Skoči na vsebino

Rdeče oči - zdravljenje

himi

Recommended Posts

• Komentarji 119
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sstane
hehehe ma ne morem biti podsoljena pri teh količinah čipsa  :8): . Recept za biodieto je pa ....  ? :8):

Podsoljenost po moje pomeni lahko tudi prejodiranost.

Kaj pa kaj ščitnica in potenje rok :8):

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane

Objemi s palcem in kazalcem desne roke blazinico palca leve roke in močno stisni, ravno tako naredi na drugi dlani.

Te je na kateri strani bolj zbodlo :8):

Guest sstane
Zakaj bi bil slab, le slinavka, ki leži na levi strani telesa, je nekoliko preobremenjena. Te še karkoli drugega boli na levi strani telesa, uho, sinus, zob, pljuča, rame, koleno... :8):

Jap, včasih ( niti ne vsak mesec) me zaboli na levi strani približno 10 cm od popka, pa včasih dobim ponoči krče v levi nogi, pljuča me pa bolijo na obeh straneh, ampak ne vsak dan :8): Koleno pa le takrat, kadar se kam zaletim x:)x

Kot bi imela kamen v pljučih, ki se prestavlja enkrat malo višje, (se mi zdi, da je že v grlu), drugič malo nižje. Včasih pa tako zelo tišči, da komaj diham. Pride celo kakšen dan, ko ga skoraj ne čutim.

Migrene ne poznam, glava me ni še nikoli bolela x^x . Pritisk in puls sta bila kak mesec nazaj ok :8):

Potem nimam znakov raka? :8):

Nič nisi vprašal kako pa kaj spolno življenje?

Se sprostiš in uživaš?

A si nazadnje danes popoldne ali lani zgodaj spomladi?

A ni to bistveno? Če te psiha j...... je verjetno tud kaj na tem ne samo v soli x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest sstane
Nič nisi vprašal  kako pa kaj spolno življenje?

Se sprostiš in uživaš?

A ni to bistveno? Če te psiha j...... je verjetno tud kaj na tem ne samo v soli x;)x

Sex ne more nadomestiti zdrave soli, brez nje je pa tudi sex neslan :xx!: x:Dx x;)x

Zakaj pa toliko vode piješ, saj si boš isplahnila še zadnje elektrolite iz telesa :eek:

Saj prej je nisem skoraj nič, sedaj jo pa moram po nasvetu moje bioterapevtke, da izplahnem strupe iz mene, elektrolitov ni omenjala xrolleyesx . Od jutri dalje pa 23 dl na dan. A to je tudi preveč? :eek:

Guest sstane

Kaj mislita vidve, da je tvoj organizem vinski sod, ki ga je treba spirati s sto vodami :eek: x:Dx

Poslušaj, preberi mojo knjigo v miru in presodi sama, kaj ti manjka in kaj narobe počneš, na tvojega rakca pa raje pozabi x^x x;)x

Nič nisi vprašal  kako pa kaj spolno življenje?

Se sprostiš in uživaš?

x:Dx Jaz sploh še nisem x;)x x:Dx

Kaj mislita vidve, da je tvoj organizem vinski sod, ki ga je treba spirati s sto vodami :eek:  x:Dx

Poslušaj, preberi mojo knjigo v miru in presodi sama, kaj ti manjka in kaj narobe počneš, na tvojega rakca pa raje pozabi x^x  x;)x

hahaha jaz nič ne mislim, samo ubogam :8):

Ok, sstane, grem brati knjigo, spati tako ne morem, mir tudi je, ker zverince že spijo ...

Hvala ti x:Xx x:)x

Joj, res sm počas jezn nase, vedno se pustim zapeljati na led. xrolleyesx Zakaj ne? Ah, velik razlogov........premlada, neizkušena, mi ni za učit. x;)x x:Dx

Ko bi te prvič, bi te pa itak 3x. :vragec: x:px x:Dx

Kva že to za ena tema? Verjetn nima veze s sedaj napisanim, ne. x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...