Skoči na vsebino

Naj deluje

Mitja

Recommended Posts

Sončen pozdrav!

Tole je resnično, vsaj zame, in verjamem, da tudi za množico ostalih sončnih ljudi, ki brskamo po luninem netu, ena izmed najboljših stani na netu, ki jih poznam, in iskreno želim in verjamem, da si lahko drug drugemu marsikaj povemo in se drug od drugega marsikaj naučimo.

Zame je vsak človek unikaten zaklad!

Prepričana sem, da bo delovalo vse tako kot mora, saj služi dobremu.

Le tako naprej!

Hvala za tako čudovit LUNIN NET.

Elena

Helena

Deli na socialnih omrežjih

Elena - takele iskrene in lepe želje me, jasno, vedno ganejo (brez skrbi, vem, kdaj so iskrene). Tudi me tvoja pohvala navdaja s hvaležnostjo. Tudi midva sva hvaležna, da je LN dobil v tako kratkem času tako dober odziv. Da je najino delo in energija, ki sva ju vlagala v ta projekt, obrodila (take!) sadove.

Kot sem že parkrat omenila, sem tudi ponosna in vesela, da ima LN tako kulturne, razmišljajoče in strpne obiskovalce (v kar sem se prepričala tako po pošti, ki jo dobim, kot tudi po objavah tule v Forumu - in seveda - v Klepetalnici, kadar klepečemo).

Tale moja naveličana in razočarana izjava v Zlati ribici (včasih sem tudi jaz Admin, ker kaj počnem, pa se mi ne da nanovo logirati kot Moi) pa je bila posledica daljše trajajočega obdobja nedelovanja Luninega neta oz. zelo motenega delovanja.

Ker sva ravno pošiljala obvestilo o Forumu na mailing listo (9000 naslovov), sva bila povsem obupana, ko se ravno v tem času nikakor ni dalo gor ali zelo težko.

Tako sva prvomajske praznike preživela živčno in tako, da sva skušala ugotoviti vzrok težav oz. jih odpraviti. Zaradi obvestil sem imela kup vprašanj, kup pripomb, da se LN počasi odpira, kako to, da se ne morejo logirati v Forum etc... :((

Ker navadno takrat, ko mi je slabo, ne jamram, ampak nekako rešujem, zdravim, tega nisem nič pisala tule notri. Pa tudi - saj se ni dalo! :)

No, ko pa je vendarle začelo kazati na to, da sva odkrila vzrok in da zdaj deluje, sem za vsak slučaj še v ZR oddala tole željo.

Zdaj dela.

HVALA TI za podporo.

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...