Skoči na vsebino

Duhovi

Lonnie

Recommended Posts

Uf, zelo neprijetna izkušnja... Žal ti ne znam pomagat. Zakaj nisi prižgala luči?? Pa si bila dejansko budna in prisebna?

Meni se je že zgodilo mislim da dvakrat, da sem ponoči v nekem polspanju začutil neverjeten občutek zlega in ta občutek je začel pritiskati vame da me je popadel neverjeten strah, da me je začelo nekako dušit in sem mislil da me bo konc! Na srečo je vse prenehalo ko sem začel molit pač tisto kar sem znal. Imel sem tudi neko zaupanje v tisto molitev. Zanimivo...

Zgodilo se je tudi, da sem nekoč v polspanju zelo živo občutil kot da ena žival skače po meni ali en škrat, spet je bil občutek bolj slab :eek: x:Dx , takoj zatem pa kot da nekdo dejansko odejo vleče z mene dol jaz pa sem vlekel nazaj. Nisem mogel videti nič pred sabo. In ko sem se nazadnje le zbudil, me je presenetil sneg, ki je ravno začel na sveže padati, pravo presenečenje. To je bilo leto ali dve nazaj in nisem vedel kaj naj si mislim, seveda me je bilo strah, ker je bilo tako živo, vse kaj drugega kot navadne sanje.

Ali je lahko sploh še kaj drugega kot samo navadne sanje?

Deli na socialnih omrežjih

men se zadnje čase res dogaja in vse skupaj me že malo straši.

včeraj nisem mogla zaspati,čeprav sem prejšnje dni spala manj kot ponavadi in sem bila res že zelo utrujena.

fant je zaspal pred mano, jaz pa sem začela čutit okoli sebe neko prisotnost zlega.

pri odprtih očeh so se name/vame spuščale podobo kot bi gledal grozljivko.kot ene sence in začutila sem težo po sebi in v sebi. Fant je kmalu začel čudno težko dihati in hropeti (sploh se ne spomni,da bi se kaj dogajalo,ker je itak spal). Porukala sem ga in vprašala,če je vse v redu in rekel je da je. Mene pa podobe niso zapustile in so še rinile vame,stisnila sem se k lubiju in spet je začel čudn dihat, kakor, da ne pride do zraka,zato sem ga spet stresla,da se je umiril. Scene v glavi pa so se še dogajale,zato sem začela klicat na pomoč angele čuvaje in si dopovedovala,da se otrokom svetlobe, kot je človek, ne more nič zgoditi, ker nas prežema ljubezen. Lubi se je začel daviti. Tok sem se ustrašla, da sem padla v jok in prosila naj nama pomagajo svetle sile,njega pa sem stresla,da se je nehal daviti, potem pa sem ga božala, da sva se oba umirila,mislila sem na otroke,na smeh...

Nevem, kdaj sem zaspala, vem, da sem nekaj sanjala, ampak sanj se ne spominjam. Spala sem dobro in tudi dokaj spočita sem se zbudila, ampak zdaj me je strah in nevem, kako naj si pomagam, kaj če jaz to povzročam, ali je pa kdo kakšno magijo izvedu, bolj se bojim za fanta, rada bi vsaj njega zaščitila pred nevemkajsplohtoje, če sem že sama izpostavljena in od nekdaj čutim stvari, energije, verjetno ne v kaki težki obliki, prej gre za občutek prisotnosti nečesa.

Kam naj se obrnem, na koga?

Prosim za pomoč kogarkoli, ki o tem kaj ve. xsrcx

Mam občutek da mal preveč razmišlaš o tem in da si to delaš sama.Delaj malo na sproščenosti(ko greš spat si reč sem teška, sem sproščena, noben mi nič noče, zakaj le ko živim pošteno življenje in nobenemu nič nočem)pa bo pomoje čist drgač vse skupej.Na prvi nanavadni dražljaj se ne zmeni in si reči da se ti dozdeva.Počasi se boš zavedla da je vse samo v tvoji glavi.Sej veš da u paniki tut mravlja rata zmaj..... x;)x

Veš zakaj vem....ker sem to kar ti opisuješ doživljal ko sem gledal pri desetih letih grozljivko Fredija Krugerja...hehe...

...poročej..

ja,sej si nism začela kr zamišljat:

"Uau, zdej bom pa si js neki zmislila in pol bo ful fajn, k bom loh mal naložila okol."

Pa tut sproščena sm bla,stvari so se začele kar naenkrat in če js neki čutm okol sebe,si tega ne bom zanikala.

Da bi pa sama tok nizko padla,da bi škodovala nekomu, ki ga ljubim,ni šans, on mi največ na svetu pomen, on je moj srčk.

Vem,da se nekaj dogaja,lahko razpoznam med resničnostjo pa sanjami,vem kaj je dejansko in kaj namišljeno.rada bi se znala pač s tem spopast.

ne bom se pred nobenim branila,tko da bi vsakmu rzlagala,da nism nora al pa kej podobnega. vem, kaj čutim, vem tudi, da ko berete moj zgornji post, da se res mogoče sliš, kakor, da bi kakšno knjigo bral.

