. Velikokrat so skoraj dobesedno popolni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 Tip je upoštevov vse dejavnike. ma mal dvomim, da lahko faktor človeka upoštevašpol bi mel 100% zanesljiv sistem, pa mislim, da se ta zaenkrat v našem svetu še ni pojavil, kvečjemu približki tega Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 kake ma te ej.... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 Ko bi ti vedu kakšne travme sem jaz na faksu doživljala ... pa brez kakšne jeze ali kaj podobnega. pridem v fotokopirnico kopirat zapiske, mašina crkne. In to večkrat. Enkrat me je fant skoraj zapodil iz sobe, ker mu računalnik ni delal, ko sem bila v sobi in knjigo brala. Čist mirna ... ne da bi kaj težila ali kaj podobnega. Grem ven, dela ... pridem nazaj, ne dela. Takrat je reku ... al greš ti ven iz sobe al pa bom šel jst z računalnikom vred. No, potem pa je bil fajt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 Ko bi ti vedu kakšne travme sem jaz na faksu doživljala ... pa brez kakšne jeze ali kaj podobnega. pridem v fotokopirnico kopirat zapiske, mašina crkne. In to večkrat. Enkrat me je fant skoraj zapodil iz sobe, ker mu računalnik ni delal, ko sem bila v sobi in knjigo brala. Čist mirna ... ne da bi kaj težila ali kaj podobnega. Grem ven, dela ... pridem nazaj, ne dela. Takrat je reku ... al greš ti ven iz sobe al pa bom šel jst z računalnikom vred. No, potem pa je bil fajt. Ja sej jest verjamem da nekak vplivamo na mašine z svojim energetskim poljem.Enkrat mi je en model razlagov (njegova žene bere misli, čist tko btw -tut men jih je in mi zjebala vs skepticizem ), je reku da se mu komp skos sesuva.Da ta k mu ga hod popravlat mu ni čist nč jasn, zakaj pa kuko x:Dx Pol si ti dlih za v kakšen komanden center za letalske polete al pa kej podobnga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 Enkrat mi je en model razlagov da se mu komp skos sesuva.Da ta k mu ga hod popravlat mu ni čist nč jasn, zakaj pa kukoMogoče zato, ker ima Windowse. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 drgač IMO tkole, če se naprave okol sesuvajo se dogaja interferenca , a kva že, z normalnim delovanjem naprave, kokr bi lahko spodbujal njeno običajno delovanje torej bil v toku z napravo isto lahko vibriraš v nasprotno smer, al pa v nasprotju, pač za kar se odločiš vede al nevede Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 To bi loh kakšen Noskič mal bolj strokovno razložu kej dlih njegov foh.Kako človek vpliva na mašine, na kakšen način. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 preko osnovnega principa razumevanja delovanja naprave usmerjaš bolj materializirano misel na material naprave in princip delovanjasej, če naprimer pogledaš radio, veš kako delujeveš, da imaš napajalni kabel, vezja, pretok elektrike, funkcijepol tud prek tega nekako čutiš se dotakneš v mislih, razumeš koncept in pol sam odvisno v kakšno interakcijo padeš z napravo in kolk močno oddajaš misli v prostorno ja tko jaz razumem Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Samo meni ni jasno kako lahko to delaš nezavedno ... v bsivtu kaj v meni je povzročalo, da so se mašine kvarile oziroma čudno delovale. Nekaj podobnega je bilo lani v službi s fotokopirnim strojem. Potem se je pa spet končalo. Iznenada. Kot je prišlo. Res sem čudna. Podpis vse pove ... hehe Ja ej tis en tak čudak, da najbolj da greš v gozd pa se zakoplješ nekam x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 21. februar 2008 Prijavi Deli 21. februar 2008 Danes sem spet nehote naredila srček iz krompirja in pa v kadi iz pene kar dva. Se ne hecam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 u JEbemti.. kjere mirakle izvajate...fotokopirci pa kompici crkujejo..samo zarad vas da ne bo ta "cudotvorni forum"..enkrat prsov na Larry King live.. a al pa na youtube..ne me jebat morm bit mal cinicna.. ze dolg si nism prvoscla tega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 Myistica alistroji crkujejo samo v službiali tudikje drugje ko si ti prisotna? No saj jeskoraj vseeno, moraš se prepucani, okoli sebe trosiš negativno energijo.nečesa ne počneš prav, kar je v skladu s tvojo naravo.Niso duhovi krivi za to.Ljudje ki neznajo pravilno uporabljati svoje energije zna biti nevarno za njih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 Nevešče igranje z duhovnimi energijami ni preveč zabavna reč. Duhovi so samo entitete duhovne energije. