Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Pa še res je V zadnjem času ne, lansko leto pa. 1 teden ob (neimenovanem) napitku in 8 -ih kozarcih vode na dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 No, vidiš, diagnoza podsoljenost, terapija biodieta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 hehehe ma ne morem biti podsoljena pri teh količinah čipsa . Recept za biodieto je pa .... ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 hehehe ma ne morem biti podsoljena pri teh količinah čipsa . Recept za biodieto je pa .... ? Podsoljenost po moje pomeni lahko tudi prejodiranost. Kaj pa kaj ščitnica in potenje rok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Prejodiranost ? Ne smem potem več čipsa? Za ščitnico nimam pojma, za roke pa vem da so suhe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Objemi s palcem in kazalcem desne roke blazinico palca leve roke in močno stisni, ravno tako naredi na drugi dlani. Te je na kateri strani bolj zbodlo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Na levi me je bolj. Mogoče zato, ker sem desničarka A je to slab znak? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Zakaj bi bil slab, le slinavka, ki leži na levi strani telesa, je nekoliko preobremenjena. Te še karkoli drugega boli na levi strani telesa, uho, sinus, zob, pljuča, rame, koleno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Jap, včasih ( niti ne vsak mesec) me zaboli na levi strani približno 10 cm od popka, pa včasih dobim ponoči krče v levi nogi, pljuča me pa bolijo na obeh straneh, ampak ne vsak dan Koleno pa le takrat, kadar se kam zaletim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Kako pa čutiš to svojo pljučno diagnozo Pa pritisk, puls, migrene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Kot bi imela kamen v pljučih, ki se prestavlja enkrat malo višje, (se mi zdi, da je že v grlu), drugič malo nižje. Včasih pa tako zelo tišči, da komaj diham. Pride celo kakšen dan, ko ga skoraj ne čutim.Migrene ne poznam, glava me ni še nikoli bolela . Pritisk in puls sta bila kak mesec nazaj ok Potem nimam znakov raka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Kaj pa sladkor si kdaj kontrolirala Imaš suha usta in veliko žejo Si večkrat utrujena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Sladkor ne, usta ne, žeja pa tudi ne, ker na silo spijem vsak dan 4l vode Uf, utrujena sem pa bila na smrt, vsak dan. Zadnja 2 tedna pa nisem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Zakaj pa toliko vode piješ, saj si boš isplahnila še zadnje elektrolite iz telesa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Nič nisi vprašal kako pa kaj spolno življenje? Se sprostiš in uživaš? A si nazadnje danes popoldne ali lani zgodaj spomladi? A ni to bistveno? Če te psiha j...... je verjetno tud kaj na tem ne samo v soli Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Nič nisi vprašal kako pa kaj spolno življenje? Se sprostiš in uživaš? A si nazadnje danes popoldne ali lani zgodaj spomladi? A ni to bistveno? Če te psiha j...... je verjetno tud kaj na tem ne samo v soli Sex ne more nadomestiti zdrave soli, brez nje je pa tudi sex neslan :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Zakaj pa toliko vode piješ, saj si boš isplahnila še zadnje elektrolite iz telesa Saj prej je nisem skoraj nič, sedaj jo pa moram po nasvetu moje bioterapevtke, da izplahnem strupe iz mene, elektrolitov ni omenjala . Od jutri dalje pa 23 dl na dan. A to je tudi preveč? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Kaj mislita vidve, da je tvoj organizem vinski sod, ki ga je treba spirati s sto vodami Poslušaj, preberi mojo knjigo v miru in presodi sama, kaj ti manjka in kaj narobe počneš, na tvojega rakca pa raje pozabi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Nič nisi vprašal kako pa kaj spolno življenje? Se sprostiš in uživaš? A si nazadnje danes popoldne ali lani zgodaj spomladi? A ni to bistveno? Če te psiha j...... je verjetno tud kaj na tem ne samo v soli Jaz sploh še nisem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Kaj mislita vidve, da je tvoj organizem vinski sod, ki ga je treba spirati s sto vodami Poslušaj, preberi mojo knjigo v miru in presodi sama, kaj ti manjka in kaj narobe počneš, na tvojega rakca pa raje pozabi hahaha jaz nič ne mislim, samo ubogam Ok, sstane, grem brati knjigo, spati tako ne morem, mir tudi je, ker zverince že spijo ...Hvala ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Jaz sploh še nisem S tabo se ne menim več. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Saj ni treba, mi zadošča da mi pišeš . Mick, a potem ne boš moj prvi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Ne. Lahk pa sm npr. en tvoj, hm, tam nekje, hm....ajd......tretji, tolk da še bronasto ujamem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Hmm ... zakaj ne? Kaj pa če me prvič 3x, pa ujameš vse tri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Joj, res sm počas jezn nase, vedno se pustim zapeljati na led. Zakaj ne? Ah, velik razlogov........premlada, neizkušena, mi ni za učit. Ko bi te prvič, bi te pa itak 3x. Kva že to za ena tema? Verjetn nima veze s sedaj napisanim, ne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.