Tako sem napisala, ker sem to tako čutila, ne glede kaj si kdo misli o meni, to me zdaj trenutno ne zanima niti ni moja stvar,vaša mnenja so vaša.

Zanima me samo, če je kdo seznanjen s tem in mi lahko kako svetuje.

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

Uf, zelo neprijetna izkušnja... Žal ti ne znam pomagat. Zakaj nisi prižgala luči?? Pa si bila dejansko budna in prisebna?

Meni se je že zgodilo mislim da dvakrat, da sem ponoči v nekem polspanju začutil neverjeten občutek zlega in ta občutek je začel pritiskati vame da me je popadel neverjeten strah, da me je začelo nekako dušit in sem mislil da me bo konc! Na srečo je vse prenehalo ko sem začel molit pač tisto kar sem znal. Imel sem tudi neko zaupanje v tisto molitev. Zanimivo...

Zgodilo se je tudi, da sem nekoč v polspanju zelo živo občutil kot da ena žival skače po meni ali en škrat, spet je bil občutek bolj slab :eek: x:Dx , takoj zatem pa kot da nekdo dejansko odejo vleče z mene dol jaz pa sem vlekel nazaj. Nisem mogel videti nič pred sabo. In ko sem se nazadnje le zbudil, me je presenetil sneg, ki je ravno začel na sveže padati, pravo presenečenje. To je bilo leto ali dve nazaj in nisem vedel kaj naj si mislim, seveda me je bilo strah, ker je bilo tako živo, vse kaj drugega kot navadne sanje.

Ali je lahko sploh še kaj drugega kot samo navadne sanje?

Sanj je več vrst,nekatere imajo več pomenov,to pa avtomatično vemo in si poskušamo razložit, kot pa najbolje znamo.Nekaterih se niti ne spomnimo,nekaterih ne pozabimo nikoli.

Če obstajajo stvari, ki jih lahko vidimo, in stvari,ki jih čutimo,lahko obratno obstajajo stvari, ki jih ne vidimo,lahko jih občutimo, lahko pa tudi ne. Če je nekdo sit, še ne pomeni, da nekdo ni lačen

ja,sej si nism začela kr zamišljat:

"Uau, zdej bom pa si js neki zmislila in pol bo ful fajn, k bom loh mal naložila okol."

Pa tut sproščena sm bla,stvari so se začele kar naenkrat in če js neki čutm okol sebe,si tega ne bom zanikala.

Da bi pa sama tok nizko padla,da bi škodovala nekomu, ki ga ljubim,ni šans, on mi največ na svetu pomen, on je moj srčk.

Vem,da se nekaj dogaja,lahko razpoznam med resničnostjo pa sanjami,vem kaj je dejansko in kaj namišljeno.rada bi se znala pač s tem spopast.

ne bom se pred nobenim branila,tko da bi vsakmu rzlagala,da nism nora al pa kej podobnega. vem, kaj čutim, vem tudi, da ko berete moj zgornji post, da se res mogoče sliš, kakor, da bi kakšno knjigo bral.

Tako sem napisala, ker sem to tako čutila, ne glede kaj si kdo misli o meni, to me zdaj trenutno ne zanima niti ni moja stvar,vaša mnenja so vaša.

Zanima me samo, če je kdo seznanjen s tem in mi lahko kako svetuje.

Sej se ti ni treba zej brant tle....sej sama najbolj veš...sam hotu sm da dobr razmisl okol tega kar sm napisov...med čudeži in "čudeži" je zlo tenka meja veš.Fajn bod xsrcx x;)x

včeraj nisem mogla zaspati,čeprav sem prejšnje dni spala manj kot ponavadi in sem bila res že zelo utrujena.

fant je zaspal pred mano, jaz pa sem začela čutit okoli sebe neko prisotnost zlega.

pri odprtih očeh so se name/vame spuščale podobo kot bi gledal grozljivko.kot ene sence in začutila sem težo po sebi in v sebi. Fant je kmalu začel čudno težko dihati in hropeti

Pod pojmom mora oziroma da je nekoga tlačila Mora si običajno predstavljanmo težke sanje. Ampak kot men znano, je osnovni pomen More prav v tem, kar si ti opisala. Tesnoben občutek, običajno v polsnu, ko človek niti ne spi, niti ni buden, in ima občutek, da mu nekj sedi na prsnem košu in ga tišči. Če se prav spomnim, je ta razlaga, kot tudi izraz Mora, iz slovanske mitologije. Očitno star pojav.

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Žlahti se je pred leti dogajalo, da se je ponoči vedno ob isti uri pojavljal veter v hiši, vrata so začela loputat in ploščice so same od sebe lebdele v zraku. Kar nekaj časa so živeli v strahu, potem pa so se s tem sprijaznili. Ker so hoteli temu pojavu priti do dna, so na pomoč poklicali razne "Ghostbusters-e", merilce energij, duhovnike, .... Nobeden jim ni znal pojasnit kaj se dogaja. Ali se je zadeva umirila ali ne, ne vem, ker se sedaj bolj malo vidimo, če pa se, oni o tem ne rečejo več ničesar, nam je pa tudi nerodno vprašat kako zdaj s tem xscratchx

ne bo se nehalo,jaz se morm začet s tem ukvarjat, ker mam neki v seb že od malga,sam sem potlačla mal,ker so se dogajale slabe stvari in sem jih zanikala, zdej me pa spet kličejo. Jaz morm nekomu pomagat,ampak bi rabla več vedt o tem,da se bom znala branit.