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 ma dokler crkujejo stroji, še ni panike. bo hujš, če začnejo ljudje alpa tud ne al pa tud ne... ta tazadn stavk se mi je pa še sploh vtisnu u spomin.. al pa tud ne...mogoce neb blo slabo.. ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 Nevešče igranje z duhovnimi energijami ni preveč zabavna reč. Duhovi so samo entitete duhovne energije. ja to je možno sam v resnic to ne moreš vedeti ali kdor koli od nas, kaj se zgodi z zavestjo po smrtizej jaz recimo včasih zaznam entitete duhovne energije svojega očeta, ki pa je še živ in jih bom verjetno tud po smrti Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 26. februar 2008 Prijavi Deli 26. februar 2008 a je kdo gledu eno francosko komedijo z naslovom SMEH je KAZEN nevem tocno.. ful je blo smesn.. notr.. k je folk umiru od smeha.. so se smejat zacet..pa jih je kr pobral..(no ne bom povedala u cem je trik) ce bo mogoce kdo gledu.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenija81 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Mogoče zato, ker ima Windowse. hahahahaha. Prešaltat na Linux, potem pa prevert, če so še vedno problemi. Jaz sem si vedno želela imet kake izkušnje z duhovi. Ampak samo čez dan ... Ko sem je začel delat mrak, sem se hitro premislila ... ;-) sam klicala jih pa ne bi ... Že tako preveč prevzemam nase (sem preveč dovzetna za energijo živih ljudi), kaj bi še bilo z mano, če bi načrtno klicala energijo mrtvih ... Citiraj Ona išče samozavest, on pomen njegovih nočnih mor.Skupaj odkrijeta skrivnosti davno pozabljene družinske preteklosti,na katero ju veže dvestoletno prekletstvo. Prekletstvo družine LeRoy. http://ksenija.argentinaslovenia.com/leroy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Jaz sem si vedno želela imet kake izkušnje z duhovi. Ampak samo čez dan ... Ko sem je začel delat mrak, sem se hitro premislila ... ;-) sam klicala jih pa ne bi ... Že tako preveč prevzemam nase (sem preveč dovzetna za energijo živih ljudi), kaj bi še bilo z mano, če bi načrtno klicala energijo mrtvih ...V srednji šoli smo se precej zajebavali s temi rečmi. Klicali smo jih in ti naj bi tudi odgovarjali. "Naj bi", pravim, ker domišljija je brezmejna. Takrat se nam je zdelo, da res odgovarjajo, zdaj pa sem karseda skeptičen. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Scorpion25 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 pozna kdo kak kraj v Sloveniji,kjer se pojavljajo duh/ovi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenija81 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 pozna kdo kak kraj v Sloveniji,kjer se pojavljajo duh/ovi? v tujini sem slišala že za marsikje, v Sloveniji pa bolj poredko. Nekje proti Primorski, mislim, da v kraju Vodice sem slišala, da se nekaj dogaja ... Sam nisem glih sigurna. Citiraj Ona išče samozavest, on pomen njegovih nočnih mor.Skupaj odkrijeta skrivnosti davno pozabljene družinske preteklosti,na katero ju veže dvestoletno prekletstvo. Prekletstvo družine LeRoy. http://ksenija.argentinaslovenia.com/leroy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 pozna kdo kak kraj v Sloveniji,kjer se pojavljajo duh/ovi? poznam kar nekaj takih krajev.. iz vaških čenč (ki zadevo verjetno še malo bolj napihnejo) ampak so bolj v povezavi z religijo, torej z božjo svetlobo, obrisom telesa, cerkvena vrata ki se sama odprejo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 pozna kdo kak kraj v Sloveniji,kjer se pojavljajo duh/ovi?V neki gostilni se baje miza vrti (obstaja tudi tema na forumu o tem), sploh če so gledalci polni alkohola. No, tudi če so trezni, se baje vrti. A samo v gostilni! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Scorpion25 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 Hvala..mogoče imena teh krajev poznate:)?vem da sjih je v tujini predvsem v Angliji in ameriki..gradovi,posamezne hiše.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.