lia 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 HA, HA... TEMA JE : zDRAVLJENJE RDEČIH OČI.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Izgovori, izgovori, teoretično vem že toliko, da bi lahko jaz tebe še kaj naučila Premlada? hahha tema je že prava, le naslov teme ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 HA, HA... TEMA JE : zDRAVLJENJE RDEČIH OČI.... No, potem je prava tema. Ker je Mick tako dolgo buljil v mucko, da je od tega dobil rdeče oči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Izgovori, izgovori, teoretično vem že toliko, da bi lahko jaz tebe še kaj naučila Premlada? Ne gobčkaj tolk . Nauči me. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Kje in kdaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Ne vprašuj? Nauči me. A ne znaš? Da vprašuješ? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Ne znaš povedati kje in kdaj? Ali ne upaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Nočem. Ti hočeš mene nekaj naučit. Pol se znajdi, da me boš res lahko, ne Če ne.....bom pač ostal neuk. ........... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Nisem rekla, da hočem, ampak da te lahko. Ker pa nočeš, te pa ne morem ... bom pač ostala nedolžna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Škoda. Ker če bi me želela, bi že znala kako. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Želja mora biti obojestranska Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Znanja ni nikoli preveč. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Najinih dlakic tudi ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Ne, to sploh ne, če ji pa baje ni. Al pa......skor ni. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Na glavi jih imam, zate pa ne vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Sm mislu, da se bom o muckah uču, ne o glavah. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Saj to se ne učiš, to je predigra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 ...aha, zato me tolk učke pečejo, k sem že čist Mah, mam jst dost učenja za dans, se je treba počas učit in konkretno, če ne naučeno kmal uide. Thx za čvek in smeh, ne vem, če so ga ostali tud veseli. Ker packona pacava temo. Nočko Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Hvala tebi, da si me prenašal . Si mi polepšal noč in še na "kamen" sem pozabila, zato je bilo packanje vredno tega Nočko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sepat 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Pred odločitvo poglej mojo stran biosepat.cjb.net Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.