Je oči lih kupu knjigo od Pavla Mateja Raka - Slovenska knjiga mrtvih - Prehod duš,

mislim,da bo to kr taprav začetek

Svetloba nas prežema,svetloba nas ščiti - v svetlobo zaupaj.

Ker v Turoffovi knjigi je onstranski astralni svet svet senc

....vsak zid ma svojga malarja...

...Sem zdi da je Aristotel enkrat lepo povedov: ....vsi majo prov, pa z tem nobeden...Al pa tok velik vem pa z tem nič...

....sorry mantis mogu sm x;)x

pomoje je čist odvisno,kako je tvoje energijsko telo uglašeno,kako vibirira in glede na to je odvisno kaj boš zaznal.

pomoje gre to tkole.

Odvisno kaj privlačiš oz. za katere stvari si odprt,verjetno je izbira vsakega posameznika, je pa res,da ni nujno,da si recimo grozna oseba ali da si slab,da se te dotaknejo temne sence,samo odprt moraš biti za to. nevem jaz nisem izvedenec,samo razmišljam.

Lahko,da ti nekdo hoče slabo pa to začutiš. Ali pa negativno razmišljaš pa se ti dogajajo slabe stvari.

Knjigo sem ravno začela brat in sem na strani 50. Jaz verjamem,da če si za nekatere stvari dovzeten te bojo same poiskale,mogoče v tebi sence,duhovi,zgostek energije vidijo nekoga,ki jim lahko kako pomaga, pri čem - to pa ne vem.

Mogoče se izkoriščevalske sence oz. tiste, ki so med dvema svetovoma in so mogoče na nižji astralni ravni hočejo hraniti z našo energijo,ker se še oklepajo snovnega sveta in nočejo ali ne znajo preiti na drugo stran.

Žlahti se je pred leti dogajalo, da se je ponoči vedno ob isti uri pojavljal veter v hiši, vrata so začela loputat in ploščice so same od sebe lebdele v zraku. Kar nekaj časa so živeli v strahu, potem pa so se s tem sprijaznili. Ker so hoteli temu pojavu priti do dna, so na pomoč poklicali razne "Ghostbusters-e", merilce energij, duhovnike, .... Nobeden jim ni znal pojasnit kaj se dogaja. Ali se je zadeva umirila ali ne, ne vem, ker se sedaj bolj malo vidimo, če pa se, oni o tem ne rečejo več ničesar, nam je pa tudi nerodno vprašat kako zdaj s tem xscratchx

:eek: :eek: :eek: :OO!: :OO!: :OO!: :OO!: :OO!: berem zdele tole in mi začne zavesa plapolat sama od sebe...... S.H.I.T. .... še kr plapola...

Scio mi nihil scire

Ziher imas prepih v sobi.

Ce pa nimas, pa lahko plapola zaradi ful vrocega radiatorja.

Ja sej najbrz bo zarad radiatorja, vendar veš kako spooky feeling je, če kar naenkrat to začne, ti pa glih padeš v branje teme o duhovih.... :O:

Scio mi nihil scire

Nerealen strah..podobno kot ce gledas grozljivko in kar pricakujes neke posasti v sobi...al pa bognedaj da kaj zropota.... x:Dx Poznam to. Saj zato pa jih ne gledam :o|o:

Uuuuu jz jih pa!!! :o|o: pol mi je pa žou, k ne upam na WC ponoč... x:Dx

Scio mi nihil scire

Heh se mi lahk prdruzs k jest sem se ze x:Dx

Jst sm šla pa že res v hlače gledat, k je neki smrdel, zdej sm si pa oddahnla, k s bla to ti! :lol:

lol x:Dx :vragec: PA ČE JE RES MOJA ZAVESA MUVALA SM PA KE

Pa sej ti verjamem, no. En očenaš zmol, pa bo. x;)x Pa naglas reč, da če bo kdo kej sral, da ga jest pridem nabutat! :vragec: Boš mela do konc življenja mir. K mene se še sam hudič boji, k sm huj od njega! x:px

Jst sm šla pa že res v hlače gledat, k je neki smrdel, zdej sm si pa oddahnla, k s bla to ti! :lol:

Pa sej ti verjamem, no. En očenaš zmol, pa bo. x;)x Pa naglas reč, da če bo kdo kej sral, da ga jest pridem nabutat! :vragec: Boš mela do konc življenja mir. K mene se še sam hudič boji, k sm huj od njega! x:px

Hmmm... sej sm takoj zamižala, pa blagoslovila in poslal v miru.... :vio:

Scio mi nihil scire

hehe Pikica ves kaj pomojem sem mal predelec doma, da bi do tja prsmrdel... Tko, da rajs popravic povej, kaj je blo :vragec: x:Dx

Uspeh je drznim zagotovljen!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...