Kitty 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Muc muc...ei kitty... kaj a ti mas tut kj z očmi narobejal maš kj druzga, zakaj hodiš h bioenergetiku?...sj nism prevč firbčn an?! caw caw himihimi himi Z očmi nimam nič narobe (vsaj da bi vedela ne ), le malce preveč črno gledajo zadnje čase . H bioeneregetiku hodm zaradi vsega ostalega. Če te zanimajo podrobnosti, ti pa na uho prišepnem, saj ni treba da vsi vejo, ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 čim manj prehladov in prepihov v naprej Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Menjam prehlade za to kar imam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Mijenjam čir na želudcu za bol na braču Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Kaj imaš dvojno državljanstvo , da imaš tudi Bol na Braču Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Mijenjam čir na želudcu za bol na braču Ti jaz kupim Bol na Braču, če menjaš prehlad za to kar imam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Mijenjam čir na želudcu za bol na braču Ti jaz kupim Bol na Braču, če menjaš prehlad za to kar imam Kaj pa imaš za change Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 stane, a si eden izmed resnih menjalcev? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Kaj ponujaš v zamenjavo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Najprej povej, če vzameš, potem ti pa ponudim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Najprej povej, če vzameš, potem ti pa ponudim No, pa daj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Kar vzemi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Koliko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Če si sebičen, vse. Če si pa potreben, potem pa po potrebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 A kar cela se ponujaš :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ne, po delih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ležiš na odpadu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Vedno bližje sem mu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Se bližaš stoenki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Prahu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 To se vsi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 hehe ja, ampak jaz sem že malo prašna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 visinke pomagajo pri eni vrsti rdečih oči Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 hehe ja, ampak jaz sem že malo prašna Kako to, te daje alergija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Ko bi me le, bi imela vsaj več upanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.